Tudok az angolnak 1 olyan jótulajdonságáról, ami a magyaroktól jó-felé különbözteti el.

"Az angolok nem téglaporral tisztítják a puskájukat"

A Nappali  ház generációjára nagy hatású szovjet animációs film-bőlkeletkezett íge

Egyszer pecáztam a tengerben és odajött egy angol focibarom a baromarcú gyerekeivel.A baromarcú magyar még el is neszül, ha baromarcú magyart lát, de meg nem szólítaná, ha patikai zacskó van a kezedben és őneki életmentő gyóccer kéne, annyit büszke kérdezni "Hun a patika?". .A magyar az Istennek nem kérdez,mert büszke:majd ű tuggya!. Az angol, híres kikötővárosbéli, 30 generációs, az életben nem látott még zsebpecát.Megmutattam neki és azt, hogy az indiai vegyesboltosnál vásároltam (aki nagyon-nagyon lenéz minden angolt, műveletlen baromnak) Jó,és akkor mi a csali? Mert ő azt olvasta, hogy. Mutatom neki, hogy kenyérgalacsin. Az életben nem látott még ilyet, az ükapja se mesélte neki.hogy kenyérgalacsinnal.. zsebpecával halat... És most jön a lényeg: Az angol elhiszi.nem azt lesi, hogyannemtudezműködni,nem azt kezdi el bizonygatni, hogy fuck-to-fuck, a shit-be nem fogok a suckaa így halat, hanem HISZ és PRÓBÁL és a kisfia mindegyikünknél nagyobb halat fogott.... Hát.. szerintem a sokmindenben szörnyűségesen tahó kis angolnép valahogy.. imígyen tudott naggyálenni: Hogy nem a Hogyannemtuggyukeztmegoldani -n agyal. A magyar meg zseni és Magyarországon a tengersok zseni 93%-a megy a lecsóba.

mint én is, na szevasztok :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8814755541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2019.04.11. 09:09:43

@Alfőmérnök: Jártam Vig Mihály hidegkútiút környéki szép régi villájában, kurvajó felesége volt akkor, az az igazi, jóértelembe vett jópicsa, szaftos,illatos.

Frick László Intézet 2019.04.11. 09:13:52

@Alfőmérnök: A zene voltMagyarországon mindig a legjobb titkos üzleti befektetés.Már egy Bodnár Attila Papp Rita duó tízmilliomos, Csőré Béla rendes polgári jövedelmes, Geszti Péter milliárdos,Lovasi András százmilliomos lett a zeneipar jóvoltából.

Annak idején a korai Beatrice,akit nem is láthattunk, a Nagy-Csuka házaspár egy rózsadombi zsákutca villájáig és két fehér Mercedes-ig jutott föl akkorra, mire Feri csövesnek öltözve félpankot csinált a Ricséből.

Fenyő Miklós milliárdos.

Mi volt a Kontroll csoport és Sziámi Péter csendestárs volt eleinte a Sziget-ben.

Tibiatyáéknak már zenélni sem kell, egy Kocsis atya koppintás, szánalmas faviccek és megtalálta őket egy nyóckeres strici befektetői csoport és mossa át rajtuk a pénzeit, már sörük is lesz.

Alfőmérnök 2019.04.15. 22:36:47

@Frick László Intézet: Valamiért vannak bizonyos jónők, akik odavannak Vig Misiért. Pedig elég modortalan fickó. Mondjuk vannak jó dalai - főleg azokon a régi kazettákon, jó értelemben vett amatőrség, fésületlenség és jó szövegek... nem tudom, ez a mostani túl profi undergroundnak, rocklemeznek meg nem elég erős. Persze kis klubokban (pl. Hunnia) jól szólnak, jó zenészekkel dolgozik.

Frick László Intézet 2019.04.16. 05:51:32

@Alfőmérnök: A női titkoktitka a szagcentrikusság. A nők zöme szimatcentrikus és nem szabad annak felülni,amit a szájukkalmondanak. Valójában sok nő titokban kedveli az erős férfiszagot és pla "modortalanság" lehet egy olyan szokványos arszlántrükk,mint az ernyeybéla alakúaknál az empatikusság és előzékenység megjátszása az +"udvarias" sármőrségel.

Gyakran találkoztam azzal a nőtípussal,aki nagyon jól elbeszélgetett velem,kedvesen,édesen, de aztán közölte velem, hogy a míhë... valamiért nem indul fel tőlem,számára az ilyen tejszagú asszonyember.. nem a fűrfi kategóriája.