Azt tuggyuk, hogyan devalválta -tebege jókiffiú szerint sajnálatosan- a geci szó értékét a Geci Gate.

Ám a politikai pragmatizmus most, úgy néz ki, egy másik jógyerekszórakozásnak basz oda: a nácizásnak. A per lefasisztázásnak.

Dúró Dóra hiába fetrengene bikiniben angyalkát a hóba, még Szily László se vehetné elő erre a recskatányérját.

 

A Jobbik vagy a Nemzeti Jobboldal olyan személyes kösöntyűje, mint Márki-Zay egyszerűen & jóideje már nem tudnának hibázni akarattal sem, nehogy ha tényleg is.

Azt viszont hivatalosan még mindig nem tudhatjuk, miért nem lehetett ezt a népfrontot még az OGY választás ELŐTT megcsinálni.

"Thank you, boys and girls! Good night!"

/Frank Zappa/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4414534498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.04. 15:51:10

A régi jó dolgokból nem marad semmi. Azért én bízok benne, hogy a fidexeket továbbra is jól lenácizzák.

Frick László Intézet 2019.01.05. 05:46:54

@nagyjoco: Amióta rájöttem, hogy a magyar jógyerekmozgalom profi, jövőbevezető része nagyjából annyira szócsöve Langley Falls -nak, ahogy Árkus József, Komlós János meg Hoffmann Géz az APO-nak, sokkal könnyebb a dolgom. Ismered a bölcsességem:
A motívumok alacsonyabban vannak.
A politikában pedig főleg.

Az USÁ-ban most ki van adva a kilövési parancs a zsidókra. Az USA agit-propfilmjei az 11 televízió stílusában ábrázolják a mai Izraelt és a zsidó lakosságot.

Így a nácizás, a nackózás... hogy mondjam... Nem filozófiailag okoz Uj Péteréknek problémát, hiszen ismered a maóista álláspontot a filozófiáról, ki nem szarja le. Geciznni Netanjahu-t és antiszemita-nackózni orbánékat, ez nekik is bonyolult, de szerintem csak "fogalmazás"-ból.

Trump erre is jó, erre a népszerű, demagóg leeccerűsítésre. Egykalap alá veszik Netanjahut, Orbánt, Trumpot ... miközben ők maguk is röhögnek Trumpon és nagyon is beérnék annyival, ha Orbán afféle basznivaló gumifigura lenne, mint a kb semmitérő Trump is.

Izrael nagyon nagy kakiban van, amióta az USA cserbenhagyta. Netanjahu nyitogat és nem nézi, ki nyújt kezet, nem teheti. Lehet, hogy Izraelnek "atom'ja van meg korszerűfegyveruzete és rakétái meg hasonló nyalánkságok, de annyi idő alatt, amíg a szárnysegéd a diplomatatáska zárjait kipattintja A Kód beütéséhez, az egyiptomi hadsereg II. vh-s szintű aknavetőkkel eltörölte az utat Eilat és az anyaország között.

Az a probléma, hogy egy netokrata társadalomnak már nincsenek fogalmai arról a társadalomról, amiben 22-24 éves lányok leszerelvén a sorkatonaságból kb akkora nagy türhő-bunkó-taplótahók, mint mi voltunk a Magyar Néphadseregből abschit-tolva. Biztos vagyok abban, hogy az USA 1969-73-as társadalma inkább képes volt elképzelni Izraelben a létet, mint a mai hájizmú picsaemberek.

Érted egy olyan országról beszélek, amiben a sorkatona lány negyedköbméteres ultrapiros kerekes bőröndöt húz maga után a hosszúhétvégés eltávozására a szüleihez, és elölt ott lóg a gépfegyvere telitárral ... most próbálj ránézni erre a lányra egy fejlettisztáni lány tekintetével, akinek ha leszakad a gombja a blúzáról, akkor az a blúz megy a kukába,mert nem tudja felvarrni rá vissza a gombot. Már látni se láthat ilyet, mert eszmélete idején is a recepción kellett kérni Seving Kit-et Mommy-nak, ha leszakadt valami, de Mommy is inkább kibaszta a cuccost,semmit nekiüljön szarakodni a tűvel-cérnával.

A mai magyar műűűűűvelt és... mondjuk Bede Márton meg Tamás Bence Gáspár szintjén kifinomultan művelt és titokban filozófiai hajlamú ifjúságunk, már 40 évesek,de még fiúk,ugye... ezt bekapták :D ... odáig eljutnbak az elemzésben, hogy orbánék büdöslábúak és szarás után megelégszenek papírralkitörölni a seggüklukát és a vidéki tahókra jellemően nem állnak neki igényeskedni mandola illatű nedves segglyuktörlőkkel.

Pedig... néha nem ártana egy korszerű szellememberének, ha kitalál egy fasza metafórát
és a nácizás eddig ennyi volt csupán, pusztító hasonlat, basszuk oda ezt is csípőből, hátha árt...
...végig is gondolni, hogy egy lány, aki a franciákra jellemző módon, amint a szülei sem,úgy ő sem képes más nyelven beszélni, mint a francia, a fegyver elöl lelóg, a csöve a vénuszdombjára feszülő zsávolyon sikál le a térde irányába... Itt nem arról van szó, hogy ez a csaj tud 10-20 fekvőtámaszt vagy 30-szor ül fel abból a hanyattfekvésből, amibe egy korszerű fejlett nyugatipicsa rendesen belehanyatlani sem képes...

Ezzel nem azt mondom, hogy a magyar társadalom annyira de genetice és eleve a szines sokszinűség,mint az izraeli... de a mai USA területén a W.A.S.P. felsőbbrendűek által gondosan kiirtott őslakosság, pl az algonkinok még harmóniában a természettel éltek annyira bájos életet, mint mondjuk Plankó Gergő a CIA-pályázatipénzből a nagy távol-keleti riportkörútja megkapó hajnali pillanataiban délszigeten vagy kiesebb kontinentális tengerparton (miután már azt megtanulta, hogy dél-kelet-ázsiai tengerparton még kavicsjáró bakkancsban se rohangálunk bele csak úgy a hajnalivízbe)

---hogy vannak társadalmak, amikbe nem csinálják bele felülről a nyiltságot meg a befogadást, hanem ilyesmik által keletkeztek és... már nagyon régen, több, mint 600 évvel ezelőtt is.