Nagyon szerencsés a magyar... nem véletlenül Weöres Sándor és Arany János népéről beszélünk,mert egy kifejezés a magyarban, legyen bármilyen alakú és a buzi ilyen, hiszen jassz-tolvajnyelv-börtönszlengből ered
a buzi-ja valaminek és a buzulás több, mint szexuális, aztán ezzel a melléktartalmával megtőőőőtvén gyorsan visszatőőőőt az eredetibe is.

Elképesztően sok és szagos levegőt szívtam HHHHH gyerekekkel.Írtam is erről eleget, még túl sokat is, az elrabolt gyerekkorú emberekről, pl 10 éves nőkről, bár a gyűjteményemben a legfiatalabb nő 7 esztendős.

Nos, a lényeg, azt figyeltem meg, hogy a szeretethez... érzelemmegynyilvánuláshoz.. jóformán éltében még 1 azaz egy jó szóhoz sem szokott emberek,amikor egy másik ember óvatlanul megsimogatná vagy félváll magához ölelné oldalvást, pl egy 7 éves nőt egy 8 éves nő... az húszkörömmel kapara le magáról bőnyállal ordéjjással. "Ne buzújjá, nem vagyok búzzíí"
Termésszetesen egy olyan kolléganő, afféle, akiről a geci kapcsán már írtam, ilyenkor arra kérdez rá flegmán, hogy honnan tudná egy 7 éves kislány, mi a buzi, természetesen ilyen esetben a 7 éves nő igencsak részletekbe menő, mégiscsak párszavas definícióban fogja meg neki.

Én ezért szoktam a buzit buzinak nevezni. A magyar nyelv poetikus nyelv és a buzi szavunk kifejezésként annyira gazdag, hogy a nyálas stréber gecik gizdáskodhatnak, pl cigány striciknek a szokása ez, egy nagyobb szövegösszefüggésben elhagyja a számat, cigány, azonnal lecsap rám, hogy rasszista vagyok, a romák ----

Tehát amikor engem valami ér, mert ki mertem mondani vagy leírni, hogy buzi... megnézem először, ki mondja és... eddig még kizárólag heteró stréber seggnyaló aljadék karrierista tettető, röviden jógyerek kötött belém effélével (vagy moderált szó nélkül, jellegzetes sunyin)

Amikor a 7-8 éves embert a szokatlan gesztus éri... megborzong, mert olyant érez, amit eddig csak önszeretgetés közben érzett. Furcsa a számára, hogy más ér hozzá.. arra már nem emlékszik, amikor az anyja csecset adott neki és ösztönszerűen vagy amikor az anyja a szájába köpte az előrerágott fokhagymáskóbászt a kinyérrel, pláne,mert akkor még 21 napos volt.

Az ő teste.. az ő vára és eddig bármi érte, az támadás volt, pl amikor a tizenvalahány éves bátyja a faszát a ----
Jó is ez a bizseri... de szégyenli is... kifelé is mutatnia kell ellenállást.. még akkor is, ha valóságosan-titkosan... belülről vette a lapot.

Külön nehezíti ezt a szituációt az, hogy 4-5-6-7-8 esztendős emberben, ha HHHHHHHHH... attól még...maradhatnak gyermekcse foszlányok, pl gyermekségérzés, apát vagy anyát lát bele még annyi csalódása ellenére is a nagyobba a felnőttbe... de már.. nem akar még egy ilyent. Miközben mégis akarná.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3714537360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.