Az uszítás magasabbrendű formáit ember-ember közötti viszonylatokban figyelhetjük meg.

Amikor 1956. június 8-án Szuszlov meglátogatta az egyszerű kis budapesti funkcionyér Kádár Jánost, hogy kidolgozzák az Őszi Nagy Provokációsorozatot, igen nagy valószínűséggel érintették az ~ szakmai kérdéseit, ugyanis az ~ pompásan alkalmas atrocitások kiprovokálására. Az atrocitások kigrajtják a politikaiellenség nyulacskáit a rejtekadó bokraikból, csak szépen le kell vadászni őket és a nagy rumliban pedig Magyrország államcsődje elsummadhat szépen, fel lehet tisztítani a hadsereget és a belügyet [-> Kádár-eskü] a Rákosi által vétkesen benthagyott ludovikás elemektől ésatöbbi-a-többi. Szakmailag ez a műfaj az agitációs-propaganda osztály napifeladatköre, jelentörténelmileg és a fizikaipiacon azonban a titkosszolgálatoknál is fajsúlyos lehet.

Általában a "titkosszolgákat" dzsémszbondalakú sármőr, párductestű álnok szúka [magyarul szuka, a kutya nősténye], málnalekvárral kent lángosképű állat és egyéb, az A. R. Broccoli vállalat termékeiben megfigyelhető , kifejezetten a földrajz- és történelmi ismeretekben kevésbé jártas angolszász munkásosztály számára kitalált ellenségképbe megfelelő alakzatoknak képzeljük el, semmiképpen sem hónalj, penetráns húgy, olcsó pálinka és cigaretta gőzeiben ágáló hatfogú piacikofáknak hathete mosatlan pamutharisnyák gőzeiben.

Márpedig az 1956-kutató történészek az Őszi Provokációsorozat lincselés kategóriája vizsgálatakor minden ávóslincselés előtt, a tanúk beszámolói szerint akasztásra, belek kiontására ~ piaci/halaskofa alakú némbereket láttak-hallottak süvöltözni. Az atrocitások alatt azonban már nem voltak jelen, eltűntek.

Nagyjából erről számolt be nekem ivarérésem hajnalán egy pocakos, svájcisapkás holdvilágképű ember nagy röhögések közepette, miután végighallgatta tőlem Gyurkó László és Hollós Ervin népszerű 1956-os összefoglalóinak kivonatát. Keresztkérdésemre a térdeit csapkodta már:"Jaaaj, kisfiam, dehogyis voltam ott! Mink voltunk az igazi, tényleg is akasztani való téeszes [itt: továbbszolgáló, azaz T.SZ.] ávósok. Bennünket még 19-21. körül behívattak a parancsnokikba, kezünkbe nyomták az eltávot meg a civilruhaviselési engedélyt, oszt alomars. Akiket az ellenforradalmárok felakasztgattak, leginkább kis balfasz sorállományúak voltak, vagy akiknek valamelyik rokona-haverja adott el lopott barna cipőt!"

Jelentörténelmileg az uszítás részben & oirópailag is törvényileg tiltott, pl fajok, népek  vagy nemek ellen vagy állatvédelmi okokból az un "kutyaviadalok" műfajában. Persze a sajtóéletben vannak kivételek, pl ha A Cigány alcsúti csüngőshasú Kádár, aki Rákosi és Hitler is.

A politikaiagitációs célzatú ~ is hívószavakkal működik, az agitátor újságíró bedobja és erre a cikke címére, felhívó két mondatára meg a képre uszuló, a főszöveget nem is olvasó igasságosnép csak úgy hörren le a kommentoszlopokba verbális önkielégítés céljából.

A luxus+[valami] egy slapaj számára mindig bejövős cucc e műfajban. Gondoljunk csak karórákra, ugye Botka László luxuskaróráját észrevette az orbánprop slapajja, de a főniét csak az ellenséges agitátorok. Tegnap már zokogtam meghatottságomban, amikor a 444 beosztott slapaja bájosan humorosnak hitt tóóódításában a tavalyi Botka-fikázást Botka karikagyűrűjén bödöcsizálta le Vágner Pisti kamionsofőr vagy Simonné Julcsika baromfifeldolgzó bontós modorában. Rögtön eszembe is jutott, hogyan mószerolták, fikázták és baszogatták tavaly ilyenkor már az MSZP-t a 444 újságírói, ha az ember nem figyelt eléggé vagy érdektelen külföldi vagy a remeteségből hazalátogató buddhista gyakorló volt, azt hihette, hogy ez az Emeszpé, ez valami FIDESZ-es koalíciós partner, annyira baszták már a karakterét a Jók és Igazak agitációjában, hogy Botka miniszterelnökjelölt & fessember, amit nem kapott meg a jobboldaltól, az betámasztotta balról [-> nem a "fal adta neki a máskat" hanem a sajátoldala].

LUXUSREPÜLŐ-kategória

munchenijarat_444.png

A találatom a 444 2018. október 4-i címlapjáról való. A kép nem illusztráció,

hiszen nem luxusrepülőgépen készült, hanem egy légcsavaros [Bombardier/Fokker osztályú] 2X2 üléssoros menetrendszerű rövidjáratún, a 444 egyik olvasója készítette Münchenbe repülvén. Sajnos az már örök titok marad, hogy mi szükség volt a fehéregyensúly n1-televíziós stílusú eltolására, valaminthogy a diktátor a kép készítése után mit mondott , de főleg mit ajánlott fel az őt haláltmegvető bátorsággal lekapó 444 olvasónak, illetve hogyan verette félholtra a TEK-esekkel. Ugyanezt a képet a 444 2018. október 3-án is felhasználta, szintén a luxus+bármi kategóriában, szintén ennyire eltolt fehéregyensúllyal. Abban a szövegben az olvasók tudati beszűkülésében bízva az ügyeletes hanteresztomzon szemrebbenés nélkül ki merte írni, hogy a kép a menetrendszerű müncheni járaton készült.

Mint beteges politikabuzi, aki egészen különleges politikai perverziókat is már jóformán az ingerküszöbe alatt tudhat, az egyik szemöldökömet felvonva tanulmányozgattam az 2018-as választásokra politikai kommunikációs szinten állítólag készülő un "ellenzék" ennen egysége széjjelbomlasztására tett kisérleteit. Kommentiális szinten  az orbángyűlöletbe belehülyültek a főszöveget már el sem olvassák, rohannak le a komment dögkutakba vágykiélni.

Miután 2017. koranyarára megtudhatta az orbánváltásban reménykedő 7millió magyar, mennyire szar az MSZP a nyár végére Orbán már megint a Hitler lett az egykori tudósnő, Heller néni szerint, már csak azért, hogy a tavalyelőtti meg azelőtti és a többi évek trendje szerint fasiszta Jobbik elnöke Vona Gábor ebben a képletben a Sztalin lehessen, akivel így, a hasonlat szerinti churchill-ek, azaz az Ellenzék összefoghat, hiszen az ország ma az olyanalakú végóráit éli, mint 1942-ben Európa.

Pedig a Jógyerek Agitációs- és Propagandaosztály már 2012-ben az akkor új és azóta már gitté is rágott line-ban Orbán 32 nevét a hatékonyság fokozására, ne semlegesítse már az egyik történelmi rémnév [Sztalin] a másikat [Hitler] annyira, leredukálta 1 névre , a Kádár János-éra.

Itt jegyzem meg, hogy a Mai Magyar Ellenzék nem egyszerűen csak ellenoldala a súlyosan diktatorikus Orbán Rezsimnek, hanem okosabbak, szebbek, műveltebbek, fittebbek, bájosabbak, tehetségesebbek, bicósabbak szexisebbek, potensebbek, nekik van nagyobb, hosszabb és magasabb. Vagy mélyebb. Vagy több és  All Over The Night.

Képviseleti demokráciában élünk. Ez egy faékszerűen egyszerű forma... vagy inkább kavics-szerűen kikezdhetetlen gömbölyded. Diktatúrában nincsen ilyen, mert a diktátorok tisztában vannak azzal, hogy a 70-90-98%-a a társadalomnak legalább már únja őket vagy  inkább gyűlöli. A diktátorok [ a mubarak-aszad-erdogán alakú viktátorok is...] úgy szoktak számolni, hogy ha választásokat rendeznének és a szavazólapon 1-nél több rubrika lenne, akkor a társadalom -egyelőre félretéve minden más, természtes ellentétet is- összesen csak egyetlen 1 másik rubrikát rajzoltatna arra a szavazólapra: a diktátorváltó rubrikát. Nem kell az embernek Török Elemez Gábor 2D síklogikai egyrészt-másrészt óvodáját végigunatkoznia ahhoz, hogy felismerje, egy súlyosan népelnyomó diktatúrában, ha a lakosság száma 10millió és 7 millió nem akarja a diktátort [viktátort] .. akkor a szavazólapon a zsarnok ellenében összese 1 azaz egy Felszabadítók Hősi Neveinek Népfrontja rubrika kell.

Tehát a 444, a 888 komment dögkútjaiban többszáz olvasómnak és vitapartneremnek árultam el az orbánváltás 2018-as titkát, amire én a 2014-es sikertelen orbánváltás tanulságait levonva dübörögtem rá:

1.Népront Orbán ellen.

2. Ez a Népfront leváltja Orbánt.

3.Majd a győzelme UTÁN osztozkodni kezd, akkor már szabadon, pl undorítóan marakodva, egymás ellen uszítva, egymás bázisára ácsingózva, elitként forgatva magát a másikra történelmi rémneveket okádani karakterrombolás céljából, egyéb, éspedig.

Ha ezt a három lépést egy Orbánt A Viktátort váltani kívánó ellenzék betartja [-> 7 millió ember] akkor osztán 1millió erzsikeutalvány sem segíthet. Hiszen 2018-ra A Vidék le volt rendezve a Jobbik szabad prédájának adva és a Jobbik 2017. augusztusától rendes, bevett pragmatice elfogadható XXI. századi párthoz felnőtten méltó partnerpárttá emelkedett.

Mint azbesztarcú politikabuzi... irulva-pirulva lestem csak az un Ellenzék oldott kéve szerint szanaszét hulló kombattót, hogyan kezdenék az orbánváltást rögtön a 3. ponttal. Már megint. Mint 2014-ben is [-> Összefosás és Együtt].

Jó, akkor nézzük az állítólag független és elfogulatlan sajtót. Összesen az ATV műsorában és a Magyar Filozófia Győzikéjétől hallottam keresetlenül őszinte elemzést 2017. nyár végén odavélően: Így nem lesz orbánváltás. Mivel a Jók és Igazak sajtaja néha reflektálni szokott TGM kijelentéseire, azt hittem, hogy akkor most ebből hűha lesz, legalább megemlítik vagy a 444 ügyeletes szerkesztője a napi munkájában betölti a videó kopírozásával a lyukat, ami internetes játszadozásai miatt a napi termelési előirányzatban keletkezett. De nem. Semmi visszhangja nem volt TGM őszinte kifakadásának.

Két fontos választás közeleg, tehát az Orbán ellenes uszításnak megint van értelme és tétje. Véleményem szerint az Orbán ellenes uszítás kőporfi. 25 éve folyik és milyen eredménnyel. Elég csak arra gondolnunk, mennyire szánalmas orbánék sorosozása, hogy az uszításnak ugyanebbe a kategóriájába tartozó Orbán szopja Putyint és a Nem leszünk orosz gyarmat üdének, félelmetesen vitriolos humorosnak és megsemmisítően profin igaznak is hasson. Az ellenzéki sajtó munkássága tehát megint, a súlyos diktatúra ellenére is, ugye a jobbos média túlhatalom, majdnem annyi nézője van az ECHO televíziónak, mint olvasója egy Holyváth Bence 444-es cikknek, megint a Jók és Igazak sajtaja minden tőle telhetőt megtesz, állandó terítékén a könyörtelenül megsemmisített, kibelezett és széjjelfikázott Orbán. Meg a juntája, a bandája meg minden. Most már csak ellenzéki politikai erő kellene.

Az Országgyűlési Választások 2018. kapcsán még elmondhattam az Ellenzék valóságos belső titkos mentségére, hogy még a fasz se akar Európa ilyen helyzetében, mint a mai, ilyen nemzetközi környezetben, mint az anarchiába fúló/fullasztott Ojrópa,   országvezető lenni, nemhogy egy picsa, ezt megfigyelhettük fejlettisztáni területen, pl Märchenland muszájkancellárjával kapcsolatban: mindenki, akivel Merkel muszájkancellár  leült tárgyalni, főleg a megnemegyezést kereste olyan áron is, ami akár a pártja támogatottságát egész % minuszokkal érintette is.

Kétségtelen, hogy politikuskényelmi szempontból nincsen biztosabb 2018-ban egy diktatúra ellenzékében élni, a fizettség ugyanaz és a támogatás USD-ben vagy €-ban érkezik.

No, de az EP parlament már más tészta, önkormányzati szinten pedig nincsen az a helyipolitikai erő, aki/ami ne gondolná azt, hogy ha ennyi jutott a jelenlegi vezetésnek, akkor marad még neki is valami ellopnivaló.

Szerintem Orbán karaktere uszításszakmailag KO. Kész, vége, már mióta. Amikor még ezüst IV-es VW Golffal járt, csak-csak, de amióta pornókirály luxusrepcsijével, miközben strómanja révén kimutathatóan az ország leggazdagabbjai közé tartozik, hát. Orbán és az Agitációs Propaganda Osztálya nemhogy ellenfele a Jók és Igazak agitációjának, de önkéntelen beszállítója is.  Egy ellenzéki politikus ma a saját lábában nem tud úgy hasraesni, hogy azért ne a viktátor meg a bandája legyen bruhaha.

Lassan mind meghalunk. Legalábbis azok a korcsoportok, akiket még érdekel a politika valamennyire, alapfokon értenek is a politikához [47-plusz-os generációk] és pl fogyasztanak agitációs propaganda anyagokat. Az újságot papírról betűkből olvasók a lokálos nyugger szar és egyéb idióták, illetve a 40-mínuszos korosztályok szerint a fasz se néz már tévét és ki a picsát érdekli. Az internetes újságírásban 120 karakternél több már tldr, de a 30 minuszosok szerint a 444 is csak egy blog. [Bolgban blogocholistáknak ezt már meg kell magyaráznom: Egy mai 12-32 éves kislány vagy kisfiú tekintetében blogolni kb a keresztszemes hímzés vagy főzni gulyásfesztiválon vagy papír jegyzetből tanulni kategóriája a jelzőfilccel.]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6614282585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása