csak igazán, nyolcév után és majd itt Kerner Zsolt ÚJSÁGÍRÓ jógyerek propagandista meg is mondja, mitől lett:

ellenzekdefinicioja.png

 

Ezek szerint a TV-székház ostromra is igaz a Nagy Fing Szabály.

Köszönjük,Kerner Zsolt!

 

végmottó

EZEKhalalsor.png

 

Hadházy Ákos

A képviselőasszony hasát-derekát hátulról fogja a biztonságiőr, hogy megakadályozza a kiszaladását a köztévé ajtaján. A képviselőasszony vonszolván maga után a biztonságiőrt, kitör, az rögtön elengedi,erre a képviselőnő úgy tesz,mintha kilökték volna, aztán gyorsan visszaszalad "mit csinál?" a baromhoz. Később a könnyeivel is küzd.

Szél Bernadett mutatványa -fészbúk

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4714495176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.17. 21:12:54

Úgy örülök, hogy visszatért hazánkba a felelősségteljes, érdemi tartalmi mondanivalóval felszerelt ellenzék. Végre nem csak a csürhe tüntet az utcákon, mint 2006-ban.

Alfőmérnök 2018.12.18. 00:18:43

@nagyjoco: 2006-ban a nácik miatt kicsit cikinek éreztem kimenni tüntizni. Ma a jobbikkal együtt tüntikézni nem ciki, sőt, ajrópai. Amúgy meg: mandiner.hu/cikk/20181216_leimeiszter_barnabas_forradalom

Frick László Intézet 2018.12.18. 04:28:50

@nagyjoco: Tegnap zokogva néztem Bárány MSZP-s képviselőt az ECHO TV-n.A nemzedékedhez tartozik...és a nemzedéked... brühühü...ezek... te tudtad, hogy ezek elvették tőled az esélyt az életre...brühühhhü... szőőőőrnyű. Mondjuk... pankrátor bemozdulások és elvetődések nélkül, pl a 2018-as OGY választások előtt pol egyszerűen...ö... leülnie az ellenzélknek és 1etlen 1 Orbánváltó Rubrikát rajzolni? Úgy, hogy még a jobbik sem kellett volna hozzá?

Frick László Intézet 2018.12.18. 04:33:55

@Alfőmérnök:
2006-ban az egyik első lépés (amellett, hogy a T34-est indítható állapotban hagyták) a zoknibombagyárosoknak az igéret, miszerint a részeg álmukat rendesen végigfekhetik.. Aztán reggel felverték őket és az alkoholelvonástól egyre őrültebb csürhét ki sem engedték a térről meg vissza se, ott fociztak velük, hergelvén.. ez adta meg az alapot, nem tudtak elmenni piáért.

Kruzslicz Dávid pedig pl este éleő-egyenesben tudósított, ott sipákolt,mint egy kisliba a lovas"rendőr"ökön,akik a csürhét belekergették az Astoria felől feljövőkbe.

A "nácik" fotbalbéközepesen viselkedtek, a minap pedig a 444 sugallta ezt, hogy aki tüntető rosszulviselkedik, az mint fotbalbéközépül :D

Burgermeister 2018.12.18. 05:05:49

Sajnos ide ennyi kevés. De kezdetnek taáln elmegy.

Frick László Intézet 2018.12.18. 10:19:30

@Burgermeister: ezt most így nem értem: MI kevés és a hová-ide? és micsoda "így"?

2018.12.18. 11:37:41

@Frick László Intézet: Szerencsére a most generáció már meg van mentve. Szilveszterkor bulitünti lesz (így, ezen a néven szervezek a fészen), úgyhogy a rezsimnek annyi.

cesfa 2018.12.18. 15:06:26

@nagyjoco: 2006ban egy hazafias spontán tüntetés volt, pártok nélkül, ahol a rendőrség kisebbért is szarrá vert mindenkit, és pont azok nem engedtek semmit beolvasni a tv-ben, akik most ugyanezt a tv-től! Ez egy megvezetett liberális balos cs
csűre, a Jobbik szégyene, hogy ebben részt vett és ehhez a nevét adta! Az idő majd mindezt megbosszúlja!

Frick László Intézet 2018.12.18. 16:09:14

@cesfa: Szerintem Gyurcsány mókamester a Szuszlov-Kádár tervezésen felbuzdulva nyakig benne volt a cuccosban
abban is,amiért én a kor "rendőrség"-t idézőjelbe is teszem.

A TV székház "ostrom" jól szemlélteti,ki hol állt. A "spontán hazafiak" hátul,, ők mentették ki a rendőrt. A Gyurcsányék által felfogadott provók, az "ostromlők" a lépcsőn. A szerencsétlen békési fakabátok, nem is készenlétiek,akiket beáldoztak, a "rendőri védelem".. Voltak a "spontán hazafiak" között, akik felismerték gyurcsány trükkjét: Egy hosszúhajúlány tárt karokkal állt a provók elé, kérlelve őket, hogy hagyják abba, ha spontán hazafiak, akkor abbahagyják..
Egyébként a székházba a Nádor utca felől a hátsóajtón szabad volt a ki-be,ki is be is járkáltak hiszen ez egy cirkusz volt és kellett a közvetítés. Nyilván, ha spontán hazafiak ostromolnak, köztük volt, aki ismerte a Nagy ház-at, az egyszerűen arra kerül és bemegy.. Mivel az ostrom kamu volt, az ostromlók nem mentek oda, mert a cél a látvány megteremtése volt.

Még korábban pl egy MSZP-s képviselőlebukott, mert a kordonnál kocsisbort osztogatott a zoknibombagyárosoknak biztatva őket.

Szerintem, ahogy 1956 jól megtervezett és tkp a Szovjetúnióban szokásos kiugratós provokációsorozat volt, Feri tréfája is.

Akkoriban a legjobb pesti barátaim kb Hajós András naivitásával nem hitték el, hogy Ferenc megússza.
Én azonnal, rögtön a kezdet kezdete előtt megmondtam... ahogy a provokációsorozat kitervelésében résztvevő Political Capital hülye picsája száján is kiszaladt rögtön a beszéd után: Ferenc győztesen ésméghozzá több csapással győztesen fog kikerülni, mint Kádár kikerült.. Talán azért Kádáréknak annyi "hóttifaszistát" nbem sikerült kiugrajtaniuk, de pl a szocdemekkel majdnem végképp le tudtak számolni, a belsőellenzékkel, az eurokommunistákkal, az egyetemiifjakkal. 1968-ban Csehszlovákia megszállásakor hülyéskedett a részeg Kádár, hogy voltak elvtársak, akik bebörtönzésből tanultak.

Sokan nem értették Gyurcsány, mért jó neki az, hogy beszarásig agyonnyerettetik a FIDESZ-szel az önkrmányzati választásokat. Aztán, amikor kezdték az önkormányzatokat csődbe szorítani, állami feladatok leosztása a pénz nélkül, finanszírozás nélkül, akkor már kezdték kapisgálni.

Feri óriási nagy kópé és imposztor.

Azt szoktam mondani, hogy aki a mai modern sajtót meg akarja érteni, annak Uj Pétert kell értenie és aki a történelmünket, annak Ferencet.

Sokan azt hiszik, hogy Ferenc gyűlöli Orbánt és harcolellene, ez nem igaz. Ferenc pompásan szórakozik Orbánon. Röhögte már 1987-ben is. Feriék csak úgy túrték kifelé a KISZ-ből a népet, mert ől már tudták, mi lesz pár év múlva.

Feri tudja, hogy amíg van Orbán, addig senki nem látja őt.

Ferit viszont az MSZP főség, több frakció, kivéve persze Vitányiékat, felismerte.

Pedig Vitányi azzal vezette be az általa pygmalionizált Gyurcsányt, hogy legyőzi nekik a "demagóg Orbánt ez a demagóg fasz" és mehet a lecsóba Csakhogy Vitányi Pöfe [Hiller] Pifti tanárurat szerette volna ME-nek és ezzel egyedül maradt, szerintem még a frakciójában is belátták, hogy Pöfe Pifti tanárúr nem az a kimondott politikus alkat, pláne nem miniszterelnöknek való.

Az adathamisításon bepipult ostoba vidéki MSZP-sek meg őrjöhve szavazták le Piftit és maradt gyurcsány , a mór, a megtette után is.
Toller László jött ki azzal (Szanyi, gondolom tántorgott) Őszödről, hogy nem nyugszik, amíg ezt az bembert el nem távolítha a pártból, amihez pompásan politikus lépése az volt, hogy színlelve kiállt Gyurcsány mögött.

Szóval.. voltak párezren talán hazafiak, de volt csürhe és voltak felbérelt focihuligánok is meg provók. A Szondi utcában véééééletlkenül ottfelejtett térkő rakatok.. az Andrássy-n egy borboltnál üres üvegekből a megalkotásakor értelmetlennek, benzinespalacnkak valónak azonban meglepően ötletes üres-üveg kapu ésígytovább...

Az "ostromló csürhe" elé állt lány egyszer és sohatöbbé nem volt látható képernyőn, vagy pl Kruzslicz Dávid élő közvetítése sem került be még egsyszer sem soha felvételről. Nem csodálkoznék, ha az aztán a Gyurcsány Prop-nak nem megfelelő felvételeket meg is semmisítették volna. A Retek, aminek a tulajdona volt a felvétel arról, hogy a lovas "rendőrök" a csürhét provokációból beleszorították az Astoria felől széledőkbe.. ez sokáig vita tárgya volt, csak "nem volt róla felvétel" pedig volt, a Retek Klubé---

Nem voltak az események annyira szépek,rózsásak és forradalmiak.

Voltak olyanok, akiket a mai jobbosok "ballibsiznek" akik besokalltak és elitélték Gyurcsányékat, de az orbángyűlöletüktől persze tisztán ők se láttak már akkor sem,

Egyes jobbosok kifejezetten naív bután viselkedtek.

A Jobbik 2.0 Gyurcsány kreáció.Mesterséges alakulat. Gyurcsány médiája, az index támogatta: Letérdeltek az akkor még 50 madárfejű lelkinyomorék Gárdista elé és szinte toborzó reklámfotókban ábrázolták "náciveszély" címén.
Nácikat balosok és "szájjalliberálisok még soha gyorsan nem takarítottak el. Csak orbánék. A jobbik 2.0 mindig gyurcsány kreatúra volt.