Az a helyzet,már a harmadik alkalommal járok úgy, hogy Dr Kósa, a FIDESZ baromarca valamilyen kijelentésén azért röhögök,mert ezt a Dr Kósát a FIDESZ baromarcának látom én és ha a többi óvodáskiffiú isz jöhögi,jakkó jén isz,mely úgy kelly.

 

Azt a népet lehet igazán hatékonyan büszke-hülyeségben tartani, akik számára nem kötelező földrajzot meg történelmet tanulni.

Megnéztem most a brazil erdőtüzek helyszineit.

erdotuzekrondoniaallambrazilia.jpg

 

A képeket. A térképeket. Ez eléggé nehéz,mert minden cikk a helyszínek és területek települések megnevezése nélkül csak úgy a levegőbe beszél, általánosan. Az államban, ahol a tüzek égnek, évtizedekkel ezelőtt végeztek az esőerdőkkel.Amúgy is Brazilia területén mára alig maradtak őserdők. Minden égő erdőt,amit mutatnak, dűlőutak sakkoznak a síkon, az égésnek indulóerdő-szabályosnégyzetek fáinak a magassága a 10métert sem éri el. Nagyjából egy általános iskolai földrajz szakkörös gyermekismeretei szükségesek ahhoz, hogy az ember belássa: Nem látja az esőerdőket, ezek valamiféle ugaron nőtt sarejerdők.

Be kell vallanom neked maradék & drága olvasóm, hogy

beteges fabuzi vagyok,

orvosi neve is van az esetemnek,

úgy hívják, hogy

dendrofília.

A dendrofíliás konkrétan a favágókat megtámadja még mondjuk gyom-és invazív fák kivágása esetén is. Már kis indiánkölök korában pl féltéglát basz bele a Gonosz Sápadtarcú üveges verandájába azért,mert a büdösbanya felesége rikácsolásának engedve kivágatott egy 80 éves jegenyenyárfát. A Dendrofil Idióta Hemüge első költeményeit nem búzavirágkék szemű tésztaszín pofijain málnaszín foltok, aranyhajfonatos szlovók [tót] lyánykákhoz írja szerelmesen,mint Horváth János,a téeszelök fia 1967-ben Vámosmikolán, hanem különböző fákhoz, amelyik él, ahhoz azért, amelyiket meg kivágták, abban az esetben Petőfi Biedermeier-modorában a Nagy Manitou-hoz, hogy a Gonosz Sápattarcút legyen szives kénköves menkűvel agyonvágni. 

Erdőtüzek területmértékei éves felbontásban Brazíliában.Majd ha ráérek, rárajzolom az IMF-korszak eladósodottsági görbéjét, hogy lesüljön, Brazília Totális Eladósodottsága idején, ha a kormány megfelelt a gringo-knak,miért nem volt téma a mainál is nagyobb fokú és tényleg esőerdő-égés.

tuzekoserdokbenbrazilia.jpg

A dendrofil betegeséletmód egyik következménye, amikoris a beteg megáll a háza előtt beszélgetni sziú-oglalla rézbőrű testvérével és még egy ilyen rézbőrű száján is kiszalad a csudálkozókérdés, hogyan lehetséges az, hogy a ház előtt még megvan az Erzsébet-emlékfa (ültettetettt 1907-ben) amikor többhavi tüzelő kijönne belőle?

Tehát a dendrofil nem tesz különbséget érzelmileg az eső-őserdő és az irtás helyén sarjadt másodlagos, főleg invazív és gyomfák sokaságából nőtt erdők között-----

emlékeztetlek drága olvasóm, hogy nem tudsz látni pálmafák nélkül égő erdőt most Braziliában,azok a fák egyszerűen... esőerdőben,eredeti őserdőben nem nőhetnek föl

Szóval többedik esetben derülki, az, hogy Dr Kósa nem hülyeséget mond, csak simán, a szokott módon barom éspolitikai-kommunikációs okokmiatt is jól tette volna, ha próbál hallgatni.

Hollywood gringo-i annak idején Orson Welles-t azzal büntették, mert a pénzükből művészies allürökkel ékes filmet is mert csinálni, hogy indexre tették a filmjét és elküldték dokumentum-riport filmet csinálni Brazíliába. Orson Welles persze nem az az elesett neuraszténiás értelmiseggi  csávó volt, fogta a valagnagy költségvetését a stábbal és elment Brazíliába riport  dokumentum filmet csinálni, elég jól is sikerült. Beültek Hollywood Gringo-i a vetítőbe,meg persze Welles is betolta talocskán azt a szupersarkított nagy képernyőjét. Hollywood gringói öt perc műlva ordibálni kezdtek Welles-szel.

"Mi ez bazmeg, ezért kűttünk Brazíliába? Micsináltál, faszom, a gecibe, ez mind tele van NÉGEREKKEL!"

Indexre is tették Welles-nek ezt a filmjét is.

Mert számunkra,dendrofilek számára teljesen mindegy már az az erdő, pl a Mátrában vagy a Bükkben nincsen már nem ember ültette erdő, 40-70 éves ültetések vannak.

Emlékszem,15 éve mentek aa hiradóriportok arról, hogy Visontán a BezzegFejlettNémet tulajdonos biomasszával fűti a hőerőmüvet, snitt, udvari jelenetek, glédában állnak a kétméteresre szabott bükkszálak az erőmű udvarán betüzelésre várva,úgy szemre 40 éves bükkderekak.

Snitt, ugye a Mátrában a taktika egyszerűvolt, az erdőkkel gazdálkodó valamilyen trükkelmegszerzett engedélyt egy csík erdő kivágására, azt kivágta és eladta eltüzelni a nemesfa derekakat,amikmimindenmásra alkalmasak, én pl asztalost láttam a földön fetrengeni őrjöngve,ő persze nem dendrofil, egy másik pszichés eset, őszerinte hamarosan nem lesz semmilyen épületasztalosi és bútorasztalosi alapanyag,tőle tudtam meg, hogy a Bezzeg Osztrákok a románoktól vásárolt kétméteresre szabdalt 30-40 cm-s átmérőjű fenyőderekakat ledarálják OSB lapnak.

A csík szálerdő irtás szélein a maradék erdőket az első vihar összedűtötte és borította és akkor a németekkel kollaboráló gecik Shrek-Kandúr nagy ááááátatlan Szily Laci szemeket meregélve kérték a kényszerkivágást a viharkár miatt és ezt a fát is a Bezzzeg & Fejlett Németeknek sütötték el és nem készült erről sem index vagy HVG riport.

Itt jegyzem meg, hogy amit az AES fejlett németjei Visontán és amit a Bezzeg Osztrákok az OSB-lap gyárukban csinálnak, azt, mármint jóminőségú fát biomasszának elhazudni, épület-és bútorasztalos fa minőséget hulladéknak OSB lapnak bedarálni, az ilyesmit a bezzegnémet és a bezzegosztrák törvények VÉGREHAJTANDÓ börtönbüntetéssel büntetik -hacsaknem külföldön követi el a bűncselekményt vagy nem nézi meg senki,hogy mit darálnak be BezzegÓsztriában.

Természetesen Bolsanaro tehetetlen segg, mint ahogy általában Brazíliában a korrupció foka miatt a politika legföljebb laissez faire szemlélheti,miket fociznak össze az aranybányász gringo-k,a pedofil francia mahagónifelvásárlók, a többtízmillió idült alkoholista őslakos és őslakosokkal keveredett fél.és negyvedvérek,meg a födbirtokosok, Brazilia lakosságában van egy gyönge 100millió ember, akikneklényegében meg sem kellett volna születni, a szüleik atom részegen véletlenül hozták össze, véletlenül érik meg a felnőttkort, viszont 9 éves korultólmasszív alkoholisték ésvagy drogosok, az ember hirtelen azt sem tudja eldönteni,hogy a metropoliszlakó favellaproletáriátus pusztítja-e hiábavalóbban a Föld oxigénkészletét vagy a Mato Grosso népe, az irtásos-sarjerdős területeké, néha, ha annyira kijózanodnak, zabálni szeretnének valamit,a legegyszerűbb eljárás felégetni az erdőt és 3-4...6éven át tartó "művelés" kereteiben hagyni, hogy az esők a picsába lemossák a vékonyka termőtalajréteget a masszívumról

A magamfajta idióta az összes kézujjait, amik alig többek, mint a maradék fogazata, nézi össze, hogy most a Buddha tan gyakorló tanoncának a tanonca melyik teremtett lényt tekintse, a kismadarakat és majmokat meleg és hidegvérűeket,akik a részeg állatoknak sem nevezhető barmok miatt elevenen égnek ela sarjerdőkben,mint dendrofil betegeshülye az elégő erdőket tekintse, vagy játsza meg a fejét humánusnak és az erdőgyúúútogató proletárokat is tekintse Teremtett Lényeknek.

 

Amit nem nehéz eldönteni, az az, hogy a népszerűségét a brazíliai erdőtüzeken nyövesztő Emanuelle Macron egypicsa Bolsonaroval és a kettő politikai kesztyűsbáb élete nem ér annyit,mint egy elevenen elégett bőgőmajomé. 

Az un "politika" se a proletár tömegekkel, se az un "földbirtokos" tetvekkel, a gringo-kkalmeg pláne nem bir és a bűnözéssel sem és úgy általában semmire sem megy az államszervezet, bár a túrizmus fejlődik.

Én így hirtelen azt találtam ki, hogy az Egységes Világ  Propaganda Újságíróit reptesssék el Brazíliába és a jelenleg égő sarjerdőkből gyalog kelljen felmenniük az Igazi Esőerdők Maradékaiig. És hogy nők is legyenek a trupban, természetesen a címlaptündéreket mindet vigyék magukkal.

Útközben majd aranybányatelepekre fognak bukkanni, ott sorban térdepeljenek le és először az amerikai gringókat meg a Macron alakú bezzegfrancia aranybányásztatómahagónifelvásárlókat szopják le, aztrán a fegyveres őreiket,aztán az idült aalkoholista munkásokat meg a csicskákat, és a többinek csak a seggét nyaljákki. Majd ha ezzel végeztek, akkor folytassák föl a Serrába az útjukat, már át Boilíviába, ahol ugye Evo Morales találta fel az olyant,mint esőerdőégése és csak miatta lehetséges.

 

Angolában ötször akkora területen és valóban őserdők égnek, csak az angolai politikaivezetés nincsen keresztben A Világ Bezzeg Fejlettjeinek.

Manaus -már a XIX. században odalőttek itt az esőerdőknek, köcsögtúristavakítás tschikosch-gulasch energydrink party-gyenge idegzetűek csak inkontinenciabetétben!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3115029226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2019.08.29. 10:09:49

Nem tudom, ismered-e Buddha kijelentéseit az ölésről. Az egyik hulla megöli a másikat. Vicc.
A világ új sötét kor felé halad. Mit halad, szuperszónikus sebességgel száguld. Oka: emberi mohóság, gyűlölet és a butaság.
Ki vagy mi a fontosabb, a bőgőmajom, az alkesz indián vagy a Macron? Nem tudom. De amíg nem tettem rendet belül, hogyan is tudnék kívül rendet tenni?

Frick László Intézet 2019.08.29. 12:32:12

@Szorgalmas Gyémánt: Szerintem nem nehéz az erősorrendet felállítani

A bőgőmajom talán még pár bőgömajommal kapcsolatban lehet felelős
az idült alkoholista rongy indió két-három tucat családon belülivelmeg esetleg a falubandával kapcsolatban is elképzelhető felelősnek, ugyanez Macron esetében már százmilliós nagyságrend.

Legkevesebb a bőgőmajmokból van, aztán az indiókból, ilyen,mint macron, 32 db nem tesz ki féltucatot.

Szorgalmas Gyémánt 2019.08.29. 13:11:13

@Frick László Intézet: Gondolkodásunk során itt egy nehéz terepre értünk: a kettős igazság problémájához. A abszolút igazság szerint ha Macront megölöm, magamat ölöm meg. Nem vagyunk elválasztva, csak az különálló, önállóan létező Én illúziója alatt nyögve ezt nem tudjuk. A relatív szinten: megöltem Macront, mi változik? Választanak a helyére okosabbat?

Frick László Intézet 2019.08.29. 13:39:21

@Szorgalmas Gyémánt: A képletemben a bőgőmajom már csak eszme, valójában a mai alkesz indiók nagyapjai megették az utolsó bőgőmajmokat, amikor még voltak igazi őserdők, akkoriban.

Az indiókkalaz a helyzet, hogy még van egy kifutásuk, a most születetteknek rohasztja majd már ki a figait a kariesz és viszik el őket a kultúrfehérek kulturbetegségei,demég izmosak, jóteljesítőképességűek, még látnak az erdőben meg effélék.

Igazad van,a macron-szerűekből nagyon sok van, de úgy néz ki, hogy 100 áven belülkihalnak,mert nem csinálnak gyereket. Tehát felesleges az embernek bepiszkolnia velük az életét.

Frick László Intézet 2019.08.29. 13:42:32

@Szorgalmas Gyémánt: Nem is annyi, hogy macron totálisan tudatlan, ám büszke idióta. A Notre dame égésekor még hozzásem fogtak az oltáshoz, amikor úő már a tűzvizsgálat egy részét letudta. Macron olyan,amilyen,dese egy mezei tüzoltó, se egy amatőr tűzoltó,seegy kémikus vagy fizikus... egy érettségizett ember... valaki józan parasztésszel.. nem képes azt mondani: "Hogyan lehet a tűz oltásának meg se kezdésében a tűzvizsgálat egy részét lezárni?"
A hülyülés tömeges.

És igen,Macron után csak még ostobább jöhet, Hiszen Macron Hollande után következett.

Szorgalmas Gyémánt 2019.08.29. 14:51:41

@Frick László Intézet: Igen, én is ezt gondolom, a Trump-Macron színvonal még csak a lejtő eleje. Három-négy ciklus múlva már értelmes embereknek tűnnek majd az akkor regnálókhoz képest.

Szorgalmas Gyémánt 2019.08.29. 15:12:51

Belenéztem a videóba. Ez a túristalevevő "ősi zene és tánc" valami frenetikus. Különösen a mély átélést mutató arckifejezésük ragadott meg.

Frick László Intézet 2019.08.30. 05:27:28

@Szorgalmas Gyémánt: Sok esetben az őslakók valamicske pénzt kapnak az ingyenélethez. A pénzen műszálas sport és kempingruházatot, piát, tejkonzervet meg piát és piát lehet vásárolni. Feladat nincsen.Ez a feladat, guggolni részegen a tűznél,lesni, milyen volt régen és milyen most.Mindenki kövér,tunya,agyatlan. Van valami iskola -ha Magyarországon a söpredék jut a cigányok meg a HHHHH rétegek iskoláiba, akkor ott? Nagyon kevés alkohol kell, pár korty sörtől is bepiálnak. A régi kultúrát elfelejtették,új nincsen, esetleg a foci. A vágyak netovábbja:Ha valamilyen nagyvárosba el lehetne jutni (a nyomornegyedekbe) ahol van élet.