Természetesen ez így baromság, ahogy van, soha nem is volt Gyurcsánynak kottája.

puccini.jpg

Puccini kézirata -a Getty Images tulajdona forrás

Gyurcsány kottáját persze írták valakik, nem tudom,látta-e, emlékszik-e az olvasóm [Schaffer] Forman Amadeus-ának arra a sokat és túlkritizált végére, amikor a haldokolván röhincselő Mozart diktálja a Rekviem [alapvető ötletében Michael Haydn-től] származó }passzusait és ezeket a házibarát, aki Constanze-t kúrogatta, Süßmayr írta le úgy, ahogy a filmen (a darabban??) dramaturgiai okokból Salieri.

"Gyurcsány kottájába", abba a nemlétezőbe az utolsókat pont tíz esztendővel ezelőtt irkálgatták.

"Szemétnek, szarnak, rossz munkának nincs gazdája!"

magyar népi bonmot

Gyurcsány kottájával kapcsolatban,úgy látszik, egy zseniális vésnöke sem akar valahogy jelentkezni :D

Gyurcsány egyébként a melóval már régesrég végzett 2008-ra, tavaly március 10-én volt 10 éve annak, hogy Petschnig Mária Zita kamingútolt ezügyben a Kossuth rádióban. És azzal Petschnig egyben azonnal ki is nyírta magát a közéletből.

Tíz évvel ezelőtt remek volt a közhangulat az országban, ezekben a napokban derült ki, hogy az Európai Demokratikus Nagyrutint újfent & alaposan megbaszva nem lesznek előrehozott választások.

A teljes magyar szellemi élcsapat a portfólió-pont-hútól az indexen át az akkoriban néha még az áltárgyilagosságára adó [papír]HáVéGé-ig táplálta a tömegek felhőtlen örömét azon, hogy nem lesznek előrehozott választások, tehát nem nyerhet a Mocskos Vidéki Cigány meg a bandája.

Herbie Hancock kottáját is felhozhatnám illusztráció gyanánt.

Szóval ne tessék elképzelni szabályos stráfokat az akkurát kottafejekkel és jelzésekkel se allegro,  se molto, se pizzicato se basszuskulcs se semmi ilyesmi.

A csődbevivő kormány akkori miniszterelnökét, Gyurcsány Ferencet, akinek még az IMF által sem érthető okokból nem kellett lemondania, a fejlett nyugati igazitagállamok politikusai feszt a magyaroknak azzal a híres közgazdász tudósával, a Bokros Lajossal basztatták, mi van vele.Úgyhogy Gyurcsány még gyorsan lerendezte ezt a Bokrost, eszébe ne juthasson senkinek sem a Fejlett Bezzeg Nyugaton, se idehaza még egyszer.

Gyurcsánynak volt az a politikaitúsza az "MDF"-es Dávid Ibolya, közeledtek az EP választások, a politikailag imbecillis Bokros kottaanalfabéta is lehetett,mert egy pisz, kérdés és zokszó nélkül közreműködött a politikai zombivá való garázsolásában, ti Gyurcsány kottavésnökei szépen odarajzolták Georg von Habsburggal egy plakátra. Ezzel tolmács nélkül, a magyar nyelv ismerete nélkül, egyszerűen képileg sikerült Bokros egy életre is ellehetetleníteni úgy, hogy mindenkit jól le is összeesküvéselméletesőztek, akinek égnek állt a haja attól, hogy Bokros ekkora politikai buta egy ostoba bárgyú. Variatio: Valaki jól csőbehúzta.

Bokros Lajos a sikeres választás után kövér ló vánszorgásban sietett föl a szerinte helyére a Liberális Frakcióba, ahonnan, mint macskát szarni se, rúgták ki, ahová szerintük egy Georg von Habsburggal 1 gyékényen áruló való. Bokros Lajos még ma sem érti, miért.

Innen túl is tárgyaltam a Mocskos Kéthét című opuszomban.

Utóhang:

Gyurcsány kottájában még egy börleszk szerű zárórész következett Gyurcsány távoztatásáról, elhitetni az IMF-fel, hogy a Farkasverembe Esett Ártatlanarcú Kisfiú az valaki egészen más. Gyurcsány bediktált az indexnek egy őt röhejes faszariként ábrázoló anekdotát, amiben az első házasságából származó két fia szerepelt, meg a fodrász és ha jól emlékszem 500 Ft, mint zsebpénz.

 

Akkoriban odavéltem, hogy a csődbevitt ország élére majd rogyásig nyeretik a FIDESZ-t 2010-ben, kiderül a csőd, amiért a 2012-es előrehozott választásokban aztán a nép jól megbünteti a FIDESZ-t.

 

2012. január közepéig, vagyis hét évvel ezelőttig remekül is alakultak ezügyben a dolgok, 2011. decemberre előkerült netokratíve a Snitt Elnökúrról őrzött leaks, eddig ki nem tudott okokból a HáVéGé lett az a megosztó, aki a már jóformán bezápult többéves lekas-et megoszthatta. Országos volt a botrány és az országváltó hangulat, a sajtómunkásság a maga részéről már végzett is  orbánékkal, ki voltak terítve

 

már csak egy... hátööö... mégiscsak képviseleti demokrácia lennénk, ne várja már senki az újságíróktól, hogy ha politikát csinálnak demokratikusan ellenőrizhetetlen módon, akkor még erre felelősséget is vállalnak, arra van az a sok geci politikus, hogy a helyzetet, amit a politika csináló sajtómunkás szépen megteremtett neki, aknázza ki...

Na ekkor kopogtatta meg a mutatóujja körmével a kottáját Gyurcsány, a nemétezőt, ÁCSÍÍÍ!

 

Napokig tartott, amíg a zenekarok leálltak:

"Nincsen még kész Bajnainak a programja, nincsen készen orbánváltó demokratikus erő, tessék szépen várni 2013-ig, amikorra majd a Gordon készen lesz a programjával."

 

Ugye, ez 10 éve történt, az meg 9 éve derült ki, hogy Bajnainak még mindig nincs is készen a programja, viszont ő végképpen ki is vonul a magyar politikai közéletből.

 

2013.. az már csak egy évnyire van 2014-től... egy év és még mindig nincsen az ellenzéknek más programja az egységbe forrasztó orbángyűlöleten kívül.

 

De ez már tényleg egy egészen más történet, nem a "Gyurcsány kottájáé"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr314553682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.