https://ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-01-01/ab04f353a6fe45018936319fad05a119/620x0.jpg

Itt nemrészletezendő szituációban a szülő szembesül azzal, hogy a gyereke buzi. Nem tudom, van-e gyereked, énkedves dráága olvasóm... ... de egy szülőnél alap attitüd az, hogy a gyerekét felesleges köröktől szeretné megkímélni, tehát pl ha alkoholista voltam, ráadásul még az irodalomban is szakterületem az alkohol és Hemingwayt, Hajnczy Pétert meg Dovlatovot keresztül-kasul olvastam ezügyben és nekem még Brazíliába se kellett elutaznom, mint Bede Mártonnak, hogy reveláljak.. tehát amikor az ember észreveszi, hogy a gyereke alkoholista lett és.. nem születhet mindenki Frank Zappának, na. TUDOM, hogy Frank Zappa hogyan csinálná... csak nekem nincsen olyan kampós nagyorrom meg erős szakállam.

Szóval Faludy is csak biszexuális volt.

Általában az a véleményem, hogy filmrendezésről filmrendezőt, és a Beatles együttesről nem Ungvári Tamást vagy Benedek Szabolcsot, hanem inkább valamelyik beatle-t jó megkérdezni.

George Michael-t már az alkonyán megkérdezték a buzulásról, azt mondta, hogy ő ugyan csontbuzi.. de bevallja őszintén, hogy néha egy-egy nő... annyira kedvesen nyomul, bájosan törtet, hogy csak meg-megbassza, na. Egyszerűen némelyik nő annyira kedves, hogy nem tud ellenállni. Mármint sajátmagának abban a hirtelentámadt gusztusában, hogy most ő pinába márt. .

Nemolyan régen, vagy két éve a méltatlanul elfeledett nagy filozófusunk, aki megmentette a magyar ifjúságot a neuraszténiától azzal, hogy nem fordította le nekünk, hanem magyarra alkalmazta a Winnie The Pooh-t,

Karinthy Frigyes ezt mondotta:

"Kétségtelenül vannak bennem női vonások, hiszen anyám nő volt."

Egyszerűen arról van szó, hogy az ember, mint lény, a DNS-ében kb 400 CD-nyi adatemléket hordoz őseiről éspersze ezek arányosan nőiek ésvagy férfiasak meg gondolom, hogy valamennyire arányosan buzik vagy biszexuálisak.

Szerintem a mai fiatalemberek egyre terjedő buzulása több, egymástól független eszmeigalaxis titkos gravitációs módosítóhatásának együttese.

Egyszer megkérdeztem egy kamionost, milyen szerinte Franciaország, ezzel a mondattal intézte el: "Eléggé bonyolult, a nők férfiaknak,a férfiak nőknek látszanak ott."

Szerintem a mai modern korszerű, jövőbevezető buzulás azzal kezdődik, hogy a gyermek, az újszülött teher a szüleje számára és személyes szabadsága korlátozását, a következő 20-30 év rabságát látja a gyermekében.

A teljesen mindegy, milyen genitáliájú és mennyire jövőbevezetően korszerű vagy elavult, de mindenképpen egypicsa "szülő"  fejlettudatú laissez faire-nek képzeli el a gyerekével való totális nemfoglalkozást és ráhagyást.

Az emberkében, amikor ébred, ami ébred... a mintákon túl.. ugye... milyenek a minták.. anyu felcsatol magának egy műfaszt, apu négykézlábra áll neki és odakínálja a segglyukát, anyu meg megbassza azzal a szíjas izével és apu nyög.. az, hogy érzékeny területek "viszketnek" vagy csiklandanak... természetszerű, hogy a szeretetttelen magányos gyermek is akar valamit a kis testében feltermelni, ami de genetice, evolúciós kódban a szülei, főleg az anyja érintéseitől támadna.

Úgy kezdődik az élet, hogy az iszamos kis újszülöttet az anyja a mellére veszi és az érintéstől mindkettőjükben feniletilamin termelődik, ez a kódenzime a szerelemnek és szeretetnek.

A mai fiatalok még..meg gyerekek...óhatatlanul minták közé keverednek.. Magyarországon tabu a maszturbálásról beszélni, míg pl angolszász, germanoangloszaxo kultúrákban az anya a lányával vagy baricsajszik szépen megbeszélik és kitárgyalják a merrőlhánymétereket.

A férfiak alapvetően is súlyosan el vannak maradva a nőktől,úgy saccolom,kb 5000 év. 25000 éve még nem volt nemek közti munkamegosztás, egyformák voltak a tagok, lábak és praclik. Tehát a nők ezeket az édes kiskacsócskákat, finom ujjackákat édesz pici lábikókat csak pár jégkorszak óta szedték össze.

Szerintem ma a buzipárok félig meddig kényszerből is vetődnek össze. Ma már a minimális-elégséges toleranciára sincsenek rászorulva az egyedek. Mindennek AZONNAL kell jónak lennie, cipőnek, farmernadrágnak, autónak, lakásnak, állásnak. És kapcsolatnak.

Felveszek egy jó szakember fiatalt, aki stresszel az új munka miatt, izzad a tenyere és viszonylag rosszul alszik, ezért már a 3. napon nem akar bejönni dolgozni. Próbálom megközelíteni azzal, hogy ez minden újban így van, sokkal több erőt meg erőfeszítést visz bele az ember, aztán, ha megszokja, huszonötöd ennyire sem fárad el: "Adj... ne nekem.. magadnak két hetet ebben a munkában, hogy megismerd!" -könyörgöm De nem: AZONNAL fel kell mondania, nem ad esélyt és... nem érti meg, amit mondok, a szemében egy hülye szenilis vén geci fasz vagyok csak.

https://ksassets.timeincuk.net/wp/uploads/sites/55/2017/03/GettyImages-461546170_GEORGE_MICHAEL_FADI_FAWAZ_1000-920x584.jpg

Szóval.. szerintem a motívumok sokkal-sokkal alacsonyabban vannak és a buzi fiúk azt tapasztalják, hogy két férfi sokkal kényelmesebben él együtt mint heteró párok esetében. Sokkal kompromisszumkészebbek. Amikor egy lánnyal szeretkezik,,, már mindenki tudja a haveri körben, hogy nemjól nyal pinát, de ő még nem tudja,mert a lány nem mondja meg neki. A kávéfőzős csajszinak a sarki bisztróban már megmondta.

Amikor kétfiú egymást kúrja, az éppen segglyukat tartó úgy érzi, rászól a másikra, hogy több nyálat kenjen már a faszára, na. Ha egy mai heteró pár elmennek világkörüli útra, a fiú a lányt már a reptéren cipelheti csomagostul a hátán.

Én már... semmirevaló öregember vagyok : Huszonhét korszakkal ezelőtt egy más világban, más társadalomban lettem ivarérett. De későkamaszkoromban, amikor a haverommal építkezéseken talicskáztuk a sódert, homokot, a maltert meg betont 16 órákban, a rágyújtásokkor azon agyaltunk, hogyan baszhatnánk át a termelőszövetkezet vezetését és szereznénk ingyen telket, hogy oda valami házalapot eszkábáljunk a miből ugyan, hogy OTP kölcsönt kaphassunk házépítésre.

Eközben a leány kortársaink életterve kb az volt, hogy hozzámennek a Lacihoz, Pistához vagy Józsihoz.. meglesz a napi biztos rendszeres orgazmusuk oszt.. a többivel majd lesz valami. Húsz korombeli csajból egy nem tudott egy ételt megfőzni vagy egy kibaszott gombot felvarrni. Amikor katona voltam,óriási nagy marakodás ment a mosáshoz a melegvízért, a mosógépekért meg a centrifugákért. A lánykollégiumban, ahová fel-felszöktünk dugni, a mosószobába senki nem mert bemenni se a pókhálók miatt és a mosógépet meg a centrifugát valami furcsaa.. síkos por lepte belül. A csajok sportszatyrokban hordták haza a szennyest. Pedig akkoriban a legtöbb bugyi meg zokni műszálas volt ám! A bugyik szivecskések vagy macisak.

A motívumok mindig alacsonyabban vannak. A buzulással kapcsolatban ma az alterség, a kúl szubkalcs, a menőség, fejlett társadalmakban is sokat buzulnak .. nem tudsz megnézni egy kibaszott tévéműsort.. még Gordon Ramsay-nak is kötelező legalább egy buzit behúznia a karácsonyi főzőműsorába. Az ikszfaktorok palimadárvadász különítményei közé egy külön buzikutató csoportot is beszerveznek.

Valójában azonban a legtöbb férfibuzi pár esetében a fő motívum a férfiakra jellemző nyugalmivágy.

A lányok imádják a rumlit, a haajcibát, a sikoltozásokat és zokogós cirkuszokat, a könnyeket és újszülöttkoruktól kezdve abba szocializálódnak, hogy egy nő megengedheti magának azt, hogy semmi se legyen jó és az ellenkezője sem. Ha elöl lett hely a repülőn, az a baj, ha középen az és ha hátul, akkor meg az. Azonnal felszállás után pisilni kell és hogy mer ez a sok picsa itt mind sort állni a pisilésért? Délen túl meleg van viszketős és fertőző, északon vagy mindig süt a nap, túl világos van és a szúnyogok,erről nem beszélt senki és nincs egy kibaszott toi-toi, hová pisiljen?

A fiúk nagyjából szexelés közben is ezt tapasztalják, pl amikor 11-12 éves korukban megkapják az első meghívót a szexbulira, már minden osztálytárs csajszi, aki ott van, annyira tapasztalt és dirigálnak. A fiúk igyekeznek megfelelni, de folyamatos a cancogás, most mért nem így van, zokniban, hogy gondolta, na, ez fáj, ez húz, így viszont túl csiklandós. Mondják ezt azok a lányok, akiknek valahogy túl sok foga van és ha a faszukhoz nyúlnak, az száz tű, húz és fáj.. most... ezt így kell? Cacogás, vihogás és nevetgélés, mesterkélten lemélyített hangok,megannyi kis Drú Berimúr. A fiúk arra döbbennek rá, hogy ennél még az is jobb, ha otthon kifejik maguknak.

Ráadásul a pinaszag ki ment a divatból, minden teljesen sterilre és szagtalanra sikálva, illetve a leölt hüvelyiflóra és fauna miatt hagymaszagúlesz, akkor mégtöbbet sikálja. Nyálasan meg nem szabad, mert az unhygcsi és gusztustalan, mármint a nyál.

Pedig a pinaszagnak is funkciója van, egy csomó enzim meg jutalomhormon és effélék, ezek teljesen kiesnek a mai fiatalság, a mindkét nem érintkezéseiből.

Most egy olyan generációt császároznak ki a világra, akikben nem fog feniletilamin termelődni az anyjukkal való elsőérintkezésre. Új , korszerű, jövőbevezető családformákba "születnek" ezek a gyerekek, öt elavult, régiformájú ócskaházasságből négy odalesz az első ötéven belül és ez az elmaradott Orbanisztán statisztikája, a fejlettisztáni adatok mégjövőbevivőbbek.

A közvetlen környezetemben a 15-25 éves férfiak többnyire, súlyozóan meghatározó többségükben úgy nőttek föl, hogy beágyazott és rendberakott szobát.. asztalt terítve ételekkel... a konyhában, a sütőből kivett... mondjuk egy kibaszott piskótát megkenve bolti műlekvárral.. nem láttak, ötféle ételt ismernek, a bundáskenyeret, a sűthússsokat, pörkőőtteket meg a fasirtot a rántotthúsokkal. A nagymamájuk még csinált töltöttkáposztát meg paradicsomos húsgombócot, amikor kicsik voltak és főzött pudingot, amibe kekszet aprított.

És egy ilyen15-25 éves fiatal férfit kifog magának egy 13-15 éves cigány nő. Amikor elkezdi pinázni.. furcsa nedveset érez az ujján, megszagolja és.. erős pézsmaillatot érez, persze fingja se lehet a feromonokról,mert biológia órán a tanár természetfilmes CD-ket tett a lejátszóba.

Amikor szopatja a cigány csajt, az is nagyon furcsa... mintha nem lennének fogai és minden jaj annyira síkos és szív erősen. És amikor kezd jólenni neki, nem állítja meg, sőt, nyugtatgatja a kezével, kussoljon.
És aztán, amikor együttélnek, a kis szobakonyha kitakarítva, rendben.

mindenhová kis szines tüllfüggönyök felrajzszögezve és a kis nő rétest nyújt az asztalon és a tőzhelyen fő a tejszínes csirke meg ilyesmi. Borsóleves (igaz, fagyasztott borsó, meg leveskocka, de valami furcsa izé, ami az iskolai menzán ha volt, de persze csak hasonló)

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1433/14331/143318/14331870_317a48f20eb18b57c408eb96f277fc20_wm.jpg

Fejlett nyugatisztáni buzik is szoktak így járni Thaiföldön, amikor kiderül, hogy a seggbekúrás kategóriájában biztonságosabb egy kiscsajt vásárolni havi 11000 Bath-ért mint kisfiúkkal kezdeni. Telnek-múlnak a hónapok és a buzikám már azon veszi magát észre, hogy elől a felesége, hátul meg az anyósa kapaszkodik a 125 ccm-es Yamaha robogón. Persze nem arról van szó, az asszony néha elnézi, ha a ladyboy uncsitesót valami családi összejövetelen leszopja a férje a régi szépidők emlékére, de alapvetően

csak ismételni tudom: a motívumok sokkal alacsonyabban vannak.

Én sem értettem sokáig Fannyt meg Faludyt, pedig már "nagyfiú" voltam.

Most az, hogy Faludy biszexuális volt, annyira nem számít. A női annyit tud a saját testéről, mint mondjuk egy gordonka vagy Stenway zongora tudhat. Vagy Fender Stratocaster.

Komolyzenészek szoktak arról beszélni, hogy egy-egy ajándék hangszerrel milyen a viszonyuk. A laikus azt hiszi, hogy valami műűűvészieskedő affektálás az,amit hall. VCannak esetek, amikor özvegy valami fiatal tehetségnek adja a mesterhangszert... de az a mesterhangszer nem adja magát az Ifjú Mesternek vagy az ifjú mesternek nincsen türelme magához igazítania.

A motívumok mindig... nagyon.. nagyon alacsonyan vannak. Szwerintem Faludy azon nyomban, amikor a fiatal lány megadta neki magát, azonnal a lány segge vájatába fúrta az arcát és amit a legjobban szomjazott: jó alaposan kinyalta Fanny ánuszát, ameddig csak a nyelvét bele tudta tolni az öreg.

Ez egyébként a cigány stricik módszere is, ha új húst akarnak fogni.

A begyepesedett fafejűek feszt Faludy töpörödött pisilőjére, a már semmi nedvet nem termelő mirigyeire gondoltak, kontra a mohó lánypinára, ami, ha olyan fázisban van, napi tíz orgazmusra is csak peckeskedik viszketőn tovább.

Senkinek nem jutott eszébe, hogy a szerelmesek.. el képesek élvezni azon, ha egymás ujjait szopogatják vagy sikálják egymáss ujjbegyét.

És Faludy..úgy belemagyarázta a szerelmét Fannykába, ahogy ezt csak a költő és azok közül is csak Háy János volt képes jól megragadni:

Faludy egy életre szerelme betegévé tette Fannykát, szegény azóta is öreg faszikkal kínlódik, hogy legalább haloványan olyat tudjon élvezni....

 

Nem tudom, mi motiválhatta Faludyt, hogy a hálóját nem egy fiúkára vetette ki.A vén küsmödi vasorrúbábának mindegy lett volna Jancsi vagy Juliska csoncsikója. Arra gondolok, hogy az öreg sámán talán a zsenge leány  pinaszaftba gondolt több neki való életenyújtó elixirt... és nem a fiúgecibe...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1914543410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.07. 08:32:20

Régen volt már ilyen minőségű írás, gratulálok. Ezt kicsit emésztenem kell.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.01.07. 19:14:13

@nagyjoco: Szerintem ezen nem szabad gondolkodni. :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.01.07. 19:15:38

Nekem amúgy ez a nagy borotválásmánia is fura, hogy mindig mindent már simára kell borotválni... Mint valami kislánynak. Jó mondjuk a szőrös női lábhoz már én is túl fiatal vagyok az igaz.

Frick László Intézet 2019.01.08. 09:51:04

@Sipi81: Egészenpontosan kertitörpeszakállas arc
kisbabásra borotvált zacsival meg ágyékkal és természetesen ánuszkozmetikázva.

Most a férfibokavillantás az, ami lenyűgöz.
Egyszer egy nő felajánlotta, hogy szivesen megszopkdoja a golyóimat -ha jó simára borotválom előtte.
Átnéztem a bakancslistám listájának az előválogatóját, ott volt ez a golyószopogtatás, morfondíroztam is egy kicsit, milyen lenne, ha hogy is borotvánám le, hogy, aztán úgy voltam vele, hogy ha már sétáltam a Holdon, valahogy csak jól el tudom képzelni ezt a golyószopogatást is, hagyjuk.