előhang:

A fejlettojropidok már a II.vh-ban sokkal fejlettebben mészároltak. eleinte voltak csak problémák,amikor a SS-keretek rájöttek, mennyire nehezen hal meg az ember még ha zsidó is, ráadásul hogy frecskelnek a koponyalemezek az agyvelőmaszadékkal és már nincsen is feje,amikor haláltusájában még képes  összevizelni magát meg fosni az áldozat, szóval nem annyira szórakoztató az Endlösung, ahogy azt a Münchener Bierstubé-ban kigondolták.

Drezda bombázásakor vagy Hiroshimában vagy Nagasaki-ban már egyáltalán nem kellett ottlenni a móresmutatáshoz..

"Soha ne érezze magát felelősnek. A felelős én vagyok!"

H.S. Truman az Enola Gay pilótájának, P.W. Tibbets Jr-nak. 

 

Ezért dolgozták ki a koncentrációs táborok önrabtartó rendszereit, amiket most majd a Facebook fog alkalmazni, ahogy az Agyonszabályozott Rendpárti Fejlettnyugati feljelentés alapú bezzegtársadalmakban már dívik. Németországban átléped a záróvonalat, a német polgár lefényképez és beküldi a képet a Polizei-nak. Da KAPO al FINITO.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8814752899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2019.04.10. 12:43:19

@Holger Danske: Készülök a Tizenhármas Cikkelyes Rendpárti Szabálykövető Picsákról írni .de nem vagyok eléggé felkészült netokrata hozzá, csakmint egységsugaró flhasználó (blogger-blogocholista).. találkoztam ezzel,amikor először írtam a kommunikációs entrópiárólmeg a Facebook veszélyességérőlmeg arról,hogy addig kéne szabályozni, amíg a méret ne hatdeepwebnyi a követhetetlenbe. Akkoron még, ha töröltél valamit, , az törölve volt.
Elképesztő a cenzúra, ami alapján pl cigánykérdés csak Kelet-Európában van.
Az angoloknál a fejlettségbe simán befér, hogy a cigányaikat a szerintük cigányéletmódott folytató íreknekköszönhetik meg a keletojropidoknak.

A christchurchi vérengzés fent van, de pl tavaly áprilisban rágyújtottak angol cigányokra lakókocsitbort és cenzored, sehol semmi.

A korai netokráciában az volt az illem, hogy aki DÜRŰTT úgy tette, hogy odaírta, itt volt valami, csak "moderáltam"