papundekli kevéssé enyves vízben áztatott használt kartonpapírhulladékból préselt lemez, amit száradása után messziről bőrnek ható barnás, feketés vagy szürke,

rapcsos, érted? rapcso-óóó-sss!4!44!

esetleg drapp vagy téglaszín festékkel kezelnek. A lényege az olcsósága és a látszat. A ~ből készült bőröndöket többnyire fakeretre aplikálták s belülről mintás csomagolópapírral bélelték ki, a luxusváltozatot textillel. Sarkain sarokvédő fémlemezeket, a talpán fém talpgombokat használtak. Többnyire fém markolata drótfüleken nyeklett. http://cdn.blog.hu/mu/multmento/image/koffer_2.jpg

A ~ más területeken is szivesen használták, autók belső, elsősorban ajtóburkolatait készítették belőle.

A papundekli varangykirály pedig jógyerekek fostos recskájából készül s így megszikkadván fos- és geciálló lesz. Sőt, az újabb veretésektől csak páncélosabban.

 

Egy ápolót hasba rúgtak, 3485 ápoló pedig ágytálpénzt kaszál, pelenkázásonként és infúzió/igazítás-onként 500 Ft. Nincs WC papír az osztályos budiban, de a betegfürdetőt zárja a nővérek azon frakciója, amelyik útálja a másik frakciót, akik le szokták szopni az egyik fő macher osztályosorvost meg A Tanár urat.

A legtöbb,  végeredményben menthetetlen, hosszúhaldoklásban fekvő beteg hétvégén hal meg, hétfőnként ülnek a kórházi halottiirodák előtt a legtöbben az ilyenek hozzátrartozói, mert a hétvégén ügyeletes nővérekben szakad el a cérnaaaaa és adják meg az ilyen feleslegesen élő unalmasbetegeknek a végsőlőketet, csak pár szem nyugtatóval ésvagy altatóval kell több és szépen elkezdik fújni a kását amiből már nincsen visszaút. Az ilyen nővéreknek a Kurva Isten Összes Fizetése nem lenne elég, adhatsz nekik te havi 1,2 millió Ft-os fizetést, akkor se lesz kedvük hétvégén előjönni a nővérszoba tévéje elől minden szirszarért.

Osztályos Orvosúr minden nap 100000-500000 Ft pará'val ballag haza az osztályról, de annyi vér nincsen a pucájában, hogy ebből a pénzből a buféből felküldessen egy zsugor budipapírt. A betegfürdetőben öltöző, pisáló és dohányzó frakció  nem közösködik a nővéröltözőben öltözködő és lógós fasszopókkal egylégtérben semmit. Minden-de minden tábla alatt, ahol ki van írva, hogy Raklap Átvétel 1450/1500 Ft, csakis és kizárólag lopott raklapokat vesznek át. A "prostitúcióra kényszerített lányok" stricijére rátelefonál anya, tegnap hozta őket haza a havi rendes szabadságukra a strici Märchenlandból és most kivitették magukat Öcsivel a kamionparkolóba, mert egyszerűenn képtelenek meglenni a meló nélkül. -15 fok van és a pusztán fúj a szél, belefagy a szar is a lányokba, de 2000 Ft-os bankjegyek lebegnek a szemecskéik előtt.

Ahol ágytálpénz szednek, ott a kórház költségén és pelenkáznak minden beteget. Amelyik beteg pedig túl sok pelenkát fogyaszt, annak a hozzátartozókkal hozatnak.

"Ha végzett az anyukájával, nyugodtan lehet ráugorni Böbe mamára a szomszéd ágyon, tudja, hol a pelenka, itt kint a folyosón a második szekrénybe, na csá!"

/ápolónő, Péterfy' belosztály  -a blogtulajdonos Kosztolányi-noteszéből/

A szamárpadba ültetett tanár egész évben nem véteti elő a gyerekekkel az Ének-zene tankönyvet, bár a történelemkönyv is 2/3-ad szüzen végzi. Az iskolai írkákban leginkább és főleg jellemzően és annak ellenére, hogy 287  tanár közül pont az az egy kivételes  közvetlenszemélysismerősei, meg fizikaitapasztalata, főleg állítása szerint más, ennek ellenére az irkák lapjainak átlagosan 23,17%-ába írnak. Minden 10 szinesceruzakészletből 7 szűzen a kukában végzi, a reajzórák 4/5-öd részét látszatszinten sem tartják meg, de az álmodót itt szájbaszarják, bár őszintén megmondva a legutolsó álmodó, akit láttam, én voltam borotválkozás közben 2009. körül. És engem ugyan nem szart még szájba senki és

az álmodó alap attitüdje, hogy nem fekszik senki segge lyuka alá és nem tátja tehetetlenül a száját és nem nézi, ahogy a Nagy Segg végbeléből a szarhurka kitüremkedik. Egész életemben álmodó voltam és mégsem tudtak szájbaszarni egy egészen egyszerű tulajdonságom miatt, bár de genetice jó alkalmazkodóképességekkel rendelkezem, mint ugye idegenszívű, nem magyar, tehát az elsőől a 79-ik sorig főleg azzal szoktam foglalkozni problémamegoldás címén, hoigyan lehet azt megoldani, szemben 8.607.913 polgártársammal, akik viszont Hogyannemtudjukmegoldaniországban minden ötletemre azzal válaszolnak, hogyan nem lehetne megoldani azt és a pótmegoldásokat pót-nemtudjukúgysemmegoldaniezt-tel ütik el

Viszont ma sem mindegy, hogy az emberről mit gondolnak politikailag, lassan megtelik a zenekarok koncertnaptárja, viszont vannak olyan politikailag Félőcskék, akik az semmi, hogy a Varangykirálynak nem húzzák az úszóhártyaalávalót, eddig ez stimmel és jólfizet, de az igazi Félőcskék már ott tartanak, hogy bármilyen politikaigyanús rendezvény szinpadára se szeretnének kiállni, de miért? A Varangykirály című vers ugyanis fekve is élvezhető, nem kell kimenni a hidegbe, nyáron viszont kurva meleg van. Állok a Raiffeisen bank egyik fiókja kialakításánál az építésvezetővel a földszinten, aki dicsekszik, hogy minden, amit itt látok, pont ugyanilyen a Märchenerzenbergersfleischenfels-i fiókban és akkor blazírtan legyintek, nézze meg az emeleten, ahol még soha nem jártam,  a folyosóburkolatszegély és a tapéta találkozásait, a glettanyag rákenve és otthagyva és sarokcsiszolóval sem fog lejönni, egyszerűen azért, mert ezek az emberek Märchenlandban, ahol a koszovói albánok uralják az építőipar fizikaimunkaágazataiban a fejletlentagországiak csicskáztatását, nem képesek letörölni a glettanyagot, amivel összabasszák a készet, fizethetnél te nekik 5000 €-t is havonta, akkor sem törölnék le. Magyarpénzben 437819 Ft-ot kap az ápolónő, akit soha nem rúgtak hasba, viszont 97%-os kihasználtságú bezzegosztrák munkaidőben és a magyarországi alapján számított  317%-os munkaintenzitással, és míg a magyaroprszági munkahelye közelében 37000 €-ba kerül egy 60 nm-es ltp-i lakás, Märchenlandban a leglepukkantabb lakótelepen is 100000 €-ba,Egyáltalán, ez a szájbaszaráss példáu abban a formában, amikor külföldre munkaerőt kölcsönző cégeknek bérblogolnak úgy, hogy a Wonderlandban megszerzett jövedelmeket nem wonderlandi árszínvonalba-árkörnyezetbe ágyazva ábrázolják,, hanem ide vissza, a szarmagyar szariszonyok közé----

csicskaztatas.png

de erről nem beszél senki, mert akkor az álmodó nem fekszik a Guggoló Segg alá, hogy szájbaszarhassa a határátkelő nevű index bérblog, akit a Silverhost Kft külföldre munkaerőt kölcsönző cég pénzel.

csicskaindex.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr413476569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása