Frick László Intézet 2019.01.23. 06:40

1G

Az 5G hajnala hasadtán írom ezt:

Ugye, az index meg a 444 menői büszkén voltak gecik/gecók 2015-ig. Tulajdonképpen,amíg fiatal az ember a pisiléssel sem foglalkozik, annyira természetes. Hát akkor a gecivel. Felnőtt Jogi értelembe véve "nagykorú" lett  több olyan nőnemzedék,akiknek a hüvelyébe soha semmiképpen nem kerülhet geci.. ésdeközben viszont a nőikozmetikaaiiparnak & marketing & Co.  köszönhetően mindenféle szerekkel gyakorlatilag annyira lecsirátlanítják a hüvelyüket, hogy kórosan száraz is állandóan meg a gombák melegágya lesz így,védtelenül. A geciben természetes klór is van. Jutalomhormonok enzimek,amik az egészséges pinához elengedhetetlenek és szintetikusan "spermicidek"-kel sem pótolhatóak. Egyszer egy önképe szerint frenetikusan szexuálista nő [-> Eternity, ó, anyám!]hőbörögte le a fejem azzal, hogy a pinaszaft KIZÁRÓLAG könnyszerűen viszkóz tiszta teljesen víz-áttetszólehet csak. Miközben a Wikipedia meg a Google korszakát éljük. [Dr Eternity: "Fehér hüvelyváladék csakis hüvelyi gombás fertőzés eredménye lehet!"]

Namost a Természet vagy a Jóisten, a Jósitennek oszt mindegy,minek nevezed :D nem kezdett el ott a Homo Sapiensbe külön nőimirigyeket mg férfimirigyeket konstruálni, hanem ahogy a csikló lényegében a hímvesszó gyöke és a kisajkak meg nagyjából a Zacskó Program emlékei,úgy a gecit termelő mirigyek is nedveket termelnek a nőkben, csak ugye.. a nemispecifikáció magzatikorszakában máshová sodródnak ezek a mirigyek.

Dr Czeizel szerint az ojropid férfiak termékenyítőképs, megfelelően fickánda spermiumszáma egy ejakulációra számítva lefeleződöt 1974 óta és ez a tendencia tart a 40 milliós alsóhatárhoz.

Spermiumkoncentráció A spermium koncentráció értéke azt mutatja meg, mennyi spermium van 1 milliliter ondóban. Mi számít normális spermiumkoncentrációnak? Normál esetben legalább 15 000 000 spermiumnak kellene lennie egy milliméter ejakulátumban. Mi okozhat abnormális értéket? Az alacsony spermakoncentrációt okozhatja az alacsony spermaszám vagy a túlzott mennyiségű ejakulátum is. Mozgékonyság (motilitás) A motilitási érték a mozgó spermiumok arányát mutatja meg. A megtermékenyítéshez a spermiumoknak fel kell úszniuk a női ivarszervekhez, hogy találkozhassanak a petesejttel, tehát a megtermékenyítéshez elengedhetetlen, hogy képesek legyenek a rendeltetési helyükig elúszni. A totális motilitási érték a mozgó spermiumok arányát mutatja, míg a progresszív motilitási érték az előre történő haladásra utal, akár egyenes vonalban, akár nagy ívű kör mentén. Mi számít normálisnak? Legalább a spermiumok 40%-ának kell mozognia, és legalább 32%-osnak kell lennie a progresszív motilitásnak, azaz az előre haladó mozgásnak.

Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/gyermektervezes/21298/spermavizsgalat-eredmeny

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/sperma.jpg

 

Ma már.. annak a pár kisbabának, akik még szerencsétlenségükre ojropidnak születnek császározódnak, ha pemfiszük támad a szájüregükben, és az anyukájuknak a fészbúkozás ellenére ez valahogy a figyelmébe kerül.. elmennek orvoshoz, az szert ír föl,patika ilyesmi
Petőfi korában ilyenkor az anya felnyúlt egy ujjal a pinájába, körbekalamolt és a pinanedves ujjával bekente a pemfisz tályogocskáját és a pinanedvben, esetleg a maradék geciben is természetes fertőtlenítők, sebhúzók és  tápláló anyagok, jutalomhormonok,mittoménmik , a pemfiszt letakarították.

A médiageci tebege a GeciGate estéjén siránkozott e szerinte pompás kifejezés devalválódásán. Most azonban a [NÉVKEZDŐBETŰ]+1G devalválódik kozmikus arányokban, mert a Jobbik a márkizayongásai közepette minden településen az aktuális fidesznyik neve-kezdőbetűje+1G nyomjaporhóban gumnicsimmatalppal a térkőre, falra, plakátra, buszváró falára, budicsempére vagy pártbrussúrába. Még szerencse, hogy a Jobbik fő agitációideológusai nők, Sneiderné meg Sélleiné, akiknek fingom sem lehet, a gecihez egyébként milyen a viszonyuk.

Tkp akik szidalmazzák a gecit, a testváladékra gondolok itt és nem Orbánra vagy az index/444 jeles ÚJSÁGÍRÓ-ira: nem tudják, mit beszélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr314583338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.