Nem is annyira rossz ahhoz képest, hogy voltak már itt egymillióan 66704ek.

Egyesek nagyon sokat tesznek azért, hogy ne legyen boldog ez az ország.

Kiss Tibor műűvész

Bucsky ÚJSÁGÍRÓ bujtatottreklámozza most a Retek Klub megkésett propagandaműsorát a Kitántóóóórgásról:

Beugrató: Startlapok Vállalat címlap picsája: screenshot_2019-02-25_startlap_www_startlap_hu.png

Az egész kelet-közép-európai (kke) térségben súlyos gondokat okoz a kivándorlás. Az Eurostat adatai alapján az látszik, hogy 2008-ban még csak 4,2 millió kke-lakos élt másik európai országban az összesen 90,8 millióból, ám 2017-re a lakosság 89,4 millióra csökkent, a máshova költözők száma viszont 7,6 millióra nőtt. A Magyarország mellett Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Romániát és Bulgáriát összesítő számításaink szerint 4,6-ról 8,5 százalékra nőtt ebben az időszakban a kivándorolt lakosok száma a térségben.

 

Bucsky ócskagecizmusát az bizonyítja,hogy "kutatásai"-nak nyitó évszáma 2010. Holott Magyarország "Úniós CSatlakozása" után, 2004-ben lódultak ki előszörr munkavállalók. Csak akkor még az Igazi Elsőosztályú Tagállamok un "munkavállalói moratórium"-mal védték a Kettős Márce jegyében a munkaerőpiacukat a nemigazi tagállamokolcsó munkaerejétől.

Bucsky gecóka úgy hozza hazug kontextusba a 2010-es évet hogy elfelejti megemlíteni: 2010. áprilisában oldották föl az Igazi Tagállamok a munkavállalói moratóriumot. Addig is "tántorogtak" ki tízezrek a hazai Ft-ba visszaszámolva "mesés jövedelmek" reményében. ...Ha valaki emlékszikmég Zseniális Ferenc "kívül tágasabb"-as biztatására :D

 

Ha Magyarországról csaknem 300000-en tántoróóóógtak ki a 2010-es munkavállalói moratórium feloldása óta... és nem ismerjük a fluktuációs adatokat, miszerint hányan tértek vissza és hányak tántorogtak ki (gyanítom, hogy a szerencsepróbálók, tehát akik kint is voltak,meg azóta idehaza is, összadata van talán 500ezres...)

akkor legyen a magyar lakosság lélekszáma csak kereken 9 millió, annak hány %-a a 300ezer és a "kke" országok százalákában?

kitantooorgas.png

"Lehagytak bennünket a románok is!"

-és tényleg :D

 

A cse'szlovákok, a cse'szlovákok

A szlovákok is megelőznek már bennünkeeeet! :D

ez is Bucsky műűvészúr.

Érdemes egyébként a fenti grafikonban Bulgáriát tanulmányozni: A 2,5 milliókitántorgójukat már le is írták, már ki is a népesség-statisztikából. Míg a magyar szerencspróbálók zöme föl sem mondta a magyar TB-jét és az állampolgárságát sem, természetesen.

Bucsky még szaGszerű hülyítés közben is kénytelen tudomásul venni:

A magyar közbeszédben gyakran összekeverednek a külföldön élők adatai: a más országokban élő magyarok csak egy része dolgozik, és a két szám között százezres különbségek vannak.

 

ne bazd, téééényleeeeg, nahát! Most kell ezt megtudnunk?

 

2010-ben még csak 215 ezer magyar élt a többi európai országban EBBEN BENNE VAN AZ ÖSSZ' MIGRÁCIÓS ADAT, AZ EGÉSZ XX. SZÁZADI KITÁNTORGÁS, A PROPAGANDISTA SUNYI NÉNIKÉDNEK NEM BASSZUSGITÁROZOL TALPALÁVALÓT, Bucsky  :D, 2017-re már 505 ezer.Vagyis a munkavállalási moratórium feloldása + a jógyerekek kitántorogtatós propagandája nem tudta az 500ezret a hülyítésekben szereplő "600zerre" felnyomni :D  

Innentől kezdve aztán Bucsky a fejlettisztáni munkabéres trükköt adja elő megint, a "mesés" jövedelmekről, gondosan elfelejtve azt, hogy a Kitántorgóóóó!-ink milyen sávokban foglalkoztatottak Fejlettisztánban és az ottani honos állampolgárok éhbéreinek mekkora töredékéért...

Az angliai magyarok mítosza

Az Egyesült Királysággal kapcsolatban egy olyan becslés terjedt el, amely szerint 250 ezer magyar él az országban – a statisztikai adatok alapján azonban úgy néz ki, hogy tévesen. A brit statisztikai hivatallal több levélváltást is folytattunk :D 4!4!4!4!44!44!!!!, és elküldtek nyilvánosan nem elérhető táblázatokat is. A statisztikai hivatal megkérdezéses felmérés alapján becsli a lakosság, így a külföldi állampolgárok számát is, ez alapvetően a munkavállaláshoz kapcsolódik. De ebből tudják a nem dolgozó családtagok számát is. Ebből az látszik, hogy messze nem negyedmilló, hanem inkább 100 ezer körüli magyar állampolgár él az Egyesült Királyságban. Az alábbi ábrákon a magyar és térségbeli származásúak (akik lehet, hogy azóta már az Egyesült Királyság állampolgárai), illetve állampolgárságúak látszanak.

....

A magyarok magasabb száma mellett gyakran a társadalombiztosítási regisztrációkat hozzák fel érvként. Csakhogy ilyen számot az is kivált, aki csak néhány hétre, hónapra marad, például az erasmusos diákok. Az adatokból mindenesetre az látszik, hogy 2017 szeptemberéig egy év alatt 15 369, majd a következő egy évben 10 677 magyar állampolgár kért ilyen regisztrációt. Ezek a számok azt jelentik, hogy ha egy SZOMORÓÓJJAN BÓÓÓLÍNTÓÓÓK ŐK SEM JÖNNEK VISSZA SÓHHAMÁROK! magyar átlagosan 5-10 év közötti időszakot tölt az Egyesült Királyságban, akkor a 100 ezres becslés pontosan megfelelő a magyarok számára.

 

A 2012-es csapásváltás után az Index Vállalatnál payola bérblogokban egyszerre propagálták is a mesés jövedelmeket és külföldre munkaerőt kölcsönző cégek állandó  reklámjai is virítottak az oldalsávokban. Csak valahogy... hús-vér riporternek nem akarózott fizikailag is riportozni a mesés jövedelmekért kitántorogtatottakat :D

Londonban a 2018 júniusát megelőző egy év átlagában csupán 21 ezer magyar élt.

FLI És mit szoktál ebédelni abban a mesés Landóniában?

KÖNNYŰ MUNKÁN MESÉS JÖVEDELEMMEL MAGYAR SZAKÁCS: Felmikrózok magamnak valami fagyasztottkaját.

Szlovákia

Talán meglepő lehet, de a hatodik legnépszerűbb kivándorlási célpont a magyarok számára északi szomszédunk, Szlovákia. A közel 8 ezer magyar nem tűnik soknak, de Szlovákiában ezzel a magyarok állnak a második helyen a 10 ezer cseh állampolgár mögött.

Ebben biztosan komoly szerepet játszik, hogy egyrészt fejlettebb országról van szó, magasabb fizetésekkel. És a  szlovákiai  segélyenélés meg a nyugdíjszínvonal is mély hallgatásban Bucsky úrnál :D De akkor, ha ennyire mesés az élet Fejlettisztánban, Bucsky úr  mé' nem megy már? Talán gogli meg interneteslevelezés-alapú  szobatársadalomkutatásért mégse fizetnek annyira mesésen Fejlettisztánban, mint Magyarországon?

Szlovákiai cigányok ott átlagosnak mondható körülményei.

http://nigeldickinson.com/albums/slovakiaroma/004_svinia_slovakia.jpg

Bucsky úr ügyesen kifelejti, mennyi szlovák állampolgárságú építkezett és építkezik,meg vásárol Magyarországon, ebben a nyomorban (Szlovákiához képest :D )

https://www.portfolio.hu/img/upload/2018/07/ksh_kulfoldiek_2017-20180727.png

Másrészt 458 ezer magyar lakosa van Szlovákiának, ami a lakosság 8,5 százaléka, ezért természetes, hogy aktívabb a kapcsolat a magyarországi magyarokkal, sokan például házasság miatt költöznek Szlovákiába. BAZDMEG A KALÁCSOT !4!4!!4 :D

 Bucskynak fel sem tűnik, hogy a legtöbb lakásvásárló Märchenlandból érkezik és egyben ők fittyentik le leginkább a budapesti lakáspiacot. Inkább vidéken, főleg a Pest-Bács-Kiskun tanyavilágban vásárolnak tanyákat.A kínaiak vagy izraeliek viszont befektetési céllal és jóformán csak Budapesten.

Tulajdonképpen geciújságírónak cimkéztem Bucsky művész & "kutató" urat, de az igazság az, úgy geci ő, ahogy Dr Bubó orvos vagy a tubusos bocisajt. Abban azonban 101% biztos vagyok, hogy ez a nyomorult lélek még pályázott is kutatási támogatásért a kis agitációs propaganda cikksorozatához.

 

A 4 Csapás agitációs propagandáját a magyar Jók és Igazak 2012. óta nyomatják. Volt két OGY választás, amiben semmit sem használt nekik a hazudozásuk és uszításuk a Mélyszegénység, a Kitántóóórgáááás, az Iskola és Egészségügy sávjában. Az idén már az autóipari multik elundorításával is bepróbálkoztak, segítsük a nyomorultakat abban, hogy az Audi-t bekönyveljük győőőőzelemnek -viszont a Suzuki-tól kiakolbólították őket. Orbán huzigálja -egyébként tök' feleslegesen...- a gyufát a néppártiaknál is, ám ha meglesz a BREXIT, azzal oda lesz a reménye a magyar jógyerekeknek arról, hogy hátha kibasszák Orbánt a Zónijóból és abba bukik bele. Figyeljünk,mert minden 7-escikkely, kibaszás, tiltás és megvonás személyesen Orbánt éri a jógyerekek szerint és majd ha Orbán megbukik, a bukásától automatikusan (és visszamenőlegesen) a mindenjóság is helyreáll :D

Már csak valami 500-at kell aludniuk a nyomorultaknak és nem lesznek kohéziós pénzek és ez újabb reményt ad: hátha további semmittevésben, gyűlöletkeltésben, uszító hazudozásokban kényelmeskedve attól fog megbukni Orbán, hogy nem lesznek ónijóspénzek. Évek óta nincsen más álma a Jók és Igazak-nak, mint valami katasztrófa és rettenet, az ország kiürülése vagy hátha mindenkire rászakadnak a kórházi plafonok vagy hátha minden szülő annyira hülye lesz továbbra is, hogy évvégén nem nézi át az iskolás gyereke felszerelését, mennyit és mire használt belőle az orbánék miatt szar oktatásban. Szerintem marketingkommunikációs szempontból ez már az öngyi' esete, amit az "ellenzék" művel, mert csak és kizárólag negatívakat tud üzenni a választóinak, csak gyűlöletérzéseket kiszolgálni, csak tóóódítani meg uszítani és méghozzá olyan mértékben, hogy ahhoz képest a sorosozás húsvéti körmenet szintetizátoros mariacsikkal. Tényleg fergetik itt valaki nyakába a rosszkedvük teleit szezonszám... csak az a kérdés, hogy hány millióember akarna ebben az országban premanente belehalni rosszkedvüen orbánba, vagy szarik rá is, meg az ellenzékre is és egyébként úgy néz ki,lassan a politikába is úgy, ahogy az van.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr314653125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.26. 11:03:28

@Etelka93: Tessék, itt egy HVG-s közlés is, az ha jól tudom - még FÜGGETLENOBJETÍV médium.

hvg.hu/ingatlan/20170301_mamahotel_fundamenta_felmeres

Abba már bele se megyek, hogy a fundának ezt a felmérést megérte jól elkészítettnie, mert a saját piacának a felmérésről van szó.

Ami a kalácsot illeti: pont az a baj, hogy a kalács alig-alig kell valakinek.
Anyu vajaskenyere is éppen elég.

2019.02.26. 11:09:28

@Etelka93: "A kutatás eredményeinek egyik érdekessége, hogy bár a legtöbben a lakáscélú megtakarítást tartják a legjobb megoldásnak a saját otthon megteremtéséhez, sokan mégis későn kezdik el a takarékoskodást, így számukra évekkel is eltolódhat a sajátlakás-projekt, azaz a kiköltözés a mamahotelből.

A kutatás azt mutatja, hogy a szülővel élő fiatalok 10 százalékának, a szülővel élő párok 18 százalékának van megtakarítása lakás-takarékpénztárban."

Ennyit arról, hogy a jogalkotók elvették a tömegektől a kitörési lehetőséget.

Etelka93 2019.02.26. 11:25:10

@nagyjoco: Igen tata, azért van annyi kétgenerációs, tetőtérbeépítéses, nagy, kifűthetetlen lakterű ház, mert az előző generáció olyan önálló volt. Innovatívak és kezdeményezők is voltak, meg lehet nézni a "telken", a szerzett, munkahelyi ingóságokat. Ezt a fosadék xyz generációt azok nevelték, akik most a leghangosabban busonganak.
Én is itthon, vidéken élek, van munkám, gyerekem, házam, lakáshitelem, de szerencsésnek is érzem magam. Ez a gőgös okoskodás, meg a bloggazda mindentjobbantudó arroganciája viszont szánalmasan szűklátókörű leegyszerűsítésekkel van tele.

Etelka93 2019.02.26. 11:28:26

@nagyjoco: És a szülői segítség nélküli, albiban lakóknak mekkora megtakarítása van és mennyire tolódik ki a saját lakás megszerzésének időpontja?

2019.02.26. 11:32:24

@Etelka93: Maradjunk a számoknál. KSh adatok:

"A KSH statisztikái például azt mutatják, hogy 1990 óta folyamatosan növekszik a felnőtt gyerekek száma - míg 1990-ben 459 ezer 20-39 év közötti fiatal felnőtt élt a szüleivel, addig 2001-re számuk megduplázódott, 819 ezerre nőtt. Most a szám valahol 883 ezer körül forog, ennyi mamahotelben élő felnőttet tartanak nyilván. Szóval míg 1990-ben 16 százalék, a 2011-es népszámlálás idején már 31 százalék volt a mamhotelben élők száma."

www.ujnemzedek.hu/tudomany/mamahotel-mit-kell-tudni-rola

Ehhez mit szólsz? Arrogáns, szűklátókörű féknyúz?

2019.02.26. 11:35:44

@Etelka93: Milyen albérletben él? Milyen munkát végez? Képességei alapján az reális vagy alulfoglalkoztatott? 6-900ft-ért veszi a lattét vagy főz egy kávét reggel és hozzáönt egy kis tejet? 1100-1500Ft-ért vesz kaját a kantinban vagy főzöcskézik?

Etelka93 2019.02.26. 11:56:26

@nagyjoco: hát komolyan... a latte a baj. Szóval a sajátlábonálló 100 ezres lakbér felett nagyvonalúan elsiklasz, de a hozatottkaja meg a vett kávé a lefőbb probléma? Jameghát, persze ha sok a 100, akkor lehet menni önállósodni munkásszállóra, amíg össze nem gyűlik a dunnában a litéri álomingatlan 3 milliója. Vicc.

Etelka93 2019.02.26. 12:02:44

@nagyjoco: nem én, hanem a bloggazda a statisztika ellensége. Elhiszem, hogy ennyi. Szerinted is azt mutatja ez, hogy az átlagfiatal 10 milliót kap a szüleitől életkezdéshez? :-D

2019.02.26. 12:07:23

@Etelka93: Van, aki lakáscélokra gyűjt, van aki rinyál, meg elkölti a pénzét olyanokra, amiket jobb minőségben töredék áron előállíthatna otthon.
A felnőtt élet szépésége: te döntesz, cserébe tiéd a felelősség.
A felnőttség ott kezdődik, amikor már nem mutogatsz külső okokra.

2019.02.26. 12:09:28

@Etelka93: Életkezdéshez én egy "sok sikert fiam"-on túl talán még egy takarót kaptam, de azt se azonnal.

Etelka93 2019.02.26. 12:22:59

@nagyjoco: Aha, mert külső okok nem léteznek. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek.
Ja, és az idézett statisztikád a 20-39 korosztályról szól. Mennyi ebből a tanuló? Esküdni mernék, hogy a mamahoteles 20-55 korosztály is hasonló mértékben nőtt, mint a 20-39.

2019.02.26. 12:42:28

@Etelka93: Önmagában a 30-32 éves koráig "tanuló" társadalmi réteg megjelenése is súlyos tünet. Azért tanuló, mert nagyon készül az életre, vagy azért, mert itt kényelmesen élheti a felnőttek jogaival járó életét a felnőttek kötelezettségei nélkül?

Vannak külső okok. Te is vidéki vagy, pontosan tudod, hogy töredéknyi lehetőségünk volt egy budapestihez képest. Ez van. Nem tud versenyezni egy lefingott tiszántúli megyeszékhely a közel kétmilliós fővárossal. Most sem tud, húsz éve meg még ennyire sem tudott. Ezek jelentősen megnehezítették az anyagi helyzetem, leszámítva az utolsó pár évet.

Vannak még belső okok is. Az a fránya Pán Péter szindróma például.

napidoktor.hu/kivul-belul/a-pan-peter-szindroma/

Etelka93 2019.02.26. 12:57:39

@nagyjoco: Olvastam a Pán szindrómát az ÚNK-on is. Szerintem önmagában az az adat, hogy hányan laknak a szüleikkel sem nem jó, sem nem rossz. Mint ahogy a kitántorgási számok sem. Tény, hogy sokkal "könnyebb" úgy önállósodni, ha az élet lépéskényszerbe hoz. A 30-40 évig otthonlakók is megtapasztalják majd ezt, ha a szülők kihalnak mellőlük. Node elkanyarodtunk a poszttól. Az önként mamahotelezők gondolom külföldre sem vágynak költözni.

2019.02.26. 13:08:55

@Etelka93: A poszt arról szól nekem, hogy a 250 ezres londoni kitántorgott magyar az a valóságban 100 ezer fős sincs. Vagyis ez a "London a második legnagyobb magyar város" egy hatalmas hazugság.

"Ha nem avatjuk be a fiúkat, porrá égetik a falut." afrikai közmondás

A mamahotel tömeges méretűvé fejlődése rossz. Ezt azt jelenti, hogy a társadalom egyre nagyobb része gyermek maradt, Zimbarod Nincs kapcsolat című könyvéből pedig megtudhatod, mi lett ebből az USA-ban.

Etelka93 2019.02.26. 13:50:58

@nagyjoco: a poszt nekem arról szól, hogy Bucsky ÚJSÁGÍRÓ leírja, hogy nem London a második legnagyobb magyar város, és hogy kevesebben vannak kint, mint azt korábban feltételezték. Erre megkapja, hogy möjjjenhaccázezer te gëchii!
A mamahotelezést és általában a tömegessé váló társadalmi jelenségeket meg persze lehet ostorozni, csaképp minek. Itt is ugyanaz a törésvonal van, mint bármely egyéb kérdésben. Buzigender mamakedvence - mondja az egyik, hüllőagyú bugris - sivalkodja a másik. Ki tette ezt a generációt ilyenné? Ki sugallja most azt, hogy ne tanulj tovább, menj a gyárba? Ki mondja, hogy a tudomány nem kell, nincs haszna? Ki mondja ennek az önállótlan nemzedéknek, hogy szülj pénzért, te teszetosza picsa? Magadért sem tudsz, de vállalj felelősséget 3 másikért?

2019.02.26. 13:53:36

"Ki tette ezt a generációt ilyenné?"
Szülők, környezet, technika, satöbbi. Meg ők maguk.

" Ki sugallja most azt, hogy ne tanulj tovább, menj a gyárba?"
Senki.

"Ki mondja, hogy a tudomány nem kell, nincs haszna?"
Senki.

"Ki mondja ennek az önállótlan nemzedéknek, hogy szülj pénzért, te teszetosza picsa? Magadért sem tudsz, de vállalj felelősséget 3 másikért?"

Senki.

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:04:01

@Etelka93: Bocsáss meg, de a 2019.02.26. 09:05:32 -kor kelt kommented annyira ideges, annyira nincsen semmi alapja egyik állításodnak sem, hogy nincs is mit rá reagálnom. Vagy legalábbisnemkéne. Talán csak azért,mert látom, bepipultál, mégis rámutatok:
Nem is szükséges bizonyítani, annyira önmagáért beszél Bucsky célja, ami nem az, hogy "a külföldi munkavállalással kapcsolatos kutatásainak eredményeit közzétegye" hanem a szokásos Kitántorgás!4!44!4 agitáció, azzal az árnyalással, ami újabban (másfél éve) már a kitántorogtató bérblogokban is megjelenik. Hiszen vannak visszatérők, akik leszedik a propagandisták arcát.
Vitathatatlanul nyilvánvaló az orbánbaszási cél.
Az oláhgellértezés meg ilyesmi simán csak bunkóság tőled, még annyi köze sincs ide, mint Pilátusnak a Credo-hoz.

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:20:22

@Etelka93: Beszéljünk a tanulókról:
Mit és hogyan tanulnak a felsőoktatásban -amit a mai egyetemista ifjúság oldal és politikafüggetlenül magyarbálintizmusnak hív. Röviden úgy tudom jellemezni a Bolognai Rendszer ostoba idemásolását, hogy a mai "felsőoktatás" lényegében 14 év alibi a pályaválasztási döntés elodázására.
Az iskolázatlan szülő is azért a 8-10-ik év körül már elkezd érdeklődni, hogy mi a túróra fizet ennyi pénzt. Az Erasmus remek és igazságos,mert a fejletlentagállamok diákjai több ojrót kapnak, mint a fejlettek, de pl az Erasmus sem több remek hawájjozásnál.

A gond akkor kezdődik, ha a mai diák szüleje is diplomás és pl tudja, hogy mit takar a Zárthelyi Dolgozat fogalma.
Otthon hever a gyerek az ágyán és internetez, pontosabban gogliz és wikipediáz és amikor kérdi a szülő, mit internetezel már megint, akkor lebassza a szülőt, kb a te oktondi arroganciáddal. "Haggyá má a faszomba anya [lány mondja ezt !4!4! :D ] zárthelyi írok. Otthon, wikioediából meg gogli találatok szövegeiből összekopilva. És amikor kész, este féll 10 megküldi a tanárnak ímélben, aki re:z negyedóra múlva : a ZH sikeres. Tudod, egy szakmunkás szülő még talán beveszi, hogy az, ami ma 8-10-12 évig folyik "felsőfokú tanulmányok" címén, az diplomaszerzésmeg ilyesmi.

Ehhez a rendszerhez orbánék csak hozzá sem karcoltak. Piszkálgatták, barmolták volna, de nemigen sikerült. Az Ellenzéki propaganda 2012-ig ajnározta a hököket, aztán beállt egy kis pauza ebben (egészen pontosan a 444-en adták ki a levadászási engedélyt az "opportunista" törökmárk alakúaknak.. de újabban a hökösök megint faszacsávók.

Ha egy szinttel lejebb megyünk: Ha valaki ebbe a klb 30 éve a közepes gimiknek megfelelő "felsőoktatásba" a fizetős sávba sem tud bekerülni

szün: jocónak is mondom: @nagyjoco: Értelmes okos fiatalok egy része egyszerűen azért nem megy felsőoktatásba, mer vannak élettervei és tudja azt, hogy diploma nélkül is annyira megy, mint hat bolonyaitendszeres sajtpapírral.És ez nem csak orbanisztánban, hanem fejlettisztánban is így van. Begyorsult a fejlődés és az oktatási rendszerekben a tanarak képtelenek a fejlődést követni.

Ma autót szerelni nem lehet megtanulni szakmunkásképzőben és ez nem orbanisztán miatt van, egy német szakmunkásképzőben sem lehet megtanulni azon egyszerű oknál fogva, hogy a tanárok tudászintje 5-10-15 éves. Fejlettisztánban is. Valamint annyira specializálódnak a márkák (egyfajta marketing öngyilkosság folyamatában) hogy egy V.A.G. dízelspecialista naprakész tudással (amit természetesen rendszeren kívül szerzett meg) hozzásem szagolhat pl franko-latin vagy japán dízelrendszerekhez,legalább fél évig kéne csicskáznia egy jó franciás vagy japános mellett, hogy naprakész legyen abból is.

Ezt már mutattam: Ott tartuznk, hogy ha egy tervekkel rendelkező fiatalember egy specialista mellett kitanúlta a csínt & bínt, olyan emberek előtt kell mestervizsgát tennie (játszva leteszi persze) akiknek a tudása 10-20 évvel van lemaradva az övétől.
Van ennél közhelyesebb példa: a számítástechnika.

Például nekem nincsen történelem tanári diplomám, csak ötven éve folyamatosan tanulom a történelmet így pl többet tudok, mint sok középsikolai történelemtanár, pláne a kortársaim.

Földrajz? Gazdasági földrajz? Erről ne is beszéljünk. Fiatal meterorológusaink, akik 10 éve végeztek, nem találnak ma sokszor szavakat jelenségekre, annyira begyorsultak a változások.

Természetesen Orbán hibás, hogyne.

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:28:16

@Etelka93: @Lujza S.: Demagógiuátok lényege az, hogy nem a problémák megoldását keresitek, hanem minden probléma megoldása számotokra lecserélődik az orbán Viktor nevű problémára.

Ami tragikomikus: Orbán hibás, hogyne. Orbán problémás,persze. Csak Orbán problémái nem mindig azok és a hibái sem mindig azok, mint amiktől viszont remélitek a bukását.

2 éve hajtják a Jók és Igazak a 4 Csapás-t és egyre okafogyottabb lesz.

Lehetne pl másképpen baszni Orbán karakterét. Az egyik történelmi tanulság az, amit, hogy ne idegesedjetek be annyira, a FIDESZ Jobbik-karakterbaszásán tudok szemléltetni:
Van a magyaroknak egy olyan tulajdonsága, ami először Horn bósevikkozása és pufajkásozása idején derült ki: A magyar képes megsajnálni azt, akinek túlságosan basszák a karakterét.
Pl a FIDESZ mostani kapánya az előző szánalmas, nyomorult, nevetséges és önellenható leismétlése. Részeredmények vannak,mert így Zsünkerrel már nem lehet leantiszenitázni a fölösleges plagátgammbánnyot, viszont az egyik XXI. századi pártunk simán büdösruszkiztatásra fordította annak ellenére, hogy a büdös ruskik látványosan szarnak az europolitikára meg brüsszelre és ilyen alakú baromkodásuk,mint amit Orbán csinál, a ruszkiknak nincsen.
SDzánalmas szánalmasan bassza szánalmas szánalmas karaktereit: kezd ilyen béka -egér harccá lezülleni a magyr közélet.

"Valakik sokat tesznek azért, hogy a magyarok ne legyenek boldogok."
Na, ezért szarik bele a politikában 5 millió emberünk. Ás törődik a saját dolgával.

Ötmilló meg leragad a hogyannemtuggyukeztmegoldaniban meg minden probléma lecserélésénél az orbán viktor nevű problémára.

2019.02.26. 14:28:46

@Frick László Intézet: Diploma nélkül már sokszor többre mész,mert van plusz öt éved dolgozni. Bizonyos helyekre kell diploma, de ezek száma rohamosan csökken.

Vannak kivételek, a klasszikus tervezőmunkát szeretik diplomás emberrel végeztetni, például:

www.profession.hu/allas/solution-architect-financial-sector-capgemini-magyarorszag-kft-1295601/optimum?sessionId=5de27e332f6d09449931ea308de18188

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:33:14

@Etelka93: @nagyjoco: @Lujza S.: Ebben a pillanatban hülyerékáztam rá:

Ha 300000 kitántorgóról beszélünk, akkor a magyar alapadat nem 9 millió valahányezer, hanem bőven 10 millió vagy több. Bucsky sem titkolja, hogy a statisztikai adatokból "kiszűrhetetlen" [már hogy a jóéletbe ne lehetne kiszűrni, csak akarni kéne :D ] az, hogy pl melyik magyar mióta van kint.

Lábjegyzet: A kínaiaknak van egy érdekes megoldása: Ha valaki egy ideje nem Kínában él, nem látogat haza, nem adózik otthon (de pl hazai vállalkozásaiból azért talicskázná kifelé a pénzeket) egyszer csak az egyik holdujévi hazalátogatáskor a rendszer benyeli az útlevelét és közli, hogy vízum nélkül pár napja lehetne... ha lenne valamilyen útlevele. Adnak neki valami ideiglenes papírt, amivel visszamehet abba az országba, ahonnan ünnepelni nagy családdal lenni érkezett és ennyi. "Ön megszűnt kínai állampolgár lenni!"

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:34:46

@nagyjoco: AZ indexen volt nemréh egy hülyerékázós cikk erről, hogy a multik rá se néznek a papírra. De ez rég így megy már, pl a nyelvvizsga papír nem érdekli a multit. A TETT érdekli, nem a duma. Ha beszéled a nyelvet kellesz, ha szép papírjaid vannak, de kukulsz, akkor mehetsz.

2019.02.26. 14:41:39

@Frick László Intézet: Pontosan. Szoktam szakmai felvételiztetni, 5 perc alatt lemérjük a nyelvi szintet, aztán lehet is ülni az élő rendszer laborban megépített másához, újabb 5 perc alatt kiderül, mit tud a candidate szakmailag. És ez így megy mindenütt, nyugaton, keleten, tengeren innen és túl.
Angol nyelvvizsgám nekem sincs, céges mérés szerint a felsőfok alsószintjén állok. De minek mennék el vizsgázni? Német is csak azért van, mert kellett a diplomához.

Etelka93 2019.02.26. 14:45:10

@Frick László Intézet: Olyanokat is tudsz, amiket rajtad kívül senki más. Mint a nullakárosanyagú szénerőmű. Ja bocs, azt a Shell vezetősége is ismeri. Meg a kínai pofa, aki talán már a halakkal alszik.
Nem hiszel a statisztikának, mert a cikkben benne van, hogy "2010", aztán beszúrsz te is egyet az ingatlanokról. Átlagmagyar, átlagdajcstürk, árszínvonal - jönnek a megbízható adatok, de ami nem vág egybe a fantáziáddal, az basszusgitározós minden6óból szopott hülyeség. Sehol sem írtam, hogy minden rossz és hogyannemlehet meg sosemár. Te akarsz engem ilyennek látni, mert ettől érzed a magad világát biztonságban.
Gellért: 888.hu/article-a-liberalisok-ismet-hazudtak-lassuk-a-tenyeket-a-kivandorlasrol

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:45:39

@Etelka93: Ez pontosan így van. Idenézdegélésed előtt beszélgettünk itt már erről. Az én (a mi) nemzedékünk volt az első picsa-szülő generáció. 18 éves koromban bármelyik gimis osztálytárnőmnél jobban főztem, tudtam mosni magamra, megvarrogattam a holmimat.. önálló életvitelre alkalmas voltam. A mi generációnk nagyjából olyan picsa szülő volt,mint a tiétek ma, csak nem fészbúk volt és okostelóka, hanem a picsa odabaszta a kölkét a tévé elé, lessed a vódiznyit meg a vidijót.
Annyi, hogy a generációm java az OTP kölcsönök miatt 2 gyereket kellett, vállaljon. A 10 éves érettségi találkozónkon már 70%-unk elvált volt.
Az én generációm élet először nemhagyományos Új, Korszerű, Modern, Jövőbevezető családformákban, pl az egyik osztálytársnőm legújabb élettársa öt évvel fiatalabb a lányánál. Egy másik osztálytáűrsnőm gyerekének 35 év alatt 24 fekete-afrikai vagy arab apukája ( a gyermek természetesen félvér ugandai) volt.
Az én generációm nagyszülei gyűjtöttek utoljára betétkönyvekbe pénzt onokáknak, az én generációm, de legkésőbb az onbokák odalőttek a "Lakossági megtakarítások" rovatnak . A nagyszüleink takarékbetétjeivel a generációm kb ugyanazt csinálta, mint Gyurcsány alatt amikor hitelből éltünk jól. Kikérte aa még élő nagyszülőtől valamilyen ürüggyel és jól elbaszta.

És ha a generációmból véletlenül valaki ellenállt és másképpen csinálta? Nem volt videórekorder a házban és este ő maga talált ki új s új meséket,meg olvasott a gyerekeinek és foglalkozott velük? Akkor "lakatlan szigetet" csinált a gyerekeiből, "különleges okostojások" lettek,mert nem volt közös témájuk az oviban és isiben... és ez.. elment talán 12 éves korig.

Rólunk sem sokat tudtak a szüleink már gimis korunkban, de az én generációmnak a leghalványabb fingja se nincsen a gyerekeiről 12 éves koruk után.

Frick László Intézet 2019.02.26. 14:49:42

@nagyjoco:
"Ki tette ezt a generációt ilyenné?"
A marketing alapú picsatársadalom. A maimarketing.

" Ki sugallja most azt, hogy ne tanulj tovább, menj a gyárba?"
Az élet.

"Ki mondja, hogy a tudomány nem kell, nincs haszna?"
Az élet. Az iskolák tzeljesen el vannak szakadva az élettől.

"Ki mondja ennek az önállótlan nemzedéknek, hogy szülj pénzért, te teszetosza picsa? Magadért sem tudsz, de vállalj felelősséget 3 másikért?"

Senki.

Mondtam már,én nem látom annyira sötéten, a cigányokmeg a proletárok szegmensében 2 ember után legalább 3 marad, de inkább 4-5. AZ életkilátások jók, visszont ha az elsőszülött lány, akkor a romongró dalit nő 30-32 évesen nagymama. Élhet egészségtelenül, nem éri meg a 70-et, viszont üknagymamaként halhat meg, de legalábbis dédimamiként.
A cigánygyűlölök huhogni szoktak erre,de évszázadok óta sszimilál a magyar, olvaszt be teljesen cigányokat és kuutttyyaa baja :D

2019.02.26. 14:55:13

@Frick László Intézet: Sötéten én sem látom a dolgokat, aki élni akar, élni fog. A szinglik, tudatosan gyermekelenek meg iszonyú keserűséggel és megbánással a szívükben fognak meghalni.
Egyszerű ok-okozati összefüggés.

Lujza S. 2019.02.27. 08:04:17

@Frick László Intézet: @nagyjoco @Etelka93: ma reggel így egyben olvastam át a félszáz hozzászólást. Őrület. Rég szórakoztam ilyen jól. Dudi, aki okosabb, mint egy ötödikes történelemből :D
Fiatalok szapulása a fiúk részéről, erről nekem mindig a Muppet showban pöffögő két öreg jut eszembe, aki a páholyban ül, és utál mindent és mindenkit.

Na, fiúk, ha olyan okosak vagytok, jön a bónuszkérdés, a magyar babák hány százaléka született külföldön az utóbbi években? Mondjuk 2010 óta?

Lujza S. 2019.02.27. 08:09:28

@Frick László Intézet: és a szokásos, már kommentoszlopból kimaradhatatlan sivalkodásodra, hogy " ovónéni kérem, a LUjjjzaaa mámegint zsűlölködik..." :D
Ha az gyűlölködés,hogy nem örülök neki, hogy egy putyinista tolvaj geci a ME, akkor legyen ez zsülölködés :D
Ha töriből meg földrajzból megy már a felső tagozatos anyag, térjünk rá a matekra, próbáld meg kiszámolni, hány fiatal családoknak szánt, minőségi bérlakás épülhetett volna a focikára meg a propagandára elbszaszott többszáz milliárd forintból? Hány mamahotel lenne felszámolható, ha normál bérleti díjért állami bérlakásba költözhetne egy fiatal? Cipőt is leveheted, hogy a lábujjakon is tudjál számolni :D

Lujza S. 2019.02.27. 08:12:33

@Frick László Intézet: ha földrajzból meg töriből ilyen klasszul megy a felsős tananyag, akkor térjünk át a grafikonokra!
healthpowerhouse.com/media/EHCI-2018/EHCI-2018-press-release.pdf

hmmm
jobban teljesít :D
Ovónéni kérem, a Lujzi már megint gyűlölködik :D

Lujza S. 2019.02.27. 08:13:29

@Frick László Intézet: vagy a statisztika nem megy annyira, mint a földrajz, mert az már középiskolás tananyag :D

Lujza S. 2019.02.27. 08:49:16

@nagyjoco: ohh már meg is jött a tipikus fdeszbrossurás válasz, ebben kiválóak vagytok

ÉSSSS?????

nem kell érvelni, nem kell tényeket felvonultatni, "és akkor mi van?" " ez miért érdekes" stb
közhelypuffogtatás, mikor nincs érvetek :D
Na, ezért jövök ritkán mert elbaszott idő itt minden perc
ez miért érdekes
ha téged nem érdekel, minek pofázol bele? :DD
reszeld a kis körmöcskéd dumcsi nélkül, jön a választás hamarosan, Putyinelvtárs már figyel, hány helyet kap az EP-ben :D

2019.02.27. 09:02:15

@Lujza S.: Az államnak nem feladata "felszámolni" a mamahoteleket. Ezzel anyu-apu szerepét venné át az állam. A mamahotellakó személyes döntése és személyes felelőssége, miként kíván élni. Én egyetlen kibaszott forintot nem kaptam sem az államtól, sem a családtól, első picsányi alapterületű albérletem összköltsége télen felemésztette a fizetésem 70%-át. Mosőgép nélkül kezdtem és fő eledelem a paprikáskrumpli volt.

A mamahotellakó pont ez elől menekül.
Dragománnak van egy jó írása erről.

qubit.hu/2018/05/03/utod

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:05:51

@Lujza S.: Pont ellenkezőleg: Valójában a mai 50-60-asok FIATALABBAK a gyerekeiknél vagy az onokáknál. Ez a munkaerőpiacon is így van. Mint HR-es pl, nem vennék fel bizonyos munkasávokba 40-esnél fiatalabbakat. Munkásbuszon túltesz a 30 év alatti kislányok jajgatása derék és izületi fájdalmak ügyében.

Kaszanova panaszolja, hogy egy fiatallány több síkosítót fogyaszt,mint motorolajat az autója. És fafejűbb az anyjánál.

nem innovatívak a fiatalok.

Részigazságokba kapaszkodtok @Etelka93: -val. Annyiban talán igazatok van, hogy innovatív és értékes fiatalok mentek ki szerencsét próbálni. Mára már azok maradtak, akik még a gyerkszobájukból sem kalandoznak ki.

És ez a trend bárhol Fejlettisztánban is. "Kalandszigeten" 50-80 évesek búvárkodnak, kalandtúráznak, bóklásznak, bazároznak, kirándulnak : a "fiatalokat" nem állítod fel az árnyékból a napra,a vízbe, egy napból 8-12 órát az árnyékban vagy a légkondis szobában fekve simiznek telókakijelzőt.

Üres vád az öregemberezésed. És alaptalan is.

Én, az biztos, hogy betanított fizikai munkára 40-esnél fiatalabb fészbúkfüggő ez-fáj az fáj, hétfőt-pénteket ellógó fiatalpicsát egyet nem vennék föl dolgozni.
És nehogy azt hidd, hogy Fejlettisztánban az a fasz Dickikopf Deutschtürk másképpen gondolja.

Az öregeket jellemzi a hajthatatlan fafejűség, a bezárkózás, a majd én tudom,mit akarok, nem másítom véleményemet,megyek a magam feje után.

Egy egészséges fiatal lázad az anyja-apja ellen.
Egy egészséges fiatal nő Saját Tűzhely-et, Saját Minden-t akar. Élettervei vannak.

Etelka jön a mai "fiatal" aggok öncsalásával, miszerint azért nem élehetúj saját életet kezdeni,mert nincs esély.

De ez csak ürügy a semmittevésre.

A "felsőfokú tanulmányok" nem más, mint 8-10 év semmittevés. Erre a cáfolat a sztáregyetemek, a sztárszakok,ami RÉSZBEN igaz, hiszen az állatorvosi kar még az "emberorvosi"-nál is nehezebb.A mérnöki karok EGYELŐRE..legalábbis nálunk, Magyarországon még követelnek. Talán a harmada tanul a diákoknak még olyan egyetemen, ahol követelnek is valamit. Ahol még teljesíteni kell.

50-esek érettségi találkozóin 47-plusszos lányok dicsekednek azzal, hogy mennyi diplomát SZEREZTEK 40 éves koruk óta. Azok is, akik megbuktak érettségin és esetleg HTB-k voltak tíz éven át.Ebben a felsőoktatáési rendszerben, aki egy jó gimiben érettségizett 30-40 éve, annyi diplomát SZEREZ amennyi pénzt szán rá.

Beszélünk arról, hogy bizonyos szakmákat ez a "fiatalság" már nincs az a pénz, hogy műveljen. Elmegy csicska aláírósorvosnak Angliába szaros 3000 Fontért és nővérszállón lakik. Tkp.. annyi az orvosi tevékenysége, hogy olyan papírokat ír alá, amit abban a rendszerben senki orvos nem ír alá. Dicsekszik is, hogy napi 3-4 órát van bent ennyi pénzért. Hogy megbecsülik. Persze,mert műhiba esetén megy a lecsóba.

2019.02.27. 09:07:37

@Lujza S.: Külföldön élő embereknek külfödlön születnek a gyerekeik. Eközben a kelet-magyarországi cigányság önmagában ellátná az egész országot gyerekekkel.
A külföldön élők gyermekei nélkül is tükéletesen megleszünk. Miért hiszik a itántorgók azt, hogy ők annyira fontosak és nélkülük nincs élet?

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:07:51

@Lujza S.: Te részigazságokat mondasz és én részigazságokat MUTATOK.

Szerinted ANNYI MINDEN amennyit te mondasz. Én csak abban ellenkezem veled, hogy az nem MINDEN pl az okok között, amit MONDASZ. Nem állítom, hogy MINDEN az, amit mutatok. Azt állítom @Etelka93: hogy amit MUTATOK, azt nem akarnátok látni.

Ti csak azt akarjátok LÁTNI amit BESZÉLTEK.

Én meg MINDENT szeretnék látni.

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:16:16

@Lujza S.: Kérlek sorolj fel olyan sávokat, amikben a statisztikai feldolgozáshoz szükséges adatszolgáltatást BIZTOS-nak MEGBÍZHATÓNAK REÁLISNAK látod.
Segítek: Magyarországi jövedelmi mutatókkal ne is kezdjünk.

Fiatal vállalkozó ismerősöm most vásárolt céget. természetesen magyar a vállalkozó, tehát soha semmit nem leltározott. Mondott vala,mit a műhely,a szerszámok meg a raktárkésszlet értékére. A kis buta oktondipocok meg nagy ravaszan arra gondolt, hogy a vén picsa biztos jó sokat számolt a semmiért. Nekiálltak leltározni és kiderült, hogy a Régi Tulaj becsüöltérték adatai a harmadát nem érik el a valóságosnak,a raktári Készlet esetében a 60%-ról papírjaai sincsenek,mert csak úgy le-leveszegélte az autókról.

Fújod az okosat Lujza -de te melyik országban élsz?

Te nagy KÖZGÁZ és STATISZTIKA mókusnak hiszed magad. Ez a vén picsa vállalkozó statisztikai adatokat is szolgáltatott arról a vállalkozásáról, amiről ŐNEKI MAGÁNAK fingja sem volt. Mint kiderült.

Az ismerősöm ki van akadva. Én sajnálom: 34 éves létére hogy lehetett ekkora fafejü aggastyán, hogy nem vitt magával egy flbérelt szakembert, aki csak keresztülsétált volna a cégen meg a raktáron aztán a Becsült Adata.. lett volna a kétszerese annak, amit a vén picsa kért.

Én ugye, mint szemét geci fiatal, bevallom neked, hogy hahotáztam volna a papír[számla] nélkül leveszegetett "készlet"-re: "Vigye néném, ha kell valamire :D "

pótkérdés:
Kedvenc agitációs smoncád a "Minden hatodik magyar már külföldön születik!"
Tényleg? Van statisztokád arról, hogy ezek közül a gyerekek küzülmennyit császároztak külföldön, hány kismama jött mégis inkább haza az anyukájához... és... felejtette itthon magát a kicsivel

vagy a kicsit...

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:19:49

@Lujza S.: Magát a putyinozást pl nem támasztja alásemmi. A büdösruszkik Európára foga-fenését semmi. Tudsz egy európai pontot, ahol a büdös ruszkik expedíciós serege, tankhadosztálya stb tartózkodik? Akarnak a büdösruszkik ruszki fegyvert ruszki hitelre eladni? nagyon úgy néz ki, hogy még a ROSZATOM sem erőszakoskodik az ateomerőmű bővítéssel sem, hiszen 3 éves csúszásban a prozsekt és a "büdösruszki" egy mukkot nem szólt még.
Egy LMP-s szólt annyit, hogy "nemzetbiztonsági kockázat HA NEM LESZ MEG PAKS 22. :D "

A Momentum szerint ruszkipropaganda ez az új (egyébként elbaszottan felesleges) plakátgammbánnya a FIDESZ"-nek -de mitől is ruszki? baszogatják egy mukkal is az EU-t a büdösruszkik? Egy szavuk sincs rá, nem is téma.

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:22:18

@Lujza S.: Mint már sokszor mutattam: Csak a hozzád hasonló gyűlöletbetegeknél, de nálatok is csak egy kis orbánGECI-vel összemaszatolás UTÁN működik úgy-ahogy a büdösruszkiztatás.

Ésegyébként, ahogy már mutattam,a Német AutóÖsszeSzerelő Óriáskonszern, a V.A.G. egy egész emblémát a büdösruszki piacra szán és fejleszt, az ottani igényeknek.

Nem véletlen, hogy nem Moszkvában forgatnak mai USA büdösruszki-ellenes propsugallmányos filmeket, annyira eltér a mai orosz Moszkva attól, amit még egy arkansasi vagy kansasi munkás elképzelhet.

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:23:11

@Lujza S.: Demagóg vagy: Nem azt állítom, hogy egy ötödikesnél tudok többet tö9rténelemből, hanem azt, hogy ha feljut középiskolába, a középiskolai tanáránál tudok többet történelemből.

Frick László Intézet 2019.02.27. 09:34:58

@Lujza S.: Nem kell hozzá grafikon: Kimégy a pesti bulinegyedbe és megnézdegélsz egy pár holland vagy francia vany nyugat-német nyuggertranszporot. Egy 70 éves holland nő fittebb egy 40-es magyarnál.
Azt hiszed ügyes voltál, pedig csak demagóg.
Nincsenek pontos adataink a magyarországi cigányságról, de a legegészségtelenebb életmódú társadalmi szegmensünk,ilyenje szlovákoknak vagy románoknak lehet. Cigányügyben azonban európai jellemző, hogy nincs is adat róluk,pl a romániai és bulgáriai cigányságnak máig rendezetlenek a papírjaik annyira, hogy párszázezer román cigány bolgárnak trükközi magát, pl minden ruszei (P) rendszámos mikrobusz romániai cigányoké, akik bolgár papírokkal trükköznek.

Magyarországon azt sem tudjuk mennyi, valaholaz 1-és a 2 millió között élnek cigányok. Alig élilk meg a 70-et, de a többi magyar egészségtudata sem fejlettebb.

Sok a rákos, nagyságrendekkel több a rákos, mint máshol. Tudom, hogy te ezt Orbán Viktorhoz könyveled be és szerinted, ha 2010-ben nem nyer Orbán, ma ez nem is lehetne téma, hogy kisvárosnyi ember hal meg Orbán Viktor miatt rákban.

Pl az én tájegységemben kétféle halálok van: vagy rákban hal meg vagy a rák ellenes küzdelem szövődményeiben, pl a szívizomzatot tökretevő kemó miatt. Konkrétan még kb 10-15 éve voltak olyan fajta kemók. Vagyis Orbán előtt...

Te statisztikatudós, mutass már nekem arról grafikont, hogy 2010 óta ugrottmeg a rákosok száma.
Ugy, alapvetően két KÜLÖNBÖZÜÖ betegségcsoportnak összese 100 variációját nevezzük népnyelven ráknak.

Ahány rákmegbetegedés, annyi történet, de azért a legtöbb betegség összeállásához legalább 80-100 tünet együttállása szükséges, persze ezek nem egyenlően súlyozók,a dohányzás is egy, de súlyozás szerinti rangban pl a 1.

A nagy diadallal idecitált grafikonodon előkelő helyen szerepelnek jólétitársadalmak.

Pl Svájc esetében a véletlenül maguknál tartott II. vh-s eredetű zsidó és nácivagyon is elég jelentőset támogat aláa jólétiségnbek. És ezzel még ráadásul nem is voltam demagóg.
Míg t e folyamatosan egy Torgyánt alulmúlóan vagy demagóg.
Amúgy is, Jobbik-seggnyaló korod óta szintet... múltál alul,nem is egyet :D

2019.02.27. 09:49:22

@Frick László Intézet: Ezt sosem értettem: miért adnak a cigányok a három-négy éves gyerekük kezébe cigarettát?

2019.02.27. 09:58:45

@Frick László Intézet: Most hallgattam a kis Donáth-unokát. Eszerint a kampányidőszakban az orvoshiányt, a tanárhiányt, a mindenhatodikgyerekkülfödönös sirámot meg az Gecigány a leggazdagabb magyart fogom hallgatni, amikor a környezetemben lévő nagyszámú liberális értelmiségivel "beszélgetek".
Reméelm, apa zenél ír ehhez egy dalt is.

Lujza S. 2019.02.27. 17:39:19

@nagyjoco: Jocika, a faék az egy bonyolult szerkezet hozzád képest. Értem, hogy a fönököd kiadta az iránymutatást, hogy előre a 4. gyerekért, de a 4. gyerek az elsővel kezdődik. Sőt, a fiatalok önállósodásával kezdődik.
Na, erre kéne a bérlakásprogram. De igazad van, menjen inkább focikára, rénszarvasvadászatra meg a vejkóra a pénz. Meg hányingert keltő propagandára.
Azt is értem, hogy te a geci minden szavát iszod kampányidőszakban, de én mit tegyek, itt BP a nagykörút félméterenként megszórva egy Junker plakáttal, mégsem járhatok becsukott szemmel a város közepén.
Nem tudom, milyen gyakran jössz Bp-re, de ezt meg kéne nézned. Egymásba érnek a geci plakátjai arról, éppen kit kéne gyűlölni :D

Lujza S. 2019.02.27. 17:43:27

@Frick László Intézet: igen, van stat. hozzá
gondolom, azt elfogadod, hogy éves szinten hány gyerek születik itthon
és arról is van HIVATALOS stat, hány gyereket anyakönyveztetnek itthon, aki külföldön él és születik
abban igazad van, hogy ez valószínűleg torzít, mivel nyilván TÖBB magyar gyerek születik külföldön, mint akik végül is itthon anyakönyveztetnek,
tehát lehet, nem minden 6. hanem minden 5 magyar baba már külföldön születik, csak nem tud mindről a magyar állam

Én soha nem büdösruszkiztam
semmi bajom az oroszokkal
kizárólag Putyinelvtárssal van bajom, akinek valószínűleg nem sok érdeke fűződik az erős EU-hoz

Lujza S. 2019.02.27. 17:46:56

@Frick László Intézet: @nagyjoco: fiúk, én javasolnék egy egyszerű dolgot, amolyan gondolatkísérlet
tegyük fel, választhatnátok, valami szörnyű ok miatt nem élhettek itthon, és két opció van
1. Oroszország
2. Ausztria vagy Németország vagy Franciaország

hová költöznétek? Gondolom, Oroszországba, mivel a többi az ugye buzi csigazabáló libsi :DDD
Na, tessék, merre mennétek, ha kéne?
Nyugatra, ahol a sok buzi picsaember lakik, vagy az oroszokhoz? :D

2019.02.27. 18:47:36

@Lujza S.: Érdekes, bérlakásprogram nélkül is tudtam boldogulni. A faék egyszerű emberek már csak ilyenek :D

De értem, Állambácsi óóóóóóóógya meg. Ez a legbiztosabb jele, hogy túljutotunk a cocijalizmuson.

2019.02.27. 18:55:56

@Lujza S.: Németországban már éltem. A német világ olyan, mint egy szilikonmelles picsa - fiatalkorban az ember szívesen kipróbálná, aztán ha megtette, többet már nem annyira nem tartja izgalmasnak.

Angilala tetszett, rajság arrafelé az élet.

De Németországba mennék vissza, szír menekültnek hazudnám magam, sötét bőrömmel, fekete hajammal simán be is szopnák. Nemi identitásom fluid lenne, így mindig eldönthetném, hol kívánok vécézni, zuhanyozni. Bevallott életkorom 13 év lenne, így kiskorúként még több lóvét leszedhetnék a toleráns jóemberek társadalmától.
Picsák között félpicsa a király.

2019.02.27. 18:59:04

@Lujza S.: Láttam a plakátokat, elképzeltem a sok hozzád hasonló függetlenobejktívet, ahogy őrjöng... telitalálat.
Ha Dobrev Klára nem indult volna, ezt a plakáterdőt tartanám a kampány eddigi legviccesebb húzásának.

Lujza S. 2019.02.27. 19:45:07

@nagyjoco: örjöng? Ugyan már :D
családilag túléltük Hortyt, túéltük Gömböst, a nyilasokat, Rákosit, Kádárt, ez a kis pöcs semmi ahhoz képest, mit álltak ki a felmenőim amiatt, hogy nálunk valahogy előbb-utóbb mindig a gecik vannak hatalmon. Magyar átok.

Ja, értem, szóval mégsem a nagy orosz sztyeppe felé vennéd az irányt.
A szoc bérlakás, vagy lakástámogatás, hát, Bécsben van, Párizsban van, én inkább amolyan jóféle szocdem. hagyománynak mondanám, mint szocialistának.
A kommunista húzásokat te imádod, fizessen az állam a gyerekeid után, családi pótlék, adókedvezmény, stb. Tudod mit, ha nem kell a gondoskodó állam, mondjál le ezekről, írd meg nekik, hogy küldjék a Kun Bélának jövő hónaptól, neked semmi szükséged rá :DDDD

Lujza S. 2019.02.27. 19:50:19

@nagyjoco: illetve egy dolgon igen, őrjöng, nem azon, hogy mi van rajta, hanem hogy mennyi pénzt basznak el rá. Én sokkal stílszerűbbnek és nagyvonalúbbnak tartanám, hogy a geci rakna egy nagy máglyát 20 ezresekből (amiben benne van a te adóbefizetésed is ám!) és azt amolyan tavasziköszöntőként meggyújtaná, aztán szalonnát sütne rajta. Ha már el kell baszni 50 milliárdot, basszuk el látványosan. :DDDD Plakát. Ugyanmár kérlek. Pitiáner. Tahó. Kispályás. Vagy mekkora népszerűséget hozna a gecinek, ha a magánrepülővel körözne Bp. felett, és onnan öntené ki a 20 ezreseket. Nekünk miért csak a hülye plakátok járnak? Én is akarok Bözsi utalványt meg lejárt száraztésztát a szavazatomért :DDD

2019.02.27. 21:22:59

@Frick László Intézet:

és ezekre a fröccsenetekre igazolás is van?
vagy csak kápráztatod az embereket az
"én kurvakirály vagyok, 18 évesen lenyomtam a lányok többségét házimunkában, jobban írok mint szinte bárki, jobban ismerem a világot mint szinte bárki, bezzeg a maifiatalok"-dumával, miközben ezres tempóban szopod a gazember orbán faszát, aki attól hogy az ellenzéke bizonyos értelmeben még hülyébb, még egy aljas gazember marad?

2019.02.27. 21:27:21

@Frick László Intézet:

Például nekem nincsen történelem tanári diplomám, csak ötven éve folyamatosan tanulom a történelmet így pl többet tudok, mint sok középsikolai történelemtanár, pláne a kortársaim.
"

ja, mert te azt írod.
még meteorológusozol is. tudod, az fizika, differenciálegyenlet-rendszerekkel, gondolom azokhoz is értesz.

erikgross (törölt) 2019.02.27. 21:31:42

usa-ellenesség, ruszkiszopás, orbánimádat, hát erre jó az ötven éve beszívott történelem?

2019.02.27. 21:39:39

@Lujza S.: Adókedvezménynél nem az állam fizet nekem, én fizetek kevesebb adót az államnak. Tipikus jobbos intézkedés, pont a szocdemek meg a komcsik szoktak sírni, hogy ezzel a "Zalacsonykeresetűekmilyenrosszuljárnak".

Az Orbán-kormány jelenleg rejtett gyermektelenségi adónak használja, akinek nincs gyereke, több adót fizet, mint akinek van. Ezt jól teszi, csak nem írhatja ki, hogy fizessenek a gyermektelenek, ennyire még ők sem hülyék.

Nem bizony, nem a nagy oroszok felé venném az irányt, ott nem hinnék el, hogy 13 éves fluid szírmigráns vagyok, ugynais arrafelé normális emberek laknak. Ott még dolgoznom is kellene, és ki akar migránsként dolgozni, ha ingyen is élhet?

2019.02.27. 21:40:11

@Lujza S.: Ennyire irigyled az a 40 ezer forintot?

erikgross (törölt) 2019.02.27. 21:40:23

@Frick László Intézet:

hoppá, csak nem ilyen megoldást szeretnél itthonra is?
LOL

erikgross (törölt) 2019.02.27. 21:44:43

vannak akik híres írók lettek, mellé egyetemi stallummal, mondjuk kreatív írást tanítanak, mellé publicistáskodnak is.
fáj ugye?

Etelka93 2019.02.28. 04:54:37

@Frick László Intézet: Ezt jól megaszontad! Nincs tankhadosztály a kertek alatt, akkor biztos nem érdekük Európa szétbaszása. TANKHADOSZTÁLY!!4!!4!!!

Etelka93 2019.02.28. 05:54:32

@nagyjoco: Svédekhez se menj:
Bádog - Bayer Zsolt blogja
Itt jársz: Főoldal » Érdekes levél
2019.02.26.
Bayer Zsolt Bayer Zsolt
Érdekes levél

hirdetés
KÖVESS MINKET
ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy.
Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik.
KÖVETEM | +
Svédországból kaptam ezt a levelet. Reméljük, a jó példa ragadós lesz!

Europa kezd felebredni ha mar a Sewedek ezt csinaljak. Most mar csak az EU-t kell levaltani.

> FELFEGYVERKEZETT SZABADCSAPATOK JÁRJÁK STOCKHOLM UTCÁIT! 43 MIGRÁNS
> MÁR KÓRHÁZBA KERÜLT SÚLYOS SÉRÜLÉSEKKEL!>
> A svéd nacionalisták megunták, hogy migránsok fenyegetik, támadják az
> embereket! Szabadcsapatként, felfegyverkezve járják Stockholm utcáit!
>
> Elegük lett a tehetetlen hatóságokból a svéd nacionalistáknak, ezért
> 15-20 fős csapatokba szerveződtek és könnygázszóró palackkal,
> viperával (Svédországban rendszeresített eszköz rendőröknél,
> polgárőröknél) felfegyverkezve járják Stockholm utcáit! Vezetőjük
> Anders Johanson szerint összesen 12 ilyen csapat van, szerte a
> városban, akik váltják egymást, így alkalmanként 3-4 ilyen 15-20 főből
> álló csapat járőrözik!
>
> Mivel a svéd törvények előírják, mindannyian elvégeztek egy polgárőr
> tanfolyamot, vizsgát tettek, így jogszerűen van náluk könnygázszóró
> palack valamint vipera és jogszerűen viselnek helyi polgárőr
> egyenruhát!
>
> A dolog érdekessége, hogy mióta egy hete megkezdték a járőrözést egy
> migránst sem adtak át a rendőrségnek, de 43 migráns került kórházba
> súlyos, bántalmazásból származó sérülésekkel!
>
> Feljelentést egy sérült migráns sem tett bántalmazás miatt,
> mindannyian úgy nyilatkoztak, hogy “lépcsőn leesetek”, így keletkezett
> a sérülésük! Az orvosok ezt elképzelhetetlennek tartják és jelezték
> gyanújukat a rendőrségnek, aki viszont tehetetlen, hiszen feljelentést
> egyik sértett sem tett a “polgárőrök” ellen!

Ha tetszett, oszd meg:

Lujza S. 2019.02.28. 07:21:59

@nagyjoco: Államelméleti kérdésekről beszéltünk. Szerinted nem feladata az államnak a bérlakásállomány fejlesztése. Ezzel a logikával a gyerekesek dotálása sem feladata.
Küldd csak vissza nekik jövő hónapban a családi pótlékot, elvégre nem vagy kommunista :D

Frick László Intézet 2019.02.28. 11:53:35

@Lujza S.: Tehát még egyszer: Angliában és Németországbana vendégmunkás az ott született és ott tartózkodó gyermeke után elég jelentős segélyeket kap.

Miközben ezt az agitációt szajkózod, ugyanott, ahol ezt a fejedbe tömik,tiltakoznak,mert Ausztria kisunyulta a sunyi magyarokat, akik fel is veszik az osztrák támogatást, deközben meg a gyermek és az asszony nincs is kint velük (és... ők maguk sincsenek kint annyia,pl most azt hová statisztikázod, hogy van valami ágybérlete,de a gyerek után felvett ossztrák támogatást inkább üzemanyagra költi itthon és egy héten négyszer ithon alszik az asszonnyalmeg a kicsijével.

Többször mutattam már neked: "Nem életszerű" vagy "élettel össze nem egyeztethető" állapotokról hülyítenek téged és fújod te itt azt.

Én nem szoktam pestisrácokat olvasni, mit a fasznak is kéne egyik vagy másik oldalon 1-nél több forrást olvasni,amikor az egyik oldalösszes forrása ugyanazt fújja és a másik oldal forrásai is a szokásuknak megfelelő a-t-az egyet fújják, de ez még semmi,az orbánizmus 206709 problémájából minden nap mindenki ugyanazt bassza.

Természetesen nem szeretnék európai országba emigrálni, ha nagyon muszáj lenne mégis valahová Európába menekülnöm, akkor a hülye, mondjam kedvesen Nemzeti Konzultáció alakúmegválaszolhatatlan szillogizmusodból végülis Dél-Franciaországot választanám, mertbár a provanszálok Európa legtahóbbjai közé tartoznak és ott a cigányokat üldözik, lakókocsibanlakásra kényszerítik,de egy csomó út fölött vasrudakat függesztenekle, hogy lakókocsival vagy lakóautóvalne lehessen behajtani,mindegy. ha már nagyon muszáj lenne, Frei Tamás-sa ebben is egyet értve Dél-Franciaországot választanám, ő oda emigrált 12 éve. tehát nem 10 éve, hanem 12 éve.

Frick László Intézet 2019.02.28. 12:59:42

@erikgross: Tényleg nem ismersz:
Vámos Miklós jó 26 éve az USÁ-ban tanított regényírást.
Borzasztóan vacakul ír.

Annak idején itt meg is osztottam azt az élő magyar irodalmi anekdotát, miszerint:
"Tudjátok, hogy Mező Ferenc írt egy jó könyvet? -csak az a kár, hogy nem az ő neve szerepel szerzőként!"
"?"
"Az apák könyvét!"

Vámos.. elképesztően gyönge író, szinte a kora Gerlóczy Mártona volt.

"Még egy ruhafigasra is csak ragad valami, ha annyi szép és okos ember aggajtja rá a kabátjait 30 éven át!"

Ilyennel "bőszítenél" hogy seggnyaló slapajok payola politikai bérblogolásért hűségjutalmnul kaptak valami jó melót :D ..ez..."karrier"?

Nem ismersz: Annakidején kétszer jelöltek goldenblogra és mindennek lehordam a goldenblogot, Modor Tibornak pedig, aki képes volt beülni a zsűribe (persze virtualicce, nehogy a munkahelyi főnöke előtt lebukjon, mint blogger :D ) Örökös Aranymellény Díjat adományoztam :D

Úgy, hogy le se bakfittyeltem, benne volt ez a blog az első százban .. úgy hogy kiírtam, nehogy rám szavazzatok!

Szerinted, ha "aaaanyilyaa akalytam " volna, mint a politikai stréber indexseggnyaloncok?

Frick László Intézet 2019.02.28. 13:02:19

@Lujza S.: Az Államnak mi a feladata: Erről tanították a Jók és Igazak hány éven át a jónépet. Hogy az Állam a milyen gazda. Tudom, hiszen a Jobbikokt ahogy most nyalják-szopják ,ékesen bizonyítja, hogy a seggszájúság ma már érdem a Jók és Igazaknál .. de azért mi rosszgyerekek élénken emlékszünk, hogy milyengazda az Állam és főleg bérlakás fronton.

Frick László Intézet 2019.02.28. 13:03:14

@Lujza S.: Azt nem értem, ha mindenki kitántorog már, akkor kik laknak a bérlakásokban?

Frick László Intézet 2019.02.28. 13:07:36

@erikgross: Azért, mert hamisan behőbörögted tóóódítsból ezt a kurvakirályt, ami nagyon-nagyon nem a szavam járása, szart sem érdemelsz itt, nemhogy választ.
Azt hiszed, hogy nem lehet megválaszolni és akkor majd nahátozhatsz.. hát.. tudod, könnyedén meg lehet válaszolni. Mondok neked korabeli recepteket, meg háziasszony fogásokat, pl ultrásvíz fátylát tört-csiszolt gránitos beton burkoló laprólhogyan lehet eltávolítani. erre ugyanis a neten nem tudsz rákeresni, tehát nem vádolhatsz meg azzal, hogy AKKOR nem tudtam, de MOST RÁKERESTEM.
Nem érsz ennyi időmet, .. most itt abbahagyom és akkor arra hülyerékázol, hogy ezt az 1-et tudtam
-------------------------

innen olvasd el e kommentem első öt sorát.

Frick László Intézet 2019.02.28. 13:09:35

@Lujza S.: Németországról, a lehetőségemről,ami nyitott, már írtam neked párszor magánban is, ha akarsz emlékezel. De ahogy elnézem a halaskofa őrjöngésed... arra emlékszel te, ami jól jön a hirigedhez :D

2019.02.28. 14:51:38

@Lujza S.: Elég rég volt már, amikor olyan ostoba áltudománnyal fárasztottak, mint az államelmélet, de még a katedrák élettelen világában sem gondolták, hogy az államnak a bérlakásépítés feladata lenne. Akkoriban éppen a privatizálj, liberalizálj, deregularizálj szentháromság nevében éppen arról tudtam meg sokat, mennnyire éjjeliőrállamnak kellene lennie a magyarnak és mindent ki kell szervezni és pont a bérlakások volt a példa, mennyire komcsi egy dolog az.

Felőlem építsen az állam bérlakásokat, csak azt ne akarja nekem senki bemesélni, hohy majd a mamahotellakók ennek hatására kimásznak kényelmes csigaházaikból. De még ha ki is másznak, évi 5-10 ezer bérlakás mitől is oldabá meg 900 ezer mamahotellakó problémáit?

A fidesznek van egy bizonyított és működőképes családtámogatási rendszere, amiből az olyan burzsoá, mint én is részesül. Az ellenzéknek ezzel szemben? Mi az alternatíva?

Frick László Intézet 2019.02.28. 16:25:28

@nagyjoco: @Lujza S.: Az Ellenzéknek egy dzsollidzsóker alternatívája van: Hogyannemtuggyukeztmegoldani.
És ez politikai-kommunikációs szakmai szempontból bukta. Bebiztosítja a buktát. Jó, azt tudtuk, hogy baszik orbánt váltani az Ellenzék és ebben az Európa-válságban még a fejlettnémetellenzék olyan Fényes Politikai Személyiséggel, mint Merkel sem akart koalázni. Sőt: A CDU-n belül nem akart senki Merkel segge helyére ülni, egy bizalmas munkatársát volt kénytelen Merkel odakönyörögni.

Egyébként ama reggeli hosszúkommentem véééééletlenül @Etelka93: meg Lujza néni "elfelejttettek" reagálni,amiben szakmaiasan világítottam rá, hogy szerintem miért rossz az Ellenzék taktikája. Bár mindegy, mert ez az ellenzék képtele bármit elbaszni, hiszen bármiért Orbán lesz a hibás, tehát ha nem olyan jól szerepelnek, mint várják,azért is.

Amúgy
Nékik csak Budapest kell :D

Meg Brüösszel. Az a pár ellenzéki pártember, aki Brüsszelbe szeretne jutni, Brüsszelbe fog jutni és a listák elejhéről a megélhetési politikusok akkor is budapesti megélhetési politikusok lesznbek, ha nem sikerül Tarlóst váltani. És mennyivel kényelmesebb lesz Tarlós alatt hogyannemtuggyukeztmegoldanizniu,mint egy tarlóstváltott Budapesti testületben nágy évig bólogatni a Tarlós a hobás-ra meg az Orbán a hibásra. :D

Orbán hibás, teljesen mindegy, mi lesz.

Frick László Intézet 2019.02.28. 16:28:52

@Lujza S.: @Etelka93: @nagyjoco: Németorszáhgnak már több,mint 40 éve van olyan gyermekvállalást támogató rendszere, amiben 3 = megélhetés. Hiszen a gyermekes-családos "mewnelkültek" ezért is mennek: a gyerekek után kapott pénzből élnek meg.
A nigériai "menekültek"-nek még menekült státusz sem kell, úgy ahogy (ahogy a londonoi slumbéliek,úgy) tudnak angolul a gyerekeik, beíratják őket az ingyenes angol állami analfabétaképzőbe és ettőlkezdve ez a jogcímük a Londonban tartózkodásra, hogy kiskorú tanuló gyermekeik törvényes felügyeletét látják el. Még küldenek is haza pénzt

Ajánlotam a megrázó filmet, a Drága fiam Damilolát.. nem reagált sem Lujza sem senki más :D

Wildhunt 2019.02.28. 17:45:44

@Lujza S.: Attól függ... Ha lehet Moszkva vagy Szent Pétervár jó fizetéssel, akkor Oroszország. Ha nem, a többi.

Lujza S. 2019.02.28. 20:56:11

@nagyjoco: működőképes családtámogatási rendszer? :DDDDD
Elárulom neked, nem azért tolják a lóvét neked havonta, hogy jó legyen neked, hanem a termékenységet próbálják meg ösztönözni, mert "fogyik a magyar". És mivel a magyar továbbra is fogyik, a családtámogatási rendszer úgy szar, ahogy van. Imádott főnököd még a jelentős számú ratkó unokából sem tudott megfelelő számú kicsi magyart kipréselni a csalipótlékkal meg adókedvezménnyel. Tehát LFS az egész, semmit sem ér. Az, hogy neked, mint jól kereső informatikusnak miért is okoz kéjes örömöt havi 82 eur jóváírás....hát, kb mint a reklámajándék műanyagtollak, meg a pici szappanok a szállóban. Igazából semmit sem ér, de a vendégek többsége boldogan lenyúlja :D

@Wildhunt: mi a többi?

Lujza S. 2019.02.28. 20:57:20

@Frick László Intézet: ja, nem válaszoltam. Bocsánat, majd máskor kiveszek szabadságot, hogy nehogy elkerülje a figyelmem valamelyik korszakalkotó hozzászólásod, és megválaszolatlanul hagyjam :D

Wildhunt 2019.02.28. 22:14:32

@Lujza S.: Német, stb. Legalább a saját kérdésed olvasd el.

Lujza S. 2019.02.28. 22:45:00

@Wildhunt: emlékszem mi volt a kérdés. Neked a német meg a francia egykutya stb?

Frick László Intézet 2019.03.01. 05:26:55

@Wildhunt: Oroszországban nekem csak annyi a bajom, hogy ott még szabadversenyes kapitalizmus van, Moszkva nagyon drága. Szentpétervár ugyan liberális, de majdnem annyira drága.. nagyvárosok. Vidéken jó lenne.. de minél jobb a klíma,mármint számomra, annál galádabbak a társadalmi körülmények. Ha már a Fekete-tenger partján kell lennem, akkor Bulgáriát választom a Napospart kivételével. Várna környéke.. vagy lent, a Roptamo torkolata alatt.. pl Beglik Tas környékén.Egy jó autófutam onnan kedvenc metropoliszom Isztambul.

Frick László Intézet 2019.03.01. 05:27:40

@Lujza S.: Nem korszakalkotó volt a hozzádszólásom, csak számodra kellemetlenül igaz.

Frick László Intézet 2019.03.01. 05:51:33

@Lujza S.: Bevallom neked, hogy ha valaki egy hónappal ezelőtt felveti nekem Orbán politikai-kommunikációs ötletét, Hogyannemtudjukeztmegoldani országban azonnal kapásból megmondtam volna miéert nem jó.

Utánajárhatsz..vagy emlékezhetsz:Megmondtam már még 2015-ben, hogy magyarország demográfiai adataival már nem sokáig lesz baj, hamarosan megáll a fogyás,olyan 9 millió körül.

Valamelyik nap két nyolckeres cigány kicsit megvert pár külföldi túristát a Kertész utcában, forrás INDEX VÁLLALAT. De a menekültek egyébként is, ahogy már mutattam,2015-ben a Keleti pu jamboree-ján, ha körülsétáltak, Fiumei út,Orczy tér, Korányi S. Tömő utca s föl s vissza megnizonyosodhattak, hogy Magyarországon van annyi barna bőrű,a késeit ősi közös kultúrájuk szerint használó segélyen élőmagyar, hogy azokkal nem szeretnének a segélyenélés frontján konkurrenciaharcba száálni.
Röviden: Könnyedén és hamar rájöttek, hogy ez nem Picsaisztán, ahol ingyenélet várná őket.
"Ez egy lepukkant ország!" -köpte oda az egyik menekült egy jóújságíró kislány pofikájába és ez egy olyan mondat, ami az orbánprop meg a jógyerekprop számára is TABU.

Magyarország a Német Fejlődés útjára lépett, vagyis alsóközéposuztálytól felfelé az egyébként önállóéletvitelre sem igen alkalmas (nemhogy csecsemőgondozásra, az isten mentse azt a csecsemőt) 11-47 éves KISLÁNY-ok odavélnek, hogy ők nem teszik tönkre az életüket,meg a puncijuk vagy hasikójuk szépségét gyerekszüléssel

itt megállok,mert egy mai 30 éves csipsz 'n kóla gyerekszobalakólánynak pont akkora hájgurigája van,mint egy 4-6-ot szülő zsírpörkőtteken élő korabeli cigányasszonynak.

Tehát MOST FIGYELJ

mert ÉN ebben SEM tartok az ökör és seggfej kereszténydemokrata bácsikkal vagy Orbánnal.

Nem szabad zaklatni a Magyar Középosztályt az ilyesmivel. Ha a generációnknak öröm az, hogy a gyerekeink maradnak a gyerekszobáikban.. ha van annyi pénzünk, hogy ahelyett, hogy szalonnát sütnénk rajta bankók formájában, milliós nagyságban égetjük a Magyar Bálinti azaz Bilognai Rendszer-ben "diplomákra" meg cuki erazmuszokra (mert azért csak pénzbe kerül az az erazmuszos gyerek, egyem a zuzáját)

NEm, nem értek egyet.

Aminek lennie kell,legyen

Ez a jelmondata a mai fejlett Nő-nek:
Én nem szülök, szüljön más, az élete-annyit érő hülye picsa szüljön,robotoljon az az elavult családforma rabszógaságában.

nem értek egyet azzal, hogy a mai átlagos középosztálybeli 11-47 éves kislány gyerekszülésre cseleznék. Ez a gyerek várhatóan az "anyjával" fog maradni, aki a szerinted SZENT STATISZTIKÁK szerint öt éven belülmár más pasival lesz, mint aki a gyerket csinálta neki.
Ez már a mi,a te+én generációnkban így van, 100 házasságunkból 90 sem meradt egyben.

A gyermek sajnos BIOLÓGIAILAG pszichés biosz-programjának megfelelően képtelen követni ezt a csodálatos társadalmi fejlődést, aminek következtében Magyarországon már 1990. óta lteznek olyan Korszerű Új JövőbevezetőCsaládformák, amikről csak a Párbeszéd magyarország fantázianevű "párt" politikai-kommunikációs felelősei meg pár szobatársadalomkutató,akik interneten megszerezhető adatokból kutatják a társadaalmat, nem tudnak.

Én a gyerekekkel vagyok és azt mondom:
Jobb ma egy gyereknek ingerszegény környezetbe HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH -naak születni, mint egy középosztálybeli 38 éves lány egykéjének.

Nem kevésbéhátrányos az a felsőközéposztálybeli gyermek, aki minden reggel 5-kor kel, hogy beérjen az usziba és 19 órakor ül be a cseléd Hybrid Yaris-ába, hogy hazamenjen az angol tannyelvű hárfaóráról.

Hát még, ha otthon felejtett valamit és hazaugrik érte és azt látja, hogy a hallban a 17-ik alkalmi apit, egy 22 éves fiatalpasit az anyukája felcsatolható okoseszközzel éppen peggingel a hall-ban.

Orvosi rendelőben várakozva megállapítottam, hgy inkább szeretnék 16 évesen már felnőtt, önálló életvitelre alkalmas, gyermekgondozásban 1001% kész nő kisgyermeke lenni,mint 42 éves felsőközéposztálybeli kislányé. Főleg kislány nem szeretnék lenni,mert pl az ici és pici gyermekek közülaz elmaradott családformában óhatatlanul elavult kislány formában élő gyermeket súlyos apahiány determinálja, ha az anyukája Korszerű Új Jövőbevezető Családforma keresésre hivatkozva pénzesebb palit nézett ki levenni egy faszább házra.

Még nem tudtam olyan 40 éven felüli FASZ milliárdossal beszélni,aki legalább 3 nőt ne stafírozott volna ki Jövőbevezető Új Családformákban.

Azt figyeltem meg, hogy miközben a Korszerű magyar Jövőbevezető Nő anti FASZ-ista, aközben a legundorítóbb, kövér, csiganyálat izzadó és kocsmapultra okádott grenadírmars képű százmilliomnosoknak bájosan üde édes kis asszonykáiklesznek úgy a 4-7-ik asszonnyaal való kisérletezés után.

Mivelén NEM szobatársadalomkutató vagyok, tovább kutakodtam és az derült ki, hogy ezek az üöde, kellemes lehelletű, szellemes és okos tüchtige nők mind súlyosan elmaradott családformákból és társadalmakból, Romániából vagy Szerbiából származnak.

Köszönöm a figyelmed.

Frick László Intézet 2019.03.01. 05:56:48

@Lujza S.: Még egyszer, de szerintem nem utoljára a "főnököd" mnegszólításról. Nem,mintha Jocó a fogadatlanprókátorságomra szorulna, de ha én 11 Sarkalatos Ponton antagonisztikus ellentétben állok az orbánizussal, akkor Jocó 17 ponton is.

A te szelektív ténykezelős halaskofa uszítós hazugpletykás móccereidet nem zavarja, hogy MEGSEMMISÍTŐ pontokon mondok ellene Orbánnak pl az Egyesüét Európai Államok,amenekültkérdés, Soros, a focializmus, az orbánagitáció lózungjait nem is sorolom, csak 1 PONT-nyiba foglalom össze, a nemzetállam,mint oooolxan, a bürokrácia, az oktatás, az egészségügy, a mélyszegénység és a kitántorgás kérdéseiben ALAPVETŐEN ellene mondok Orbánnak KIZÁRÓAN. Tehát

Jocónak vagy nekem egy pilanatig nem lehetne főnököm, úgy kibasznának bennünket az előválogató előtt beadott listaösszeállításra felvetődő nevek közül is

Lujza S. 2019.03.01. 06:30:49

@Frick László Intézet: mivel ma sem vettem ki szabit, hogy kommenteljek, így csak gyorsan a "főnök" szóról.

Jocika itt fentebb fejtette ki, hogy "a fidesz családtámogatási rendszere működik" értsd: ő kap havonta pár tízezer forintot. De hosszas kommentváltásainkból többször ez jött le, bár ő olyan jól kereső valami műszaki ember, hogy a németeknél sem keresne többet, MÉGIS EZEKRE szavaz, ha pártezezer forint miatt. Ami szerinte működő családtámogatási rendszer :D (igaz, gyerek nem születik több, de neki szmeély szerint jól jön az a kis lóvé)

hogy neked miért főnököd
lássuk az állandó jelzőimet
gyűlölködő
halaskofa uszító
piolós jolinéni szintű...stb
ezeket akkor kapom, mikor fel merem vetni, hogy talán nem kéne stadionra meg rühellke férjére elbaszni a pénzt, meg plakátra

vagy nézd meg a cikked címét, hogy "millióktól esnek el a tanárok" és az egész gusztustalanság utána, ami azt sugallja, hogy HAZUDNAK a tanárok, TEHÁT orbán mond igazat a tanári bérekről

arról is kérdeztelek, KIRE szavazol az EP-n
össze vissza hablatyoltál, szóval a fideszre

ami úgy néz ki, mint egy kacsa, az kacsa
akik úgy néznek ki, mint egy fidesz szavazó, azok bizony fidesz szavazók
te is, Joci is
oda fogjátok húzni az ikszet tavasszal a gecilista mellé
bizonyám

2019.03.01. 07:57:04

@Lujza S.: Igen, jól látod, a fideszre szavazok, mert működőképes országot teremtettek, míg az ellenzék által felkínált mszp-p-jobbik-lmp-dk-faszomtuggyaki koalíciónak pedig nem hiszek. Már azt sem, hogy ők képesek lennének ilyen szövetségben egyáltalán kormányt alakítani, nem hogy megoldani ármit is.
Jelenleg aki akar, dolgozik. Aki akar, jól keres. Aki akar, tud életet kezdeni. Aki akar, tud gyermekeket nevelni. Aki akar: boldogul.
A fidesz számtalan hibája, bűne, ostobasága ellenére az emberek jelentős részének még mindig a kisebbik rossz.

Hadd idézzem neked Tölgyessyt:
"Mostanra a magyarok 8 - 9 százaléka a nyugati középosztály színvonalán él, ilyen 1945 óta nem fordult elő.

A lakosság további 30 - 40 százaléka szintén határozottan érezheti a fellendülést, míg a többi 40 százalék teljesen leszakadt. "

444.hu/2019/02/21/van-valami-kozos-grosz-karoly-es-orban-viktor-koncepciojaban

Én is ezt tapasztalom: ma már nem feltétlenül nyugatra menni dolgozni a nyugati jólétért.

Wildhunt 2019.03.01. 08:47:29

@Lujza S.: Igen. Nekem mindegy, hol vagyok idegen. Azt kérdezted, hol élnék, nem azt, hová utaznék. Ny. Európában soha, sehol nem fognak befogadni, de az élet jobb, mint Oroszország 75%-ában. Az oroszok pár év alatt befogadnak, ha oda akarsz tartozni. És ha legalább a középosztályba tartozol, a két nagyvárosban az élet jobb, mint Európa 80%-ában. Dudi azért menne a törökökhöz meg Dél-Fr.-ba, mert neki valamiért bejön a cigánytempó.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.03.01. 12:09:50

@nagyjoco: ezt az alacsony inflációt amúgy nem tudom, hogyan számolják ki, mert az "elmúlt nyolc évben" nekem úgy tűnik, sokkal jobban emelkedett kb. mindennek az ára.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.03.01. 12:18:39

@Frick László Intézet: "...a az anyukája Korszerű Új Jövőbevezető Családforma keresésre hivatkozva pénzesebb palit nézett ki levenni egy faszább házra."

sajna az egész modern jog arra ösztönzi a nők többségét, hogy gyerek után azonnal válás a pasitól. Sok férfi ismerősöm többek közt ezért maradt szingli (ill újabban "incel").

Frick László Intézet 2019.03.01. 12:51:29

@Dinamuki: Kompország vagyunk a magyaroknál az ojropid (gótikus) és a nyugat-ázsiai, főleg a türk-nomád sztyeeppei 'iszonyok keverednek. Ezért sok a rokon vonás a magyarok, a zsidók és néhány cigány törzs között. Nehéz kibogozni ugyan a cigányoknál, hogy a "párhuzamok" mennyiben már asszimilációs hatások. De pl az, hogy az asszony nem ember, a lyány nem gyerek, senki ne legyen különb a szüleinél, senkinek ne legyen többje a másikénál, ezek inkább nyugat-ázsiai pusztai nomádságok.. no meg ez a rettenetes lopkodás, amit a magyarok művelnek, a hűtlenkezelés, főuraink, amiket mávelnek itt Szent István óta.

Van rakásra pozitív is,pl a magyarok viselkedése másnépekkel (a régi, a nacionalizmus előtt esetgelg az Aranykori magyarról beszélek)

Mindig pompásan szórakozom, amikor az egészségüggyel kapcsolatos uszításokban bezzegamerikázik a magyar jógyerek, de pl a nőinkkel kapcsolatban annyira nem bezzegamerikáznak. Magyarországon természetese egy csajszi számára, hogy jóformán egy dísz-kis ridiküllel indul neki a hétvégének, se pénz se semmi, ha dohányzik, két szál cigi, talán óvszer, az én "lánykoromban" posztinor.. rúzs.. volt olyan ismerős csajszi,aki papírzsebkendőt sem vitt magával, ami nőknél.. hát hogy mondjam...őőöööö

A feminimopicsoidoknál sem látnám hogy a nyugati nők szép példáit merészelnék állítani a magyar nőtársak elé, holott a WOMANPOWER-kedésben mennyimindent kopíroznak.

Mindig azt szoktam mondani, hogy a férfiak biológiaifejlődésben is valami 5000 évvel legalább le vannakmaradva.
A szőrtelenség, az édes pici lábikók és kacsócskák, a finom simi rucidarabcsik komcsizása mind a Nagy Munkamegosztás keztdetei, olyan 30-50000 éve alakulnak, igen fiatal változások, ez is mutatja, hogy a munkamegsoztásban Isten Edénye, A Szaporulat Biztosítása volt a Nőiség Alapja.

Most ugye a Korszerű Jövőbevezető Nő nem kívánja ezt a szaporodógépséget, hanem egyedül, ő maga kívánja eldönteni, hogy mikor mihez szottyan kedve. @Etelka93: -val már jókat vitatkoztunk is erről -ugye? :D

Kompországbvan úgy általában is mazsoláskalácsnak vagy eddmeglevesnek nézik a Fejlett Ojropaiságot, ami éppen smakkol a politikaikommunikációnkba vagy az agitációs propagandánkba, azt harsonákon fújjuk, ami meg kellemetlen, azt ignoráljuk.

Én ezért szoktam röhögni a kereszténykonzervatív hülyebácsikon, is, nem csak az oktondipocok Jók és Igazakon.

Hiszen Bezzeg Amerika NEMZETÁLLAM, sőt, a Nésön és jelképei szentek. Olyasmiért, ami nálunk virtusba megy, az USÁBAN 2019-ben is hazaárulás vádjával kell bíróság elé állni. Mutattam már, hogy Obama minden valamire való komolybeszéde végén a NEMZETÁLLAMOT (nésön) és a NÉP-et ISTEN-nek ajánotta vagy véédelmébe.

Próbálná meg, ha lenne egy magyar nemzetikeresztyénkonzervatív kormány (most Hegedűs Lórántné távozásával a matematikai esély is odalett erre) a miniszterelnök egy beszédében a Magyar Népet Istennek és a Magyar Hazát Istennek ajánlani, az indextől a 444-en át a hír214-ig kapnák le a húsz disznó cigánykörméjéről. Metugye az egy diktatúrában természetes ebben a rettenetes elnyomásban, hogy Bajszos Szar meg Fasz és Cigány Disztnó a diktatúra személyesjelképe :D

Frick László Intézet 2019.03.01. 13:02:59

@nagyjoco: @Lujza S.: @Etelka93:
Ez is megérne egy vitakört, mit tekintünk középosztálybeli jólétnek.
A nyugati rokonaim középosztálybeli jólétnek tartották az életüket, de pl reggelire 4 milliméteres kenyérszeletkére 1,2 mm-es parizerkét tettek, ez volt a Frühstück és amikor öten ültünk az asztalhoz, akkor a tante 5 szeletke kb nőitenyér nagyságú és klopfolatlanul 3 mm-es hússzeletkét vett. Kölyökként le voltam nyúgözve a vágytárgyaktól, de azt, hogy egész nap összesen annyi zabát tettek elém, amennyit vacsorára ettem, ezt nem nagyon értettem. Hát még, ha ők látogattak ide és kiderült, hogy rántotthús tornyokat és zsírpörkőtteket, tschirkepoprikoosch-okat unkorzigeuner mód tudnak kilószámra megenni

ha nem ők állják ugye a zech-et.

Egy magyar szerint ez az autó az etalonja a középosztálybeli jőlétnek:

static.cargurus.com/images/site/2009/09/02/14/22/2009_bmw_528i-pic-6004053899780115450-1600x1200.jpeg

A nélmet középosztály szerint viszont parvenű felkapaszkodottság proccautó túlvásárlásba esni, olyan autót kell vennie-tartania az embernek, amilyenre szüksége van. Sokat-sokat dolgozott a német autipar azért, hogy vezető vállalati menedzsereket leszokasson a VW Passat-ba üléstől, hogy egy-egy osztállyal feljebb vásárlásra kényszerítse a vállalati vezetőket.
Ráadásul a németek nem koncepcionálják meg a hülye döntéseiket autóvásárlásban, hanem, mint a magyarországi cigányok, gyorsan váltanak és erről a BMW-ről nagyon hamar kiderült, hogy egy fostalicska és ma már ez az autó Németországban a proccoló Auslander Sau -t jellemzi, már egy Deutschtürk csicska sem alacsonyodik oda, hogy ezt a fost megvegye használtan.

És mielőtt még Etelka93 gyorsan lerelativistázna engem: ez nem relativizmus, akkor lenne az, ha belpiacosan történnem ha UGYANARRA A BMW tulajdonosra mondanám hol ezt, hol azt.

Itt arról van szó, hogy Kompország az kompország

és nálunk nagy a kulturális ingajárás mindig.

Részletesebben még a picsatársadalom cimke alatt

Frick László Intézet 2019.03.01. 13:07:41

@Wildhunt: @Lujza S.: @nagyjoco: @Etelka93:
Magyarország befogadóország. Ilyen másik Európában nincse. Párizs, az nem Franciaország, a franciák KÜLÖNÖSEN kirekesztőek. Idegennek a Vidék Ojrópájában szinte lehetetlen beilleszkednie. Ausztriában még osztrák számára sincsen eladó föld.A 3. generáció él nagyvárosban, de az ükapák által utoljára lakott tanyát sem adták el, esetleg bérbe ki, nemhogy a földet nem adják el. Ilyen hawájjélet külföldinek, idegennek sehol nincsen Európában, mint Magyarországon.

És... Londonnak vagy párisznak is megvannak a titkai, ha az idegen nem is veri bele a pofáját... megtűrik.. elnézik.

Olyan fokú rasszizmus, mint Távol-Keleten, főleg Japánban és Koreában, azért Európában csak a náci Birodalomban volt.

Frick László Intézet 2019.03.01. 13:11:08

@nagyjoco: Lényegében a mai Ellenzéket a saját szólamaival ki lehetne csinálni. Akkora már a káosz és relativizálás...
Nem tudom, emlékszel-e Bede Márton hivatásos nácivadászra, amikor a terrorizmussalkapcsolatban elkezdett halotti matekozni úgy, ahogy a legzsírbutább tahó "hollókoszt"-ozó jobbikosok szoktak a holokauszton matekozni, gogyaszonygyaja" nem is igaz, csak másfél millió volt!"

@Lujza S.: szerint a Sorosozás az micsoda, de egyébként a büdösruszkizás, az ugyanaz. Ha Soros ugyanis a zsidóság, akkor Putyin még szép, hogy mindenoroszok.

Frick László Intézet 2019.03.01. 13:13:56

@Lujza S.: Ha én azt akarom írni, hogy hazudnak a tanárok a bérekről, azt írom oda.

Én csak elviccelődtem egy cikkel meg egy agitációs propaganda módszerrel.

Bár azért van annak alapja,amit mutatok, mert tényleg rengeteg autó és millárdok pukkannak el ebben a mélyszegénységben és nyomorban a rövidutazásban. Egyébként a mélyszegények és a proletárok is mindenüvé ótóval járnak. Égő nem autóval járni, rákajabálnak a "gazdag"-ra, aki gyalogol vagy biciklizik.

Lujza S. 2019.03.02. 09:06:32

@Frick László Intézet: tényleg milliós összeggel fizetnek kevesebbet, mint amit megígértek 2015-ben, és mivel mindenhonnan az folyik, hogy micsoda kurvanagy jólteljesít és jólét van, érthetetlen, hogy miért rajtunk spórolnak, nem találtam először ezt a hozzászólást, részletesen az autósképes cikkcsidnél válaszoltam, ott nézd meg

arról is írtam neked, hogy VIDÉKI szokás autózni, Bp. nem égő bkv-zni, gyalogolni vagy biciklizni
de ha azt mondom,hogy a vidék életmódban és szemléletben 30 évvel le van maradva, megsértődsz
és mikor siránkozol, hogy miért nem kap vidékre orvost, tanárt, EZÉRT, mert nem akar ebben élni, hogy azt figyeli valaki, hogy ő mivel jár munkába
és szeretett főnököd pont azon munkálkodik, hogy ez a szemlélet maradjon is vidéken, mivel így van meg a szavazóbázisa, a lazább élet, a LIBSISÉG bűn,ugye
na, ezért nem mennek vidékre orvosok, tanárok
semmi kedve ilyen közegben élni, ahol belepofáznak, mivel közlekedik

de mint mondtam, részletes válasz az autósképes cikkcsinál

Frick László Intézet 2019.03.04. 05:11:50

@Lujza S.: Budapesten autózni azért RETTENETES, mert a magánszféra nem engedheti meg magának a tömegközlekedést. tele A Város kényszerautózóval. Térjél már az ezsedre néha -nekemnemkell bevallanod,előttem titkolhatod, de:
játszásiból legyél már egy öt telephelyes kis cég tulajdonosa,akinek bejelenti a könyvelője, hogy BKV-val fogja bejárni Újpalotán, Rákoshegyen, Budafokon, Hidekúton meg Békásmegyeren a telephelyeket/üzleteket.

Amióta a "taxi"-zás is alulfizetettnek számít és a geci pesti taxis leszoktatta a borravalóról a magyar utasokat is, fű-fa, boldog és boldogtalan hiszi azt, hogy GPS-szel vagy vazzeee-vallehet taxizmi Budapesten,tehátma már a sárga autók is akadályai majdnem annyira,mint a kényszerautózók a budapesti közlekedésnek.

Mérd le, ha nem hiszed, de Kőbánya-Kispest Békásmegyer töm-köz-zel a leges -legszerencsésenb esetben sikerül 1óra alatt,amennyi alatt egy vidéki félős könyvelőnéni Körben A Nulláson odaér, nemhogy keresztüla városon. A vidékiek a Gyorsforgalmiról a Könyves K-Hungária-Róbert K- Flórián-Szentendrei úton szoktak közlekedni -. a tapasztaltak napszak alapján rakpartokon un erdőkerülő utakon,nem sorolom, úgysincs jogsid.Az a lényeg, hogy ha a Vállalkozó Szféra BKV-zna budapesten,akkor megállna az élet.

És most beszéljünk a tanárokról. Szerinted egy budapesti tanár, ha van autója , és nem annyira szerencsés,mint te, aaki.. tippelem, 1 átszállással ott vagy a gyalog egyébként 20 perces útvonalon.. hanem mondjuk 3 átszállásos a variációja.Szerinted egy mai magyar, aki BELEHAL ha nem nyitnak a TESCO-ban új pénztáat 10 mp-en belülúgy, hogy a Pénztáros Pihenő meg 300 méterre van a kasszasortól... akkor kiteszi magát 2 megállóban is a bizonytalan o-5-20 perces várakozásnak vagy autóval megy oda 20 p alatt?

Lujza S. 2019.03.07. 08:33:43

@Frick László Intézet: gyalog egyébként kb jó bő óra lenne beérnem, bkv-val kb 35-40 perc

sokan egyébként azért autóznak, mert nem akarnak bkv-ra szállni, hogy őszinte legyek, egyre gusztustalanabb az egész, nincs hatos villamos 2-3 homeless nélkül, a megállókban élnek. piálnak, huggyoznak, sok gatyába szarik, majd beül a bkv-n az ülésre
természetesen Demszky a hibás :DD

Wildhunt 2019.03.07. 12:19:09

@Lujza S.: Nem, a városmindenkié a hibás. Meg akik megakadályozzák, hogy ezeket kényszerrel vigyák szállóra, mosdassák, stb.

2019.03.07. 14:23:29

@Wildhunt: A hajléktalanságért a hajléktalan a hibás. A humanista érzésekkel túlfűtött, de kevés bölcsességgel rendelkező emberek képtelenek belátni, hogya hajléktalanok csak papíron felnőttek - valójában önmagukért felelősséget vállalni képtelen alkoholisták/drogosok. A legrosszabb, amit tehetünk velük, ha hagyjuk, hogy úgy éljenek, ahogy akarnak/tudnak.

Wildhunt 2019.03.07. 15:11:39

@Holger Danske: A kezeléséről volt szó, nem a kialakulásáról.

Frick László Intézet 2019.03.14. 09:05:01

@Lujza S.: Hajléktalanok -Tarlós a hibás. tarlós előtt nem volt ilyen.

Frick László Intézet 2019.03.14. 09:07:16

@Wildhunt: Nem tud bemenni szállóra 12 órára 18 órától másnap reggel hatig,mert:
1. Nem lehet piálni, főleg nem ájulásig.
2.nem viheti be minden értékét, pl a húgyos paplangyűjteményét.
3.Odabent ellopják az értékeit, párszázezer kp, telefonok egyebek.
4.Jó placca van, amiről ha bemegy a szállóra, elfoglalják.
5.Kint marad, hátha elfoglalhatja valaki jó placcát a paplanjaival.

Wildhunt 2019.03.18. 13:25:52

@Frick László Intézet: Jahogy önként kéne kezeltetnie magát? Annyira ne nézz már hülyének, hogy ezt javasoljam.

Frick László Intézet 2019.03.19. 08:34:27

@Wildhunt: A hajléktalanságban pont az az alkalmas a mai ellenzék számára, hogy jómegoldás nincsen,mint ahogy 2015-ben sem lehetett jómegoldás,mert amikora kormány azt csinálta,amit Ivan Fischer Dirigent Berloinben követelt,akkopr az sem volt jó, tkp semmi sem volt jó. A kerítéssel odabasztak ennek a csikicsukinak, de persze az se lett jó.

Az a hajléktalan,aki naponta 3-4 alkalommal tud maki-koki részeg lenni 3-4 üveg sörtől, már V.VI. fázisú, onnan már nincsen mit kezeltetni. Ők a "mocsárjárók" akik jellegzetes ingatagmagastérdemeléses...mintha tócsáknbban óvakodna vagy kerülné... lépdel,mert az idegrendszerét szétette a pia.