"Kína hídfőállást akar Európában!"

/Mike Pompeo csodálatos felfedezése 2019. Budapest/

Sokat várt a jógyerekagitáció Mike Pompeo amerikai külügyminiszter budapesti látogatásától.

savanyuakernerzsujsagiro24_hu.png

Főleg kokira és sallerekre számítottak.  Az un "+civil szervezetek" akik diktálták a Sargentini pecsvörköt, arra számítottak, hogy majd passzusaikat Pompeo visszaolvassa A Rettenetes Diktátorra.

 

"Magyar burgyinba magyar kaszát!"

amerikai bölcsesség -Monroe elnök nyomán

A magyarok szara a magyaroké!

detto

"Orbánt a magyar választóknak kell leváltania."

A Fogtündér tanácsa magyar jógyerekeknek

savanyuakernerujsagiro24_hu.png

Óóó, baszod: csupa NAGYBETŰS ÚJSÁGÍRÓ és megadja magát a személyesen túlfűtött érzelmeinek egy diplomáciai esemény kapcsán. :D És ezért még fizetnek is neki :D

Itt, a politikai vitakörben már mióta mutatom, mennyire kettévált az USÁ-ban a Háttérhatalom a valóságos belső titkos paktumaival Csacsi és Elefáni között. Éshogy a Formális hatalom-nak mennyire nincsen már köze Amerika Titkos Történelméhez. Sőt: arra való a Formális hatalmi Bohózat, hogy erről a tényről a maradék liberálisok figyelmét elvonja.

A Ruszkik -saga

Tessék szépen áttanulmányozni a statisztikában hívő, azt imádó olvasóimnak az alábbi grafikont. Igen, felül az a hosszúcsík az USAévi 570 Mrd USD körül ingadozó (majd a grafikonban itt lent más adaat lesz, de a Mindenhatoo ilyen 570 körülieket is kiad :D  hadiköltségvetése, alatta pedig az a kb 70 Mrd-s éves hadiköltségvetés még mindig nem a büdösruszkiké, csak az USA fő szövetségeséé, Szaúdi-Arábiáé.És itt nem szerepel a NATO éves költségvetése,kb 470 Mrd USD. De összeadható az USA európai szövetségeseinek a kiadásaival. És akkor még emellé képzeljük a Nixoni Álmot, az Új Európai haderő-ről amerikai fegyverekkel és az azokra felvett amerikai kölcsönökből. Jó étvágyat Vietnám! Nem szivesen dobom föl az un "adatot" Kína hadiköltségvetéséről, akár azt a számot is négyzetre emelhetném ilyen erővel, amennyi évesnek egy kapitány tudkijönni a nadrágszija lyukszáma és a cipőmérete szorzatának több ismeretlennel való megszorzásából, de úgy 270 Mrd USD-t szoktak fantáziálni ezügyben, azt mondanám,pluszminusz 100 Mrd USD.

kr2.png

Pedig, ha lenne ideje Trump folyamatos fostos recskáztatása mellett z USA maradékértelmességének észnél is lenni,ráhülyerékázhatnának, hogy 2019-et írunk,miközben az USA háttérhatalma Nixon-Johnson korabeli kérdésekre Johnson-hoz  és Nixon-hoz méltó válaszokat választ. Csakhát... 2019-et írunk.

"Good Morning, Captain! The Night is Comin' "

https://2.bp.blogspot.com/-c1VSQ8HVA28/WQeCesB0MzI/AAAAAAAB90A/MqlSI77lbWMINx6w1mBGeLvS7HndwCV1wCLcB/s1600/11drunk11.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9314621604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.