A címe alapján ez a czikkely mintha a problémamegoldó képességről szólna -pedig még két cimkével fogom ellátni, az egyik a sztenderd, a másik pedig a Méretes Barom lesz. Bár szerintem csak tipikos germano-anglo-saxo náci seggfej.

Dr Watson napok óta a vihar-a-biliben egyik mókás buboréka.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8b/James_D_Watson.jpg/800px-James_D_Watson.jpg

A Fehér fajiNáci-intelligencia  díszpéldánya

Kopipaszta az index-ről:

Watson pedig még büszkén is tetszelgett a tudatos provokatőr szerepében. Ami viszont már akkor is teljesen elfogadtatatlan volt, az a nyílt rasszizmus. 2007-ben a londoni Sunday Times [-> Blikk]nak adott interjújában Watson így fogalmazott:

Nagyon komoran látom Afrika helyzetét... hiszen az összes szociális kezdeményezésünk a földrészen abból a feltételezésből indul ki, hogy az ottani emberek intelligenciája megegyezik a miénkkel. Holott az összes teszt azt mutatja, hogy koránt sincs erről szó... Azok, akiknek fekete alkalmazottakkal kell együtt dolgozniuk, pontosan tudják, hogy így van ez.

Majd empatikus hangra váltott, és a brit kolonialista leereszkedés legszebb hagyományait követve így folytatta:

„Nincs okunk azt feltételezni, hogy az evolúció során földrajzilag elkülönült embercsoportok intellektuális képességei egyenletesen fejlődtek ki. Hiába szeretnénk az értelmet az emberiség minden tagját megillető univerzális örökségként látni, ettől még ez nem lesz igaz.”

Minden idők leges leginteligensebb Homo Sapiens fajzata hitlerék voltak. Azonban az Angol Szász Fehér Faj képviselői a végén, ha csak egy zsíros észak-atlanti tengerészhajszállal is, de mégintelligensebbek lehettek.

A fehérek szivesen érvelnek azzal, hogy őelőttük az "afrikai majmok" egymást mészárolgatták. Igen ám,de ezek a genocídiumocskák teljesen elmaradott, kőkorszaki körülmények között,pl szemtől-szembe, dárdákkal, esetleg nyilakkal történtek.Mindenesetre a győzteseknek közvetlenül be kellett lélegeznie a kiontott vérbélnyálhúgysár gőzeit.

Drezda vagy Hiroshima és Nagaszaki bombázói viszont vettek egy hihhhetetlenül éles fordulót és spuri haza.

A'szem, az Enola Gay-en keletkezett egy horpadás.

Igaz, Tokio napalmbombázó el-elokádták magukat az égre felcsapó sülő emberhús gőzei miatt...

Van az ojropidoknak ez a vicces válsága, éppen kezdi elveszteni az ojropid, "Az Isteni Fehér Faj" a világgazdasági jelentőségét és esik szépen-sorban ki a világpiaci vezetőpozícióiból, ráadásul a Világvezető Nagy Birodalma is ezekben az években szorul az első helyről a...

 

éppen ezen megy a vetélkedés az ojropidok között, az anglo-saxo WASP fajvédők úgy igyekszenek megoldani az USA pozícióvesztését, hogy szépen földrefektetik, kinyújtják és meggázoltatják Ojrópát és akkor majd relatíve lennebb lesz Ojrópa gazdasága az USÁ-énál és az USA a máshol már eladhatatlan cikkeit a senkit nem érdeklő hitelkereteinek a felajánlásával Ojrópának úgy süti el, hogy az amerikai történelemtudósok ezt írhatják be a történelemkönyvekbe: "Amerika immár a harmadik esetben mentette meg Európát!"

 

Persze ehhez az USÁ-nak mindenféle ötven éve elavult nixonista és mcnamariánus móccerekkel, a CIA klasszikus [-> Ááátatlan Gyuribácsi, a nagy CIVIL DOTATION pecsételő] eszközeinek felhasználásával kell a szart kavarnia. Részletesen  ezügyben:

Joint Vision 2020.

és illusztrációk: Az Arab Tavasz eseményei... az un "civilek" részvétele az afrikai szerencsepróblók [ nigériai emberkereskedők becsicskáztatottjai és a csicskáztatók] fuvarozásában a Földközi tengeren.

Különben csak annyiról van szó, hogy a népvándorlás a Föld alaptörvényszerűsége, az egyenlőtlenségek természetes kiegyenlítődési hajlamai miatt mindenképpen bekövetkezett volna, csak a Joint Vision 2020-ban leírt móccerekkelkicsit, pár évtizedet belegyorsítottak. Plusz a netokrácia és a kommunikációs booom következtében fellépő entrópia az ojropidok négyzetgyök-kettő elhülyülésével

 

mondhatnám intelligenciaesése mellett :D

 

Ezekben a napokban az ojropid nemzetijobboldalak hörögnek és afrikaimajmokoznakélveztükben, mert ez a tekintélyes Dr Watson, a DNSörökbecsű leíró Nobel-dijazottja, azt állítja, hogy az afrikaiak nem annyira intelligensek, mint az ojropidok.

 

Nos, az intelligencia a probléma megoldásának képessége.

 

Már az problémának nevezhető, ha emberek problémamegoldó képességét vizsgáljuk.

Van egy Világhírű Egyetem, annak megfelelő tudományosfokozatokkal dekorált team-jei, ezek szakterülete az intelligenciakutatás, légkondicionált, télen nyáron azonos hőmérsékletű és páratartalmu szupertiszta, rémületesen hygienikus körülmények között évtizedes munkával, többtízezer diák bevonásával a tesztek során elkészítettek egy

SZTENDERD MÉRÉSI ELJÁRÁST

az űrlapokkal.

Ezeket digitalizálták, betöltötték lap-topokba és USB kulcsokra, faszomtuggya, az a lényeg, hogy leszáll a repülőgép, hol szálljon le Afrikában? Hát ne Szenegálban szálljon le, bár ott is vannak szinte ojrópai körülményeket biztosító hotelek, de mégis,inkább, ha már, akkor egykorvolt Nagy-Brit Korona Alá Tartozó Gyarmatok egyikén vagy másikán szálljon le.

 

Nem tehet mást a Méretes Barom beosztott tudományos munkatársa (visznek csajokat is,mert Afrikában az AIDS/HIV fertőzés kontrollálhatatlanul elterjedt) ... csak ki kelllépnie abbóla kurva replőből és azon a kibaszott reptéren ott Afrikában még egy hernyó sincsen a repülőgép ajtajához, a szinte letaglózó napsugárzás alatt az elképesztően forró levegőből kell a repülőgép megnyugtatóan vaskos fingszaga után belélegeznie.

 

Tulajdonképpen nekem ennyi a Méretes barom intelligenciájának a vizsgálatához elég is.

Ha valaki a Föld egyik ege,éghajlata, társadalma...sőt, legyünk őszinték...bizonyos rassz-keverékében és a történelmi-földrajzi, infrastrukurális meg oktatási beágyazottságában kidolgozott

SZTENDERD MÉRÉST

fogja és leviszi Más ÉG alá... más történelem,egészen más földrajzi viszonyok a pont hogy a ráadásul fehér fajináécik által legyalult, eltiport, megsemmisített eredeti kulturára ráhordott ojropid kulturmocsokban kulturzombikkén nyomorgók közé és.. AZOKKAL a sztenderdekkel EZEKNEK az embereknek az intelligenciáját csak mérné

 

még csupáncsak hozzá, hogy fogna

már be is fejezheti,mert az IQ-ja 80-as és mivel szépszál magas angolszász ember, tehát a barmok kategóriájában akkor is a Méretes, ha különben van egy Nóbel díja is más üzletágban.

 

Köszönöm a figyelmet. És most mindenki tolja maximálisra a hangerőt,köszönöm! Mert most egyelőre nem találok szavakat. Viszont létezik zeneiintelligencia is, nézzük, néger közreműködőkkel hogyan oldotta meg a problémámat a nagy filozófus és gondolkodó, Frank Zappa: ...kérem maximálisra a hangerőt, úgy!

"Good night boys and girls!"

(tus)

/Frank Zappa kedvenc búcsúszavai koncertek végén/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7814552832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etelka93 2019.01.10. 06:32:44

Ezen a cikken én azért kuncogtam, mert a cikkíró szépen elmondja, hogy az intelligencia kb felerészben genetikailag megalapozott és az afoamerikaiak az átlagot tekintve alacsonyabb eredményeket érnek el. Meg : "az örökbefogadott gyerekek intelligenciája inkább a biológiai szüleikére hasonlít, és nem az adaptáló szüleikét követi". Majd levonja a következtetést: A RASSZNAK GYAKORLATILAG ELHANYAGOLHATÓ A SZEREPE AZ EGYÉB FAKTOROKHOZ VISZONYÍTVA.

Frick László Intézet 2019.01.10. 06:48:38

@Etelka93: Köszönöm a kiegészítést.

egyébként még annyit fűznék hozzá, hogy 100 éve meghaladták és cáfolták ezt a hipotézist.

A hyperpozitivizmuséssmechanikusmaterializmus délnapjaiban még az "emberi jogok" értelmezése csak közelített a maihoz, tehát egy semmibe számított vásárolni üveggyöngyökért.. vagy csak úgy "találni" egy egy bennszülött purgyét valamelyik Guinuában, trópusokon, Manaus mellékén vagy a namíb sivatagban.

Egyébként a barokk korszakban, valamivel a Felhomályosulés előtt meg unatkozó barokk hölgyek is foglalkoztak ilyennel, hogy egy cuki kis pokahontaszt.. a biliztetéstőlkezdve szokatnak rá az etikettre és nem csak azért cuki,mert a kis okszos pofikája a rizsporos paróka alól, hanem hímez és spinéten virtuóz.

Persze közben részeredmények lettek,ha egy kasztban a nemzedékek során egy felmenősorozatban mindenki ügyes volt a mesterségben, akkor de genetice... "íródhatnak kódok" 32 zenész cigány nemzedék 33-ik tagja vagy botfülűlesz, de ha nem, akkor legalábbmeglehetős zenész.

De ehhez Kodálynak is van egy bölcsessége, miszerint nem mindegy, hogy a magzat körül milyen rezonanciák vannak.

Etelka93 2019.01.10. 07:10:28

@Frick László Intézet: Szerintem hiba az egyenlőséget az egyformasággal keverni. Igenis léteznek genetikailag kódolt különbségek tízezer évekig elkülönülten törzsfejlődő populációk között. Elég csak a fenotípusra pillantani, hogy ezt belássuk. Persze, rá lehet mondani a feketére, hogy fehér, de ezzel eltávolodunk a valóságtól. Ez pont egy olyan dolog, amit a bűntudat, a túltolt pc és a vélt progresszió miatt a modern ember nem akar látni.

Frick László Intézet 2019.01.10. 09:41:32

@Etelka93: Igen, pont erre mutattam rá, hogy afrikaiak intelligenciavizsgálatára nem a sztenderdet kell odavinni, hanem otthelyt kell készíteni egy vizsgálati eljárást, rendszert, menetet és hozzá a teszteket.

Ha egy "kis négert" behozok ide egy kontrollcsoportba és a kontrollcsoport fehér gyerekek, fogmosás, fogselyem,fogszabályozás .. a kis négernek soha, esetleg az egészséges félnyers zöldséges táplálkozás (mert az megy a kontrollcsoportban is) ennek a vége az lesz, hogy a kontrollcsoport 20 tagjának 8 foga lesz caries-es, a kis négernek egy sem.

És ez még csak a fog.

nem fogok tovább menni egy ennyire ártatlan kislánnyal, de jócsomó más területen pont annak fogom kitenni a kis négert, mint a fehéreket és a kis néger mégis jobban fog teljesíteni.

Pl az összes tesiórát ellógják és csipsz és kóla.

De az eredeti felállásra:

Ugyanezt mondtam: elismétlem: Afrikaiak intelligenciamérése, mint probléma.
Ha valakinek ez nem probléma és amerikai sztenderdekkel lép föl, akkor ez egyben intelligenciamérés is, amin a mérő nem ment át. Nem felelt meg. Nem teljesített eleget ahhoz, hogy a mérésre joga legyen.

sok a szó, szóval Watson egy seggfej

így járt

Frick László Intézet 2019.01.10. 09:45:26

@Etelka93: Az egyik tanulság, hogy egy Páratlan Elmének

aztán... egész életében résen kell lenni, top-on lenni, összekapnia magát, felelősséggellenni.
Egyik szellemi példaképem, a zsidó Joseph Heller úgy volt vele, hogy őírt 1 regényt, ami jólsikerült. Szerinte a többi nem annyira sikerült.Magában a regényírásban aztán már nem érte el a mércéjét, de attól még.. mindhalálig azzal a felelősséggel élt, amivel annak kellett élnie, aki a zseniális regény megírta.

Ezt tanította Joseph Heller.
És Watson ezt a tanítást sem ismeri.

Intelligensnek lenni még az egyik fele a dolognak.
Dzsingisz kán is intelligens volt, szerintem kora kiemelkedője...

Műveltnek is kéne lenni.
Szerintem Watson lehet, hogy intelligens, meg felfedező, de amúgy egy tipikus félművelt angolszász tahó.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2019.01.11. 11:47:38

van ez az epigenetika nevű dolog, hogy a dns-hez hozzáépülnek izék, és azok ki-be kapcsolják, serkentik/gátolják különböző gének működését.
elvileg a fogantatáskor ezek törlődnek, de nem mindig 100%osan: egereknek szagot játszottak be, és utána áramütést kaptak. a leszármazottaik egy bizonyos részénél a szag - bár az áramütéssel sose találkoztak - ugyanazt a reflexet váltotta ki.
több generáció kell ahhoz, hogy egy rossz trend megforduljon, nem is beszélve a környezetről: ha engem minden nap vernének, éheznék, és nem aludnák hetekig, én se tudnám a szorzótáblát felmondani. pedig.
máskülönben az intelligencia életkimeneteli együtthatója olyan 30%, vagyis 3 magas iqjú emberből egy lesz sikeres, ehhez képest úgy kezeljük, mintha 100%os lenne a korreláció.

Frick László Intézet 2019.01.12. 07:29:30

@bs395: Igen,ez a története annak is,amivelidőbuszozáskor találkoztam, az éhező szatócsok dédunokái angolkórosak,a milliárdos szülők a 7-12 gyereküknek külön hozatnak szoptatósdajkákat,kecskenyájat tartanak a kastély mögött, reggel este csukamájolaj, a kor minden tudományos eszközét bevetik, de a gyerekeik még kinézetileg visszarévednek a nyomorgó ősökre, ólábak és horpadt halántékok, víztekintetek

Frick László Intézet 2019.01.12. 07:31:19

@bs395: Nem tudom a mai átlagembernek valami elbaszottul téves az elképzelése az intelligenciáról -de hogy egy DNS-kutató nóbelbonbonosnak is? Az intelligencia szó értelmezése mára távolabb az eredetitől,mint a liberális -é.

2019.01.18. 09:09:24

@Frick László Intézet: Hány éves az a bácsi? Én inkább azt nem értem, miért kell ennyire szélsőségesen reagálni, meg elvenni a díjait. hülyeségeket beszélt, de akkor is letett valamit az asztalra előtte.

Frick László Intézet 2019.01.23. 13:03:33

@nagyjoco: Nem tudom, bele kéne mélyedni jobban a bácsi történetébe.Ismerek érdemdús bácsikat, akik egyébként pedofilok voltak vagy tolvaj vérnősző barmok, de ez valahogy... sose derülhetett ki róluk, mert tudod,milyenek a falusi népek őfelőle az látszott, hogy pedagógusnapra egy szekérderék virágot kapnak és az, hogy mindenféle fasznbak, kurafinak,pedifil állatnak lehordják, a feleségét kivakarózottkurvapicsának, szóval ezek a részek sose juthattak a füleikbe.

Amikor még vérmes voltam, mint pl te, akkor kurvára igazságtalannak tartottam, hogy ezek az emberek így fognak szépen kimúlni a világról és utolsó gondolataikban a 100 köbméter virág fog virulni, hogy ők mennyire ügyesekmeg okosak voltak, aztán a bácsit elhagyta a felesége, nem eszik rendesen főttételt, úgyhogy a szokásos végbél..esetleg vastagbélrák nemsoká benéz neki.

Általában.. kezd az igazságérzet meg a bosszúvágy is kiveszni belőlem, mondjuk a veronai buszbaleset ..esetleg tud izgatni,mert soha nem fogjuk megtudni, mi történt, ugyanis a busz gumiabroncsai elégtek, amit tudhatunk, az az, hogy a valamiért kitérő busz nemhogy korlátnak ütközött és azon sodródott, de ez a korlát bűnös hanyagsággal szinte nem is létezett, amicske belőle, az meg felnyársalván megvezette a buszt és a Mercedes busztervezői meg a gyári üzemanyagtartályt úgy tervezték meg, hogy soha eszükbe nem jutott, hogy a busz ooldala megsérülhet.. vagy ha, akkor majd valaki más viszi el a balhét, pl a sofőr vagy a buszos vállalkozó, de még nincs vége,mert a szakszerűtlen korlát a tartályt belezúzta a motortérbe és a múanyag borítású busz a szinte egylobra gyűlékony belsejével lángra kapott, jólérted, égtek le a borító műanyaglemezek, mert a Mercedes-SETRA tervezői a busz tömegének kisebbítésére meg az anyag olcsóságára és effélékre gondoltak, hogy majd nem lesz rozsdás, most azt hagyjuk, hogy a busz váza gyakorlatilag szikkadt fostból készült.

Annyi becsület volt az olasz helyszínelő rendőrökben, az ő szemük előtt ott volt az igazságnak az a része, amit KÉSŐBB és a magyar hatóságok nem gondoltak elég ütősnek, de a rendőröknek látniuk kellett, hogy aljas gazemberek nem szereltek föl elégséges korlátot és a felüljáró lábairól elvezetőt. Meg is kapták az autópályamérnökség felelősei, amit érdemeltek, csak ugye valami csindradatta itthon is kellett a címlaptündérek és médiagecik által feltüzelt népnek.

2019.01.23. 13:11:34

@Frick László Intézet: Én kettéválasztom az emberek buta elképzeléseiket és az eredményeiket. A DNS felfedezéséért kapott díjat elvenni valakitől azért, mert beszélő állatnak nézi a feketéket, nos, szerintem az ilyen ártalmas.