Damu Roland a picsák és picsaemberek áldozata.

damuadytszaval.jpg

Mostanában a baden-baden-i ember-ként eufemizálom a picsaembereket.

Történt, hogy két cigány fiatal között a cigány kultúra ösi szokásai szerint viharzott le az egyébként már véget ért kapcsolatuk szokványos be... be..ésmég...aztán... mégis, nem, de, be. nem... be... befejezése.

A picsaemberek pedig egy nem precedens-jog-alapú rendszerben Damu esetével valamiféle abúzus cuccoson szerettek volna... ismertséget szerezni? Reklámozni magukat? Példát statuálni?

Damu meghurcolása középtávjában már a feminimopicsoid mozgalmár seggek is tisztában voltak azzal, hogy a fiatal cigány nő megvezette őket... Van is talán még valahol e blogban muchacházós bejegyzés erről... maga a cigány nő is ki akart szállni.. főleg akkor már, amikor kiderült, hogy Damu színészi pályafutásába fog kerülni ez a kis haccacerájj... és még rendesen majd börtönbe is kellvonulnia.

A cigányoknál még a nő fivérei sem szoktak az ősi kultúrális szokásaiknak megfelelő eszközökhöz nyúlni,mert azt csak magyar parasztpicsák, tanult értelmiseggi , statisztikai adatokból internetről szobai társadalomkutató  jelentőősmműűűűvééészek szokták elképzelni, hogy  1:1 felállás , tehát egy cigány nő, szemben egy cigány férfivel, a nőt érő abúzusba torkollhat. Egy cigány nő nem az a tökfőzelékből faragott szellemi guminó, akik a feminimopicsoid mozgalmárok, hogy ránéz egy cicca és ríva fakad. De ha csak videózzák, akkor orosz lány.

 

Persze aztán, amikor a cigány nő politikailag rosszul ment férjhez, akkor a látens cigánygyűlölet tárgya is lett és elverték rajta azt a palávert, amit a "Damu  botrány" végjátékában csak otthon, a vécében mertek rikácsolni hangosan .

 

Én rendesen ríttam, amikor megláttam a hiradóban a bedrogozott, gyenge ripaccsá züllött Damu "Ady szavalatát". Fénykorában nem volt rokonszenves nekem... soha nem voltam a pozitív diszkrimináció híve, Damu közepes színész... de közepes... és nem azért,mert cigány, hanem azért, mert TÉNYLEG vannak közepes képességei a szakmához. Talán a szinkronozáshoz jobbak... voltak...neki...

Ezt pedig egyszerűen nem érdemelte, amit a baden-badeni emberek csináltak vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5915187904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArriMédesz 2019.10.06. 20:49:43

na,ezért kár volt visszatérned.
az áldozatait bezzeg nem sajnáltad
a fiatalok hülyék, a nők hülyék csak te vagy univerzális zseni és morális fárosz, hogyne.

Alfőmérnök 2019.10.06. 23:07:58

@ArriMédesz: "csak te vagy univerzális zseni és morális fárosz, hogyne"

Például hozzád képest tényleg az. Jó, mondjuk ez nem olyan nem olyan nagy intellektuális teljesítmény, de egy magadfajta szellemi éhenkórásznak inkább dicsérnie illene ezért, mint fikáznia.

ArriMédesz 2019.10.07. 15:31:53

@Alfőmérnök:
ja, mert a hozzád hasonló nagyképű kis szaralak ideugat valamit, neked mire is van ilyen nagy pofád, kishaver?

ArriMédesz 2019.10.07. 15:38:50

@ArriMédesz:

Alfőmérnök 2019.10.01 06:57:26
A nagy poén az lesz, mikor mindenki számára kiderül, hogy a CO2-nek semmi köze nincs a klímaváltozáshoz. Tudós emberek egyébként már tudják, vagy legalábbis sejtik, csak vagy kussolnak róla, vagy elhallgattatják őket."

fantáziál összeesküvés-elméletről a témában sosem kutatott szellemi proli

Mondhatni, Hollywood a '90-es években jutott el odáig, hogy megértette Gordard-t és a francia új hullámot. "

tarantino lófaszt sem ért godardból, csak formailag vesz át tőle ezt-azt amúgy tartalmilag nagyrészt az ellentéte, mondjuk aki tarantinót beszopja az tényleg szellemi hugyos

na ennyit rólad, aljas beszólogató ócska szemét nick.

Alfőmérnök 2019.10.07. 19:30:12

@ArriMédesz: "
Alfőmérnök 2019.10.01. 19:57:35
Ha olyan okos Grétácska, ezt is megnézhetné és kommentálhatná:
www.youtube.com/watch?v=ekZHJ-yvOLM

www.youtube.com/watch?v=YZtPQ7FV5nQ "

(Miskolczi Ferenc előadásai, és az MTA fizikusainak reakciói/hozzászólásai. Nem nagyon tudnak belekötni.)

Tarantino meg nem csak formai dolgokat vesz át Godrad-tól, hanem pl. az "idézési technikáját". A Kutyaszorítóban és Ponyvaregény meg filozófiailag nagyonis átgondolt filmek, olvasd el KAB cikkét, ha nem érted. De nyilván Tandori is szellemi hugyos volt, mivel Tarantino-rajongó volt (én amúgy nem vagyok az, de elismerem, hogy tud valamit a csávó).