Az un "rendfenntartó erő"-k húsz párizsi sárgamellényes típusú demokráciamegnyilvánulásra sem reagálnak mondjuk egy fejlett francia rendőri stílusban... Passzívak,állnak a pajzsaikkal. A demokráciapárti tör és zúz a nemzetközi repülőtéren, harmadikoldali érdektelen utazók szemeit próbálja felnyitni az őket érő atrocitásokra. .Majd a demokráciapártiak tudósítójának a demokratikuskamerájába az alábbi demokratiksat szólja:

"Mik vagytok ti,emberek? - nem, állatok vagytok,úgy bántok velünk, mint állatokkal!" -majd tör, zúz és gyújtogat tovább.

 

Dúúúrva rendőri erőszak a kommunista pribékek sisakjaikkal bézbólütókön ütik a demokratikus tüntetőket:

A tudósító a kegyetlenkedő kommunista rendőri bandákba beállva tudósít jellegzetes bátoran:

screenshot_2019-09-03_kozeledik_a_veg_egesz_hongkong_langokban_allhat_24_hu.png

 

csak egy pozitív példa,demokratikus fejlettrendőrségnek hogyan kellillően fellépnie egy demokráciában:

 

Bátor antifák náci autókkal bánnak népi-demokratikusan:

Az Egyesült Államok Határőrsége és Nemzeti Gárdája pszichológusokat,NGO-civil androgóhusokat küld Obama Jókormányzása idején a mexikói határra, segíteni jobb belátásra bírni a bevándorolni szándékozókat:

Emanuelle Macron,A Túzvizsgálat Nobel-díj várományosa,a Föld Pulmonológusa, a közismert braziológus szintén pszichiátereket, androgógusokat és szociális munkásokat küld a véleményüket fejletoiropeér nagyondemokratikusan kinyílvánító sárgamellényesek demokratikus jobbelátásra térítésére:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4515037114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2019.09.03. 12:06:18

Jaja, Macron bácsi megmutatja, mit is jelent a szabadság, egyenlőség, testvériség a gyakorlatban.

"Nincs olyan társadalmi problémánk, amit pár ezer rohamrendőrrel ne tudnánk megoldani".

lac1 2019.09.03. 20:15:22

Én speciel a csőcselékkel szemben SEMMILYEN eljárást nem tartok túlzónak.
Az okosok nyilván már hegyezik a penn... klaviatúrájukat, hogy majd ha a te anyád/gyereked lesz ott.
de ezeket általában pont lesajnálom.

Frick László Intézet 2019.09.04. 06:25:22

@Szorgalmas Gyémánt: @lac1: Kínában akkora mértékú a kommunista diktatúra szabadságelnyomása, hogy az ellenzékiértelmiségiekkénytelenek egyen-megjelenésben feltűnősködni:
fekete XIX. századi parasztruha, hosszú haj és szakáll.
Itt jegyzemmeg, hogy Ho apó a szakállával isMarx Károly-a volta Távol-Keletnek,annyira sűrű és dús volt neki egy kínai ELLENZÉKI értelmiségi szakállához képest.

Peking a legliberálisabb város Hong Kong után, hemzsegnek az üldözött ellenzékiek, én plle is fényképeztem egyet egy olyan levesesnél, aholmég nemláttak európai fehér embert.

Ha valaki bírja a gyaloglást és szeptemberben látogat Pekingbe,amikor szünet van a leszállólégáramlásban,minden 10-20-30 kilométeres sétára és 200-300000 utcai járókelőközötti tülekedben akár meg is pillanthat egy jelentősen liberális,nagyon üldözött kínai ellenzékit. Gyakorlatilag csak nekik van hosszú hajuk a szakállal. A nők tom-tomnak öltöznek, ez is fekete ruha,de fiúsra vágatott rövid hajjal. Sajnos nőt nem láttam,általában az értelmiségi & műűűvész nők 35 éves korukra végeznek a szüleikről való gondoskodássalés a további öt évükben a párkapcsolatépítésre koncentrálnak.

Beszéltem sinológusokkal,akik2014 körülmég láttak öreg sofőröket,akinek buddha szerű Mao szobrocsska díszlett a műszerfalon, de aztán egy kínai elárulta nekem, hogy az ilyen csáveszekinkább a mi Hordobadjer Tschikosch-ainkra hajaznak a Váci utcából.

Szintén a hong-kongi ellenállás szimbóluma Hao Zhou, aki az USA Konresszusi támogatásával a nagyon bátor The Chinese Major c.filmben leplezte le a kínai kommunistapárt terrorját. Élete kockáztatásával heteken át filmezte Geng Jangbo Datong diktátorának napjait.A kockázat aaz volt, hogy az a párszázezer datongi,akik nem szerettek volna a belvárosban engedély nélkül felépített és ezért a tetőn téglákkal lesúlyozott sátorfóliával ékeskedő "befejezetlen" viskóikból kiköltözni,amitőlpedig Datongnak az hong-kongi meg az amerikai újságokban annyira jót mutató nyomornegyed szerű megjelenése lett,szóvaal ezek az emberek a diktátor Geng Jangbo-tmindenfélével,plféltéglákkal dobálták,a hadsereg laktanyájában lakott.

A vége felé van a csúcsjelenet, a hetek óta az ercába kamerázó Hao Zhou-ra hülyerékáz Geng Jangbo elvtárs:
"Hát teki vagy?"
"Jangbo elvtárs,hát hetekőta filmezem Önt és a munkáját!"
"Ja?" -azzal Geng ment a dolga után.

És a katarzis: természetesen Hao teljesítette a küldetését és sikerült egy jókora tüntetést lencsevégre kapnia, Datong mintegy 800000lakosa követelte a párttól, sípokkal,dobokkal,kajabálással, hogy ha már lejárt Geng Jangbo ideje a polgármesterségben, tegyék meg párttitkárnak. Természetesen a kommunista diktatúra FÜTYÜLT a civilakaratra és Geng Jangbo-t kinevezték Taj Jüan polgármesterének.

Végül Hao felmarkolta a magánszámlára kimenntett dollárjait a film költségvetésébőlés a töredékéből befizetett egy nyaralást Hanan szigetére a feleségével gyerekcsinálási célzattal.Nagyjábólúgy kacagott aztán a Napba,ahogy Bede Márton tudott a Tűzföldön utoljára a penetráns pingvinszargőzben

lac1 2019.09.04. 18:59:05

@Frick László Intézet:

Az emberek erős kézzel való terelgetése amúgy ínyemre van, de csak- és kizárólag azért, mert tudom, az ember alapvetően hülye, lusta és semmirekellő. Ha nem lenne semmilyen külső kényszer, akkor inkább az atomfegyver mintsem az a társadalom.
A legislegrosszabb az, amikor először mindenki tudja a jogát, utána meg mindenkivel szemben, de leginkább az állammal szemben fogalmazza meg, hogy mik az azok (állam) kötelessége vele szemben.
Ezért tartom én szükséges rossznak az állam - akár - erőszakos irányítását. persze amikor visszaélnek ezzel, az már tényleg helytelen.

Wildhunt 2019.09.04. 20:46:58

@lac1: Nem tudom, mi lenne a jó megoldás. Elítléném az állam polgáraival szemben alkalmazot erőszakot, de ha ezt kivesszük a képletből, akkor minden esetben eljutunk a bolsevizmushoz, egy erőszakos kisebbség diktatúrájához. Akik persze lebirkázzák, megalázzák a többséget, akik mondjuk csak élnék az életüket az addigi normák szerint. Valahogy az elmúlt 5-10 évben a társadalommérnökök türelemvesztését látom. Addig (89-2012, kb.) mintha minden mehetett volna kisebb lépésenként. A jogkorlátozó törvényeket fokozatosan vezették be, látszólag társadalmi viták is voltak, aztán meg mintha valakinek elgurult volna a gyógyszere. Kb. egyszerre jelentek meg az egész világon mérsékelt lázadók, fellángolt a terrorizmus, ami ellen harcolni kell, belendültek az antifa és társai mozgalmak. Ezzel együtt felső fokozatba kapcsolt a globalizáció, a cégek és kormányok kapcsolatáról a maradék fátyol is leesett. Egyre gyakrabban kerül elő az "emberijog" és "klímaváltozás" bunkósbotja, a személyes szféra egyre visszáb szorul, persze csak a mi érdekünkben. Látom a változást, talán még azt is, hova vezethet, (ugye a sok hópehelyből könnyebb arctalan katyvasz tömeget alakítani, a gyökértelen, beidomított tömeget nem érdeklik az elvek, míg a panem et circenses működik) de nem értem, miért is "jó" ez bárkinek-kiknek bármilyen értelemben.

Szorgalmas Gyémánt 2019.09.05. 12:06:21

@Wildhunt: A mohóság csapdája. Minél többet birtokolsz, annál többet akarsz.

Wildhunt 2019.09.05. 16:13:09

@Szorgalmas Gyémánt: ezt még értem is, úgy hívják hogy a közlegelők tragédiája. Amit nem értek, hogyan asszisztálhatnak tömegek egyes emberek vagy kicsiny csoportok istenkomplexusához a haszon reménye nélkül.

Wildhunt 2019.09.05. 16:13:09

@Szorgalmas Gyémánt: ezt még értem is, úgy hívják hogy a közlegelők tragédiája. Amit nem értek, hogyan asszisztálhatnak tömegek egyes emberek vagy kicsiny csoportok istenkomplexusához a haszon reménye nélkül.

lac1 2019.09.05. 18:33:01

@Wildhunt:

Én sem tudom mi a jó megoldást, de azt látom, hogy jönnek a tuti ötletek és a valóság MINDIG felülírja az elképzeléseket.
Az anarchiába fulladó emberiséget megmenteni szándékozóknak eleve nincs is más lehetőségük csak a vasszigor. Nem tetszik ez sokaknak? Olyan ez, mint a védőoltás, fáj is, meg mellékhatásai is lehetnek, de a végeredmény jó eséllyel az elvárt lesz.

Wildhunt 2019.09.05. 22:56:51

@lac1: Milyen (melyik) vasszigor? Az aktuális hatalomnak feltétlen engedelmeskedő, felelősségre nem vonható erőszakszervezet? Próbáltuk, nem volt jó. A néptől független, csak a törvény betűjét ismerő? Azt is. Helyi szinten mindenható, csak a kormány által elszámoltatható (békebírói)? Helyi szint felett működésképtelen, most meg nincs is olyan állam, ami ezt hajlandó lenne bevezetni, ahol még létezik ott is mindenáron leépítenék (USA). Mintha az ideológiák élő entitásokká váltak volna, amik függetlenek lettek hirdetőiktől-hordozóiktól. Mintha lenne valami, ami azt súgja tömegek fülébe, hogy vérre vágyik, és aki hallja megőrül tőle, szolgálná mindenáron.
Vagy tényleg lehet, hogy az egészet csak azért csinálja valaki(k), hogy a jövő évi portfóliója 5%-kal többet érjen?

lac1 2019.09.06. 14:20:00

@Wildhunt:

Ha konkrét eljárási útmutatót szeretnél tőlem, akkor azzal nem tudok szolgálni. Amúgy vannak ötleteim, de mivel az anarchiának ezernyi megjelenési formája van, ezért nem írok példát.
Amúgy mindent el tudok képzelni, amíg nem látom azt, hogy aki nem akar a társadalomban élni annak korlátai miatt és kijelenti, hogy nem érzi magára nézve kötelezőnek,DE viszont a jogait sem fogja hangoztatni, sőt, megtiltja MINDENKINEK, hogy más egyének/szervezetek megpróbálják őt "megmenteni" saját maga választotta élet következményeitől, akkor elgondolkodom azon, hogy lazítsak a nézeteimen.
Amúgy a sok semmirekellőnek pont a csak a törvény betűjét, de szó szerinti betűjét alkalmazó hatalom lenne a legnagyobb csapás, csak szólok.
A törvény - és bármely hatalom - kizárt, hogy egyszerre tudjon eleget tenni jelen esetben 10 millió állampolgár számára kedvezően. Valakik mindig, vagy ők úgy érzik, hogy ők rosszul jártak. Így tehát a legigazságosabb az lenne, hogy 18 éves korukban nyilatkozzanak, hogy akarnak a nagy közös előnyeit élvezni annak minden más előnyével-hátrányával, vagy sem. Ha nem, nincs baj, nem kell az adóforintja, nem kap ellátást sem. Egy törvény marad rá kötelezően, más semmilyen kárára nem lehet és tehet. Elég egyszerű a játékszabály.

Szorgalmas Gyémánt 2019.09.06. 15:11:42

@Wildhunt: Sokat beszélgettem ilyen ebmerekkel és van egy megfejtésem. Kellenek értékek, amikre építed az életed. Elhsizik, hogy ez a világ, minden hibájával és extermitsával együtt, mégiscssak magas értékeken áll - szabadság, egyenlőség, tolerncia, ilyesmik. Minél nyilvánvalóbbá válik, hogy a Nyugat alpavetően romlott, annál nagyobb kognitív diszonancia, emiatt annál jobban védelmezik. Ezt az kört megtörni extrém módon nehéz, de az elsöprő többségnek ez eszébe sem jut.