Mostani tanulmányaim szerint úgy látom, hogy a Fehér Faj egyik legmaradandóbb kulturális alapítványa a fehér Test és Arcszín Kultusza lesz.
Gondoljon arra drága olvasóm , hogy Colin Powell, Condoleezza Rice vagy Obama is mennyire bele tudtak fehéredni posztjaik betöltésébe. XVII. osztályú indiai színészek dollártízezreket költenek tartós bőrfehérítésre, nembeszélve a kabadi teremjáték sztárjairól.

kabadi.gif

A Világ Kozmetikaiiparának és Világpiacának a súlypontja is követte más húzóágazatokét és jelenleg az ojropidok a fasorba se nincsenek, bár szerintem Kína az utóbbi 2-3 évben helyet cserélt a rangsorban Dél-Koreával. Tehát az első Kína,a második Dél-Korea és a harmadik a világ kozmetikumpiacán japán és ezt KIZÁRÓLAG az arcfehérítők piacai rendezik így.

Minél sápadtabb vagy, annál menőbb, szerintem ezzel túl is táérgyaltuk az Ojrópai Kultúra főlényegét.

Kínában az utóbbi 2 évben robbantották a belsőtúrizmus piacát és... ott tartunk, hogy dél-nyugat kínai termelőszövetkezeti küldöttségnek a faluja határát először elhagyó nőtagjai egyméter körátmérőjú ojropid nőikalapokban piroskaruhákban dögönyözik malaclábaikkal a mittoménmelyik belső-kínai tó partján az odahordott romantikusfövenyt. És orcáikra frissen felkenve 3mm vastagon az arcfehérítő.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8714537482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lac1 2019.01.05. 12:41:28

Aha, szóval a speciálisan pervenükről szól az írás?

lac1 2019.01.06. 09:27:29

@Frick László Intézet:

Pedig úgy látom, arról szól a történet, hogy a "valaki" oda szeretne tartozni - annak vélt előnye miatt - ahová nem született.
Vagy azokról inkább?

Frick László Intézet 2019.01.08. 13:17:31

@lac1: A motívumok mindig alacsonyabban vannak: Addig hittem ezt, amíg meg nem tudtam, hogy nevezik a kínaiak az európai embert.
Tudod,a kínai nyelv olyan... "indiános" Nem fogják és egy etimolóiailag ma már kibogozhatatlan szót mondanak egy vadmadárra, haem olyan sokat, hogy"
ívekben röpködő hangos kat-kat madár"
Tehát az európai, a fehér ember neve: Fehér Ördög.
Vagyis: dohogyis szeretnének ők Fehér Ördög-nek látszani. Arról van szó, hogy aki barna, az alantas, plfizikai munkát végez a napon, paraszt, vidéki, déli meg effélék és minél fehérebb, annál északibb, elitebb.
Ez Indiában is így volt, délen még kőkorszaki emberek éltek meztelen, bepingált testtel, pl a Rámájána költői még elhitték, hogy nem is emberek, csak ráksaszá rémek.

A motívumok mindig alacsonyabban vannak.

Az én szemben a legszebb ember az afrikai.Csak gyönyörködni tudok Isten Eredeti Példányaiban, az izmaik, a tekintetük, a mozgásuk, ahogy egy afrikai hídépítő mérnök, aki raklapokat szögel egy magyar gyár raktárában, fut a buszához, az a kecses könnyedség. Meg az afrikai nők. A múltkor nem vettem észre magam és elkezdtem egy afrikai nőt nézni, a szép meztelen lábait a szandáljában, a hiihhhhhetetlenül hosszú, kecses lábujjait és akkor megéreztem, hogy megérezte és.. ugye..én egy fehér ember vagyok és.. kifordult az ajaka halhúsfehérje rám az útálkozástól, mintha egy nagytál kiborult fostos recskát látott volna.

Frick László Intézet 2019.01.08. 13:22:27

@lac1: A gyárban, ahol az afrkai mérnők a raktárban melózik, már jó sok asszony rápróbálta magát az afrikai mérnök szalámifaszára. Ettől függetlenül mindig van új nőimunkaerő, belekötnek a fasziba, egy nyugat-afrikaival laknak egy albérletben, az kurvára únja már a műsort.. szóval az új húsoknak új a műsor is, tudod, jó hangosan, mint egy süket hülyével, beszélnek a négerrel, mint érdekes állattal, a haverja előresiet vagy hat lépéssel és.. nagyon-nagyon mély, lesajnáló undorral nézi a picsákat, meg engem, ahogy kosztolányizok ott kigúvadt szemekkel...

Aztán megkérdeztem a mérnököt, hogy nem únja-e már nagyon, de mondta, kivan, de hát.. nem akar nagyképűnek tűnni... igyekszik alkalmazkodni, annyira nem ugrálhat a tartózkodásijával

lac1 2019.01.08. 17:26:35

@Frick László Intézet:

Én másképp látom.
Miért szeretnék más bőrében élni?
Vagy mert ... és itt jön az, mit te írsz, hogy a kiváltságosan jó (-nak gondolt) élete miatt szeretnék AZ lenni, mert olyan lehetőségeket látok amit én is szeretnék magamnak, a barna bőrű a napon árkot ás, a fehér meg a légkondis Volvóban halad a tengerpart felé, vagy egy bizonyos pillanatnyi élményt szeretnék magamnak abból, amit látok.
Nem szeretnék svédnek lenni abban a hideg országban, de szeretném a szaunával rendelkező ingatlanjukat. Vagyis nem konkrét személy bőrében élni, hanem egy valamit amit annak a személyhez kötök, de nem kizárólagosan, mert a példánál maradva szaunája lehet másnak is, de úgy szocializáltak, hogy a szaunázás az északi népek életének egy jellegzetes momentuma. Vagyis jó lenne egy brazil szaunás ház is, de a velem egy közösséghez tartozó, és ha már a vágyaimról beszélek, akkor a vágyakat a szokásosnál szorosabban kötődő, ennél fogva valószínűleg hasonlóan szocializált barátomnak elmondva biztos lehetek abban, hogy érti is, mire gondolok, nem egy favellában összetákolt, szaunának nevezett borzalomról beszélek.
Az alacsonyan lévő motívumokról az jutott az eszembe, amikor valakinek a tettét, szokását, életvitelét beszéljük meg, a lustaság miatt szinte mindig a nála is gyengébb és gyatrább életvitelre hivatkozik, ti. hogy néz ki a szobád kérdésre a válasz, miért? a Pistánál még nagyobb kupi van, tehát ez úgy jó ahogy van.
Miért nem fürdesz meg gyakrabban?
Miért, a Géza még ritkábban és nem is mindenhol.
Ha magasabbra tenné mindenki a lécet, akkor ráadásul nem is kéne kérdeznem mit-miért tesz, hiszen az igyekvő és igényes és szorgalmas ember MINDIG talál példát, amiben valaki jobb mint ő, mert hiába pormentes a lakásom, de a Pistánál zöldebb a kertben a fű, tehát portalanítás után késztetésem van kimenni és gondozni a gyepet. Ez lenne az elvárt, de a lustaság miatt inkább az okot keresem, hogy miért ne és/de azért az enyém még mindig nem a legrosszabb.

lac1 2019.01.08. 17:32:29

@Frick László Intézet:

Mert pontosan úgy vannak mint a nigger, a sorból nem akarnak kilógni, de azért a rántott húst (vastag pöcs) azért egyik sem dobja ki a szemétbe.
Én ezt egy teljesen normális emberi viselkedésnek látom. Lehetne ítélkezni, mert ez a tanítások szerint helytelen viselkedés, de miért ítélkezzek egy sün felett amikor az gilisztát fogyaszt?