A Belgrád-Budapest vasútvonal szerbiai szakaszát Szerbia a kínaiaknak engedte megépíteni. Orbán nemengedte meg a Kormányában az ő miniszteréNEK hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy az agitációs szinten egyébként Keleti Nyitás propagandaidőszaka alatt a kínaiakmeg tudjákmutatni, hogyan képesek a hazai tempónál négyszer lassabban,az európai tempónál pedig tízszer gyorsabban vasutat építeni. Ehelyett Orbán a régiumbulda partnerável, a KÖZGÉP-szerűen visszatejelő osztrák Swietelsky-vel engedte lassúépíteni a magyar szakaszt. Ami így kétszer olyan lassan fog felépülni,mint egy átlagos Osztrák Minőségű vasúti lassó ojropidépítés és hússzor lassabban,mint Kínában.

 

https://youtu.be/8Z4i7BioubU

Természetesen a magyar LMP az USA agitációs propagandavonalának megfelelően a kínaiakat basztatja úgy nagyáltalánosságban és Orbánnak csak a KÖZGÉP-stílusú közpénzumbuldájára tud rámutatni az Osztrák Minőségű Tipiikus Ojropid Korrupcióra , a bezzeg hűdeosztrák Swietelsky simicskaságaira nem tud rámutatni,mert ugye a Kettes Számrendszerben az ojrópai,az csak jó lehet,tehát a Swietelsky elavult XX. századi vasútépítési technikája még csak nem is kullog a kínaiak világpiacvezetőépítési technikája után. A hitel persze azért rossz,mert kínai.Ha IMF hiterl lenne,lehetne jóhitel, perszeahhoz jóminiszterelnök is kéne, mondjuk egy kellően benettonzöld picsa.

benettonzoldamerikaiseggnyalofassag.png

kínai minőség

 

"Geci gecit geciz"

"Szar szart szarraldobál"

/Unkoorische Zigeuner Wirtschaft/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4014762990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.