dúúúrván táámadó netovábbok:

Avagy

Milyenviharmár  egy milyenintimbetétben:

Korai erőszak :

"Hajnali fél hétkor érkezett a bejelentés!"

Tél Tábornok Terrorja:

"Durván támad a tél, helyenként 2-5 cm hó is hullhat."

"A szakemberek szerint azonban ez még változni is fog az éjszaka folyamán !4!!4!4!, a havazás előbb havaseső!4!!4!4be, de éjféltől !4!!4!4már akár !4!!4!4esőre is válthat!!4!!4!4"

"Hétvégén akár havazhat is.Mutatjuk, hol adtak ki figyelmeztetést!" [Ha a barom bekapja a horgot és rácslaffan: Zalában és Somogynam adtak ki sárga figyelmeztetést.]

tömegszámítás:

"Soha nem látott tiltakozó tömeg Pécs belvárosában!  1200-an a ---" Jó, legyen 1500.

Vajna Tímea bugyiban síelt

tenyleg_tulzasokba_esett.png

Vagyis lényegében body-ban, amire rávett egy kis fehér pulcsit. Viszont a femina-pont-hu ismeretlen fogalmazója szerint még pont Timcsike esett a túlzásba :D

 

Az index szerint a német adathekkelés milyen már:

nemolyandemindegy.png

Nem, semmi köze hozzá, még politikai hasfájásba belebetegedvén a budin erőlködve nyögvén sem olyan, de ezen már nem fog segíteni a magyaroknak az a legendás Öregistene Fasza se.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5714537726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2019.01.06. 07:22:46

@Burgermeister: Timike ebben a formájában, ahogy ismerjük, a jókislányok, a Magyar Haladó Szellemiközélet Nővédelmi Tagozata, röviden a mozgalmár feminimopicsoidok munkája.

Timcsi egy igazi cigány nő -én sunázom is, nagyon. Volt neki egy nagy szerelme, a kapcsolatuk a cuigány néphagyományoknak megfelelően múladozott éppen el, amikor az oktondi, tudatlan, a cigány kultúrát nem ismerő feminimopicsoidok súlyosan beavatkoztak.
úgy nagyjából a bírósági szakasz idején a feminimopicsoidok már felismerték, hogy Timi szétszopatta az agyukat, de úgy voltak vele, hogy a precedens ennyit megér.

Frick László Intézet 2019.01.06. 07:23:40

@Burgermeister: Én Timivel vagyok, őt támogatom, pompásan szórakozom azon, ahogy önképük szerint jeőjjdehaladómár nők a látens cigánygyűlöletüket rajta kiélik.

arnyekveto 2019.01.06. 16:54:26

Bebizonyosodott! Ez a blogposzt most durván letarolja a netet mint Mátrát a szélvihar, soha nem látott drámai mértékben nőtt a rákattintás az elmúlt 24 órában. A szakértők szerint ha ez így megy tovább irányíthatatlanná válik és akkor brutálisan kivégzi a netet. A kimutatások szerint negyedszázados csúcsot döntöget a kattintáshullám, a kép csak illusztráció. Szenzáció! Soha nem látott, soha nem hallott, soha nem tapasztalt, derúlt égből ránkszakadt.

Vagy nem?!

Frick László Intézet 2019.01.07. 04:36:26

@arnyekveto: Nem hát :D Ez neked epe, amit itt okádanál? baszod :D Kezdő alkoholistakoromban csak unikum formájában több keserűt is simán bevettem :D
A Mátrában ritkán beálló szélcsöndben, egy déli lejtő áprilisi kánikulai napján ha lehull egy tölgyről az utolsó tavalyilevél, na, az, mielőtt az avarszőnyeget zerrentené, na, az a szélvihar, az is jelentősebb lesz :D