Orbán is árulkodott annakidején az EP-ben.

Csak perszenem ekkora agitációspropaganda támogatással.Mint mutattam már, Orbán nagyon is jóljön a magyar civileknek és ez kihatott arra is, hogy az ellenzéki pártok csak mímelték az orbánváltás szándékát.

Ha Orbán nem lenne, akkor  egy sor magyar "civil" szervezetnek fel kellene kelnie a hereveregető tabletkerevetjéről, abbahagyni a lábikókalimpálást a petefészekmelengető szófán hasalván s az okostelókával ki, le,messze menni a valóságba és dolgozni azon, hogy a szervezet neve ismert legyen. Amíg Orbán van, ki se kellmenni a picsaszagú szobából és megvan a támogatás.

 

Orbán ellenzékének lenni jól fizet, a barom,ostoba tudatlan Orbán Kommunikációtnagyon könnyű beugratni olyan, egyébként semmilyen következményekkel járó reakciókba, amik segedelmével ilyen, egyébként semmi következménnyel járó reakciókhoz, mint a Sargentini Pecsvörk,lehet támogatásokat kapni.Mindenki bassza a gitárnyakat hanni szép kifejezésévelélve, megy a fesztivál és közben semmi-de-semmi nem történik Európa Válságával:még jól definiálva sincsen.

Tudtad  Kedves Olvasóm, hogy az idén volt a Müncheni Konferencia 80-ik évfordulója?

 árulkodás [az Unkoornzigeuner Wirtschaft]: Csak Unkooorzigeunern Wirtschaft informális büfécímszó alatt tárgyalják az EP-ben a magyar magatartást, ti. hogy az unkooorzigeuner zigeuner néphagyományok szerint a családi szennyest a befogadótársadalom előtt hurcobálja s rendeztetné le,pl a többségiek bírójával, de nem ritkán egyenesen a királynál kezdve.


Valamint: A belga történelemtanítás szerint a cigányok Hongrie/Unkoorn -ből származtak föl Belgiumba,ezért vannak olyan szép neveik a belga cigányoknak,mint Schneetberga, Feinhoorn vagy Niedermüller.

Tehát amikor a magyar csinálja az unkoorzigeuner wirtschaftot az EP előtt, akkor ugyan az aktuálisan érdekelt frakciók igyekeznek hozzá jópifit vágni, de egyébként számukra az egyikmagyar pont olyan viszolyogtató,mint a másikmagyar.

Illusztráció:
Amikor még élt Jörg Haider, ott rohaggyon, ahol,akkor a szociáldemokrata osztrák kancellért elkapták Brüsszelben és megkérdezték,mi van azzal a neonázi Haider-ükkel ott a Karintiában. Erre nem kezdett el a szocdem osztrák magyarkodni, hanem: "Kérem,ez osztrák belügy és majd mi ezt odahaza, >>családon belül<< rendezzük is!"

https://secure.i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01007/HaiderCar-460b_1007729c.jpg

Szegény Phaeton, mennyire sajnáltam anno...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5014309881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doktor Toekfey 2018.10.22. 01:25:26

Ez nem új történet. Legalább ötszáz éves. Előtte sem vették emberszámba a magyarokat Nyugaton, de mivel Magyarország regionális nagyhatalom volt, így muszáj volt számolniuk vele. Ám amióta I. Rudolf a magyar rendeknek a búrájába mondta az Országgyűlésen, hogy a jogokat ő adja, ergo, el is veheti, azóta ha akarnánk sem tudnánk mást tenni, mint amit teszünk: függetlenségieskedés, sérelmi politizálás, effélék. Nekünk ezt a szerepet osztották.

Frick László Intézet 2018.10.22. 06:24:33

@Doktor Toekfey: Hú, ezt a "sérelmi"-t nagyon birom. :D

Van ugye a móres. Arany mutatja ezt a "Hé, PARASZT, melyik út viszen Budára" -képben.

A "tájszólás" körében szoktam ezzel budapesti barátaimat szórakoztatni. Lehetetlen, hogy ha élőben találkozom budapesti jelentősművésszel, ne kérdezzen rá a tájszólásomra, természetesen teszi ezt jellegzetes budapesti tájszólással -lásd a blogflag-et oldalt.

Egyszerűen... Örkény Országában a szakmai minimum, hogy ezt a poent ne hagyjam ki, hogy budapesti tájszólással gügyögcsi hehezetes kényeskedve kérdeznek rá a hangzóim ízeire, most azt hagyjuk, hogy valamiért salgótarjáninak hiszi a tájszólásomat mindenki. [helyesen: akcentusomat].
És akkor azt vágja az arcomba, hogy valami sértettség beszél belőlem. (Ugye, ő a PHUARASZTH-ot pöekhé, mit Schleim, bőséggel turhával, takonnyal egyben le a magasló hátáról. "Hé paraszt".

Mivel én nem vagyok magyar, eléggé elidegenedve tudok beszélni a magyarokról.

Szerintem a magyarok egyik nagy hibája, hogy mára már teljesen el is hiszik, hogy ők egy alávalóbb népség és ezen csak bezzegmintákhoz való felfejlődésekkel tudnának javítani. Közben van ez a tipikus ázsiai-nomád tolvaj-fosztogatós rabolós szerzésvágytudatú attitűd, amiszerint más réttye ződebb.

A magyarnak szerintem ez az undorító cigánykodás az egyik nagy baja, hogy a belügyeinek szennyesét más udvarokban vagy a török portánál kívánta tisztázni ... meg a tolvaj népek nagy betegsége az irigykedés az önhazudozással.

Pedig a magyaroknak olyan páratlan, az ojropid népeknél nem is tapasztalható jótulajdonságai vannak... voltak,mint a nyitottság, a nyilt társadalom, a befogadás.

Itt van, amivel a maimagyar jók és igazak demagóg puffognak, miszerint a magyarok is migránsok valának itt a medencében, holott még az 1956-os emigránsaink sem vethetőek össze a mai migráció sodorta szerencsétlenekkel.

Arany János megint: Pompásan foglalta össze A nagyidai cigányok -ban a magyarok bajait.

Hát, ha még a "kuruc kor"-ról lehetne íly vígéposza a magyarnak :D
süti beállítások módosítása