Ez az írásom igazából a néhai, mára a szerzői érdektelensége punnyadó Kigondoltam! "blog" egykori még frisss és eleven arculatába illene. 44 éven felüli nők csak 12-38 éves tinilányaik felügyelete mellett olvashatják!

Dr Czeizel életművében többtucat oldalt szentelt a pina flórájának és faunájának,de még eddig nem találtam olyan picsaoldalt,ami floodolta volna a Mester pinaológiai kutatásait. Én mindenesetre pinanyalás előtt feltétlenül ujjazni szoktam és szag alapján döntöm el, hogy ki szeretném-e azt a pinát nyalni.

A pina az egyetlen komolyabb öntisztulásra-önvédelemre képes emberi szerv,

persze ennek alapfeltétele a bugyi hiánya, nem véletlenül nevezték a korai nőgyógyász képzésben a bugyit A Ngyógyászok bukszáinak barátnője-ként... Az erős halszag a bakteriális,a hagymaszag meg a gombás fertőzés jele. Természetesen a mai gyógyszeripar és patikamaffia nem érdekelt abban, hogy egy Fejlett Nyugati Nőtípusnak legyen maradék sütnivalója is a sajátpinájáról, mert nekik az jó, ha a nő úgy bánik a pinájával,mint az autója sebességváltójával, vagy a saját  hajával, először leöli,aztán meg revitalizáló -és pótlószereket vesz bele.

Itt jegyzem meg, hogy a sperma legjelentősebb bio pinaápoló és revitalizálóanyag,kifejezetten nőknek való hormonokkal és enzimekkelmeg vitaminokkal van tele.

Ez az oka annak, hogy egy folyton csak gumiban kefélő nőpinája majdnem annyira büdös,mint a dohányzó és piás nőké.

Mint gyakorlott pinanyaló,egyébként kénytelen vagyok rámutatni arra, hogy Charles Darwin sejtéseit igazolja a pina szaga és íze, ugyanis az Evolúció még a majom Korszakban a pinának nyalásra, alapos-jó kefélésre gyümölcsös tanninokat adományoz.. nem megyek most ebbe bele,az Evolúció az egész szexet mindössze a szaporodás elősegítésére találta ki.

Namost a modern nő tudata elválik a testétől,

minek fenntartani egy szar kapcsolatot,

azonnal szakítani kell,

persze nem face-to face, azt nem hogy egy véleményt szemtől szembe is felvállaljunk,majd fészbúkon lerendezi.Így veszi bele a fejébe, hogy ő nem szaporodógép és dehogy akar gyereket,szűűűjenek a hülyék meg a proli picsák, akiknek annyit ér az élete csak. Közben meg a teste mást akar: minden áron: gyereket.De a fejébe ez az info föl már csak,mint "baszhatnék" fut. Ilyenkor rendel az interneten egy nyuszis vibrátort... Ja,és ha benne van az online vásárlásban, akkor természteazonos hatású műpinaszaftot, természetesen illattalan verzióban, nem epreset és pinarevitalizáló hüvelypasztillákat.

huvelyflorarevitaliztalo.jpgTermészetesen tablettafelhelyezővel, hogy ne kelljen a nőnek olyan fujjfujjhoz KÖZBEN hozzáérnie a feldugásakor!

Ilyenkor állnak fel a nagy gyógyszergyárak míítingjein a buzi menedzserek a legnagyobb megelégedéssel. Vagy ha Afrikából befutnak az élőemberes gyógyszerkisérletek frissebb eredményei. Természetesen a hüvelyflóraregeneráló készítmények reklámjaiba is kellenek a polkorrekt kötelező néger és arablányok még akkor is, ha ők még egyelőre  nem szorulnak még rá az ilyen fejlettojropid picsaságokra.

Niger, az afroamerikaaiország!

geg az Alenök c. amerikai sitcomban

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6714766542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.04.16. 21:04:15

tudom, eccer irtad hogy szereted a szőrös pinát nyalni.

Frick László Intézet 2019.04.17. 04:04:03

@arnyekveto: A japán robot kisállat. És japán világpiacvezető a robotizált guminőgyártásban -és fejlesztésben is. Ha még ehhez hozzáveszed a japán magaskultúrát,amiben elfogadott az, hogy egy japán középosztálybeli férfi diáklányból másodikfeleséget fizessen elő magának... tehát megoldható a hús-vér élő-robotpina is azősihagyományoknak megfelelően... sok középosztálybeli meg menőbb vállalkozópont úgy van a diáklány-tartással,mint nálunk azok,akiknek van vadászpuskája,el ismennek a vadászatokra,de a vadat sajnálják meglőni

Frick László Intézet 2019.04.17. 04:12:56

@Burgermeister: Ez az egész szimbolikus és tkpapinaszőr... jólkifejezi. Vagy a mőilábnyalása. Jólkattant ez a csapda annakidején aKigondoltam! picsáin_ Mindenpicsa a sakát lábára gondolt és azonnal a fujjfujj jutott eszükbe a saját nejlonharisnyában ésműanyagcipőkben sajtosodó tejsavas lábszagukról,eszükbe semötlött,hogy létezhet kellemetlenillattalan ennivaló női láb.

Azonképpenpinanyaláskor ott,ahol az ember nyl,nincsen szőr. Ilyenkorkézbőlkontráznak aborotváltszeméremdombúak azzal, hogy apinaszőr viszontpisás.Erre az ember csak egy Jávor-bajszostisztakörmű kézmozdulattalleejti a fedáksárit:AmiótaMisszi Edizon feltalálta a pinaszőr langyosszappanos vízzelvaló megmosását.

Nem jöttélmég rá, hogy itt a legtöbb írás nemmegmondás, hanem tükörtartás :D

Be kell vallanom, hogy ha ama a 12-14 éves nőiszegmensben a számot,amimár valami-nek számít egy dugás trófeagyűjteményben,adatközlőm szerint7.osztályoslányoknálkb 20-30közötti az a dokumentált dugás-szám,ami némi elismerést válthat kialeány tornaöltözőben tornaórán,amig a barom tanár a segghülyefiúkkalkint az udvaron "futbalozgatnak".. ahhozképest azén pinanyalási TAPasztalataimelenyészőek,annyit tudokaláírni a nőgyógyászképzés szemináriumi szövegeiből, hogy a részeges ésvagy dohányosnőkpinája nemjóízű ésnemjószagú. A pina íze-szaga ésa nőlelkivilágaközött szaros az összefüggés.