Ellenfeleik azok a robotok, akik már krumplira, narancsra meg csüngős hasú vietnámimalacra is hörrennek. Csak arra nem írtak még nekik applikációt, hogy amikor szavazni lehet, krumplíkókkok, narancsósokkokok, cigányókk ellen, akkor álljanak fel a vasárnapi ebéd utáni kétrekesz sör mellől és tántorogjanak má' el szavazni.

"2010-re a robotszülés annyira elterjed, a kismamák úgy egyeztetnek majd időpontot a szülészükkel, mint a fodrászokkal, befekszenek a robotszékbe, lágyan összehúmják nanorobisztikus műszempilláikat,  mire kinyitják szépen, a gyerek csírátlanítva, beoltva enzimekkel és hormonokkal  robotnővér karjaiban várja a műtejcsikét, a hangszórókból nosztalgikus oátozást adnak be a XX. század-ból.

A gyermekük születésén félőrülten boldog kispapák névvállalós leszbikusnő-transzgenderű spermadonorok lábkalimpa róbertgidastílusban nem a kisma' lába közé fekszenek be a rubintos gátsebben gyönyörködni, hanem az alhasvarrat lassan felszívódó robotvarratszálait bibézik patikában vásárolható szemkímélően sómentes robotkönnyek között, mint életük egyik legszebb látványát.

Így a kismama, amikor a jövőbevezető családformában az orgazmustnyújtó társával dugatja magát 6 hét múlva a liftben, a kontírozócsaj tucsakolva a robotfasszal, szaxofonbillentyűzve a kiválasztott lubrikáció műpinaszaftját, nem fog ott fújolni, hogy a szülés tönkretette a kismama puncija szépségét örökre.

Mindezekből látni, hogy a Reagan még ha akarna se, tudna olyan jobb lenni, mint Trump.

Seggfejnek sem.