Nem a "kislány" a beteg, hanem a marketing körülötte.

Az, hogy a zöld-ügy ilyen ?4!4!?!4! markecolásra szorul?4!4!?!4! . Mint a Trump-jelenségben, azt figyelhetjük meg, hogy a nem több,mint 2 vélemény sávban,amit e marketing hagy a tömegeknek, csak az összesen  kétféle hülyék lehetünk. Jóhülyék,ha mi is a fost&recska kapacitásunkat a képen kívüli, a valósággal köszönviszonyba sem került Hurrikánfrizurás Bojócc-ra pazaroljuk,meg akkor is, ha a maradék sávban ostoba "republikánus" vagy magyarul jobberként szopunk büszkén,mint a torkosborz.

screenshot_2019-04-25_57419034_1303585376508240_6545391195437137920_n_jpg_jpeg_kep_960_640_keppont.png

Tényleg bátor az a lány,aki kampány-nyitóra csipke-koktél-minit húz a hájguriga testéreannakellenére, hogy az anyukája nem tanítottameg arra, hogy egy majdnem felnőtt hogyan üljön le túlzóan mini ruhában. Természetesen a jobbos fasz,ahogy kell, simán belegyalogolt ebbe az ócska csapdába és nem voltannyi esze, hogy a vakut kikapcsolva fényképezzen.

Ha visszagondolok a jobbos, magyarul "náci" szopatás műűűűvészetére Magyarországon, húsz éve még voltak igazánszórakoztató részeredmények,Kocsis atya vagy a Zsidó Database -ami-utóbbit azért zsidők ésjóoldaliak is csúnyán benéztek.

 

Pár éve a South Park Jelenségen szemléltettem: A maradék értelmesség még képes felfogni a South Park szellemi bonyodalmait.

Számomra már nem titok,miért ennyire jókedvű és vidám a Magyar Ellenzék ebben a súlyos #mimmehalunk diktatúrában. Ilyen  hitlercigány putyinfasszopó erdogánt még nem baszott a világtörténelem sem, akinek az elnyomottjai véleményeit formálók ennyire vidámak tudtak volna maradni. Voltmár ennyire vidám haladóértelmiség,de azok abolsevikírók-újságírók és jelentősművészek voltak éshátugye: szolgálatban.

 

Vegyük csak például azt, hogyan figurázzák ki a South Park alkotóművészei  az ergya USA proletáriátus Kanada-útálatát. Csakhát... közben nemhogy Cartman nem öregedett semmit,de a 30éves kisgyerekek asziszik, hogy a film diregt támogassa-ja zű kanadai útálatukat és szórja a gecit a kanadaiakra. Nagyjábóla Trump  Fiaskó kellett ahhoz, hogy a South Park alkotói felismerjék azt az igazságot, amit a 444. szerkesztősége csak akkor,amikor egy rovatot tl dr -nek cimkéztek föl: Közben bebutultak már teljesen a törzsfogyasztók is.Leretardálódtak, még cartman 30 éves korára 12 éves szintje alá is.[Spongyabob is elmúlt 30 éves már az első szériára is!]

Ha csak a Két Bátor Lány-ttekintjükmarketingszempontból, amagyar belpiacos-t  "Magyarország Öt legokosabb Embere közül a három" T,G,M [itt: aMagyar Filozófia Győzikéje] lerendezte.

"Ha egy médiatermék készítői hülyéknek nézik le a fogyasztóikat, akkor előbb-utóbb már csak hülyék fogyasztják."

Lehetne szálazni a különbségeket,miszerinta bátorság,amit Thurnberg fejébe tömtek,egyébként mind-mind igaz kijelentésekből áll.

Mondjuk basztatni a politikusokat a Globális Violággazdaság korszakában,a rothadókapitalizmus bűzében,amikor egy rendes,flott kis XX.századi embargót lehetelen betartani, hiszen ha a politikus feltelefonálja a Világkonszern Headquarters-ét,akkor amaximum,amit elérhet az, hogy az Európai FDivízió nem szllít a büdösruszkinak,de akkor majd a Világkonszern Kínai Divíziója szállít, és apolitikus meg repülhet a következő Semmi Konferenciára a gittet rágni.

A 2020-asévekben a politika olyan szerve a Globális Világgazdaságnak,mint pl akutyán a farka vagy a fasza. Egy politikus kb annyit tehet, hogy bazári majomszerűen eljátsza, hogy ómég csóválja a kutyát..----.

Ha a Thurnberget betanító gecik igazán bátrak,akkor az IKEÁ-nak, a vadonatúj szemétgyártásnak,az Európai Mérnöki Irodák bérgyártatórendszerének mennek neki, hiszen a teherhajócsordák, amik az ázsiai bérgyártóüzemek vadonatúj szemét termékeit felhozzák Európába, teméntelen gázolajkorommal terítikmeg a tengereket.

A Thurnberg Sémá-nak köszönhetően a Világ Jóléti Másfél Milliárdja fellélegezhet és nem kell elgondolkodnia azon, hogy nem a Föld túlnépesedése az igazán fenyegető, hanem ennek az elosztási arányytalanságnak  a fennmaradása, amiben a jóléti Két Milliárd Ember ökológiai lábnyomaa hatszorosa a többi  ötmilliárdénak. Mint ahogy egy Toyota Prius ökölógialábnyoma a hatszorosa egy VW Käfer 1200-asénak. Ráadásulúgy, hogy a Rendpárti Szabálykövető Feljelentőtársadalomban mind a két autófélekb 80km/h-s átlagsebességgel közlekedhet. Elhanyagolható különbség:A Käfertechnikailag még nem támogatja a vezetési képességek hiányait.

Ahhoz hogy az ABC-végi generációk a saját életüknek is csak egy élethetedében agyi-retardált segghülye "D síklogikába menjenek le, elég volt kb egy évtized.

A mozgalmi antiglobalisták nekiálltak már vagy negyedszázada a politikusokat meg a kapitalizmnust püförészni -A Globális Világgazdasági Rend javára.

 

Ahogy mutattam a zöldek esetét -akik szintén többeka 2-nél:

-politikaiálzöldek

-vadzöldek-esztelen radikálisinverzei apolitikaizöldeknek (s így önkénteelenül is csakpolitikaiak)

-valódizöldek

 

Pont a Thurnberg Jelenségen lehet szemlélteni, hogy valódizöld szövegfoszlányok felhasználásával hogyan lehet sima,2D síklogikus politikai (=szín hazudozás) mocsárba eldagonyáztatni pedig ényegi és fontos részleteket.

 

A Trump jelenségig azt hittem, hogy az Orbáncentrikus Világkép 2D síklogikai galaxisa valami mélymagyar pár. káp-medencei jelenség.

Amúgy, belpiac felőlnézve Orbánék kommunikációjánlehet szemlélteni a globális jobber ostobaságot. Csak ellene mondani lehet.

 

A Mexikói Kerítés ügyén tudomlátványosan szemléltethetni ezt az ostobizmust:

A Bill Clinton-Barack Obama MexikóiKerítés így, ahogy Trump Elnöki Esküje percében már készen állt,magától Trump-tólalig változik. Trump valami halovány kiegészítéssel szerettevolna ellátni,erreademokraták,akik kb a fejük búbjáig b enne voltak a Clinton-Obama Kerítésfelállításában,úgy tesznek,mintha ez a  kerítésTrumptól való lenne.Kerítés-kerítés, orbánék ostobapropja sem piszkálja ezt így föl,mert a kerítés kolerrál kerítésre.

 

Idehaza hasonlóan járatlan sáv a Kerítés Témakörben az, hogy olyan migráns,akialíbiai parton ugyan letesz 1000 USD-ta "lélekvesztőre ülni". EGY FASZT sem akar ilyen lepukkant országba gyönni, papír&ujjlenyomatadás nélkül ide a FASZ se akarna gyönni.

 

Kikalkuláltam már a költségét, ha Muczi orbánproper slapaj 4 sziciliai napja 1,3 millió Ft közpénzbe került, akkor én 600000 Ft-ért leriportozok pártucat embert a Bátor Civilhajók "kimentett"jei közül arról,mit szólnának, ha befogadott menekültekként transzportba szervezvePoland, Czeh Republik,Romania,Bulgaria vagy Hungary országokba küldenékőket: Akarnák-e, maradnának-e. Ez egy TGM-i riportl enne,ezt nemakarja sem a jó,sem a rosszoldali propaganda.

 

Mindössze 4év alatt sikerült a jóoldali magyar olvasót általános cigányozásba és románozásba is lezülleszteni a büdösruszkizás mellé. Újabban többször koppanokmeg azon az előítéletemen, hogy románozni-cigányozni csak a jobbikos.Nem.Mamár a JókésIgazakis simán románoznak,cigányoznak kommentiálisan. Az ukrán munkavállaló is büdös,50000 lenne az a riport,amiből aztán kiderülne, hogy a büdös ukrán percre a magyarokmunkaidejében a magyarok munkabérének a 97,8%-áért dolgozik,amit persze odahaza, az ukrán árszínvonalon költ el. Ismerjük ezt a képletet a Magyar Kitántorgók!!4!!4!4!- kal kapcsolatban, Akik ugye a Magyar Antiorbánista Ellenállás hősei,adiktatóra előlmenekülnek a német faji...és ottkülön van még faji férfibér és faji nőibér... statisztikailag is!4!4!4.. tehát a német faji női átlagbér kétharmadáért a némat fajimunkaidő kétszeresétdolgozza leúgy, hogy a túlmunkáért egy ganyiPfenningtöbbletbért nem kap... szünet,életkép:

A magyar kitántorgókat szállítómunkás busz utasai faszomat,kurva anyád és a gecibe már felkiáltásaira az a buszsofőr ül a volánhoz az Autobahn pihenőjének lehajtójában,akineka jogosítványa hátramenetre és parkolásrameg szűkmanőverezésre is érvényes. A Dolgozó  Tömegekkijelentik, hogy ők abban a zajban ésbűzben,ami egy Autobahn pihenőben lenne,nem,nemalszanak.Menjeneki valami faluba.Kimennek és a "baden-baden-i típusú német nyugdíjasok" közülheten jelentik föl  a jólkáthatóan veszélyes,mertkelet-európai buszt. Különleges Rendőri Erők veszik körüla buszt ésmint terrorista vagy moldáv-ukrán-orosz gyanúselemeket vegzálják,motozzák ésigazoltatják a bandát, persze a buszsofőröketkülön és a busz tulajdonosát is jól megbirságolják. Így,és akkor most ezt a kis életképet fogomés szépen belebaszom a magyar jógyerekekben élő Bezzeg Németország  A Befogadó c. mesefilmbe..

 

Mint már említettem,a Globális Világgazdaság számára az ember a legmagasabb kockázati tényezó,az emberre jellemző magaskockázati sávok leges-legveszélyesebbje az

Önálló Gondolkodásra Képesség.

 

Köszönöm a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3915181432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfőmérnök 2019.09.29. 15:35:17

@Dinamuki: Szerintem nem. Nem 100-as a csávó, pl. beteges az erőszak-mániája, de nem aspergeres.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.09.29. 18:13:36

@Alfőmérnök: nekem interjúk alapján az jön le, hogy bizonyos emberi érzelmek-reakciók-viszonyulások teljesen kimaradnak Tarantinónál,, és ezt többnyire a beszélgetőpartnerein is látni. Ez nekem tipikus asperger, de ugye nem vok szakértő. Erről függetlenül nagyon jó érzéke van a dramaturgiához, a meséléshez, a forgatókönyvíráshoz, van koherens (bár sokszor sematikus) világképe. Az erőszak a képernyőn szórakoztatja, kicsit parodisztikus. Nyilván popkultúra, és azt és sose tartottam magaskultúrának, de azon belül színvonalas.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.09.29. 18:14:52

... mármint a beszélgetőpartnerek reakcióin.

Alfőmérnök 2019.09.29. 18:28:08

@Dinamuki: Lehet, én sem vagyok szakértő.

Az első két filmje nagy hatással volt rám, igaz, tizenéves voltam akkor. Szerintem máig nem tudta felülmúlni őket. Lehet, hogy újra kéne néznem. Egyébként az új filmje is elég jó.
Igazándiból nem tudom eldönteni, hogy egy jelentős művészről van szó, vagy csak egy tehetséges valaki, aki jókor volt jó helyen, sikerült valamit elkapnia a zeitgeistból. Tandori egyébként nagy művésznek, sőt, írónak tartotta, mondjuk ő mindig is vonzódott a popkultúrához.

Frick László Intézet 2019.09.30. 05:51:31

@Alfőmérnök: @Dinamuki:
Tarantino esetei egy kicsit a South Park-jelenségre hajaznak:

Tarantino filmjeiben sok-sok csavar van.
A legelső csavar pl a John Woo mánia, a csihipuhi, a thriller,az erőszak a stb.

A South Park-nálaz első csavar leginkább a szar,a geci,a fasz,a baszás,a csúnya szavak.
Ez..a Csúnya Szavak generációja,a kb 1984-1997-es két nemzedék együtt. Állítom:A rajongók 80%-a ennéla csavarnbál beljebb nem jut a South Parkban.

vagy másképpen fogalmazva:A 444leges legjelentősebb műűűvészei közül talán Bede Márton vagy SzilyLászlóképesek EGÉSZEN is felfogni a South Park készítőinek eredeti munkáját,amnikormég volt kakajóés nem apnzéhségh vonszolta tovább (inkább a stábra tekintve, teháthogy a South Park,mint vállalat, hányszáz embernek ad középosztály szintűmegélhetést)

Én... amikor tarantino-t nézek, részben azokon is szórakozom,akik az első csavarnál leragadtak.

Ezért húztam le apofámról a savállómarhatalp-anyagot is,aikor Uma stréberkedve árulkodott Tarantino-ra.

Hogy a legismertebb jelenetek egyikévelpéldázzam:

A Ponyvaregényben,amikor véletlenül széjjellövik a csávóagyát ésminden telelesz véres agyvelővel.

Ilyen jelenetek csak feminista aktivista mozgalmi anti pornóban szoktakmegesni.Egylényegű a kétféle megoldás.

Ugyanezt Wim Wenders ismegtette a berlin fölött az égben.

SOHA SOHA egy erőszakos filmben TILOS apornóban TABU
soha nem eshet meg egy erőszakos filmben olyan jelenet,mint ott a Ponyvaregény-ben az autóban.

A Kill Bill pla kedvencemés kedvence egy rakásolyan embernek,akik azt hiszik, hogy a Kill Bill kb egy a többezer kedvenc filmjükből.. roadmovie thriller.. csak vannak benne furcsán vicces hülyeségek,meg nem értik, hogy azt a csúnya nőt,defőleg a csúnya lábait minek,meg néha zavaros,de..ha nem is sokszor,párszormegnézik

Na,őplén,miközben nézema Kill Bill-t, ezeken az embereken szórakozom.

Ha tarantino John Woo-ra hivatkozik,az kb olyan,mint amikor Esterházy Péter Ottlik Gézára hivatkozott.ha valaki ismeri Ottlik és EPéletművét, tudja, hogy még annak sincsen esélye, hogy egy utcában járjon...az,ami e két író művészete...

Tarantino komplexmarketingjének a része az ilyesmi

Frick László Intézet 2019.09.30. 06:00:31

@Dinamuki: @Alfőmérnök: Pont így vagyok Guy Ritchie Snatch-ével,amagyar változattal.Rajtam kívül esetleg még Szőke András érti ezt a filmet Magyarországon.

Sokan nem ismerik a színészvezetés szakkifejezést.Színészt vezethet egy zseniális színész.. vagy a rendező... vagy mindketten.

Magyarországon csak Kamondi Zoltán értettannyira a cigányokhoz,mint Guy Ritchie .. vagy én értek. :D

Kusturica is ért a cigányokhoz,de van annyira cigány, hogy ebből bizniccet csináljon.Már a Cigányok ideje is efféle,de aMacskajaj teljesen

bár azt meg kell hagyni, hogy a Magyarországon tévesen (a cigányokáltal) "olájcigány"-nak nevezett törzs-nek vannakolyan vonásai,mint Kusturica cigányainak.

Frick László Intézet 2019.09.30. 06:16:53

@Szorgalmas Gyémánt: Ez az Ansperger-vita lezúgott a Dr Murphy idejében.

Az orvosi hivatásalapja a diagózis felállítása,amiben nem az első a lexikális-orvostudományi tudás,hanem amásodik.
A diagnózisállításban ugyanis van valami
olyan
amit nem lehet csak Tárolt Információmennyiségre hivatkozni, hogy mondják csúnyául?-le...

Adott információ-tudás-tudományos alap esetén egy orvos jó diagnoszta és a másikmeg, akiből ez a +"VALAMI"hiányzik, nemjó diagnoszta.

Autószerelőknél isláttam már ilyent, a tünetek karburátorra mutattak,8 autószerelő egybehangzóan mutatott rá a tünetekre.Feltették a gyújtást oszcilloszkópra és mindent tökéletesnekmutatott.

Erre a jó diagnoszta szó nélkül levette az elosztófedelet, betett egy új-jómegszakítót és a "karburátor tünetek" megszüntek,minden jó lett

Ugyanilyent tudok orvostudománybólis,minden lelet pompás,pompásEKG-k és a faszi szívinfarktusban meghalt.

mert? - nem volt szerencséje igazi jó diagnosztához.

vagyis mindenki,aki Anspergeresnek diagnosztizálta vagy látja vagy szeretnélátni ezt a lányt,téved.

Mint ahogy, bármennyire is romantikus: Dr Murphy sem az

Szorgalmas Gyémánt 2019.09.30. 06:28:08

@Frick László Intézet: Grétát már régen diangnosztizálták, ez alapján:
1. Aspererges.
2. Az orvostudomány ezt - bármit is mondjon Szél Berni - ezt betegségnek tartja.

Ha szerencés az illető, és az átlagnál nagyobb IQ-ja van (nem feltétlenül van így), iszonyú előnye lesz a porgramozás, kibervédelem, hálózati informatika, ill. egyéb, matematikához kapcsoldó szakterületeken.

Tekintsük az alábbi példakódot. Aki napi nyolc-tíz órában ilyenekkel folglakozik, annak kifejezetten előny az asperger:

0000002d 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

00000032 00000a02 R_386_PC32 00000000 printf

00000044 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

00000049 00000a02 R_386_PC32 00000000 printf

0000005c 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

00000061 00000a02 R_386_PC32 00000000 printf

0000008c 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

0000009c 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

000000a1 00000a02 R_386_PC32 00000000 printf

000000b3 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

000000b8 00000a02 R_386_PC32 00000000 printf

000000cb 00000501 R_386_32 00000000 .rodata

000000d0 00000a02 R_386_PC32 00000000 printf

Szorgalmas Gyémánt 2019.09.30. 12:37:05

@Dinamuki: Ezt miből gondolod? Dolgoztam már "együtt" aspergeressel. Állandó home offcie-ra-ra küldték, mert neki is szenvdés voltunk mi, hát még ő nekünk.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy aspergeres rendezni tudna, lenne bármilyen belső elérése művészi kifejező erőhöz.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.09.30. 18:28:06

@Szorgalmas Gyémánt: nemtom, lehet h. tévedek. Volt ilyen ismerősöm, az is enyhébb fajta, és az jutott eszembe a kicsit excentrikus viselkedéséről. pl. hogy hülyén vihog a saját poénjain, meg semmilyen érzelmet nem mutat a körülötte lévők felé, ilyesmi.
Amúgy asperger és művészi hajlam nem zárja ki egymást, volt pár híresság, akikről gyanítják, h azok voltak (persze lehet, h a fele se igaz):

www.appliedbehavioranalysisprograms.com/historys-30-most-inspiring-people-on-the-autism-spectrum/

Alfőmérnök 2019.09.30. 20:44:10

@Frick László Intézet: Egy lehetséges "megfejtése" a Ponyvaregénynek.
filmvilag.hu/xereses_frame.php?cikk_id=840

Szerintem nem jó szó Tarantinora, hogy "paródia", de még az sem, hogy "pastiche ". Egy komplex irónia, minden többszörös idézőjelben van, és az idézőjelek néha "kioltják" egymást.

Nekem egyébként nem annyira John Woo, mint Godard jut eszembe róla. Pl. ahogy a vért ábrázolja a Week-endben. Persze bevallottan hatott rá Godard. Ahogy az új-hollywoodiakra is, de ők inkább formai dolgokat vettek át, Tarantino meg egy szemléletet. Mondhatni, Hollywood a '90-es években jutott el odáig, hogy megértette Gordard-t és a francia új hullámot.

Alfőmérnök 2019.09.30. 20:47:19

@Szorgalmas Gyémánt: Először én is ezzel akartam érvelni, ti. hogy egy aspergeres nem tudna rendezni. Aztán eszembe jutott, hogy Enyedi Ildikó is aspergeres - a saját állítása szerint. Nem találom az interjút, de ő állította magáról, hogy enyhén autista. Amennyire ismerem egyébként, el is tudom hinni róla.

Frick László Intézet 2019.10.01. 04:41:05

@Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt:
Nem tudok példátmutatni autista filmesábrázolására.Még a valódi autistákhoz,az igazi,pl Asperger'-esekhez csak haloványan is közelítőeketnem lehet így betanítan, ahogy Thunberget betanították,Szerintem sima gyógypedagógiai alany,aki,ha szakemberek foglalkoznak cvele és nem későbben,mint 12 éves kora..menthető lett volna.Most gyakorlatilag a szemünk láttára tolják bele a végsőkatasztrófájába:Ki fog fogyni alóla a marketing.. vissza fog merülni az eddigi életeébe,már soha nem fogja tudni elfogadni... ezzelkeveset foglalkozik apicsatársadalom,mi lesz a 78 órás hírnevűekkel.. A Rém-ek áldozataiúj rémeket keresnek... hasonlló szituációkat Hirhedt Szituációk fogjai...függői leszneka "hirnévnek"

TRhunberg benne lesz még majd a médiában,amikor 20 év múlva valakinek eszébe jut,felkeresi a bűzlakásában a 102 kilós Greta-t.

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.01. 12:09:19

@Frick László Intézet: Másrészt az egész Greta koncepció egy Simpson-család utánérzés, Lisa 10 éve pont ugyanazt a szöveget mondta el egy részben:

www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=epKaBv6ALcI

Szánalmas.