Bajnai mewgtörte a csendet, Róna bácsi, a tanára pedig megmutatja, hollakik a pogány eredetű gyűlölségmostanában -ad notam lekádárosozás

Magyarországon feltétlen az engedelmesség a hatalomnak, de a keresztény szeretet mellett nagyon domináns a gyűlölet mint pogány hajlam. És Takony de Audizó Takony Mussolini Napoleon Hitler Vidéki Cigány Gömbösgyula Rákosi Kádár Sztálin de Escobar y Veriafeleségét Grácbanadiliházban Orsós Cigány Alcsúti Csöngőshasú Geci Cigány O1G Orbán Viktor érti ezt a világot. Húha,profeesszor úr, ez a melegvíz és a globalizmus feltalálása óta a legkorszakalkotóbb  felfedezés,aszta,ugyan mitöl gyött rá erre a Potrohás Geci?

Róna Péter, a neves közgazdász  és sohamár  a tavalyi parlamenti választások után hagyta el Magyarországot, és ma már kevesebbet foglalkozik az ország ügyeivel. Most a Magyar Hangnak adott interjút, fájdalmas látleletet adva hazájáról, amelynek rossz állapotáért elsősorban a magyarok pogány hajlamait teszi felelőssé.

screenshot_2019-04-13_rona_peter_magyarorszag_nem_egy_kereszteny_orszag_itt_a_gyulolet_az_ur.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2414761562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.04.13. 13:26:28

Ja én is olvastam, teljesen meghülyült vénségére az öreg. Pedig ahogy utánaolvastam, egyébként eléggé tanult ember. Az index persze kapva kapott az alkalmon hogy egy jó kis propaganda cikket kerítsen vele.

Nem tudom láttad-e az isiászos legújabb akcióját a fáklyával Ruandában. A máskor oly csípős iróniájú indexen és 444-en egyetlen szó se volt az esetről. Ezzel szemben napokig téma volt náluk, hogy Trump cipőjére rátapadt egy wécépapír, meg hogy Trumpról férget neveztek el.

Frick László Intézet 2019.04.14. 07:44:55

@Sipi81: A Trumpkörüli wirtschaft óriási csalódás bennem, Az Amerikai Szépségeszmény utolsó foszlányait szakgajtá meg bennem. Semmi sem spontán ma már az agitációban ésmég csak nem is tipikus magyar & nemzeti. Egységes az Ojropid agitáció, egységesebb,mint az egykori Amerika Hangja rádiók nemzeti adásai. Amerikai marketingesek dolgoznakki egy sémát,fogják az agitációscélt,az EPPválasztások előttmelyik a jó oldal és azt hogyan lehetzne támogatni.

Itt Róna bácsi csaak hakniz" hogy őennek tudatában van vagy nincs,nem szám.Szakszerű a célkiválasztása, Aufklerung-olni az Európai Néppártott és a Jók és Igazak tömbjéhez szorosabban, nem csak informálisan,mint a Merkel Schulz duó, hanem rendesen is csatlakoztatni, "a nácikmeg égesseék egymást Salvini Koalájában"

Orbánt ugye nem ismerik,a magyar Mitarbeiterek azt mondták neki Orbánról, hogy egy antikeresztény pogány cigány hiúbéka,romongróul "jól besérrítik" és akkor a cigányvajda nagy durrogásokkal összepakol éskivonul az EPP-bőlmég az Aufklerung előt,úgy flottabbul összejött volna A Rosszak trump-szerűen fostos recskázhatótársasága.

Számomra hajmeresztőek azoka megfeleltetések,amikbe ma az index-hávégé.. az RTLKlub is beszált, rendes strandard gyári propagandát nyom a FÓKUSZ is,a ruszkibankkal befosattatása az embereknek vetekszikmár Orbán sorostervezésével, am csak addig rettenetes,amíig "soros"-tki nem cserélem a képletben a gazdaszervezetre,a CIÁ-ra,míg ugyanez a büdösruszkiknál aKGB-re nem inverzelhető

A büdösruszkiknak nincsenek olyan XX. századi tervei,mint az USÁ-nak.A büdösruszkik viselkednek XXI. századiul, nem az amerikaiak, ha a Krím visszuacsatolása Oroszországhoz még amolyan tipikus amerikaimegoldás is volt a ruszkikrészéről. De bele islettek provokálva.Agressziónak van előadva,debárki belegondol abba, hogy ha az amerikai provokációk nem csak a Fekete-tenger nemzetközivizein, hanemma már a Krímben is zajlanának----

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.04.21. 17:54:23

@Frick László Intézet: Trumptól szerintem mindenki többet várt. Ezért csalódtak sokan. Igazából nem is tőle vártak többet, hanem azt várták, hogy majd összedől az az "amerika a világ csendőre" szerep ami addig ment. De szerintem túl erős az "establishment" ahhoz hogy egyelőre érdemi változás történjen.

Frick László Intézet 2019.04.27. 14:31:39

@Sipi81: Semmit nem vártam Trumptól és hozta is a nagy semmit. Én nem csalódtam. nem volt mitől... Meg is mondtam Obama utolsó éve elején: "Obama volt az utolsó értelmes amerikai elnök" ... szerintem ez volt az egyik ok, amiért először kibasztak a 444 alól. Még 2015-ben.