A majmoknak semmi nem elég.

"Túl kicsi ez a piac, hogy két internetes hírportált tartson el."

/Uj Péter 2005./

De egyébként ez más fajoknál is megfigyelhető,pl a kutyáknál vagy a kacsáknál. Adsz a nagynak sokat és jót és a gyengéknek valamicskét. Ekkor a nagy először a gyengékét zabálja fel, aztán védi a sajátját. A Szabad Kutya először felzabálja a láncos kutyák zabáját s aztán a sajátját. Pedig azt a láncosok el sem érnék.

Ja,   a Láncos Kutyák úgy kerültek láncra, hogy a Szabad Kutya leöldösött  tyúkokat s amikor a kicsik elkezdték enni, akkor ártatlan hűkutya ülésben a gazda lábaihoz ült nyüszítve. A gazda felfigyelt: A kicsik zabálják kétpofára a tyúkokat. A Szabad Kutya kikaparta a veteményt...majd amikor a hülyék arra jártak,megint szűkölve-nyüszítve Okos Kutya arccal panaszkodott a gazdának.

A kurva anyátokat, szólt nyugodtan a gazda és láncra kötötte a hülyéket. Érintetlen maradt a vetemény és a tyúkok ritkán,akkor is egyenként és nyomtalanul tünedeztek el.

lancoskutya.jpg

In no case is an animal activity to be interpreted in terms of higher psychological processes if it can be fairly interpreted in terms of processes which stand lower in the scale of psychological evolution and development.

Morgan Kánonja

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2214375429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.