Gyógypedagógiai tapasztalataim alapján, szerintem, nem beteg ez a kislány. Inkább halmozottan hátrányos helyzetű, a picsatársadalom áldozata. Egyszerre nőtt föl ingerszegény -és túlingerlő környezetben.

 

Most pedig örök életére ebbe a hátrányba nyomják bele a markecolók

giphy.gif_480x270

a heccmarketing. Az emberiségnek a Rainman óta teljesen légbőlkapott romantikusidióta elképzelései vannak az autizmusról. Erre apellálhattak a kurvák Thunberg körül. Nemritkán találkozni Korszerű Új Modern Jövőbevezető családformákkal,akik az alvásminuszos (=életében nem aludt egybefüggően még 4 órát...) ... gyakorlatilag szüntelenül veszélyeztetett mozgáskényszeres,figyelemre-koncentrálásra fél percig sem képes gyerekükbe autisztikus jegyeket képzelnek be...és ezáltal majd "zseni" lesz...

Minden kedves olvasóm figyelmébe ajánlom ezt a jellegzetesen dán picsatragédiát:

Nem tudok példátmutatni autista filmes ábrázolására. Még a valódi autistákhoz,az igazi,pl Asperger'-esekhez csak haloványan is közelítőeket nem lehet így beidomítani, ahogy Thunberget betanították.

 

Szerintemmajdnemmindenkinekvolt már olyan fura pillanata az életben,amikor egy másodpercre vagy töredékére leblokkolt... mintha egyátlátszó  csőbe szorult volna... Az autista...egy csőben van,amiből csak sejtelmei is igen haloványaklehetnek "kifelé".. a körülötte lévő árnyak-nak óóóóriási türelemmelés elképzelhetetlen zsigeri szeretettel sikerül talán néha beintegetniük ebbe a cső-be.

Igen, van "autisztikus jegyeket mutató" aki "nem mindig az" de amikor az,és benne van ebben a "cső"-ben akkor benne van és "ez a valami" BÁRMIKOR előveheti. ÉS akkor: leginkább semmit sem lehet tenni. Thunberg még soha nem mutatott ilysemi tünetet. Még csak meg sem ingik a szerepében, nemhogy csak egy sasszét oldara...

 

Szerintem sima gyógypedagógiai alany,aki,ha szakemberek foglalkoznak cvele és nem későbben,mint 12 éves kora..menthető lett volna.Most gyakorlatilag a szemünk láttára tolják bele a végsőkatasztrófájába:Ki fog fogyni alóla a marketing.. vissza fog merülni az eddigi életeébe,már soha nem fogja tudni elfogadni... ezzelkeveset foglalkozik apicsatársadalom,mi lesz a 78 órás hírnevűekkel.. A Rém-ek áldozataiúj rémeket keresnek... hasonlló szituációkat Hirhedt Szituációk fogjai...függői leszneka "hirnévnek"

TRhunberg benne lesz még majd a médiában,amikor 20 év múlva valakinek eszébe jut,felkeresi a bűzlakásában a 102 kilós Greta-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2015184974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfőmérnök 2019.10.01. 06:57:26

A nagy poén az lesz, mikor mindenki számára kiderül, hogy a CO2-nek semmi köze nincs a klímaváltozáshoz. Tudós emberek egyébként már tudják, vagy legalábbis sejtik, csak vagy kussolnak róla, vagy elhallgattatják őket.

Alfőmérnök 2019.10.01. 19:57:35

Ha olyan okos Grétácska, ezt is megnézhetné és kommentálhatná:
www.youtube.com/watch?v=ekZHJ-yvOLM

www.youtube.com/watch?v=YZtPQ7FV5nQ

Alfőmérnök 2019.10.12. 00:27:33

@Dinamuki: Megérdemelte volna - nagyjából ugyanolyan kártékony a hatása, mint a dinamité.