Valami politikai baj lehet Lovasi András-sal,

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2678/26789/267894/26789415_4d530c5fa94d8d0aca7e1ba9a209792c_wm.jpg

de már az 50-ik születésnapi koncertjének a 444-index-hvg tengelyen tökegyforma "véleményű" "kritikái" óta nem tudom,miért. A Lovasi 50 tök're egyforma,alig a szóhasználatban különböző "kritikái"-t elolvastattam egy apolitikus nővel,aki Lovasiért ment az 50-es koncertre ,ő mutatott rá a tök egyforma mondanivalójú "kritikák"-ban arra a lényegre, miszerint- szerinte!4!4!-  az összes "riporter" kb az egyharmadán elment a koncertről.

Lovasi rendesen FIDESZ és Orbán ellenes, fikázza és gecizi rendesen Orbánt, ahogy ezt minden, a karrierjére valamit adó maimagyar művész jól teszi, ha jót akar magának .A 2014-es választáskor egy LMP brossúrának riportot is adott. Talán ez a baj,  hiszen tudjuk, hogy az LMP nem elég jó és "fideszes"

Kérem olvasóimat, segítsék a munkámat azzal, hogy rávezetnek engem,

mi a fasz baja lehet Lovasival a jógyerekmozgalomnak, hogy most már jellegzetes index aljasgeciség-gel Ákosba tolják belefelé.

Az index gecinek valami afféle álbaja van Lovasival, hogy eléggé alvós és unalmas, nem a régi kispálos a lemeze. Az Elefánt nevű kedvenc zenekarommal viszont az efféle ócska geciknek az szokott a baja lenni,hogy kispálos. Máramennyiben volt-ea Kispálban olyan billentyűs, mint Kovács Zoltán az Elefánban és hangszerelés meg zeneiváltozatosság és bonyolultképletek.  Tippem szerint, ha Lovasi 51 évesen kispálosabbra veszi az új lemezét, akkor az lettvolna a baj.Most az a baj, hogy egyszál gitáron is el lehetne játszani,ennek ellenére gazdagon hangszerelt.Az biztos, hogy ha egy szál gitáron játsza föl, akkor az lesz a geci baja

elvégre Hogyannemtuggyukmegoldaniezt országban

 

Megmutatom most az index geci jellegzetesen indexes geci ócska trükkjét:

Lovasi András szólólemezéről írna kritikát

szemrebbenés nélkül a zenekari, a Kispál'os munkákkal veti össze

holott ez szólólemez

és a Bandi a hegyről szólólemezével lehetne

talán, de minek is,

összevetni

hogy mért egyszálgitár és mért nincs egy gazdaghangszertudású, pompás zenei-hangszerelő képességű billentyűs hangszerelésében hangszerelve.

Lehet, hogy az 51 éves Lovasi nem túl fiatal, de 14 év az internetesmédiában kitesz 150 évet is és ez az index geciség már kezd fáradt mapettsóba való öreges víztiszta pirckolásocska lenni.

Mi a faszt csináljon hát Lovasi? -menjen le a pincéjébe, a borosba és kössse föl magát?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr414668915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.03.05. 11:40:04

Comingout: szeretem Lovasit, a Kispált is szerettem és a Lovasi 50 -et nagyon élveztem. Szeinrtem Lovais szövegei 1995-ben messze az átlag fölöttiek voltak és most is megállják a helyüket.

2019.03.05. 11:43:01

"“A Lovasi 50-nek valójában Lovasi 1 az igazi neve. Első és egyben megismételhetetlen szólókoncertje több generáció gyűrött gallérú ikonjának. Itt volt az ideje.” /Lévai Balázs, rendező, producer/"

Etelka93 2019.03.05. 12:16:05

Lehet, hogy csak számodra fura, hogy nem működik az orbánsajtó reflexe itt. Ezek véleménycikkek egy albumról. Nem Lovasit érte támadás. Ha jót írtak volna, most azon nyafognál, hogy csak a korábbi állásfoglalása miatt nyalják. Ugye, Nyuszika? :-D

Frick László Intézet 2019.03.05. 12:23:59

@Etelka93: Lefordítsam neked,mit jelent az indexnél a véleményújságírás?
VéleményFORMÁLÁS-t. Azaz:politikaCSINÁLÁSt.Az a baj, hogy nem figyelsz a fogalmakra:

Nem figyeled "Rodolfó bácsi" kezét. Rodolfó bácsi szólt, hogy csal és felhíívta a figyelmet, hogy a kezével fog csalni. Viszont Rodolfó bácsinak aaz arca olyan ééérdekes volt

és itt jön az a tyúk-gondolkodás, az az analóg síklogika,aminek a leleplezésére ez a blog indult. Amikor rámutatunk azokra a tényekre,amiket nem akarsz látni:
A geciújságíró DICSEKSZIK azzal, hogy ő véleményformáló.
Holott a liberális sajtó definíciója szerint a vélemény szabad és nem formáljuk.Nem CSINÁLJUK a politikát, hanem ÁBRÁZOLJUK.

Nem tudsz nekem Etelka olyan szerinted jó sajtóterméket mutatni,amiben akár kulturális mellékes témákban is más vélemény merne nivellálódni.
Ne basszusgitározza már meg Flea a RHCHP-ből azt, hogy egy Igazi Jó Sajtóoldalon 1 apró fikarcnyi "eltérő vélemény" sem lehet.

Valamint a szövegben lelepleztem a trükköt: Lovasi SZÓLÓLEMEZÉT nem lehet a Kispál'lal összevetni A Bandi a hegyről -lel lehet összevetni -azzal viszont ez a lemez organikus.

Senki nem fog eltérni az index gecije által kijelölt csapásiránytól.Szerinted létezik ez, hogy 44 véleményformálónak SPONTÁN tökegyforma a véleménye Lovasiról?
A Lovasi50-rőlígy volt és így és tovább.

Természetesen előforfulhat, hogy eggy liberális műhely valamennyi munkatársa 1 véleménnyyel van.Olyankor a főszekesztő kiadja [ "A szerkesztés nem demokratikus folyamat" -Réz Pál bölcsessége) valakinek, hogy opponáljon.

Etelka93 2019.03.05. 12:52:49

@Frick László Intézet: Az nem egy szerkesztőségi cikk volt, hanem egy névvel, arccal vállalt kritika. Ez nem politikacsinálás, csak te látod bele Lovasi basztatását. A Villám Gézás kormánybaszó műsor kritikáját olvastad? Kereken leírták, hogy szar. És az is, tegnap belenéztem.

Frick László Intézet 2019.03.05. 13:16:43

@Etelka93: Én meg megmutattam, hogy a "kritika" alapvetően min bukott meg. Egyébként nem kritika.A kritikaa, az szakmai. Azóta, hogy egy Fáy Miklós nevű kotta-analfabéta koloylzenei "kritikákat" írhat magyarországon, elnézett az, ha valaki ír valami glosszás tárcácskát aztán megcimkézi kritikának.
Ha ez kritika,akkor ilyen alaphiba, hogy a szólólemezt nem egy korábbi szólólemezhez, hanem a szólólemezzel össze nem vethető Kispál'lal veti össze, nem fordulhat elő.
Ha kritikaa, akkor SZAKMAILAG zeneileg...leírja, hogy mi a baja.. ilyen ebben a szövegben nincsen.ez egy kb komment színvonala.

Én most KRITIKÁT is írtam ennek a kis gecinek a munkájáról.Sajtószakmailag kritizáltam meg.
Pl egy filmkritikában szó van a film gforgatókönyvéről a rendező színészvezetéséről vagy pl a szinészek kiválasztásáról vagy a díszletekről vagy ilyesmikről.
Ez Lovasi lemezéről nem kritika.Nem MUTATJA csak mondja.

Nekem is ez a bajom, amikor nekemestek Lujza nénivel: pletyiztek, de nem MUTATjátok.
Rámbofögitek, hogy orbánfasszopó vagyok úgy, hogy egy olyan listán, amin 1-etlen 1 eltérés már kizár a per definitionem orbán fasszopásból, 7-8 jelentős kérdésben off-orbán vagyok..
Az indexnél már Tóta W óta ízlésesen csinálják a nyalást.
nem tudom, te szoktál-e nyalatni, a nők általában divatból unalmasnak szólják le a nyalatást.
nos Tóta vezette be a "gyöngéd harikat" de ilyen már a szovjet-orosz újságírásban is volt 100 éve is.

A fiatal Orbán a fiatal MaNcs-tól is elvárt némi baráti csipkelődést.Akkor & még.

Kádár is kritizáltatta a rendszerét pl Hofival.Ezt nevezem én olyannak, mint amikor az ember pinanyaláskor NEM A FOGÁVAL inkább a lágy ajakaival, de hariz.
Amit te mutatsz, hogy Villám Gézát szarnak mondták, efféle.
Ezért is DICSÉRNI szoktam az index-444-HVG tengelyt, hogy digitálisak.

Az orbán prop ócska, analóg.Sem önirónia,sem önkritika.
Tóta W azt állította korszak nyitó Feljövetel c, könyvében, hogy mind a két sajtó oldal EGYFORMÁN kapja meg.
Nos,én kiszámoltam a Tótai Arányt:
27 orbán baszásra jött egy gyöngéd, inkább csipkelődő hari a "bal"-oldalnak. Pl a Népszabinak.

Ez azóta is így van,kb a 27:1 arány felel meg az "elfogulatlan sajtó+ kritériumának.
"Az index bírálta Gyurcsányt is!" -szokott ez a végső megsemmisítőnek szánt érv lenni.
Pl 10 évvel ezelőtt kezdte el "távoztatni" az index Gyurcsányt, de a nyitó szám Szily László "Ágybavizelő Ferenc A Nemzet Színésze" volt.
nos Ferenc az ilyesmit maga rendeli meg magáról -amikor a politikája ezt kívánja. Hiszen 10 évvel ezelőtt az IMF-fel azt kellett elhitetni, hogy távozik a közéletből.

Hanni testvérem még nem is rég érvelt azzal, hogy Gyurcsány mióta nincsen már.
Holott úgy tényező,ahogy Puzsér nemrég

MUTATTA.