A politika nem tudta volna megtenni ezt a demokráciával, ha a Magyar Sajtómunkásság 1990-ben képes lejönni a politikacsinálás édes mámoráról. Ami alapvető bűncselekmény egy sajtómunkásnál

a véleményformálás

az a magyar sajtómunkás számára dicsőség.

Politikát csak az csináljon, aki demokratikusan ellenőrizhető.

Képtalálat a következőre: „444.hu”

Uj Péter, az Amerika Hangja Magyar Adása főtulajdonosa, véleményformáló

Ahogy a múlt század '90-es évei újságírásának csúcsa a liberális Élet és Irodalom és a baloldali Népszabadság volt

úgy a XXI. század indulása után pár évvel az illiberális netokrata Index Vállalat a tagvállalataivallett az elurhodó a műfajban.

Nos,amikor a politikacsinálással foglalkozó, a véleményformálóságát nemhogy nem szégyellő, de azzal még fennen dicsekvő sajtómunkásra nem ellenőrzéssel, de csak úgy ránéztek volna, mint a cica tud, a sajtómunkás már annak a sajtószabadságnak az örvén jajongott, ami sajtószabadságot ő naponta és pénzért, aljas indokból és nyereségvágyból, küldetéstudattal kompenzálva szájba baszott.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3314740573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelka93 2019.04.05. 14:18:39

Nem kell ennyire félned attól, hogy beleírd az eredeti kommentben szereplő Fideszt az első mondatba. :-D

Frick László Intézet 2019.04.06. 05:12:10

@Etelka93: Bukta. Egyes. A politológiaszak szórófélévének a vizsgáihoz szükséges ZH-n nem mentél át. Nem figyelsz, nem tanulsz. A FIDESZ politikai párt, a képviseleti demokráciában politika CSINÁLÁS-ra összeszerveződött és küldött szervezet, ráadásul a tömegbázisos kategória.

Plén,amikor baszogatom a FIDESZ-t, szoktam is rámutatni, hogy a párt fiatal és még liberális korában igen idős támogatói bázissal rendelkezett, Magyarország egyik első mozgóurnáját 92 éves néni kérte és szegény,már nemnagyon értve a működést,még kisebb szónoklatot is tartott az urnavivőknek arról, hogy a FIDESZ az fiatalok és nekik kell csinálni a...

A FIDESZ nem úgy volt fiatalpárt,mint a Momentum ma, hogy ültek szépen fészbúkozva, mialatta a Szakállas Pulóveres Bácsik csinálták nekik a poolitikaikommunikációjukat. Hanem ők voltak az Új Kommunikáció Úttörői,pl a MaNcs -ot is ők csinálták,ami a korban tényleg új volt, pl újabb, mint 2005-ben az Új Index.

Máskor arra kérlek, hogy miután kinevetgélted magad a szerinted poénon, gondold át az alapfogalmakat:

PÁRTképviseleti, bázissal -> politikát csinál, dumál <- bázisnak nem tetszik,úgy érzi nemképviseli, nem szavaz rá///átszavaz másra -> PÁRT megy a lecsóba

ÚJSÁGÍRÓ politikát csinál - 2000-re világvégét, hóttifaszista rendszert, magyarország Európa szégyene lesz kivezetve Európáról,mindennek vége lesz és meghalunk

2000 -ez nem következik be,sőt a fasiszta ember nem tud Köztársasági Elnök lenni...nemhaltunk meg, nem lettünk kivezetve Európából az ugyanmiért is satb-stb, kár rá a szó

ÚJSÁGÍRÓ(k , legalább 333 újságíró, közöttük a legjobbjaink) Dühödtek, amiért nem lett igazuk. A frecsegést fokozzák, a mimmehhalást, szinteket lépnek (lefelé.. akkoriban jelent meg ez a ma már nemszokatlan,sőt, általános kompilatív szemenszedés)

Ha nyomásmérőt illesztek az akkori politikaiújságírási légkörbe, többszöröse volt a nyomás a pl 1988-as MSZMP karakterrombolásénak.

A Magyar Jógyerekújságírás történetében kétszer volt példa arra, hogy jógyerekújságíró megállt és részben, igen-igen kis mértékben,apró részterületen..úgy gondolta, hogy hibáztak a Jók és Igazak sajtósai is...

1. Baló György 2006-ban a felgyújtott és leégett Mondeo-ja romjai fölött,áltaalánosan a magyar újságírói karra gondolva.
2. Tóta W.Árpád...a maga nevében, egy..icipici.. részleges... ideiglenes apróbb személyes felelősségére utalt.

Persze, ha te tudsz.. de tóóóódítósnem ér, amit Sanyinéni szokott a tanáriban, hogy ő a felelős a 7.B elszabadulásáért mert nem vert szét a büdös kölykökön még több rexütőt 5-ikben.

Az Ellenzék 2014-es buktája 75%-ban az Ellenzéki Sajtó közreműködésének köszönhető.Erről ellenzéki sajtó mérlege:
1. Orbán a hibás azért,mert Orbánt nem lehet leváltani.
2-127 Orbán a hibás. CSalt a FIDESZ. Csalásokkal nyertek.
128-304.: Ilyen, ekkora szar Szarmagyarosrszág, nem csoda hogy mindenki kivándorol.
305.: Gyurcsány a hibás,Orbán ügynöke az Ellenzéki Összefogásmegakadályozásában.

Ezzel szemben 2018-ban az Ellenzék 2. (valójában 3. mert 2012. elején nem volt készen ellenzéki erő orbántváltani) (Mi ez? milyen ellenzék az ilyen,amelyiknek lehet olyan pillanata, amikor nincs készen váltani ?? :D ) Buktájának mérlege:

1. Orbán a hibás azért,mert Orbánt nem lehet leváltani.
11. Szar MSZP. Szar Botka.
12- 23 Gyurcsány Nemlétező Nincsen is Ferenc a hibás.
24. CSalt a FIDESZ. Csalásokkal nyertek.
25. Erzsikeutalványos nyuggerek, Vidékiek!
26. Ukránok!
27-211.: Ilyen, ekkora szar Szarmagyarosrszág, nem csoda hogy mindenki kivándorol.
212.: Gyurcsány a hibás,Orbán ügynöke az Ellenzéki Összefogás megakadályozásában.

Etelka93 2019.04.06. 06:49:54

@Frick László Intézet: A FIDESZ nem tudta volna megtenni... ezt írtad az eredeti kommentben, amiből a posztot eszkábáltad. Geciújságíró ZH-n ez kiválóan megfelelt. A mellétett tojásmentes betűtészta pedig további pluszpont.

Frick László Intézet 2019.04.06. 07:14:56

@Etelka93: Na ugye, hogyy milyen ügyes vagy? -magadtól ki tudtál lyukadni a valóságba.

Kevesebb orrbánkarakterrombolás,kevesebb lőszer orbánra (de jobb találatihatékonysággal) nem minden orbán,nem orbán vs élet .. azaz kevsebb véleményformálás a több véleményezéssel.
Vagyis nemtudta volna ezt a FIDESZ megtenni, ha a véleményformálók nem kezdenek bele, de legalább nem folytatják.

Most figyelj,mert most megmutatom a történelmi pillanatot,ami helyzetbe hozta a FIDESZ-t:

1997-re Horn GYula alkoholizmusa annyira elhatalmasodott, hogy a Vidék-re meghívott Hornt nem engedték kiszállni az autóból, az autó ugyan megállt a fogadóbizottság előtt, de szinte azonnal tovább is hajtott.
Az MSZP-bek maguk Horn hívei is Horn leszerelésén kezdtek el agyalni.

Közben Horn belsőellenzéke, Vitányi Iván az Élet és Irodalomba írogatott az MSZP rendbetételéről.

Kovács László, Horn külügyér jobbkeze elkészítette a Meciar Csapdát. Az egyre többet (az agylágyulása olyan jelei mutatkoztak,mint Kádár Jánosnál, csak Horn beszéde,amit az OGY jegyzőkönyve rögzít.. szánalmasabb lett,mint Kádár rom-beszéde)

Az Élet és Irodalomnak kiadta az MSZP Horn-puccsoló frakciója a Czégé Zsuzsa LEAKS-et. Ennek egyik ága Czégé televíziós botránya, a másik Czégé speciális klub-étterme Horn Gyulának,Lendvainak meg Jegesnek és Jegesné Lampoerth Mónikának usw. Ide csak a Zárt Kör léphetett be, de teljesen civilétteremnek nézett ki.

Dr Kovácsék lelkesen pacskolták a leaks-t kenték,annyit láttak az SZDSZ házi klubújságjként, hogy a komcsik gyengülnek, és a liberálisoknak lesz ettől jó, az MSZP-ben is a liberális baráti Vitányi Frakció [-> Mozgó Világ -> 300 Legokosabb Magyar] fog erősödni.

Közben basszák-taknyozzák a FIDESZ-t, aholérik,karakterrombolják és minden rendben lesz.

1998-ban 55000 szavazattal kapott többet az MSZP. Ez mindössze 11000-rel kevesebb szavazat,mint amivel 2002-ben már nyerni tudtak.

vagyis... tkp az értelmiségi babrálás, szerelgetés,a véleményformálók beleszólása

az ÉSmunkatársainak politikaiamatőr naivitása... azt hitték, hogy ők most hűdejó ügyet szolgálnak,pedig csak az MSZP belső frakcióharcának csicskáztak,mitsesejtve.

Szerintem, ha semmit sem csinálnak

itt kihagyom Rangos Katalin legendás alányalós "riport"ját Kósáné Magdi nénivel:D

akkor 177777 szavazattal nyer az MSZP.

Ha 1998-ban nyer az MSZP már célegyenesben van az Eredeti Terv.

2002-re a lecsóba az EKA-pártok és mindenki marginális, aki nem MSZP-s és végre a "szar kapcsilat" felbomolhat az MSZP frakciók beadják a válópert és betöltik a 2006-os választásokra a Parlamenti Palettát,lesz egy exMSZP-s szocdem,egy exMSZP-s szociálliberális (Vitányi OkosPárt) és még lehet, hogy Szli Katinéninek is lesz egy Baranya-Déldunántúl keresztényszocialista Pártja 5%-kal.

Frick László Intézet 2019.04.06. 07:16:27

@Etelka93: rövidenösszefoglalva az orbánellenes véleményformáló szentküzdelemben alakult ki egy egészségtelen kétosztatúság, amiben felmorzsolódott a pluralizmus a 2D Skbolygó síkostobaságba

amiben vagyunk.
Fenntartom: kevsebb fost és recska Orbánra többre menbt volna.

Matt. Kérsz új táblát?

Etelka93 2019.04.06. 07:36:50

@Frick László Intézet: Tök jó, ahogy résztvevő és döntnök is vagy. A 888-as "Szíjjártó felmosta a padlót a bevándorláspárti Macronnal" szint.
A kétosztatúság kialakulásában persze semmilyen szerepe nem volt szerinted a nemzeti jelképek kisajátításának és az ellenoldal hazaárulózásának. Persze az újságírók meg a többi okos a felelős a Fidesz átalakulásában. Jaja.

Frick László Intézet 2019.04.07. 07:08:30

@Etelka93: Beszéljüönk rendesen, nem olyan mazsoláskalács mazsolázós és fradilevesturkálós módjára,mint te.
A hazaárulásműfaját Orbán kezdte az EPelőtt,panaszkodva az ellenzékére.

Annyi a különbség, hogy Orbán kb lengyel szinten maradt ebben.

A hazaárulás ott kezdődik az EP-ben,amikor valaki nemhogy nem tud tartózkodni egy szavazásban, hanem beáll a kampányba és részt vesz.
Ez a magyaroknak a közismert cigányszokása. Belgiumba a belga néphidelmek szerint Magyarországról kerültek a cigányok, ezt bizonyítja szerintük az, hogy a belgiumi cigányoknak (akik nem romának találták ki a nemlétezőnépnevüket,hanem szintó-nak) Schneetberger, Niedermüller, Schwarzmüller, Lilienhammer vagy pl a híres szinto boxoló Johann Trollman is cigány volt, tehát a belgák szerint "magyar". Azaz Niedermüller viselkedésén bár undorodnak,de úgy vannak vele,mint a belgák is, hogy a cigány, az ilyen fajta, mint Orbán vagy Niedermüller.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b9/Trollmanngross.jpg/250px-Trollmanngross.jpg

A FIDESZ átalakulása.Ezt a Mai Óvoda -körben már kifejtettem, amikor a jógyerekek az óvdában, eleinte csak mókaés szórakozás,a gyermek -és emberi kiscsoportokban soha nem annyira komoly eleinte a rászállás ( Molnár Ferenc: A pál utcai fiúk ; Jack London: Tengeri farkas; William Golding: A legyek ura)

Orbánt eleinte még a hibája alapján, t. hogy beképzelt, nagyképű és nem tűr okosabbat magánál,meg hiú... próbálták karakterrombolni, a Takony-nyal.

Orbán is hibás,mert a nagyfiúkat visszacsúfolta olyannal, ami ráadásulmég igaz is volt:A nagyfiúk elárulták a rendszerváltást és lepaktáltak az MSZP-vel.

EzzelOrbán nagyon szemtelenül vágott vissza és onnantólkezdett ez az óvodás cucc elfajulni.

Jó óvodában jó óvónő nemengedi ezt.

Magyarországon azonban a nagyképűség és a beképzelt oktondiság nem csak Orbánt jellemezte, dePető Ivátntés nagyon sok EKÁ-s nagy nevet. És ezek az oktondiak az óóólyukig ellátva csaak azt látták a Köztársasági Elnöki Rendszer legyengítésébe,hogy ha az a piszok kövér csúnya tokásPozsgay valahogy kicselezné, akkor gyönge KE legyen.

Dr Antall politikai szeriözitásról, azaz naív kontár, hozzánemértő amatőrizmusáról tett tanubizonyságot azzal, hogy liberális jóismerősét, Güncz Árpádot mintegy gesztusként hagyta ebbe a gyönge-KE-rendszerbe föl amit aztán kissé erősebb is lett a tervezettnél,mert Dr Antall ellenzékének véleménycsinálói felhasznákták az Apa Figurát.

De mit beszélek én itt komolyakat,miért veszlek én téged ennyire komolyan,hogy érvelek,MUTATOK történelmi momentumokat meg elemzek,amikor te megint a prospektusdumáddal trükközöl: kopirozolmegint

Frick László Intézet 2019.04.07. 07:09:29

@Etelka93: (folytatás) Úgy-úgy,pontosan eltaláltad, cél is volt a vidéki takony megpukkasztása útján,felmérgelődvén a hülyeségekbe kergetése vagy ha nem is ment bele,de óóóvvvóóóónéninek megmondták

Etelka93 2019.04.07. 09:42:39

@Frick László Intézet: Hazaárulás az, ami az ország érdekével ellentétes. A magyarok többsége a Nyugathoz akart tartozni egykor. Még a Fideszesek is. Csatlakoztunk a NATO-hoz és az EU-hoz, mert azokat az értékeket tartottuk kívánatosnak. Az az áruló, aki ezen értékekkel megy szembe és a farát másnak tolja oda. Nyilván egy csomó ezen értékek közül hamis, kiveszőben van, megváltozott. De még mindig jobb, mint az illiberalizmus, az önkény, a konfliktuskereső asztalcsapkodás.

Lujza S. 2019.04.07. 10:52:59

@Etelka93: jó hadakozást a fiúkkal

én leköszönök egy időre, belefáradtam, jön a tavasz, újra eljárok jógázni, kirándulni, szép az idő
Dudival semmire nem lehet jutni, mivel bármilyen tényre érvre,
vagy másra válaszol

vagy nem válaszol, vagy gyurcsányozik

nem fogod tudni kimozdítani,

személyeskedik, csapkod, és DE, IGEN
orbánfan, csak többé-kevésbé ügyesen leplezi
szép tavaszt :)

Frick László Intézet 2019.04.08. 05:06:44

@Lujza S.: Fölbégáztad és jól itthagyod? -tiszta óvoda.

Frick László Intézet 2019.04.08. 05:35:14

@Etelka93: Még ha hazaárulásról lenne szó,deösszességében európaárulás kereteiben. Az EP vezetése az EU-t árulja el. Az EU vezetése a szájával a BREXIT ellen beszélt, a kezeivel az asztal alatt meg segítette. Zsünker cinkossága tisztán látható ésvilágos, kb, mint a részegségei. Fejlett Ojrópa Társadalmai szabálykövető Társadalmak, Németországban a felelős szabálykövető polgár maga jelenti fel a szabályszegőt.

Magyarországon a hiolland kamionos videóra állított okostelefonnal ereszkedik le rá a magyar rendőrre, a német autópályarendőrség ugyenennek a 70 éves pocakos,Lennon-szemüveges hózentrógeres kockás flanellinges bőr rövidnadrágos bávcsinak kijelenti, hogy túl közelmaradt az előtte haladókamionhoz 30 €. A holland kamionosbácsi tudja, hogy a német egy fejlettebbtársadalom,mint a magyar és itt nem mutogathat a rendőr feje tetejére az egyik keze mutatóujjával,miközben a másikkal videóra veszi. A német rendőr bemondja a szabálysértést és a bűnös FIZET. Sem a rendőr nem tudja igazolni a 30 métert, sem a kamionos a 34 métert, de a rendőrnek lesz igaza és kész. (43 méter volt...) Ennek megfelelően Zsüönker részegen vezetett EU-t, kamiont nem lehet részegen vezetni, de EU-t igen.

Néhzzük a bezzegosztrák példát.
1. Olyan náci még nem termett Magyarországon,mint Jörg Haider volt, korszerű,modern, jövőbevezető 21.01-es verzió. Az EU jelenlegi Európa- és Európai Únió áruló vezetése lesz a felelős az egy évtized múlva bekövetkező Árja Fehér Fajvédő Kitörés -ért, hogy tele lesz minden Haider 21.02+ n-es verziókkal.
2. Az EPP kizárta az osztrák Néppártot. Ezt az EU kevésnek tartota egy náci tartományvezetőért ezért Egész Ausztria Ellen eljárást indított.
3. Szociáldemokrata kancellárja volt Ausztriának, Haider személyes és politikai ésmeggyőződéses ellensége,aaki úgy érezte,Ausztria érdeke haider picsábakűűűűűűdése.Nekiálltak ennek az osztrák szociáldemokrata embernek azzal, hogy mi lesz Ausztria haiderével. "Ez osztrák belügy, elintézzük"

szünet: a mai répamesémet tanulmányozd át, kérlek. Ide annyit fűzök -és elé- hozzá, hogy az európai Únió Vezetéséből annyi látszik, hogy sorban jönnek a magyarok panaszkodni és árulkodni Orbánra, még Haidernek is megpróbálják ezt az öreg pocakosat, holott Haider fitt, Schlange és buzi is volt. Ha tudsz egy kicsit németül, a Schlange másértelmével, mint karcsú-elengáns, összevetve kisebb kuncogásban fogol kitörni :D

Orbán óvodai árulkodás szintjén árulkodott a Kormányra 2004-2010.között.Meg az emberei. Az óvodai árulkodás sem annyira jellemzi a Tagállamokat, de p l Lengyelországot igen.

Arról nem tudunk, hogy bármilyen frakcióbéli francia EP képviselő a franciaországi cigányok miatt Franciaország bármilyenszinezetű kormányát feljelentette volna.Vagy amiatt valaki felszólat volna, hogy a Tartós 3% Fölötti Hiánymiatt miért nem indul be az Automata Franciaország ellen. Vannak mindig francia kormányoldali EP képviselők meg ...
jaj, ne gyere nekem a bebetonozással, ez prospektus szöveg .erre megválaszoltam a mai dolgozatomban megint... Bebetonozás esetén egy nemigazi,másodosztályú részlegestagállam esetén az Automata ne félj, úgy beindulna,mint egy rlpafelszedőkombájn és addig fordulna rá a lyépára vissza,amíg még a dudva, gaz és muhar gyükerei is kigyönnének

Európa történelmének nem a legsúlyosabb, de 81 éve nem látott súlyosságú, attólugyan mindenben eltérő, de a súlyosságában nem... válságát éli. A válságnak megvannak a hosszú régebbimúltba nyúló okai és megvannak a frissek.

Nemeurópaiként úgy néz ki,mintha Európaérdekeivel Európa Vezetése nem lenne tisztában.

Maláj művelt , a kínaiegyetemen (magánegyetem, Malajzia legnagyobb kínai magánmilliárdosa hobbija ez az egyetem és működtetése) végzett eurológus annyit lát, hogy a múlt shzázad 60-as éveinek spanyol, olasz, görög és török vendégmunkás áradata

majd a 70-es évektől a görög, török és jugoszláv vendégmunkásáradat

különös tekintettel a Törökország gazdasági felemelkedésébe torkolló Törököket Repatriáló Helmut Kohl Program

semmiben nem vethető össze a mai népvándorlással, ezer Mediterranumból érkező közül ezer volt a munkavállaló
a mai menekültáradatból pedig még 10000-ből egy sem dolgozni érkezett, nagyon finom, jókislány és udvarias vagyok, ha elfogadom, hogy 10000 szerencsepróbálóból 8000 valamilyen fizikaierőkifejtés nélküli üzletelésben gondolkodik.

Egy maláj eurológiaszakos nem érti Európát, hogyan lehetséges az, hogy ha tanítják az agyonszabályozás és túlszervezés törvényszerűségeit még a bécsi amerikaiegyetemen vagy Budapesten a BGF-en is, akkor hogy lehet az, hogy egy német államvezető nem ébred rá arra, hogy a német agyonszervezetség fundamentális akadálya a menekültek inegrációjának. Pl Magyarországon felsőfokú OKJ-s tanbanbyag az szociológiából, hogy már 3-6 hónap tétlenség és a kezek ölbe esése mennyire deprimáló és a munkaerőpiactól egyre taszítóbb hatású. Hát még 3év tartós segélyenélés.

.

Frick László Intézet 2019.04.08. 05:35:27

@Etelka93: Természetesen az én példabeli maláj diákom muzulmán attól, hogy a gazdag szülei takarékosságből egy ennyire okos gyereknek a kínai egyetem ösztöndíját pályázták meg,plmagyar diák ezen az egyetemen pályázhatna hallgatói helyért és szemeszterenként Ft-ba számolva 150000 -be kerülne

Frick László Intézet 2019.04.08. 05:39:11

@Lujza S.: Hazudsz. Válaszolok, veletek szemben ÉRDEMBEN és alaposan és türelmesen és sértegetés nélkülválaszolok. Tiprospektus és szórólap dumákkalmeg szlogenekkel fizettek ki.

És úgy nem gyurcsányozok,ahogy most ezt te tóóóóódítod. Cáfold meg, amit Gyurcsányról MUTATOK. Azzal szoktad megcáfolni, hogy 2009 pontezidőszaka óta nincsen is. Én meg pont ezt szoktam mutatni, hogy annyira nincsen, hogy ő maga állította le egyedüla Snitt Elökurat kikúró vélemnényformálókat 2012. január idusán. Éy hányszor volt gyurcsány a Hibás az orbánbuktatás elmaradásában.
És Annyra Nincsen Feri miatt kerülhetett be a parlamentbe küszöbalatt nem is létező nullapárt képviselője. Az un "Liberálisok" "párt" és Jávor Benedek meg a nulla-nullum-nada-semmi kiterjedésűPM.

Frick László Intézet 2019.04.08. 05:39:35

@Lujza S.: Én személyeskedek? én csapkodok?

Etelka93 2019.04.08. 06:32:18

@Frick László Intézet: "Az EP vezetése az EU-t árulja el. Az EU vezetése a szájával a BREXIT ellen beszélt, a kezeivel az asztal alatt meg segítette. Zsünker cinkossága tisztán látható ésvilágos, kb, mint a részegségei. "
Az EP-nek nincs vezetése. A tagjait közvetlenül a tagállamok választói juttatják be. Nincs törvényhozói jogosítványa sem.
Mutasd meg légyszi, miből látszik Juncker cinkossága. Tudtommal a Brexitről egy népszavazás döntött, amit egy olyan kampány előzött meg, amilyet láttunk már Trumpnál és idehaza is. A bevándorlók elveszik a munkát, a külföld igazságtalanul nyerészkedik, az idegenek megszűntetik a nemzeti identitást stb. Mutasd, mit csinált Juncker azon túl, hogy a 888 agitprop és az orbáni reklámkampány bevándorláspárti főgonoszai közé emelték.

Frick László Intézet 2019.04.08. 09:07:47

@Etelka93: Szofisztikáljunk, ettőlfüggetlenül az REU-t olyan mértékben vezetik, hogy pl az EP egyik frakciója 78 tagjábóla 12-18 véleményvezér párt megvezeti a többséget, a kétharmadánál többet.Ugyanígy, ha kitekintünk az EP egészére is igaz ez a vééleményvezérlési arány.
Ügyeskedjél a szófacsarással, de az magyarországon a legközhelyesebb iskolavezetési séma, amikor van egy aláírós felelős igazgatóság és az iskolát valóságosan a Sanyinéni-Arankabácsi házaspár irányítja:pofáznak, de nem írnak alá. Nem felelősek, sőt, ha baj van, az igazgatóra mutatnak meg az ig.h.ra.

Még vállalatoknál is van ilyen.

Magyországon közhelyesen ismert felállás, hogy a céget nem az ügyvezető igazgató irányítja, hanem a fasszopó kurvája, aki az értékesítésvezető.

A Mozgó Világ folyóiratot Vitányi Iván útmutatásai alapján nem a felesége, P. Szűcs Juliannak főszerkesztette, aki ki volt írva az újságba főszerkesztőnek, hanem Bognár Róbert h.fsz és méghozzá diktatorikusan, egyszemélyben magányosan.

A BREXIT kampánya a magyar 444-index-hvg cimkéje alatt magyarul és az USÁ-ban meg Európában a társvállalatoknál az ottani nyelven azonosan hamis párhuzamba állítva jelent meg.

Trump és Orbán esete nem hasonló és a BREXIT nem hasonló akkor sem Orbánhoz vagy Trump esetéhez, ha Farázs egy demagóg szélsőjobbos barom.

Ugyanis Orbán nem egy egymással jólkiegyezett dualista lobby bohóca az Miniszterelnöki Rendszer marginalizációjábnak az igazolására.

Farásznak a demagógiája győzelme úgy jött össze, hogy az AngolElit elég lagymatagon opponált. maga a tárdadalom jobbfele sem hitte el, hogy a BREXIT átmehet,pont a brexit ellenes fiatalabbja és urbánusa el se ment a szokások szerint népszavazni.MAjd amikor ráélbredtek, már 2016. szeptemberében óóóóóriásinagy társadalmi ráébredésben

az Angol Elit, ha század-annyira jó és igaz, mint ahogy te itt beállítod,megmozdítja a kisujját érte és újraszavazzák a BREXIT-et és nem megy át a BREXIT. De ezt már MUTATTAM csak teneked más, mint a prospektusok, nincsenek a kezdeben, nekem viszont megvan az, hogy a közvéleménykutatás szerint nem ment volna át a bREXIT 2016. szeptemberében sem már.

Zsöünker nagyn-nagyon gyenge tárgyaló volt, úgy, hogy ne lássék annyira, ki is vették a kezéből a főtárgyalást.

May célja akkor derült ki, amikor azt hazudta, hogy az előrehozott választást a minek az érdekében, amikor a valós érdeke az volt ahhoz, hogy meglegyen a Kint is Bent is állapot, hogy eltolja a megegyezést, az előrehozott választások 3 hónapos (valójában a nyári szabadságideény miatt féléves) pauzájával.

Az AngolElit úgy volt a kosár Forró gesztenyével, amit Farázs kikapart nekik, hogy egy Kint-is Bent is lebegést tudnak kialkudni.
Miután Zsünker ebbe a káytuba részegen belecsúszott

keményebben kezdett el tárgyalni az EU nem ennyire illusztris névvel nevekkel..
Ráadásué a BREXIT-ben sárkányfogvetemény szerűen, a tárgyalásokban minden megoldott kérdés 6-7 újabbat nyitott.

A háromféle kampány, amit összehazudtak neked a prospektusírók, hamis párhuzamok alapján sem rendelhető össze:
-Trumpnak nincsen fajsúlya, nem tehet semmit, pofázik, egy Leláncolt Kacsa
-Orbánnak van fajsúlya, tehet is valamit

-Trump mögött kiegyeztek azok, akik eljátszák a műsorban , hogy "haragosak"

Annyiban igazad van, hogy a népbutításban vannak hasonló vonások,pl a büdösruszkiztatás, eszelős, ahogy be lehet szaratni a magyart egy büdösruszki bankkal
és eszelős az, hogy a ViláginternetCSendőrénekBirodalmában annyi tűzfal, védelem CIA NSA Facebook, Gogli Microsoft Ifon mindennek a leuralása mellet három ruszki hekker miatt van Trump.

Ép ésszel nincsenek meg a párhuzamok csak gyűlöletbetegen.
A lószar lószar, a tehénszar tehénszar és a tyúkszar tyúkszar és még a tejes csikószar, amivel az én nagyanyám meg a te üknagymamád agyagos padlót tett lakkszerű szép fényes keménnyé, a csikószar is más,mint a lószar. A kémhatásuk és a mirevalóságuk is.

Farázs egy álszar,amit rothasztott gyökérzöldségekből készítettek és tényleg, szinte "megszólalásig" emlékeztet a szarra.

De nem az. Műkaki.

Trump szinte egyáltalán nem rendelkezik realitásérzékkel , ráadásul nem is tud semmit. Bibó szerint aki a lényeget látja, az nem látja a reált és a realista nem látja a lényeget, na Trump az, aki se a lényeget nem látja sem a valóságot.

A győzelme ugyanaz a netokrata trükk,mint Obamánál, csak többé nem akartak a netokraták okos, néha még önjáró elnököt.

Trump arra kell, hogy a nép még követlje is az ellenőrzött Elnöki Rendszert meg az ellenőrzés fokozását.

Hiába köszönném a figyelmed, valójában elvagy a prospektudaiddal meg kliséiddel.

Tőlem az életben olyant nem olvastál, olyan véleményemetmiszerint Zsünker bevándorláspárti főgonosz.

Szerintem a motívumok mindig alacsonyabban vannak
Zsünker esetében sokkal-sokkal-sokkal lennebb.

Etelka93 2019.04.08. 10:14:41

@Frick László Intézet: Ja, annyiszor kéne népszavazást kiírni szerinted, amíg nem a kívánt eredmény születik? A Brexitet és Trampot ugyanazok a típusú szavazók manipulációjával vitték győzelemre. Ugyanaz az elitváltási szándékba belevakult, elhanyagolt tömeg, aki most a multi meg Brüsszelellenes szabadságharcnak tapsikol.

Etelka93 2019.04.08. 10:22:09

@Frick László Intézet: Komolyan szánalmas ez a konteó az Elnöki rendszer lejáratásáról. Titkos összeesküvése volt a háttérhatalomnak, persze. Az orosz bankban meg nem látsz semmi rosszat, mi sem természetesebb, minthogy bármiféle törvényi ellenőrzés nélkül beengedjük a NATO-val és az EU-val szemben érdekelt felet. Elárulod, hogy mit nyerünk és mit kockáztatunk ezzel? Előtte kérlek olvasd el a jogosítványokat, mert szerintem nem tetted meg. Szóval mi lehet itt a valóságos cél?

Frick László Intézet 2019.04.09. 06:21:27

@Holger Danske: Csak Obama nem írt alá mindent,rángatta az istrángot és fickándozott.

Technikailag a Szír Kaland esetére a ruszkikkalkollaborációt- 1001-szer könnyebb ráerültetni,mint Trumnp "győzelmére". Obama levette a Szír Kaland-róla költségvetési tápot.

Frick László Intézet 2019.04.09. 06:28:40

@Etelka93: Tóódítasz.Ki mondta azt, amivel itt túlzásokba tolva trükköznél.
1. Megmutattam, hogy Trump szezon,orbán fazonn és a BREXIT gőzeke. A közös bennük az a PR behasználásukbizonyospolitikai kommunikációban és agitációban, a takaréksság kedvéért 1-et választok ki, a populistát. Trump populista, a BREXIT populista és Orbán populista. ÉS addig nincs is baj,amíg ezt a populizmust nem tudományosan vizsgálom,akkor ugyanis kisül, hogy David cameron populista,a RuszkiKonteo Trump körülpopulista, Hillary Clinton is populista volt és lényegében ugyanaz, mint Trump, csak nem pöücsben, hanem picsában.

Ugyabis volt a republikánusoknak egy netorata jelöltje,akit ha tekinted most a Demokraták képmutatópopulizmusát,amiben csajokat meg latino-kat állítanak a tablóra, hogy őkmilyen sokszínűek,majd ezt még az Amerika Hangja Magyar Adása is felhasználja a magyar populista szekcióban.. akkor kapküéönös fényt
Marco Rubio-ról van szó,aki egy latino-netokrata lett volna a republikánusoknál és csak azért nem lett elnökjelölt,mert más döntés született a Republikánus Háttér-ben és a félelme az, hogy a Csacsi & 'Fáni Háttérhatalmi Egyeztető Bizottságban is. Marco Rubiolett volna egy olyan alak,aki vonzott volna demokrata szavazatokat is,ráadásul FIATALFIATALFIATAL nem 70-pluszos vén dög.

Frick László Intézet 2019.04.09. 06:31:03

@Etelka93: Ezt a prospektus szöveget a tóóódítássalMay prospektusaiból másolod, populizmus. Részinformációk alapján született a próbaBREXIT szavazás úgy, hogy igazábólsenki nemis akarta elhinni, hogy meglesz

ésmost figyelj: ALekérdezésekkor a korcsoportok egyenlőekés nem veszik figyelembe a választási hahlandóságot, a lekérdezet fiatalvéleménye súlyozza a lekérdezést és nem számít a szavazáskor mert szarik a fiatalelmenni leikszelni azt a véleményét, amit az eléperdülő biztosnak bediktál, FUCK FARÁZS