Régóta folyik már ez, amit mutatok

Hétvége van és a kórházi osztályokon a szokásos hétvégi rend a patyomkinbetegekkel,akik papíron az osztálylétszámban,de egyébként hazaengedve vagy felvéve,de fizikailag majd úgyis csak hétfőn fekszenek be.

Pénteken okos gyerekek baszták le a hülye szüléiket, ha be akartak feküdni hétvégére kórházba,amikor úgyse csinálnak velük semmit.

 fujjaakasat.png

Hétvégén jó sok látogató van, a magyar egészségügyre még egyetlen egy kórházában is nehéz általánosságokat mondani,ha IV.belosztály van,mind a négy lehet különböző,attól függ, ki OV FŐORVOS a hűbérura vagy már modernebb orvos,netán orvostanár vagy nem is címzetes, hanem tényleges.

Tehát nem minden kórházban, de akár egy olyan kórházban,ahol van osztály,ahol, más osztályon akár elő sem fordulhat egyszer sem.

Amit azonnal kizárok,sportkórház, sportosztály. Sportorvos, sportnővér. Sportboncnok.

 

Hétvégén általában a magyar dolgozó faszának akkor sincsen kedve dolgozni, ha nő. A Hétvégi Munka csak a munkásosztály alsószélein és a proletárok között népszerű, ha a vállalkozó a Szomatba Zsúfolt Túlmunkát este kp AZONNAL fizeti. Belsősök az egész munkahét után a 6. napnak vállalják a szombatit, a külsősök épp csak annyit járogatnak be hétközben,mondjuk kedden meg csütörtökön, hogy a szombati készpénfizetősre a művezető beírja. Túlmunka Napján 10 percet késik a pénzt szállító autó és már bézbólütökkel rendezik a vállalkozó autóján az üvegek meg lámpák sorsát.

 

A feketenővéreknek azonban a fasza se kívánja a hétvégi munkát és a gecibe kívánják el, hétvégén a növérszobából TÜNTETŐEN eggyel beljebb, a TV-spihenőszobába vonulnak be és onnan kajabálnak ki, hgy a hozzátartozók holtaláljáka pelenkát azátpelenkázáshoz.

"Ennyire benne van a néni? - lehet ráugrani a szomszédágyon Böbemamára is, pelus a folyosón a szekrényben!"

/2009. Péterfy Sándor Kórház IV-es Bel./

A beteghierarchia legalja,a legterhesebb beteg az,amelyik márminek él a szerencsétlen, a túl öreg,a majdnem végelgyöngült, nem tudni, hogy 3 nap vagy három hét, néha egy év is összejön,a három na az hétfő is,elbaszódika nővérnek a geci munkában az ilyenekmiatt amúgy is szar hétvégéje. Sokszor az ilyen hosszőhaldokló valójában a hospice szakaszában van,pl onkológián az OV főorvos ügyesen rávezette a hozzátartozót, hogy nem érdemes otthon a szörnyű menet utolsófázisával bajlódni,majd itt szakszerűen,50000, 80000, 150000.

A feketenővérnél, most nem a polit'marketinge szolgálatos csajra gondolok,hanem az apolitikus lelkükig feketékre,mindig van náluk egy kis barnatikum, valami plusz, altató-nyugtató vagy kombó.

A Végső Stádiumosok, a minekezmárok a határmezsgyén billegnek és az a kis plusz szer,amit még a feketenővér kegyesen bead nekik, csak átlendíti őket az úgyisazleszavégén.

Laikus ezt a ,menete az un "kásafújás" hangjaibólismeri fel. Gázol az ember a mellkasig érő húgyszarbűzben az Öregeket Tervszerűen Megsemmisítő Orrhonban vagy az elfekvőkben, ha rohadásszag,az onkológia folysójavégén a fizetősszobák felé és hallja: Fújja már. Szaporán lélegzik, süvít be a levegő és kásafújás szerű mókásaj fjúúúúúúúúúúúú fújódik ki, van,aki haláltusa habos ajakaival még futy-hu-tyhu-val rátrilláz.  Dolgozik, keményen dolgozik A Test, nem akar meghalni, senki nem gondolná, hogy egy 91éves 32 kg-s néniben mennyi erő van,a mellkasa arasznyit emelkedik kásafújás  közben,a szobatársai már sasolják, hogy az éjjeliszekrényábőlmeg az ágya alatti tárolókból mi magánvagyonát markecolják széjjel,mielőtt értesítik a nővérkéket -a néni gyerekei még éltében odalűttek az örökségnek, ezért tették be az "otthonba" [-> Korszerű,Új,Jövőbevezető Családformák Magyarországon]

Holnap HÉTFŐ ami KÜLÖNÖSEN forgalmas nap a kórházak halottiirodáiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8214745897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.