Tök'igaza van Ártatlan Gyuri bácsinak:

mrssorostamiko-bolton.jpg

 

A nemzetállam, mint olyan, a műfaj szeniorkori végelgyöngülését éli.

Amikor Gyuribácsi még fiatal volt és jól beszélt magyarul, akkor jött divatba József Attila,a költő, biztosan emlékszik Gyuribácsi ezekre a sorokra:

Akár egy halom hasított fa, hever egymáson a világ, szorítja, nyomja, összefogja egyik dolog a másikát s így mindenik determinált.

József Attila:Eszmélet

Hát igen. Ki interneten száll fölébe és GPS-es alkalmazásban kiteszi a repülőgép ablakába a telefonját, hogy megtudja,PONTOSAN hol jár éppen, annak GPS-kooordináta e táj. Radnóti Miklós is kb Ártatlan Gyuribácsi ivaréréseének az idején jött divatba.  Vörösmartynak meg bealkonyult a nyűtt  vonójával.

Egyesek nagyon sokat tesznek azért, hogy ne legyen boldog ez az ország.

Kiss Tibor műűvész

Az a baj az igazsággal,amit Ártatlan Gyuribácsi, ez a szegény 89 éves öregbácsi, aki nem is számít, nincs is terve, viszont izgalmas társadalomtudományi-és politikai-ethnográfus dolgozatait a világ sajtaja azonnal fel tudja kapni, szóval

az a baj Ártatlan Gyuribcsi igazságával, hogy nem vajaskenyér.

A netokrácia relativista, hiszen alapja a Mindenhatoooooo imádata és ha az ember kitalál egy igazságot és rákeres, azonnal tíz-és tízezerszám kap azt igazoló találatokat.

Jézus zsidó volt (magyarul) Nagyjából 409 000 találat (0,27 másodperc)

Jézus nem volt zsidó (magyarul) Nagyjából 410 000 találat (0,31 másodperc) 
1000 Találaton a Mindenhatoooooooo 4 századmásodpercet gondolkodott,  ami Ő Mindenhatoooo-sága műfajában kurvasok idő.

Az igazság nem vajaskenyér, hanem inkább az ABC-hez hasonlítanám

és Ártatlan Gyuribácsi az ő nagy igazságával,miszerint a nemzetállamoknak úgy nagyjából kampecc& dolórecc, FIN, sfârșitul filmului,THE END, ENDE nem állhat meg az A-betűnél ebben a megfellebbezhetetlen és zseniálisan kiderített igazságban.
Ki gépen á Mindenhatoooo Earth  száll fölébe a nemzetállamnak és úgy fosná le, ahogy csak tudja,hátha véletlenül  a Vidéki Cigány HitlerMussolini Kádár Rákosi Gömbösgyula Alcsúti Csüngőshasú végre gutaütést kapna már mérgében és belerohadna "Mészáros Lőrinc" zsírjába a méregbegyövés pukkadásától.. elkezdi szépen a foscsíkothúzni mondjuk egy kurva kis nemzetállam kibaszott egén, ám a fos száll és nem ismer határokat.

Azt nem gondoltuk, hogy 30 év múlva már az lesz a feladat, hogy a cseheket, vagy a szlovákokat érjük utol.

Kiss Tibor műűvész bölcsessége
Az biztos, hogy 1989-ben nem földrajzból érettségizett
Schwehatra jóformán nem is lehet ráfordulni Szlovákia és mondjuk a Bratislava-i reptér övrőjének éríntése nélkül és akkor tessék, olyan bezzegállamok is kaphatnak a szórásból, mint a cigányait elfalazott gettókban segélyezés nélkül tartó Szlovákia, vagy az Ónijónak bármit igérő,  de semmit be nem tartó protekcionista kis nemzetállamocska, BezzegAusztria. Magyarországon valami pár településen lehetett eddig félfasiszta populistapárt jelöltje polgármester, hogy csak töbetűvel mondjak,Törökszentmiklós (nagyjából a kis"város" testülete is jobbikos) és Tiszavasvári The Hungarian Alcaloide City ... ha most a "független"-ként álcáskodó hypózottra nyalt segglyukú Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyét nem tekintem.
Még a Fö-betűig sem jutunk el Ártatlan Gyuribácsi korszaknyitó felfedezésének az igazságában és rápihenésképppen már megnéztünk pár amerikai filmet, jelenleg ez az amerika Ártatlan Gyuribácsi fő-bejelentett-lakcíme.
Szóval még csak a Fö-betűnél járhatunk, és Magyarországon nekünk a Fö-betűról, főleg azóta, hogy Szenny Johannánk bár a szart- gondolta, de a fasz gyött ki a szájára a Diktatúra jelképe, a Köztársasági Elnök karakterrombolásával kapcsolatban, szóvalmost már a fasz annál is legalizáltabb, mint az Nádas Péter a Párhuzamos történetek írása közben a fasz szó gyakorításával gondolta is volna...
...és Gyuribácsi igazságában a Fö-betű sekélységében már rádöbbenünk, hogy

a nemzetállam,mint olyan divatjamúlásával beütött az is, hogy a globalizmusban nem lehetséges olyan, miszerint valami Fejlett Állam jogot alapít magának arra, hogy más államokat fejletlennek nyilvánítson és a dolgaikba az ő megkérdezésük nélkül beleszóljon a Demokráciájának kesztyűjét minttutultatós dudát,forgassa ---

Hogy járt már ezzel az impérializmusával maga a Szovjetúnió is! Az ABC-végi  generációk,a Korszerú Új Jövőbevezető Családformák gyermekei (vagyis az apu+anyu + gyerek[ek] elavult modell az un "házasság" első ötévén belül felbomlik,a gyerek a pénzekkel anyunak jár, anyunak meg nem mindig marad ideje a gyerek hülyeségeivel foglalkozni,az ABC végéhez még nem annyira közeli generációs betűjelek anyái csak a televíziókészülék elé baszták oda a gyereket betárazva a videórekordert a vóltdizni kazettákkal, az Újabb Korszerűbb Modernebb Kor anyái az okostelókát basszák oda a Baby TV-vel, Pepi Malacról egy külön bejegyzésem szól majd :D

Tehát az 1992. után született ABC-végi generációk kb annyit tudnak a Szovjetúnióról,mint egy aktívkorú amerikai munkás tudhat,

akinek évi 4-6 nap szabadság jár, amiből természetesen az évi jó sok hosszúhétvégét összekombinálva hol a Bahamákon hawájjzz a családdal, hol Hawaii-on hawájzz, a lényeg az, hogy a Grít Nésön államhatárain belülmarad.  Akik szülei elég pénzt spóroltak arra, hogy ne kelljen USA Szövetségi vagy Állami Ingyenes Iskolákba járatni a gyereküket,azok a gyerekek a magyar általános iskola felső tagozatát majdnem elérő színvonaú un "High School" -ok jóvoltából európai osztálykirándulás kereteiben megismerhetik EurópábólPárizst és  mivel Párizs az orosz emigráció egyik fellegvára, akár & óhatatlanul igazi húsvér oroszokkal s találkozhatnak,míg a többieknek maradnak a Gottfried John zseniális alakításában megismerhető iudült alkoholista szovjet tisztek Spigott ezredessel a Balu kapitányból.
Ártatlan Gyuribácsi legújabb tanítása egy negyed hasábot se töltene ki, ha megmaradna a nemzetállamok elavulásánál és Orbán Viktor agyvérzsírszintje is a forráspontja alatt többtíz Fahrenheit-tel.

 

Beszéljünk már legalább annyit erről a globalizmusról mint a hüvelygombáról,

ha már Ártatlan Gyuribácsi megfellebbezhetetlen igazságai a téma itt. Van a globalizmusnak egy szövődménye, a metrikus rendszer elterjedése, mára köztudomásúan büdös és szovjetalakú ruszkik is mikor lejöttek a pudról meg a versztáról, a Devizarúbel Alapú Elszámolásokról és a hadieszközeik ráeröltetéséről  Devizarúbel Alapú Hitelben a befolyási övezeteiben meg ilyesmi,miközben az USÁ-ban, amiről már csak az Európai Únió nemigazi,  nemteljes jogú,Másodosztályú Tagállamaiban közepesnél gyengébb tanulók tudják elhinni, hogy liberális demokrácia, szóval
globálisan már a Metrikus Rendsazer az elterjedt,kivéve az USA és Nagy Britannia. Így, az Észak Atlanti Gazdasági Únió küszöbén kisebb izgalmat válthat ki WASP-nagyangolszász körökben a latolgatás, hogy az Óhaza-és Újhaza Gazdasági Úniójában majd az azonos hangalakú mértékegységeket mint egyeztetik,mert ugye az Angol Láb az nem az Amerikai Láb ésígytovább.

Tehát Ártatlan Gyuribácsi taanításának a másikfele európapártisságot igyekszik mutatni, kárhoztatja a BREXIT-et és elérkeztünk József Attila zseniális képéhez:

A Halom Hasított Fá-t már az ABC-végi Korszerű Jövőbevezető Nemzedékek elavult,egyelőremég kis falvakban tengődő ifjai sem tudják elképzelni, ugyanis fával külvárosokban és tanyahelyeken ( 30ezernél kisebb lakoságszámú települések) fűtenek ahol a gyerekszobalakó Korszerű Új Jövőbevezető Generációk nem foglalkoznak olyan szarságokkal,mint a tüzelés.  Az hagyján, hogy egy 30-minuszos fiú  szarik bele a politikába és 100-as számkörben képtelen fejben osztani meg szorozni és egy tiplit a téglafalba helyezni, de a kazánba se tudna begyújtani. Kályhába meg pláne nem.
Miközben a Magyar Jógyerekek utolsóreményeinek egyike, hogy a Cigány Geci Diktatúrája attól fog megbukni, mert az Alcsúti Csüngőshasút kibasszák a Zónijóból, gyorsan elárulom a BREXIT egyik legmocskosabb titkát: A BREXIT annyira alábasz az Úniónak, hogy onnantól fogva a gecivel is annyira szépen fognak bánni úniósszinten, mint valami hialuronsavas csiganyálas arcránckrémmel :D
Tehát a 30-minuszos olvasóimnak úgy tudnám érzékeltetni, mi az ő faszuk az a kibaszott halomhasított fa, mint a dzsenga, amivel azok a vén szaros 40-esek szoktak még néha játszani,amikor összedől, hogy ha nem felülről, hanem bárhonnan is emelnél ki 1 hasábot 1 másik hasáb óhatatlanul is megmoccan legalább.
Vagyis a nemzetállamok baszogatás nem csakúgy politikai ízlés dolga egy politikai kommunikációs béka-egérharcban, amiben a békák oldala nevetségesen tud ugrálni az egerek szerint, e békák szerint viszont az egerek ugrálása az, ami hatékonytalan és röhejes.
Tulajdonképpen ugyanis ez az Ojrópa, ami minőségjelző is Orbanisztánban, minden-ami-nem-orbáni és jó, az Ojrópa és bezzeg, ha úgy Globális Nagy Összevetésben  tekintjük, akkor egy csomómindenben nemzetállam alakú tud lenni.  Politikaikommunikációs szempontból a Geci, a Bajszos Szar és a Bajszos Fasz ütősségével vetekszenek a gazdaságtudomány olyan szakszavai,mint a hozzáadottérték,a kitettség és az összeszerelőköztársaság.
...csakhát.... Ójrópai Nagykitekintésben egész Ojrópa is összeszerelőkontinens. Már többször rámutattam -autóbuziként ez számomra titkos élvezet is- arra, hogy a Maimarketing [-> Philip Kotler] fő Mozgatója és Úttörője az autóipar.
A magyar jógyerekmozgalom nemrég agitációs-propaganda céllal használta be az un "Opel" embléma magyarországi reklámjait.
"Opel - a Német Minőség!" a német fordítása ennek a demagóg néphülyítésnek  cizelláltabb:

„Opel. Geboren in Deutschland. Gebaut für uns alle.“

Nagyon szeretném, tiszta szivemből kívánom, hogy az "Opel" emblémák ragaszgálásával is foglalkozó Rüsseslheim-i összeszerelőipari munkások elé is tessék már ezzel a viccel szépen kiállni :D Főleg ÚJSÁGÍRÓ-knak kötelező. Kerner Zsoltot Kasnyik Mártonnal párban küldeném ki ezt bégetni műszakkezdés előtt és a végén német munkásoknak az "Opel" emblámák ragaszgálásával foglalkozó PSA-konszern rüsselsheimi gyára előtt :D
Opel buzik a tanúim arra, hogy az utolsó, még valamennyire tartalmilag is Opel-nek nevezhető autók annyira régen jöttek le a rüsselsheimi szalag-ról, amilyen régen Magyarországon még voltak liberális meg baloldali pártok is. Konkrétan az 1.4NZ és 1.6 NZ motorkódos benzines Opelek voltak tartalmilag is Opelnek tekinthetőek. Az Opel dízelmotorjai még a múlt század 80-as éveinek második felében szálltak sírba kb az Asconá-val. Az Astrában szart be a GM európai dízelmnotorkisérlete, az ISUZU-tól és a BMW-től, majd pedig fűtől-fáról, bokortól és a FIAT konzserntől kooperációban szereztek be dízelmotorokat.
Az "Opel" embléma sztalingradja az lett, amikor a General Motors a csőd elöl a francia P.S.A. konszernnek adta el az "Opel" emblémát.
Ha az "Opel" "Német-Minőség" egyszer, akkor pl a kecskeméti Mercedes-ek akkor is Háromszor Magyar Minőség, ha egyébként a B-Merciket tömegesen szerelik Renault motorokkal.
Mint köztudomású,az Orbáni Kommunikációt szaremberek készítik, szerintem csak ostoba tudatlan slapaj kontárok, nadehát ma már a szar, a fasz vagy a geci szó használata nélkül nem létezhet civilbátorság ebben a véres diktatúrában. orbán szarembvereinek nem volt annyi esze, hogy hír-be vegyék,a jógyerekmozgalom meg perszehogy hallgatott a szentgotthárdi General Motors motorszerelő üzem sorsáról. Akkor tudott volna hír lenni a jógyerekmagazinokban, ha a PSA bezárja és a dolgozókat elbocsájtja, mert akkor A Geci és a Bajszos Szar meg Eltolcsy nyakába magyarázható agitáciuós propaganda szószt főztek volna belőle.
Így, hogy a PSA megtartotta a konszern kebelében a szentgotthárdi motorszerelő gyárát, sőt, az "Opel" emblémával szerelt kétféle motor kivonása után ötféle PSA ["Peugeot" és "Citroen" emblémák] motort szerelnek össze és küldenek fel
pl Rüsselsheim-be, ahol a PSA termékeire az "Opel" emblémákat ragaszgálják.
Az autóipar a mai világgazdaság motorja. A műfajban az összeszerelés, a kitettség és az alacsonyhozzáadottérték  kb annyira alap, mint a magyar civilbátorságban a gecizés a szarral meg a fasszal.
Liebe Herr Timmersman! Das ist der Diktator in Ungarn, der Diktator heißt einfach gecsi oder Zigeuner oder Hitler, und der Präsident der Republik kann einen Scheißbart mit einem Fickstangenbart haben, und Sie werden das tapfere Mädchen treffen, das die Scheiße dachte, aber der Fickdicki kam aus ihrem Mund .
Említettem, hogy a kecskeméti Mercedes a B-Mercik-et Renault motorokkal is szereli. Szerintem a Renault az egyik legizgalmasabb emblématulajdonos a műfajban: Bekebelezte pl a román minőség emblematikus termékét, a Daciá-t, amit a koreai Daewooo olyan mértékben szedett ráncba , hogy a Renault Nissan-bekebelezéstől fejlődő minőségbiztosításán is túltesz. Magyarul: ha az ember egy igazán jó Renault-t akar, akkor vegyen Daciá-t. A Bezzeg ÓnijósHasználtautó-piac ezt alá  is írta annyira, hogy a Renault-nak minőségbiztosítási szempontból a legtöbb gondot okozó török divíziója is szerel már Daciá-kat mivel a románok a Román Minősség-et nem győzik . Variáció: A Dacia emblémára érzékeny piacokra a Daciák Renault "pina"-emblémát kapnak :D
Most pedig,az autóipar "összeszerelés" definíciójának ismeretében felkérem Kerner Zsolt ÚJSÁGÍRÓ-t és Kasnyik Márton gazdasági-szakújságírót, hogy írjanak már Magyarország kitettségéről az autó összeszerelés tükrében még valami okosat   k ü l ö n ö s   tekintettel arra a jócélra, miszerint ha sikerül több nagyobb autógyártót elvadítani Magyarországról, hátha abba bukik bele A Cigány Geci Diktatúrája vagy mind meghalunk, több választás ne legyen, mert minden 2-nél nagyobb mennyiség túl sok lenne a Korszerű Jövőbevezető felfoghatóságban. 
Előre is köszönöm,meg gratulálok!

Van egy kérdés,aminek az igazságát minden "oldal" igen rettegi. Nem csak az Ojrópai Jók és Igazak, hanem Ojrópa Olyan Hivatalos Ellenségei is, mint Farázs vagy Mr Orban Gipsy, The Shit and Cum. Ez az igazság pedig azután az egyszerű kérdés után derül ki, hogy el tudunk-e tekinteni az agitációtól, vagy amit az agitáció elhazudik, a politikai kommunikációtól, vagy amit a politikai kommunikációval, mint hazudozásrendszerrel lepleznek, a politikától, ami e blog alaptétele szerint a történelem elhazudozása. Vagyis:

Képesek vagyunk-e szembenézni ennek a kérdésnek a válaszával:

Ma, 2019-ben kik is Európa Ellenségei?

Lehet, hogy József Attila korszakában az akkori világ összevisszasága még hasított fákból szórt nagy halom alakú volt, engem ez a mai entrópia már inkább meggonolatlanul összehányt gallyak kazlára emlékeztet: Megfognál valamit, akár 1 Nagy Igasságot is,  hogy kihúzd, de véle meg gyön egy csomó másik és ha nem igazak, annyira még nem is baj, mintha igazak,viszont téged pedig megcáfolnak

szegény Gyuribácsi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5114638310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2019.02.20. 16:21:48

@nagyjoco: Faludy György és Fannija óta más képem van az időskori szexről és lassan majd most már a gyakorlatban is. Simán el tudom képzelni, hogy Gyuribácsinak jó az, ha a prosztatáját végbélen keresztül megmasszirozza ez a csaj.

Frick László Intézet 2019.02.20. 16:22:53

@nagyjoco: Meg is fogalmaztam a listát Európa ellenségeiről. Csak még nem volt időm feltenni. Szerinted? Előljáróban annyit, hogy Zsünker és May.

Alfőmérnök 2019.02.20. 22:24:18

@Frick László Intézet: Sokan nem szeretnek ezért, de én mindig is azt mondtam, Ajrópának ma 3 ellensége van: a feminizmus (3. és 4.0), a multikulturalizmus (nem a leíró, hanem az előíró formájában) és a politikai korrektség (bár ennek pusztító hatása leginkább az USA-ban tapasztalható). Mindhárom nézetrendszer ideologikus természetű, nem embereket "bélyegzek meg", max. emberek egy csoportját kritizálom, akik bizonyos - észérvekkel kritizálható - nézeteket vallanak.

Frick László Intézet 2019.02.21. 04:57:44

@Alfőmérnök: Meg foglak lepni,de nőiségben Ojrópa mégmindig nagyon erős. A feminimopicsoidok nem a valóságban, hanem csak a sajtóéletben annyira erősek. Márpedig a sajtómunka ma ugyanúgy könnyű, otthonrólvégezhető internetes munka,az ember reggel felkel úgy 9-11 magasságában, bekapcsolja a számlálót (ez méri a munkaidőt) elindít egy kamuprogramot, ami elhiteti a munkáltatóval, hogy dolgozol, ha a munkáltató nagyon ravasz,akkor egyszerűen egy másik eszközt kapcsolsz be és szaósölmédiázol.

Azonban az internetes újságírásban és a Wet Young Pussy kategóriában vagy teljesítesz,magyarulcikket írsz vagy pinázol vagy nem keresel.

De mégis: Internetes újságírásban meg lehet azt tenni,amit Wet Young Pussy kategóriában nem: Megnézed, hogy mit írt a másikújság és lecopylod. Wet Young Pussy kategóriában viszontnem lehetséges idegenpina átkopilása.Kisebb trükkök beválnak,a mai fejlettebb ojropidpinák egyre szárazabbaak, télvízi csupaszbokavillantásnál is szekszibb a porszáraz pina, még a Young Pussy whit Black Cock kategóriában is a 177-ik vonást követően is porszárazon jár a néger szalámifasz a fesönpunciban, ami trmészetesen tökéletsesen izgalommentes,a csikló szépen aluszik a kis satyakjában, semmi vérbőség,arcpír vagy a lélegzett sem szaporább attól, hogy a kislány úgy tesz,mintha jó lenne neki és huhog,annyi pénzért.

Frick László Intézet 2019.02.21. 05:19:18

@Alfőmérnök: Már többszörmutattam, hogy a Nagy keveredésmentes Népek,akik évszázadok óta piacvezetők Ojrópában,mindig a fejlettség tudatában, nekik soha nem kellett felzárkózni,mindigis a követendőminták voltak

nyilván a vad nyugat-ázsiai magyaroknak azért nem megy annyira jóla foci, mint az angoloknak a rugby,mert amagyarok nemzetfejlődésébőlkimaradt a hedball, azaz a lemészárolt ellenség levágott fejeinek dobálásávalés rúgdalásávalkijelölni az új birkalegelők birtokhatárait.

Nem kapnak a feminimopicsoidok intenzív sajtómarketingje miatt az ősnői attitüdök akkora nyilvánosságot így tűnhet úgy, hogy a WOMANPOWER-t,mint a melegvizet is,a feminimopicsoidok találták ki.Holott & valójában a WOMANPOWER nem a feminimopicsoidokkal van.

A feminimopicsoid szerint a pina veleszületett érdem. Ha van pinád, onnantól kezdve már semmit sem kell tenned a nőiségért az arrogáns pofázásán kívüla nőiségnek még akkor sem, ha öreg , múltbavezető családmodellekben korcsosult perverz kereszténydemokrata bácsik nemhogy a pináját, de még a száját sem,kotongumival védett végű bottal sem szeretnék megbabrálni.

Az archaikus őspicsa szerint a pina hatalom. Nemrég láttam egy német őspicsát. Kb 25-28 éves, nyaktól talpszélig tetoválva, 187 cm magas, alába 41-es három gyereke van, az apa kb 22 éves és 170 cm magas, egy tűszűrásnyi tetoválás nélkül. ANémetÁllam ugyanis Pályakezdő Munkanélküliknek és aki 3 Gyereket Vállal,annyiféle és annyi segélyt fizet, hogy lényegében 3 gyerek két gyereket így eltart. Egyébként a Svéd Állam is kurvasok gyermektámogatást fizet, ezért is a gyermekes "menekültek" másik kedvelt céltársadalma a svéd picsatársadalom.

A Dominikai Köztársaság túrisztikai bevételeinek a valóságos titkos, statisztikatudfományilag kimutathatatlan 67,892 %-a a szextúrizmusból származik és a szextúristák 98,736 %-a nőnemű, 87,502% nagy-britanniai és a többi német meg egyéb, pl orosz vagy magyar nő. 120 USD egy néger fasz 1 napra és az 5-10 tartalmas döngetés, kufferpakolás,toszás,tocskolás,kúrás, baszás, guggorásztatás, sikálás -szopni odahaza is szophatja a daddy-t vagy vati-t- intermezzőiban a néger guide-ként működik, bónusz ebéd rezsiáron a haveroknál, mászkálás a tarravágott sziget kiest a kietlennelváltó vidékein, shoppingolás stb.