A baden-badeni ember rendes, valódi német és leginkább nyugdíjas. A Rend párti Feljelentés Alapú & Szabály követő Agyon Szabályozott Minta Állam Minta Polgára.

badenbadenarschkopf.png

A baden-baden-i embernek állampolgári igénye a feljelentés. A Rendes Állam-ban minden tökéletes.Alig van feljelenteni való.

Mutatok jellemző eseteket:

Veszélyesnek látszó,mert nem igazi tagállam munkás autóbusza hajt le az autópályáról a baden-badeni ember életterébe. A baden-badeni ember aktív fiatalkorában semdogozott piszkosmunkát. Építkezés,bolti eladó, busz vezeto - NEM,KÖSZÖNÖM! Még elsem alhatnak a vendégmunkások a buszban,a baden-badeni ember rendőrséget hív rájuk.

Megérkezik a Nem Igazi Másod Osztályú Tagállam rendszámával egy régi kisteherautó az autókereskedés elé. Hat baden-badeni ember jelenti föl,Rendőrség rájukzúdul,ellenőriz, motoz,átkutat,úgy általában minnt cigány disznókutyákkal beszél velük.Meg kell mutatniuk a mobile-pont-de-n a hirdetését az autónak, amiért jöttek, az időközben riasztott szerb kereskedő albán szolgája mutatja a "cigány" magyar kutyák telefonszámait.

Megérkezik a Nem Igazi Másod Osztályú Tagállam rendszámával egy régi kisteherautó az autókereskedés elé. Négy baden-badeni ember jelenti föl,Rendőrség rájuk ront,ellenőriz, motoz,átkutat, úgy általában mint moldáv disznókutyákkal beszél velük.Meg kell mutatniuk a mobile-pont-de-n a hirdetését az autónak, amiért jöttek, az időközben riasztott török kereskedő lengyel szolgája mutatja a "cigány" magyar kutyák telefonszámait.

Megérkezik a Nem Igazi Másod Osztályú Tag állam rendszámával egy régi kis busz az építkezéshez. Kilenc baden-badeni ember jelenti föl,Rendőrség rájuk zúdul,ellenőriz, motoz,átkutat,úgy általában mint román cigány disznókutyákkal beszél velük.Meg kell mutatniuk a szerződéseiket, az időközben riasztott   albán fővállalkozó magyar szolgája mutatja a "cigány" magyar kutyák biztosításipapírjait.

badenbadenkuckhuren.png

A baden-badeni ember inverz alakja a Cigány Kutya országba emigrált nyugdíj pótló segélyen élő Esslingeni Ember. VCigányKutya Ország árszínvonalánasegélye jómegélhetés. Az autója TÜV-je réglejárt.Ő Fejlett ÁllamPolgára:neki CigányKutya Ország Törvényei Semmi ő Úniós Polgár. Kinek mi köze a tanyáján élő 13éves cigány fiú,mindegy,lány ott éléséhez. Tekjesen részeg állapotbvan vezet? - Németországban kevés sörrel lehet autót vezetni! Hogy képzeli magyar cigány kutya rendőr: Ő Fejlett Német Állampolgár és Únió Tagja! Állj neki portájára belépés!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6815181456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2019.09.29. 08:21:27

Nem egészen értem, mi a baj az öreglánnyal az erkélyen?

Frick László Intézet 2019.09.30. 06:19:10

@Steinmann a grófnő: Tudod, ez pont így van a szőrsapós nénikkel,sem a saját szőrsapóságukat nem ismerik fel,sem sok sortársukban sem képesek felismerni a szőrsapósságot.
A nini az Opel Corsa reklámból van
ha megnézed,megérted:
www.youtube.com/watch?v=3LOuP-maPj4
Tehát: nem nekem van vele bajom :D

Szorgalmas Gyémánt 2019.09.30. 11:06:39

"Ja ich schaffe dir ein Heim
Und du sollst Teil des Ganzen sein"

Nem lehet, nem szabad kilógni.

Frick László Intézet 2019.10.01. 05:04:21

@Szorgalmas Gyémánt:
"A farkasokkalkell üvölteni" -ezt így mondta az otatim.Csak... Hát a "farkasok" szerint Börlin-Börlin,Nyilt Társadalom és Wir Schaffen Das.Akkor... hogy van ez?
Rendszeresen leszopok afgán fialatelmbereket a menekültszálláson,mint segélyaktivista, hazafelé meg nyomok egy Anmelden-t, mert túlöreg a Mercedes kisteherautó,ami a polyák autókereskedő utcájában trélerrel várakozik?

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.01. 11:53:44

@Frick László Intézet: ÉN mostanában már csak üzelti út miatt megyek Deutschlandba, és csak a keleti részre. Ott még tartják magukat.

Amúgy igen, logikusan a német szabálykövetésből ez következik, mingránssimi után, hazafelé menet jetzt anmelden.

"Tudom, hogy hülye szabály, de ez a szabály" oktatott engem egyszer egy német, amikor értelmetlen úton kellett elmenjek a konyháig, pedig ő lázadó AfD szavazó.

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.01. 11:53:50

@Frick László Intézet: ÉN mostanában már csak üzelti út miatt megyek Deutschlandba, és csak a keleti részre. Ott még tartják magukat.

Amúgy igen, logikusan a német szabálykövetésből ez következik, mingránssimi után, hazafelé menet jetzt anmelden.

"Tudom, hogy hülye szabály, de ez a szabály" oktatott engem egyszer egy német, amikor értelmetlen úton kellett elmenjek a konyháig, pedig ő lázadó AfD szavazó.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.10.05. 21:52:31

@Szorgalmas Gyémánt: szurkoljunk a "barnáknak", ember. De azért nyugaton se menthetetlenek, ezt hozzá kell tenni.

Alfőmérnök 2019.10.06. 01:20:54

@Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt: Én le se szarom őket. Alapvetően két dolog érdekel: az igazság és a hazám sorsa.

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.07. 11:04:15

@Alfőmérnök: A haza sorsa függ az Eu-tól. Az Eu pedig Németországtól. Nem mindegy, mi van, mi lesz ott.

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.07. 11:05:02

@Dinamuki: Nemi igazán látom, mi az az alternatíva, amit az AfD nyújt(ana).

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.10.08. 08:34:34

@Szorgalmas Gyémánt: én se... de már az is jó, h nem mindenki hiszi el a mainstream indoktrinációt.