Nem emelem csak rá sem a kezem legyintésre sem a cirkusznak, amit Lujza csinál,meg aminek lehord alaptalanul.. Nincs vége a blognak, nem először döntök így, hogy abbahagyom, tényleg.. nem kéne mnár ez,rengeteg időmet elvette, belekopott hiábavalóan az írókám is,minek ez, ne legyen más, ráadásul Lujza szerint ez orbánprop volt...hát, ha tényleg,úgy látszikmeg olyannak, ne legyen,minek, ne legyen más, csak a Kettes Számkör

 

ismétlem: nem zárom be, de lassan, főleg a politikai jellegű bejegyzéseket... vázlatba fogom letenni,

Köszönöm mindenkinek,, aki itt járt és szólt hozzám vagy hozzáénk, minden jótmindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7614825432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.05.14. 09:37:47

Miért, rendben van talán, hogy Orbánmészáros már 1000 milliárd forinttal rendekezik? Hány tisztességes magyar család teremthetne ebből magának biztos egzisztenciát - akik most Németországban v Angliában dolgoznak? Hányezermilliárd volna már a túl sok??
Ha ezt megírja az index is, akkor mindenki insexutánzóvá válik, aki csak megemlíti?

lac1 2019.05.14. 16:47:47

Sok szerencsét kívánok az "új" tematikához, drukkolok.
Mondjuk szerintem a mai átpolitizált világban lehetetlenre vállalkozol, de hajrá.

Wildhunt 2019.05.14. 17:22:32

@Dinamuki: nincs. De ez a blog épp azt írja le, hogy ez csak a társadalom egy sokkal súlyosabb betegségének tünete. Hogy az Orbán és Mészáros neveket tetszőlegesekre cserélheted, a tünetek maradnak mert a betegség is marad. És az indexiánusok bűnét abban látja, hogy akik elég okosak a betegség feltárására vagy akár gyógyítására, azok a tünetek mantrázásából élnek. Szerintem erről szól(t) ez a blog.

Burgermeister 2019.05.14. 19:23:17

nem kene abbahagynod....

Alfőmérnök 2019.05.14. 21:36:31

Valamiért nem tudok Lujzának válaszolni... mindegy is.

Nem volt orbánprop. Én még vitatkoztam is volna néhány kritikus megállapításoddal, pl. hogy a kerítés felesleges volt, vagy hogy a sorosozás hülyeség. Persze, abban a formában, ahogy csinálták, hülyeség, meg demagóg, stb. De ettől függetlenül Sorost egy kártékony szarkeverőnek tartom (nem az orbánprop hatására, már akkor is annak tartottam mikor Orbánnak még jó cimbije volt).

lac1 2019.05.15. 20:26:38

@Alfőmérnök:

Én is látom, hogy nem.
A kerítés az egyik legjobb dolog, ami az országgal történhet.

Alfőmérnök 2019.05.16. 20:52:16

@lac1: A kerítés megépítése minden szempontból (szimbolikus-pragmatikus, kül- és belpolitikai) jó lépés volt. Nem mondom, hogy tök hülye, aki ezt nem látja be, de az biztos, hogy nem orbánpropot nyom.

lac1 2019.05.16. 22:19:21

@Alfőmérnök:

Én amúgy nem tartom jónak az ellenzékinélküliséget (de hülye szó), de ez az ellenzék ami most Magyarországon van, inkább ne is lenne.
Lehetne ezt tételenként és esetenként vizsgálni, de semmi értelmét nem látom.
Én egyenesen hazaárulásnak látom egyes megnyilvánulásukat és ténykedésüket.

Alfőmérnök 2019.05.17. 01:27:25

@lac1: Sokat ártott a fidesznek a II. kétharmad. Engem is felháborít számos intézkedésük, meg mondjuk a haverok és fanta kitömése pénzekkel. De az teccik, ahogy az USA után az EU-ban is szárba szökött szélsőbalos ideológiák ellen felszólalnak. Az MSZP, az SZDSZ és a mostani mutációik, ha kormányon lennének, minden szélsőbalos elmebajnak benyalnának. Persze ezer baj van Orbánékkal, de hogy abban az elmebajban, amiben a nyugat (nem, Lujza, nem Sopronra gondolok) szenved, nem kívánnak részt venni, nos, az nekem tetszik, kifejezetten kedvemre való.

lac1 2019.05.17. 13:59:51

@Alfőmérnök:

Sajátságos csapda ez. A voksok számolásakor nyilván nem mondja senki, hogy stop, elég, nekem elég ennyi. Tudom, voltak a hírek a választási csalásokról, de hát minden szavazókörzetbe szinte az delegált ellenőrző bizottsági tagok, aki csak akart.
Amúgy ilyen hülye, jellemtelen és súlytalan ellenzék esetén ez nem is alakulhatott volna másképpen. Az, hogy visszaélnek vele, az egy külön topik lehetne.
Sajnos nem lehet mást mondani, hogy az összes szóba jöhető pártból ők a legkisebb rossz, az, hogy a legfontosabb kérdésben, hogy az országot megvédjék a buzi araboktól és a beözönlő cigányoktól és niggerektől, éppen úgy fontosnak érzik, mint én. Vagyis annyira nem mint én, ez sok tróger szerencséje.

lac1 2019.05.18. 09:31:04

Na, bár nem szorosan hanem csak érintőlegesen, de rettentő érdekes hír a zsindexről:

index.hu/kulfold/2019/05/18/donald_trump_havi_500_illegalis_bevandorlot_telepitene_floridaba/

Ugye Florida azon egyik államok egyike az USA-ban, akik Trump határkerítése ellen foglaltak állást. Most akkor Trump a cikk szerint akkor ott szállásolná el őket, ami nem tetszik a libsi-buzi demokratáknak.
A kérdésem csak az lenne, lát-e valaki hasonlóságot a svéd nyomoroncok között az egy-két poszttal ezelőttiben, ahol megkérdezték a svédeket, hogy mit is gondolnak a niggerekről-arabokról, segítenének-e nekik.
Ugye.
Itt a bizonyíték, hogy a butaság, a lopás, álságosság nem ismer határokat.

Wildhunt 2019.05.19. 08:15:04

@lac1: a tewitterpolitika már csak ilyen. Nem kell semmi más, csak sikongatós demagógia. Ha meg szembejön a valóság, akkor elég tiltakozni. Ha túl nehéz a matematika, akkor nehogy már tanulni kelljen, elég civilbátran követelni hogy változtassák meg és kész.

lac1 2019.05.19. 08:51:31

@Wildhunt:

Ja, igen, a matekérettségit már ne is említsük, nálam az is ledobta a födőt.
Persze én pont ezért szoktam mutogatni az utcán álló hülyegyerekek és ribancok láttán a többieknek, ezek most itt állnak, nemsokára meg a munkanélküli hivatal kapujában.
Nyilván lesz, aki éppenhogy átviszi a lécet, a liberálfasiszta felfogásnak engedelmeskedve lejjebb engedik azt, de az élet amúgy kegyetlen. Aki hülye, az nagyon szar körülmények között fog felfordulni, és még csak nem is érti, hogy miért.
Hallottál irányomból hangos kárörvendő nevetést? Ugye. Én voltam az.

Alfőmérnök 2019.05.23. 21:45:34

@Wildhunt: @lac1: Ráadásul nem is volt különösen nehéz az idei matekérettségi.

------

KÖSZÖNJÜK LUJZA, HOGY SZÉTBASZTAD EZT A BLOGOT!!!

Wildhunt 2019.05.23. 22:02:47

@Alfőmérnök: jajmár, hát ez teljesen normális. Ugyanaz, mint a metekérettségi: ha nekem nem felel meg, akkor tilcsukbe.

Lujzika S. 2019.05.24. 07:15:48

@Alfőmérnök: Bár úgy terveztem (és tervezem is) hogy nem járok ide, ezt a kérdést azért még zárjuk le.
MIVEL IS BASZTAM SZÉT A BLOGOT? :D

Adva van egy nyilvános blog, ami teljesen nyiltan politizál. Adva van 4-5 állandó és 3-4 alkalmi kommentelő. Az állandóak a bloggazda lelkes hívei, egyetértenek vele. Én nem. A bloggazda állandóan hangoztatja, hogy pisz end láv, ő még nácikat is eltűr, meg százféle külön vélemény van, ő toleráns, meg nyitott, meg széleslátókörű, DE LUJZA NE MERJEN VELE VITÁZNI, MERT AKKOR VÉGE A BLOGNAK.

Ha veletek olyan jól elvan, miért nem ír nektek?
Elmondjam, miért lett vége a blognak? Mert csapdahelyzetbe került Dudi.
Dudi két dolgot gyűlöl, a cigányozást, és a zsidózást.
Itt kellemesen ment a fajtikázás. Közületek SENKI sem szólt rá Lacikára, hogy álljon már le, jókat röhögtetek rajta. Dudi szíve szerint a picsába hajtaná el a nácikat a blogról, meg a vele egyetértő szalonnácikat, de akkor ugye, véleményt kéne neki nyilvánítani, állást foglalni,hogy szálljatok le LUjzáról, stb... amit SOHA nem fog megtenni (macsó büszkeség, nehogy egy nőnek legyen igaza.....)

Lujzika S. 2019.05.24. 07:19:03

@Alfőmérnök: tehát NEM én basztam szét a blogot, hanem TI kedves fiúkák, főleg a náci Laccika
mit kezdjen Dudi egy olyan bloggal, ahol az állandó közönség kb 4 fő, és mind allrightos,szélsőjobbos náci, vagy szalonnáci?
Bármilyen meglepő, de Dudi sem nem szélsőjobbos, sem nem náci, és még a náculás legkisebb jele is taszítja. Hányingert kap még a vicceskedő, célozgatós antiszemita vagy rasszista megjegyzésektől.
Na, szóval ki baszta szét a blogot?

Lujzika S. 2019.05.24. 09:01:07

@Wildhunt: pontosan mivel is? Ellenvelemeny? Más álláspont? Ajvé. Azt itt nem lehet? Ja már itt sem lehet.

Alfőmérnök 2019.05.24. 11:18:24

@Lujzika S.: Egészen biztos voltam benne, hogy vissza fogsz jönni a komment hatására. :))))
Az a baj, hogy még csak szórakoztató sem vagy. Kiszámítható vagy és unalmas.

Én sem vagyok szélsőjobbos. Persze, nektek minden szélsőjobb, ami egy milliméterrel jobbra van tőletek.

lac1 2019.05.24. 14:19:28

@Alfőmérnök:

A nehézséggel párhuzamosként lehet felfogni tanulmányokra fordított időt, igaz, az egyén nem mindig egy irányban mozog ezen az egyenesen.
A dolog szépsége nem is az, hogy egyesek nehéznek gondolták, hanem ahogy ez megtörtént.

Zsindex:
index.hu/belfold/2019/05/09/matematika_kozepszintu_erettsegi_nehezseg_peticio_tuntetes_atlageredmeny/

Sikerült beszélnünk vele, de a nevét szándékosan nem közöljük, mert nem akarjuk támadásoknak kitenni. Ő azt mondta: bevallottan nem tartozik a jó matekosok közé, de határozottan nem maga miatt indította a petíciót:

Amikor kijöttünk az érettségiről, mindenki azt mondta: nagyon nehéz volt és nagyon rosszul sikerült neki. Még az is, akinek nemrég 90 százalékos lett a kisérettségije. Hazafelé menet láttam egy lányt, aki sírt emiatt.
..
Én nem akarok felvételizni, de ezen most sok osztálytársam jövője múlhat. Arra gondoltam, hogy ha ennyi elkeseredett ember van körülöttem, akkor lássuk, hogy vannak ezzel a többiek. Ez a petíció nem rólam szól. Csak annyit akartam elérni, hogy ha sok aláírás összejön, akkor beszélhessek valakivel az Oktatási Hivataltól. Azt akarjuk elérni, hogy a pontozásnál vegyék figyelembe a feladatok nehézségét.

Tehát egy tanuló, aki feltehetőleg lusta és hülye (és lány) nem is a saját eredménye miatt, hanem emberbaráti célból a társaival való együttérzés miatt.
Azt mondom, a mellébeszéléses technikával kivitelezett libsi hazugság dobogós példáját lehet tetten érni.

Wildhunt 2019.05.24. 14:30:14

@Lujzika S.: Nem. Fröcsög, mocskol, káromkodik.

Lujzika S. 2019.05.24. 16:27:10

@Wildhunt: jááájjj ezt már ismerem, ez az szélsőjobber orbánfanok végső aduásza, hogy nem csókoljuk a kishercegnő lábanyomát, hanem annak hívjuk, ami, egy ostoba, erőszakos tolvaj tramplinak, aki széthagyja a szaros pelenkát az út mellett. :D
tehát gyűlölködünk, fröcskölünk, mert néven nevezzük a dolgokat.
Káromkodás :DDDD
Úgy tűnik, jobb magyar vagyok mint te, mivel a magyar nyelvet a cifrakáromkodás emeli sok más nyelv fölé. Pl. az angol azt mondja, "bloody" valamire, erre nekünk vagy 20 másik szavunk van.

@Alfőmérnök: többen vagyok? :D
Amúgy meg, nem terveztem, hogy fényt viszek unalmas allright kis életedbe, szórakoztasson téged a Milo Yannapulus vagy hogy hívják a kedvenceteket :D

Lujzika S. 2019.05.24. 16:29:10

@Wildhunt: azért ha nem lennél beszari és gerinctelen, arra válaszolnál, hogy miért is ÉN gyűlölködöm, meg fröcsögök, Laccika ellen soha semmi kifogásod, mikor keretlegény módjára zsidózik? Na? Az mehet? Zsindexezni? Náculni? Az rendben? Azzal nincs problémád?
Ja, erre nem lesz válasz, nem vagy annyira tökös gyerek, hogy beleállj a válaszba.

Alfőmérnök 2019.05.24. 16:57:07

@Lujzika S.: Mert ugye te nem többesszámban szoktál beszélni "rólunk" "szélsőjobboldaliakról". Ennyire segghülyék vagytok, hogy észre se veszitek, ti többszörösen elkövetitek azt, amivel "minket" vádoltok. :D

Lujzika S. 2019.05.24. 17:04:53

@Alfőmérnök: de ti többen vagytok, Vadcica, Főfőmérnök, ikeás dohányzóasztal, Joccika, sőt a bloggazda Dudi is.....nem?
Meg persze az az ostoba viceházmester Laccika
ezt mondtátok, ezek különböző emberek a nickek mögött, nem?

Lujzika S. 2019.05.24. 17:12:25

@Wildhunt: @Alfőmérnök: amúgy a "segghülye" az a fröcsög-mocskol-káromkodik szentháromságba csak akkor fér bele, ha jól értem, ha liPPPsi úriasszonyra van alkalmazva
allrájtos kisfiúknak én nem mondhatom, mert sírva fakadnak, csak rám lehet mondani :D
ez valami jobber stilisztikai szabály? :DDD

Wildhunt 2019.05.24. 18:02:42

@Lujzika S.: Nem. Lac1-megkérdeztem miért gondolkodik így, válaszolt. Te meg csak mocskolódni tudsz.

Lujzika S. 2019.05.24. 18:51:43

@Wildhunt: tehát ha valaki megmagyarázza, hogy miért kishitler, az rendben.

Tudod mit. Tessék: a kádár korban telt a gyerekkorom, és baromira utáltam már akkor is, hogy NEM lehet mást mondani, nem lehet mást gondolni, ne lógj ki a sorból, majd a nagyfejűek ott fent eldöntik, te mit gondolhatsz, ha nem, akkor mocskos imperialista bérenc, hazaáruló vagy. Aztán jött a rendszerváltás, csatlakoztunk végre az EU-hoz, megnyiltak a határok, és pofázhattál szabadon, a kormányok váltották egymást, jöttek, mentek, egyik balfaszabb volt, mint a másik, de egyik sem gondolta úgy, hogy be kéne magát betonozni.
Aztán jött ez a mostani eleinte csak jobber, most már szélsőjobber csapat, lopnak, hazaárulnak, és nem tűrnek el más véleményt. Lásd osztrákok, ahol egy részegen előadott szőke nő előtti menőzés is már politikai földinduláshoz vezetett - az orbanizálás miatt, ami nálunk napi politika, egy normális, demokratikus országban a faszi lehúzta magát a wc-n. Nem bírom a diktátorszagot, büdös.

AMúgy meséld már el, mi volt olyan őrült nagy mocskolódás? A rühellke? :DDD
A trampli férje a legfiatalabb magyar milliárdos, pedig egy gatyában nősült, annyi volt a vagyona. A korrupt gazembereket sem bírom, na, szaguk van.
Tehát, mi az az őrjítően mocskos az én gondolkodásomban?
AMúgy meg, attól, hogy valaki megmagyarázza, miért náci, még ugyanúgy egy utolsó féreg.
Tudod mit, menj le a Duna parta, Laccikával kézenfogva, és köpj bele te is a cipőkbe, elvégre mindent meg lehet magyarázni.
És egyébként mivel magyarázta Laccika, hogy keretlegényeket megszégyenítően náci, amit te el is fogadtál tőle, meséld már el, lemaradtam róla.

Lujzika S. 2019.05.24. 18:53:39

@Wildhunt: mocskolódsz és még ostoba is vagy, azon túl, hogy mint a papagáj szajkózod, hogy "mocskolódás, mocskolódás" egyetlen konkrét példát nem tudtál mondani.

lac1 2019.05.24. 19:51:23

Sajnos a pedagógusné nem vágja (vagy csak tetteti a hülyét), hogy nem az a baj, hogy más véleményen van, hanem az, hogy a bloggazdát vonja (-ta) kérdőre.
Nekem amúgy az a szerencsém, hogy efféle ajvékolók náciznak le, vagyis akkor súlytalanok.
Amikor megkérdeztem tőle, ha nem tetszik a hangnem/vélemény, miért jár oda, ahol kellemes neki, miért nem megy máshová vagy csinál magának blogot, de a kérdést elegánsan kikerülte.
Nekem is van hely ahol nem szeretek olvasni, a villám kíváncsi a zsindexen a b1 bloghalmazra az épületes baromságaikra, egyszerűen elolvasom a totalbike-t meg megnézem a meztelen csajokat és ennyi. Nem vonom kérdőre a kozmopolita szerkesztőséget, hogy miért irkálhat baromságokat az abdai gyilkos leszármazottja, mert tudom, nem vagyok abban a helyzetben, hogy ezt megtehessem. Pár hete előbányásztam a trampli seleanu képét és bekopiztam valamelyik topikba, szerintem az utolsó bit még oda sem ért de az első már törlésre került. Az, hogy nem értem, minek ez a felhajtás, minek kitörölni a történelmet, hiszen az internet nem felejt, de tudomásul vettem, itt nem én írom a játékszabályokat.
Ennyi.
Ezt kéne megértenie a pedagógusnénak is, nem kell a világ csendőrét játszania a lomtalanításkor előbányászott karosszékében ülve. Ha a bloggazdának nem tetszik a véleményem, majd szól vagy elhajt, de ez nem a pedagógusné munkaköri leírásában szereplő feladat.
Szerintem.

Wildhunt 2019.05.24. 22:17:42

@lac1: SJW, némi kommunizmussal.

Wildhunt 2019.05.24. 22:20:46

Plusz a bloggazda ezt már évek óta diagnosztizálta: aki nem áll be a rühellkézős nyálhabos társalgásába, az csak eltaposnivaló ellenség lehet.

lac1 2019.05.24. 22:25:44

@Wildhunt:

Aha, de csak amíg neki kedvező.
Tehát a fajtikái azért jobbak a többieknél mint ahogy ki is jelentette, de azért én ezt ne tegyem.

Alfőmérnök 2019.05.25. 00:06:51

@Lujzika S.: Most épp többen vagyunk, máskor meg egynek nézel minket. Hahaha. :))))

Amúgy megvan, hogy az Alfőmérnök melyik irodalmi műből jön? (segítek: francia szerző)

Tudod, én leszarom Milot. Nem olvastam tőle még egy sort sem. Nekem a konzervativizmus Molnár Tamással és Roger Scrutonnal kezdődik. (Amúgy történetileg Burke-kel, de ezzel nem akarlak untatni.) Olvastál tőlük valamit? Adjak szakirodalmat? (Magyar vagy angol nyelvűt.) De vitatkozhatunk a kommunitáriusokon is, akik baloldalinak számítanak, de én kedvelem őket. MacIntyre, Charles Taylor megvan? Olvastál tőlük, vagy legalább róluk valamit?

Alfőmérnök 2019.05.25. 00:55:18

@Wildhunt: Csak azok kedvéért, akik nem ismerik a fogalmat:
sjwriporter.blog.hu/2015/09/04/sjw-izmus_korunk_mentalis_betegsege

(Csak érdekességképpen jegyzem meg: egy nagy tudású filozófia professzor is jelezte, hogy erről nem tudott és korunk számos jelenségére magyarázatot talált az sjw blogot olvasva.)

Wildhunt 2019.05.25. 09:18:09

@Alfőmérnök: én ezt úgy szoktam magyarázni, hogy a konzervatív gyarmatosító rasszista fehér közli a bennszülöttel, hogy ha nem hagyja abba az emberáldozatot, akkor a civilizáció nevében karóba lesz húzva. Az SJW meg értékeli a szép sokszínű hagyományát.

Lujzika S. 2019.05.25. 09:31:53

@Alfőmérnök: francia, a palik rá vannak gerjedve, mert szerintük vicces, akkor gondolom Boris Vian.

Szerintem nem filozófiai vitákat folytatunk, sem szociológiait. Ne próbálj vizsgáztatni, elég sok félévet végigültem filozófia és szociológia kurzusokon (és volt, amelyik kifejezetten jó volt)
Nem vettem észre, hogy itt államelméleti viták folynak, amúgy szerintem a hálózatok, a net annyira megváltoztatta a társadalmat, hogy érdekességképpen olvasgathat az ember, de a mai világhoz nem sok köze van a dolognak. Napjaink vezető tudománya nem a a filozófia, a történelem vagy az államelmélet, hanem a média, kommunikáció. Aki ezekben penge,az mindent visz, nem kellenek már ide ideológiák, hívószavak, szlogenek kellenek, bazi nagy giccses kép, eltalált pár szavas szöveg.
Konzervatívizmus :))))) és kivel kapcsolatban kéne olvasnom? Létezik hagyományosan konzervatív politikus? :D
Szakirodalom :D
van instád? mit nyomsz rajta?
Az új szeleket az az amcsi nő fémjlezi, na, hogy hívják, valami spanyolos neve van, a legfiatalabb képviselő
mit gondolsz, miért nem lehet nálunk online szavazni? Nehogy a 30 minuszosok is szavazzanak

@lac1: @Wildhunt: látom kisfiúk, sikerült megint teleböfögni a kommentsort :DD

Wildhunt 2019.05.25. 09:35:10

@Lujzika S.: Valamivel el kell nyomni az általad idehányt kancigánygecit.

lac1 2019.05.25. 09:35:49

@Wildhunt:

Nekem meg az, amikor ez a "SWJ" ember (a típust ismerem, csak a kifejezés új nekem) egy sötétzöld mentalitással ötvöződik.
A rasztafrizurás, bob marley-féle színes, kötött sapkás, nyakában a béke jeles nyakláncos nyomi az autópálya mellett, elbirtoklással megszerezní kívánt haciendán tolja a Robi kapát, és közben a nagyüzemi termelés ellen tüntet. Persze ha mondanám neki, lehet így is tesó, de akkor nem lesz felesleg amit az afrikai kannibáloknak elvihetsz az amúgy rettentően környezetszennyező repülőgéppel...
A fogaskerék megakad.

lac1 2019.05.25. 09:36:55

@Lujzika S.:

Kérlek, menjél vissza a konyhába a helyedre.
Kérlek.

Lujzika S. 2019.05.25. 09:46:33

@Wildhunt: @lac1: na, látom ideszarni is sikerült :DDD
Mentális életkorotok kb. 12 év, húúúú fingjunk jó nagyokat a csajok orra alá :D

Wildhunt 2019.05.25. 09:53:02

@Lujzika S.: Beakadt a tű? Tudsz te jobbat is. Esetleg hívd újra @heki-t hogy bántanak, vagy töröltesd ezt a posztot is, mer hát ők nélkül cúnát mondanak rád a rosszgyerekek, mert te is mondtál dolgokat, de az nem olyan volt, meg nem úgy gondoltad, meg orbáncsicskarühepljenáááciiiii!

Lujzika S. 2019.05.25. 10:07:44

@Wildhunt: töröltessem? te megbolondultál
hogy tudnék én itt bármit töröltetni?
A Heki-s vonalat nem értem, hogy jön ide.

A töröltetést se. És kivel töröltettem? és mi köze ennek az egésznek Hekihez?
Bolond vagy? Milyen töröltetés? Hol? Feljelentettem az ombudsmannál? Vagy mire gondolsz?

lac1 2019.05.25. 10:09:24

@Lujzika S.:

Lehet, hogy annyi évesek vagyunk amennyit írsz, de te folyamatosan bizonyítékát adod annak, aminek gondolunk.
Egy lepcses elhízott, kipálott hajlatú örök elégedetlenkedő.

Wildhunt 2019.05.25. 10:34:11

@Lujzika S.: Azért nem érted, mert buta vagy. Mint az aranyhal, mire átúszik az akvárium másik végébe, elfelejti honnan jött. De mi azért szeretünk.

Alfőmérnök 2019.05.25. 18:14:16

@Lujzika S.: El vagy tévedve. Neked van az értelmi szinted 12 év körül - 12 éves koromban gondolkoztam úgy kb. mint te, így nem is esik nehezemre, hogy kitaláljam a gondolataidat, csak vissza kell pörgetnem az időt, hogyan gondolkoztam, mielőtt felnőttem volna.

Lujzika S. 2019.05.25. 18:45:16

@Alfőmérnök:

na nézzük pontosan azt a Lujza idézetet

Lujzika S. 2019.05.25. 09:46:33
@Wildhunt: @lac1: na, látom ideszarni is sikerült :DDD
Mentális életkorotok kb. 12 év, húúúú fingjunk jó nagyokat a csajok orra alá :D

becímezve Wildhuntnak és Lacikának.
Melyik vagy közülük?

Amúgy meg, soha nem mondd, hogy soha, de jó időre leköszönök innen,
miért?
a te hozzászólásod volt az utolsó csepp - láthatóan nem neked írtam,, de te reagáltál
többnéven trollkodó, ostoba faszikkal semmi kedvem dumcsizni
ostobán elárultad magad, rossz névvel léptél be :DDDD
Azért a gentlemans agreeement megkívánta volna, mikor pár héttel ezelőtt ezt szóvá tettem, hogy elismerd, lebuktál...

mind a 3 te vagy, vagy csak kettő a wildhunt-laccika párosbóL (plusz ikeás dohányzóasztal :D)

tudod mit, mindegy is, már hetekkel ezelőtt írtam, hogy nincs itt annyi allrightos jobber, mint ahány név :D
na jó szórakozást kisfiú(k) majd magaddal beszélgetsz :D
Álmomban két macska voltam, és játszottam egymással....
figyelni kell ám... :DDD
elég uncsi lesz itt neked egyedül, magaddal beszélgetni :DDDD
szép nyarat kisfiú (k?)

lac1 2019.05.25. 18:53:54

@Lujzika S.:

A kabbalisztikus számod (születési idő) pont annyi, ahányszor belengetted, hogy elmaradsz innét.

heki 2019.05.25. 20:18:20

@Wildhunt: (öööö.... hogy jövök én ide? Lujzával nem beszéltem még soha, dudival igen, de csak telefonon, face to face még nem.)

(Ráaadásul, ahogy tudjuk, hogy tovább növeljem a kognitív disszonanciát, Lujzi és Dudi jól ismerik egymást, sőt, dolgoztak is együtt a blogtérben.)

Szerintem nem olyan egyszerű az élet, hanem ágas-bogas.

Wildhunt 2019.05.25. 21:09:02

@heki: csak a legutóbbi szétcsapokköztetek stílusú kommentedre reflektáltam. Lásd fent: aranyhal.

Alfőmérnök 2019.05.26. 00:13:09

@Lujzika S.: Te teljesen kész vagy ember.
Teljesen világos, hogy tévhitben élsz, nincs itt senki sem több nicknévvel. Teljesen más a stílusunk, az írásképünk, stb.
Nagyjából ennyire vagy képben a világ dolgairól, úgy általában.
Nekem címzett hozzászólásodra azért nem reagáltam, mert nem akartalak elküldeni a picsába. Mindenesetre az, hogy a média"tudományt" és a kommunikáció"tudományt" a filozófia elé helyezed, mindent elmond a szellemi színvonaladról.

Boris Viant eltaláltad, egyébként már nem vagyok rajongója, rég kinőttem belőle. Mikor regisztráltam, odamentem a könyvespolcomhoz, hogy valami nicknevet keressek, levettem egy könyvet találomra, ez volt A venyigeszú és a plankton, aminek egy szereplője Alfőmérnök.

Alfőmérnök 2019.05.26. 00:17:31

@heki: Nem volt nehéz kitalálni, hogy ismerik egymást személyesen. Még azt is el tudom képzelni, hogy régen jó barátok voltak. Csak a Lujza-félék (és itt nem a zsidó származására célzok, még mielőtt újból elkezdene nácizni) nem tudják elviselni, ha valaki egy hangyányival jobbra van tőlük, ezért idejött őrjöngeni, össze-vissza hazudozott, és aljas női praktikákkal elérte, hogy gyakorlatilag leálljon a blog.

Wildhunt 2019.05.26. 08:41:24

@lac1: természetesen a felelős a helyi fehér szélsőjobb. Azért remélem, nem ismétlődik meg a galíciai exodus antiszemita kis hazánkba, még egy vesztes világháborút lehet már mi sem bírunk ki.

lac1 2019.05.26. 11:37:01

@Wildhunt:

Csak kár, hogy én láttam a Youtuben amikor a samuelt üti az arab a szíjával.
Micsoda álcája volt, hogy német rasszistának maszkírozta magát.
Erről egy jut az eszembe, hogy a zsidó, bárhogy kínozzák is, mindig a megszokottat követeli magának:
"Üssetek, csak a pult mögé állhassak!"

Wildhunt 2019.05.26. 12:16:08

@lac1: nem tudom ez mennyire zsidóspecifikus. Az ún. hazátlan, mondernül kozmopolita felfogás egyik alapja, hogy mindegy minek néznek vagy hogy bánnak velem mindaddig, amíg anyagilag jól járok.

lac1 2019.05.26. 13:13:03

@Wildhunt:

Ezen el kell gondolkodnom, mert a bennünket érintő történelem és helyszínek kapcsán nem sok ilyen embercsoportot ismerek.

Alfőmérnök 2019.05.27. 23:54:29

@lac1: Csak tesztelem, hogy meddig bírja megállni, hogy - ígéretéhez híven - ne térjen vissza.
Amúgy így irányítják a nők a világtörténelmet, miközben elnyomó patriarchátusról picsognak.

lac1 2019.05.28. 16:33:20

@Alfőmérnök:

Nem sokáig, nekem mondjuk tuti nem nyilvánul meg, ha mégis, akkor is csak ezért, hogy a tévedésemre rávilágíthasson.
Gyenge akaratú és jellemű személyisége van, igazi nőféle. Ha ráadásul öntudattal párosul, figyelem, nem túlzott öntudatról beszéle4k, hanem csak általában öntudatról, akkor kész, vége a körnezetében mindennek és mindenkinek.

Alfőmérnök 2019.05.30. 00:11:11

@lac1: Lujza írja magáról.
"@ripők: én szinte mindig mindenből ötös voltam. Nem azért mert olyan okos lennék, vagy sokat tanultam volna, hanem mert egyszerűen pompásan tudok vizsgázni (lásd mobilizáló és debilizáló vizsgadrukk közötti különbség :D) Akkor nem értettem, csak mikor a tanárképzésen tanultam pszichoból, hogy miért van az, hogy van, aki mindig jól vizsgázik, akkor is, ha nem tudja :D"
dudenbuch.blog.hu/2014/03/05/a_keresomotorozasi_statisztikakbol_valo_barminek_le_avagyis_kiszureserol/full_commentlist/1#c21866475

No comment, mondhatnám. Illetve annyi, hogy ő is tisztában van a szellemi képességeivel. Csak tudja azokat az apró trükköket, amikkel hatást tud kiváltani. Ilyen a vizsgán a segg megvillantása, dekoltázs, stb. Na ezek, amik itt a virtuális térben nem jönnek be, ezért más trükkökhöz folyamodik - amikkel még egy értelmes férfiembernél, Dudinál is hatást tud kiváltani.

lac1 2019.05.30. 17:49:15

@Alfőmérnök:

Ez a mentalitás elvileg megbosszulja magát, szerencsére nem ismerem az illetőt, de a napi munkám során azért tapasztalom, hogy ki-hogyan tud érvényesülni az életben.
A gravitáció és évek mindig az ilyenek ellen dolgoznak.
De abban igazad van, hogy ami a virtuális létben előny, az egyszersmind hátrány is. A trükkök meg milyenek? A hiszti meg a lepcses száj? Mondjuk ennek nem örülök, mert sajnos közvetve, de én iszom a levét, hogy az ilyeneket nem dobálták le a Taigetoszról, ugyanis sokszor rám marad a problémák megoldása.

Frick László Intézet 2019.06.06. 03:59:54

@Alfőmérnök: Vizsgázni valóban tudni kell és számít amegjelenés, nagyonsokat számít alendületes, határozott, megakadás nélküli folyamatos,de hadarással nem figyelemfelkeltő beszéd,egy tiszta arcból a tiszta tekintet.Jósok ilyen jólvizsgázót ismerek és ismertem és ha képernyőn is látom,kiszúrom.Jó esetben nagyságrendekkel jobb jegyeket kap a megérdemeltnél, rosszabb esetben az államvizsga végén a professzorok odahívják:
"Nézze, letudta a szigorlatokat, nem tudunk jogilag mit tenni,de van Önhöz egy nagyon megalapozott és az ön részérőlmegfontolást sem igénylő nyomatékos javaslatunk: Lehetőleg kerülje az orvoslást.Menjen el orvoslátogató gyógyszerügynöknek vagy hatósági orvositerületekre, szóval olyan pozícióba, ahol a valójában elemi szakmaialkalmatlansága nem kerül emberéletekbe.

Ezt az orvosiegyetemeken megteszik,,, sajnos azonban pedagógiai és más karokon nem.

Frick László Intézet 2019.06.06. 04:17:44

@Wildhunt: A Globális Spekulalizmus kizárja a világháborút és egyáltalán a háborút,mert a világháború kapitalista műfaj.A kapitalizmus pedig,jelentem, halott. A világháborúhoz nemzethez-fajhoztartozási felsőbbrendűségi érzés kell, terület-érzet, hogy a nagy-britben ilyen érzések keletkezzenek,mint "friccek, na!" vagy franciákban,mint " Boche-ok, nem felejtjül 1871-et!" és "A mi gyarmatunk javai aa mi szentjogunk és nem hagyun beleszóllani más népségeket a saját fejlettnépünk dógauba!"

A globális spekulalista számáranemhogy egy nép vagy nemzet vagy ország súlyos kockázati tényező, egy háborús övezet... de maga a puszta ember is a legnagyobb kockázati tényező. A Globális Spekulalista a kizsákmányolást annyira nem szenvedheti, hogy lehetőleg az embernek,mint olyannak már csak a foglalkoztatását is kerüli. Az emberrel csak a baj van és a Globális Spekulalista számára a fegyvergyártás nem üzlet,túl hosszútávúmegtérülés,nem lehet feketézni, csalni,államimegrendelések,közbeszerzés -van erről egy nagyon vidám amerikai film és a főszereplők zsidók.Mint a pénzemberek is a filmben és egyáltalán az egész humora is a filmnek jellegzetes askenázi vitriol és önirónia.

A világháború a XX.század érettkapitalista műfaja.

Milo Minderbinder a világ második ismert spekulalista alakja Osztap Bender után.
Osztap 130, Milo 102 éves lenne, ha élne.

Baj van és lesz a világgal, de ahogyan ezt Antoine de Saint-Exupery esszéregénye,A hadirepülő alapján mutattam, az emberiség egy Új Háborúramindig a legutóbbit elképzelve készül,abbólvon le tanulságokat, így persze aztánakövetkezőről annyit tud,mint a Nagy-Brit Történelem Második Legnagyobb Seggfeje és Miszterbén-je, Neville Chamberlain Münchenben,1938 szeptemberében: a lófasz lobogó vaszorája alól a túrót se.

A világháború, mint az embargópolitika,a kétféle imperializmus és feudalizmus, a fegyverkezési versennyel a GDP elpocsékolásába kényszrítés általi csődbekergetés.. aLokális Korlátozott Háborús Doktrinameg effélék, a NATO, az ÚJ Európai Haderő , az Űrháború, de főleg az Atomfegyver/Atomhatalom

... a netoratív spekulalista az éppen aktuális Atomgomb Felelős-nélmindig azzalkezdi, hogy gyorsan megmutatja neki az információkat, amikkelmég ki se nyitotta az atomgomb táskáját,az ErősMegosztó-n már meg is buktatták politikailag, ebben a netokrata nem ismer tréfát,merta vállalata nem nemzeti, hanem globális ésminden kontinensen van érdekeltsége.

Zsünker is, amikor nagyon ugrált volna,kapott pár képet arról, hogyan tolta Strauss-Kahn-nal vállvetve Dogfahrt 12 éves thai nőknek végbélbe. A kapitalizmus ki nem hagyott volna ilyen ziccert, a Globális Spekulalista "környezetvédő"... óvja a környezetét, szelid és bájos,Manga-szemei vannak,szemefehérje még a fehérített fogsoránál is fehérebb,körmöcskéi gyöngyház holdsarlócskákkal valóak,lehellete Himalájai Sóbarlang..ő nem akar rosszat, nem teszi ezt közzé,dehogy akar ő botrányt. Vagy ha igen,akkor végig kézbentartott,szabályozottat,amit egy csavarintásra le lehet venni nullára,mint a Panama Lekas-t mintha elvágták volna,egyik hétről a másikra egyszerre állt le.

Frick László Intézet 2019.06.06. 04:31:10

@Lujzika S.: @lac1: @Alfőmérnök: @heki: @Dinamuki:
Kedves utolsókommentelők és blogbarátaim!
Arra kérlek benneteket...lassan...hagyjuk a fórumozást is. A blog,mint műfaj eleve halott,mamár gúny tárgya,értelme pejoratív, csak öregemberek csinálják,mint a fórumozást.

Ez az egyik fő ok,amiért le kell szakadnommár végre a blogocholizmusról.Most ez a dolog,egy holland neuraszténiás... lényegébenpszichiátriai rutin-alapeset-ben szenvedő lánynakteljesítették az euthanázia kérését a szerintem Európában a legveszélyesebben elpicsásodott, a holland társadalomban. Szerintem ez az egy eset,mint tromf,viszi az "iszlámterrorizmus"a "Sóros/Putyin Gónossz Tervekekei" .. de még a Dízelautó Csereprogramm német cenzúrájával és halálosan röhejességével szemléltethető katasztrófákat is.

Mint minden függőnek,pl alkoholistának az az ötlete,miszerint borivásra állát,mert kismennyiségben a bor gyóccer lehet..
azt fontolgattam,hogy autós blogot nyitokés azsem egy rossz küldetés, ha az ember apicsaautók Beépített Hibá-iról készít katalógust.

Mindez azonban nemváltoztatott volna az alapszituáción, miszerint egy orbánista horthykultuszos féreg vagyok, akinek aminden napi legecizése mentálisan jólesik valakinek.

A valakinekmagánban azt javallottamaz egykori barátságunk hamvábahülése langyán nmég, hogy keressen fórumokat, vannak ilyenek,ott tényleg orbánista meg horthy kultuszos faszikat és.. de szerintem a halaskofák bevált fogása,miszerint a híres férfiszíínész,bitliszfigura,más popsztár vagy gyűlölt ellenség képét szépen pisálás előtt maga elékiteríti és vaskos sugárban veretve a pofájába vereti a pisát hörögve... ez egy megfelelőmentális gyógymód lehet.Segíteni szokott a halaskofa lelken.

Szépen kérek tehát mindenkit:Szakadjunk le erről a blogról,a necces bejegyzéseket... azokat tartom neccesnek,ahol a kommentelés elfajult... hagyjuk abba.

A blog még egy darabig elketyeg, alapjáraton is termel a világ 38-iklegnagyobb vállalatának, az indexnek.. az indián népnevek bejegyzés, a fejtetű.. ezek nagyságrendekkel látogatottabbak a többinél és kommentelés nélkül, semmi generáltsággal!