euthanazia2019444444.png

igyosztfaszabblettmi.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3214880892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2019.06.06. 04:33:34

Szépen...nagyon szépen kérek mindenkit

az a magyar jógyerekek szokása, hogy moderálnak,kommentelést lezárnak..Nem akarok kommentelést lezárni,de szépen kérek bárkit,aki még idenéz,ne kommenteljen
ide se
és máshová sem

Blogbarátaim ismerik az elérhetőségem,a többiektőlpedig egy jellegzetesen indexes jópofasággal:
"Szevasztok!"

Alfőmérnök 2019.06.06. 23:16:26

@Frick László Intézet: "Szevasz!" Sajnálom, hogy csak leszálló ágában találtam rá a blogra.
Ha Lujza néni nem lép közbe, szerintem most Téreyről is írnál búcsúposztot.

A hír egyébként nem teljesen igaz. Nem aktív eutaniázia áldozata a kiscsaj. Persze így is jól illusztrálja a picsatársadalamat, lényegében az orvosok, a szülők közreműködtek az öngyilkosságában. Ki kell mondani: a liberalizmus egy elfajult, eltorzult formájával állunk szemben, ami ellen fel kell venni a küzdelmet.

erikgross (törölt) 2019.06.07. 18:06:11

18 éves kor felett ez rendben van, alatta nincs

ArriMedes 2019.06.08. 22:02:12

@Alfőmérnök:

miért ne lenne?
minél többen élnek vele, annál jobb.
nekik is, a többieknek is.
és legalább nincs képmutatás.
rég el kellett volna már jutni ide

Alfőmérnök 2019.06.09. 00:52:44

@ArriMedes: Nem vagyok híve az állam által támogatott/jóváhagyott népirtásnak.

ArriMedes 2019.06.09. 13:21:50

@Alfőmérnök:

ha neked ez állam által támogatott népirtás, akkor vagy zakkant vagy vagy szimplán demagóg.
mondjuk mindkét eset kizárja az értelmes párbeszédet, szóval viszlát

Alfőmérnök 2019.06.09. 17:05:24

@ArriMedes: Szerintem meg te vagy a demagóg, mivel szerinted rendben van, hogy depresszió miatt minél többen legyenek öngyilkosok - orvosi jóváhagyással.
viszlát

lac1 2019.06.09. 19:25:10

@Alfőmérnök:

Most akkor lehet kommentelni vagy sem?

"...ne kommenteljen
ide se
és máshová sem"

Mindenesetre a mai picsatársadalom tagjai, akik a fene nagy jólétben, a semmittevésben, az értékrend teljes felfordulásában, az erkölcsi nihilizmus ezt okozza.
Én a nőért abszolúte nem ejtek könnyet, az orvosi eutanáziát amúgy én sem, tartom jónak, de csak azért, mert költsége van. Ennek a hülye ribancnak kéne két irgalmatlan pofon, ostorral munkára hajtani, pontosan egy nap alatt megváltozna a véleménye. vagy ha nem, ugorjon le valami magasról, nem kell szánalmat generálni a társadalomban. A facebookban megjelenő egó ide- és ilyen formában is ideért és megjelent, még a szánalmas életének végén is figyelmet követel magának.

Alfőmérnök 2019.06.11. 05:53:39

@lac1: Amíg nem tiltja le a kommenetlést Dudi (kb. fél percébe telne), addig úgy gondolom, lehet kommentelni. És valszleg nem csak a blog korábbi kommentelői, hanem ArriMedes-féle liberált szellemi éhenkórászok is meg-meg fognak jelenni itt.

Ami a hírt illeti, eléggé másként volt, mint ahogy a 444 (és amúgy vezető ajrópai orgánumok) először leközölték. De a mentális betegségekben szenvedők eutanázia mindenképpen megengedhetetlen. Te kifejtheted a Tajgetosz-elméletedet itt (vagy másutt), de egy orvosnak erről másképp kell gondolkoznia. Másra esküdött fel.

Alfőmérnök 2019.06.11. 06:12:27

@lac1: Amúgy meg elegem van belőle, de kurvára, hogy akik ellenzik az eutanáziát, az abortuszt, vagy mondjuk a melegházasságot, azokat hülyének nézik a "nagyokosok". Holott még hótt racionálisan is legalább annyi érv szól ellenük, mint mellettük.

lac1 2019.06.11. 20:57:36

@Alfőmérnök:

A kéréssel történő cselekvésre bírás és a kényszerítés között gondolkodom ez ügyben, jelesül a kommentelés elhagyása kapcsán.
Meglátjuk.

Abban biztos vagyok, hogy legislegeltorzítottabb hírnek is van valami valóságalapja, így ennek is.
A Taigetosz és a mentális betegségek kapcsán azért van bennem egy félsz. Nyilván nem lehetne ész nélkül ledobálni az embereket a hegyről. A tolvaj állibsik szerint már csak azért sem - ismerve a téma szerinti paneljeiket - mert akkor nem lett volna Beethovenünk, van Goghunk, nem lenne Harry Potterünk, stb. De ha rájuk hagyatkozunk - másban is - akkor nem lesz ember pár évtized múlva, esetleg pár, öröklött mentális betegségben szenvedő dilinyóst. Az emberiség degenerálódik, ez szerintem kétségtelen tény.
Itt is leírtam nem túl rég, egy régebben általam kitalált kifejezést, azóta egy- vagy két helyen olvastam még, de akkor is az enyém. Ez a "kötelező altruizmus". Ezt akarják a tolvajok, nyilván úgy gondolják ők azért mégsem, de ez az elvárás a társadalomtól.
Az orvostól nem várok el semmit ez ügyben, illetve egyet, gondolkodjon logikusan. Ez szerintem manapság ma is létezik, hiszen nincs annyi gyógyszer és pénz, hogy mindenkit meggyógyítsanak, tehát valamilyen értékek mentén már ma is szelektálnak.
A canadahu-n egyszer olvastam egy irtó jó cikket arról, hogy a különböző IQ-val rendelkező embereknek jól körbehatárolhatóan milyen képességű gyerekeik születnek. Nyilván sejthető, rosszak a kilátások. Tömeg esetén a fejlesztésük minősége ráadásul romlik, szóval a baj szorzódik.
Ugye és itt jön a kérdés, hogy normális lesz az emberek számossága a földgolyón, vagy valami félreértelmezett humanizmusból 5x annyian leszünk és mindannyian sérültek.
Szar a kérdés - én tudom a saját válaszomat - de az, hogy nem veszünk róla tudomást, attól az még fennáll.
Ja, a tökéletes példa:

www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w

lac1 2019.06.11. 20:59:16

@Alfőmérnök:

De itt nem az érvek minősége (megalapozottsága) vagy mennyisége a lényeg, hanem ki mekkorát tud szakítani anyagilag a fertőből.

lac1 2019.06.11. 21:17:29

Ja, meg is van, nekem persze letöltve, de úgy problémásabb lett volna feltölteni ide, de mert működik még az oldal, így elég egy link is:

canadahun.com/temak/a-term%c3%a9szet-furcsa-j%c3%a1t%c3%a9kai.11895/

Érdemes elolvasni a kommenteket is.

I_Isti 2019.06.17. 13:02:51

Szerintem érdekes, hogy amikor a nácik hozzáláttak a pszichiátriai betegeik tömeges eutanáziájához, akkor -- a harmincas évek végén, gyakorlatilag évtizedes náci agymosás után -- még mindig hatalmas, tömeges felháborodással és ellenállással találták szembe magukat. Így is sikerült kivégezniük kb 70 ezer pszichiátriai ápolásra szoruló embert.
A hollandok még nem tartanak itt, "csak" valami hatezer embert sikerült eutanizálniuk, de ezek szerint a náci-érában a német plebsz még mindig normálisabb volt a maga nemében, mint a fejletttudatú hollandság manapság... egy ilyen eset után lazán tömegeknek kellene követelnie a teljes holland eü rendszer vezető apparátusa hátsó felének szétrúgását szöges bakanccsal, nemhogy még ünnepelni a szabadságot...

lac1 2019.06.17. 23:01:05

www.sciencedaily.com/releases/2018/02/180214150132.htm

A fenti link alatti cikk arról szól, hogy azokban az országokban, ahol a nemek közti "különbségek" kisebbek, ott a "STEM" gyűjtőszóval nevezett matematikai, műszaki, természettudományi diplomát szerző NŐK aránya jóval kisebb, mint azokban az országokban, ahol szegény nőket elnyomják.
Pl. Albániában és Algériában.

A kutatások:

journals.sagepub.com/doi/10.1177/0956797617741719

Szemét a világ, na.

Frederick2 2019.06.20. 09:20:03

@Alfőmérnök: Szerintem vezessük be a halálbűntetést, az eutanáziát és az abortuszt. Szerte Európában. Úgyis a halál kultúrája uralkodik a nyugati civilizáción. Aztán vidáman mészároljuk le egymást különféle nemes eszmékre hivatkozva. :P

Az emberek már szinte kívánják a halált. Néha másoknak (halálbüntetés), néha a meg nem születetteknek (abortusz), néha maguknak (eutanázia).

Keserű komment.

www.youtube.com/watch?v=Hf8aOexNr94

Frick László Intézet 2019.06.23. 22:23:29

@Frederick2: Szerintem a fejlettojropid egyszemélyes társadalmak,a sok-sok zseniális és megismételhetetlen ember
mert ugye leveti magáról a szaporodás nyűgét
békésen megoldja ezt
az utolsó nem fogja leoltani a villanyt, sajnos, nem éri meg a Tökéletes Eredmény-t.

Frick László Intézet 2019.06.23. 22:25:15

@Alfőmérnök: Lehet kommentelni...de...nem lesz letiltva,persze, hogy nem.

Frick László Intézet 2019.06.23. 22:29:15

@lac1: Nem, hát egyáltslán nem az a lényeg ebben a hírben, hogy volt-eeuthanázia,passzívvolt-evagy nem volt, csak hagyták meghalni a lányt. Egy időután az éhezésnek-szomjazásnak visszafordíthatatlan következményei vannak.Nem kiswebbítemn alány tragédiáját,de azért... nem feltétlenülkell diploma ahhoz vagy a pszichológia c.okkultáltudomány ismereteahhoz, hogypl egy család autóbalesetét túlélő egyetlen kamaszt is.. valahogyan ne segítsünk feldolgozni a tragédiát,elsősorban arra apellálva, hogy szerettei is biztosan szeretnék, ha él,MÉG éljen.
Egyszerűen.. nem tudomelhionni, hogy egy Nagyon fejlettOrszáőgban, egy Mintatársadalomban..ez...megtörténhet,egy ilyen.
Vagy a másik:Akkor nem nagyonfejlett és nem minta.

Frick László Intézet 2019.06.23. 22:42:41

@ArriMedes: Blogocholizmusom alatt azt figyeltem meg, hogy az emberek egyáltalán nem tudnak vitatkozni,fogalmuk sincs a vitáról és arról sem, hogy mire való. A vita pl arra való -és a példám egy tökéletes,klasszikus vita,, ráadásul csak 2 ember között,tehát ez a mai neoprimitív Kettes Számkör-ben isértelmezhető-arra való a vita, hogy pl egy meggyőződésünktőlmegszabadulhassunk. Pl én nagyon örülnék, ha valaki képes lenne meggyőzni, hogy a holland társadalom nagyonfejlett és alkalmas mintának..meg hogy... kéne követnünk. Azért nyitottam ezt a blogot, hogy megszabaduljak az írásaimtól,több, mint 20 bejegyzésemet töröltem csak azért,mert vitában meggyőztek arról, hogy nem sikerült.

Te nem éretesz a vitához, a fogalmával nem lehetsz tisztábanb, a vitát ma nem tanítják.
A vita gyakorlásában pla tanulónak a véle ellentétes véleményt fel kell vennie és pl tartania (védenie) az álláspontot,ami nem az övé. "Más cipőjében lenni2Ezt a mai neo-buta emberek fel sem tudják fogni, minek, a korai ógörögöknél meg rutin volt.

A példám Kálmnán Olga és a Katolikus Szülők REgyletének amiafaszija, valami vezetője. Kálmán Olga a szokása szerint felkészült a fasziból és igyekezett a szót a lehetőlegtöbbször beléfolytani meg nekünk nézüknek interpretálni, hogy a faszi mit akart volna azzal mondani, amihez a szót beléfojtotta. Én a Tóta W blogból értesültem KO nagyszerű győzelméről és én is úgy jártam, mint Tóta W és mindenki:pont a végérőlmaradtamle.Ugyanis a faszikám LETETTE a véleményét. KO belerongyolt a falba,visszatolatott, nem értette.A faszimegismételte, hogy akkor bisszavonják a mialófaszt. Amit "képviselt" KO KO volt,megint nagygázzala falba, még mindig nbem értette: REgyszerűen nem fogta fel, hogy most az történt, amit mindig is szeretett volna, hogy az ő véleménye győzzön és győzött. Eldobhatott negyedoldalt a záródumájából.

"Nem állok szóba veled, mert nem az a véleményewd,ami az enyém!"

Amatőrt Költők portálja:
"Vagy dicséred a versem vagyblokkollak!"

"Vagy az a véleményed, ami az enyém vagy nem érdemes veled vitatkozni,mert nem azt mondod,amit én.

Beszéljünk akkor LOBOTÓMIÁRÓL,TÉNYLEG GÁZ, HOGY A NÁCIK ÁLLAMILAG LIKVIDÁLTÁK A DILIKET -DE MI A LOBOTÓMIA? Nem ülikmeg ugyan a korpuszt, de csinálnak belőle egy bárgyúnövényt.

Frick László Intézet 2019.06.23. 22:44:37

@Alfőmérnök: @Frederick2: @lac1: @ArriMedes:
"régen bezzeg milyenértelmes emberek látogatták ezt a blogot,most meg nácik"

lac1 2019.06.23. 23:17:37

@Frick László Intézet:

Az éremnek legalább két oldala van. Most az egyiken ez a nyomorúságos társadalom van, a másikon meg a lány.
A lánnyal történtekről is lehetne beszélni, de az utána lévőről pláne. Én habár nem tudom, de gondolom, hogy ha egészséges környezetben egészséges ember fejlődik, akkor az le tud győzni bármit. Nyilván kinél előbb kinél később, kinél látható nyommal kinél nem, de valamikor, emberi mértékkel mérve biztosan.
A társadalmat alkotó egyén, aki mint tag, formálja a társadalmát lesz a nyertese, avagy a vesztese, de szerintem inkább a vesztese annak, amit alkotott, vagy működtet, formál.
Nyilván ez a KONKRÉT személy kevésbé, de társadalmi jelenségeket nem érdemes - szerintem - egyénekre, és konkrét egyénekre lebontva vizsgálni, de akkor is tagja, eleme a saját társadalmi közösségének. Vagyis kárvallottja a saját "művének", ha lehet ezt így mondani. Soha nem lehet, és nem is szabad az egyén személyes felelősségét figyelmen kívül hagyni. Ezért picsatársadalom a mai társadalom, mindenki próbál szabadulni a saját tetteinek a következményeitől. Ennek több jele van, egyik-másik számomra őrjítő. Mondjuk az, hogy kirakja a fényképeit valamelyik közösségi médiába, valaki gyűjti és egy másikban meg ismét közzéteszi, és a személy meg ezt nehezményezi. A jog minden bizonnyal megmagyarázná, de ha egy pénzéhes szar tróger erre talál valami passzust, az akkor is visszatetsző. nekem mindenképpen.
Mi is jutott az eszembe még?
Lehet, megérné erről is beszélni egy írásban.
Ez az, hogy a kormány szépen visszaállítaná a 6 évesek iskolakezdését.
Én 51 éves vagyok, az én időmben MINDENKI 6 évesen kezdett iskolába járni, kivéve a tényleg szeptemberben és utána született gyerekeket kivéve, ez pl. a mi 25 körüli osztályunkban mondjuk 2. Amúgy egyre emlékezem, de legyen kettő. És ez a picsatársadalomnak nem tetszik.
Hát ja kérem, a picsaszülők basznak foglalkozni a pulyákkal otthon, az óvónők meg olyanok amilyenek, mert már ők is a picstársadalom tagjai? Kényelmesebb így, hogy mindenre rá lehet fogni, hogy a gyerekek nem iskolaérettek csak a saját lusta, semmirekellő balfaszságukra önhibájukon kívül okot keresve? Persze lehetne mondani, hogy tényleg éretlenek a mai gyerekek, de hát nekem van ÖSSZEHASONLÍTÁSI alapom!
Igaz, akkor nem volt pláza, internet, valóvilág, facebook és túlzott öntudat.
Ezek jól elviszik a szülők idejét.
Lehet ezt magyarázni, kétségtelen.
És itt ér össze a kettő történet nálam, a elmekórtanilag beteg ember halálvágya, a botrányosan rossz neveléssel.
De lehet, hogy én vagyok a hülye.
Ezen még gondolkodom.

lac1 2019.06.23. 23:29:06

@Frick László Intézet:

Kárságos a törlés. A vélemény változásához vezető út a legtanulságosabb.
Ki volt az a magyar szexológus, vagy szexuálpszichológus, aki egészen addig a helyén kezelte a buzikat, amíg ki nem derült, hogy a fia is az?
Ott is egy véleményváltozásnak voltunk a tanúi. És érdekes a dolog.

lac1 2019.06.23. 23:32:22

@Frick László Intézet:

Ez az volt, hogy erkölcstanítást csak jóoldali, leelenőrizhetően rendes pedagógusok taníthassanak?

lac1 2019.06.23. 23:36:21

@Frick László Intézet:

Én vállalom.
Eddig is.
pláne amikor még régen kezdtek ilyennel vádolni, és csak úgy megkérdeztem a buziktól, hogy tudja-e, miket akaszt rám, pl. tudja-e, mi a különbség a náciak és a faszisták között?
És általában dehogyis tudták.
és aztán amikor majd megint jönnek az igaziak, de nagyon valóban igaziak és kiáltoznak az utcán, hogy fussatok mert jönnek a náciak, mindenki legyint, mert addigra nemhogy elfelejtik a jelentését, de sima kötőszói értéke lesz a nácinak.
Pedig akkor tényleg futniuk kéne.

Alfőmérnök 2019.06.25. 04:19:22

@Frederick2: @Frick László Intézet: Ez ajrópa öngyilkossága szimbolikusan és konkrétan is.