"Ne felejtsetek el lökni valamit a disznóknak!"

/főszerkesztő búcsúja a szerkikétől nyári szabadsága előtt/

Majd a Nyilt Társadalom Alapítvány megállapítja, ha kicsoda vagy, mikor mit mondván mi leszel! Csak várjál!

diszno.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr813463071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2017.12.09. 08:46:09

Na, most meg fogsz sértődni, de ez olyan tipikus vidéki antiszemitizmus. Nem náci az illető, nem akarja a Dunába lőni a zsidókat, egyszerűen, primitíven fosik mindenkitől, aki más mint ő. Igaz, valódi zsidót nem ismer (legalábbis olyat, aki tényleg tartja a vallását), akiről tudja, hogy zsidó származású, azzal nincs baja, nála a "zsidó" az egyenlő valami megfoghatatlan gazdag, gonosz emberrel. Kb. mint mikor "köcsögöznek".

Nem antiszemita a klasszikus értelemben, egyszerűen végtelenül primitív, szar alak, aki utál mindenkit, aki más, vagy messziről jött. A tanítványaim között is vannak, akik gátlástalanul zsidóznak, köcsögöznek, és ha rákérdezek, akkor esik le neki, mit is jelent, és milyen kategóriába kerülhet emiatt.

Amúgy arról viszont mi a véleményed, hogy csak ráírták, hogy SOROS, tehát ennyire hat a kormánypropcsi. Ovika örülhet, nem véletlenül szórja ki a milliárdokat kampányra. Beérett a termés. Az amúgy sem toleráns, és amúgy sem elfogadó magyar társadalomból sikerült szörnyet csinálni. Ha fiatalabb lennék, elhúznék valami boldogabb vidékre, nevezz sznobnak, engem fáraszt ez a fajta primitívség. Ezek az emberek nem antiszemiták, hanem primitívek, bunkók, tahók. Célba ért a lebutító kampány. A többség nem gondolkozik, van, aki gondolkozzon helyette, nekik maradnak az óriásplakátok szlogenjei.
És ne gyere azzal, hogy te nem vagy magyar. Itt élsz, itt születtek a gyerekeid, akárminek is tartod magad, magyar közegben élsz.

Hellanéni 2017.12.09. 08:48:58

Hamarosan majd filmek is készülnek, olyasmik mint az állami áruház, stb :D
Abban legalább Latyi jó volt. De most melyik színészünk tudna elvinni a hátán a ripacskodásával egy propcsifilmet?

Hellanéni 2017.12.09. 09:18:03

Na, megnéztem az eredetit, elolvasgattam pár hozzászólást, beírtam én is egyet, egy percen belül kitörölték :D Pedig totál udvarias, PC komment volt :D Némi összefüggést láttam felfedezni a suttyó primitívség és a jól képzettek kivándorlása között. Azt nem értitek, ti fideszesek, hogy persze, erőből bármit meg lehet csinálni a hülye városik értelmiségivel, de ha 35 alatti, akkor előbb- utóbb megunja, és rátok bassza az ajtót. 10 év múlva nem lesznek itt orvosok,tanárok, mérnökök, ellenben lesz rengeteg szőrsapós banyatankos harcimarci néni. Csak éppen ők nem termelnek GDP-t.

Hellanéni 2017.12.09. 09:20:55

Ja, már le is tiltottak 1 percen belül :D
Hja, fideszesek :D puszi :D
Lényegében a fideszes, az nekem olyan Kószabácsi. Kurva okosnak hiszi magát, közben egy primitív hülye, kekeckedni meg bosszantani akar, de ha beszólsz neki, akkor töröl, tilt.
Ez a fideszes lélek :)
Csak azt nem értem, hogy tudsz lubickolni ebben a hugytengerben ilyen jólesően?

Frick László Intézet 2017.12.10. 06:05:05

@Hellanéni: Mivel a gyűlöletbetegségtől beszűkült a tudatod is már, nem hiszem, hogy emlékezhetnél arra, hogy Orbán embereit csürhének nevezte, illetve egyik álland jelzőm a büdöslábúak [gummicsimmások].
Amit panaszolsz, régen, talán még 10 éve így volt.
Kb a "Tégy a gyűlölet ellen!" mozgalom indulásakor még nem volt minden Jó & Igaz gyűlöletbeteg.

Tudod, amit panaszolsz, óvodapedagógiai képlet.

A dmokrácia sok-sok kis megbaszása vezetett ebbe a jó nagyba bele.

Megbaszták 2004. szeptemberében, meg kétszer 2006-ban, aztán meg kétszer 2008-ban.

Teccet vóna ne.

Ma pedig tahüságra már senki nem panaszkoidhat, a két oldal betölti egymás mértékeit.
Te sem vagy különb .. lehet, hogy nivelláltabban fogalmazol, de felülsz, beszopsz, benyalsz tő uszító hazudozásokat.

Frick László Intézet 2017.12.10. 06:11:40

@Hellanéni: Ezt a kivándorlósdit haggyuk má, ennek a benyalása kb a Soros-benyalás szintje.

Nevetséges eufemiztálásnak tartom Magyarországon és Izraelben a "Soros"-ozást. Mindenki "Soros"-t mond, de CIA-ra gondol a politikai főbb szereplőkből. Izraelben... hogy is fogalmazott a tudósító, szép kifejezés, faltól-falig ... tehát nem csak úgy, ahogy nálunk az amerikaiseggnyaló gecik haudozzák, hogy csak az izraeli jobboldal... faltól-falig torkig vannak az amerikaiakkal és pl ettől a trampos baromságtól a maradék izraeli liberálisok is ki vannak akadva.

Maradjunk annyiban Hellácsk,a hogy annyira buta vagy, ráadásul érzelmektől fűtött és gyűlöletbeteg is, nem neked való ez a téma, mármint a politika. Ráadásul a "sorosozás" vagy pl az a geci hazugság, miszerint a NER-től menekültek legjobbjaink.. haggyá má :D... ezek még csak nem is politikai tárgykörbe... még csak nem is politikai kommunikációs szintre, csak agitációs propagandába való anyagok.

A FIDESZ-esek annyira tahók, hogy nagyon-nagyon tahónak kell lenni benyalni. A te kedvenceid ugyanezt csinálják, amit Pócs, csak "fennköltebben"
Az egyik szar á la natur, a szarhurka.

És te dicsekszel, hogy a szarhurkát, ha cukival be van kenve és a te váhgyaidat kiszolgálja, akor benyalod.

Nézd, ez a te bajod. Csak te tudnál magadon segíteni.. de szerintem erre te titkon élveze.. mármint a gyűlölségre, ez olyan poszklimakteriális női cucc, a halaskofák is erre izgultak 1956-ban.

Hellanéni 2017.12.10. 08:36:13

@Frick László Intézet:

...Maradjunk annyiban Hellácsk,a hogy annyira buta vagy, ráadásul érzelmektől fűtött és gyűlöletbeteg is, nem neked való ez a téma, mármint a politika...

Tipikus fideszes macsó fasz hozzászólás, érvek nincsenek, csak minősítgetés. Kb. mint egy fideszes parlamenti válasz egy értelmes kérdésre. A "hellácska" meg szintén ennek a büdöstahó kurzusnak a sajátja, nőként menj a picsába, itt komoly bácsik irják a történelmet (értsd nem is nokiás dobozzal, hanem kamionnal lopnak)

Engem leszólhatsz itt, persze, Pócs is 1 percen belül türült, tiltott (szegény titkárnő....ezzel cseszi a hétvégéjét...)de mégegyszer mondom, az emberek nem hülyék. Elmegy, oszt jónapot.
Milyen már most is, hogy "egészségügyis béremelés" oszt továbbra is a bérminimumot kapja, mivel eddig 130 alap+ 30 kieg volt a fizuja, most 145 alap + 15 kieg a bérminim eléréséhez
És akkor a rezgő fejű Balog páter bemondja, hogy juhujj micsoda béremelés. És ti meg beszopjátok. Lehet itt engem basztatni, de a történelem majd titeket fog megbaszni, akik erre az emberre szavaztatok.

Hellanéni 2017.12.10. 08:42:09

@Frick László Intézet: te sem politizálsz igazából, neked azért tetszik a mostani kurzus, mert Orbán hozza a tipikus mélyről jött macsót, majd ő elintézi, meg megoldja, nőknek kuss legyen.
Tudod mit felejtsük el a személyeket és pártokat. Szerinted milyen külpolitikára lenne szükség a fejlődéshez? És milyen belpolitikára? Mennnyiben szolgálja a makrogazdaság fejlődését, hogy minden tendert Lőlö nyer? Előre viszik-e az országot a látványberuházások és paks? Valóban a várba költözére kell százmilliárdokat kiszórni, vagy rendbe kéne tenni Bp. aluljáróit, utcáit?
Vagy beszéljünk az ételosztásról. Miért nem lehet? Beszéljünk az ügyészségről, ami pártállami szerv.

Hellanéni 2017.12.10. 08:44:05

@Frick László Intézet: tudom, a te kielégülésedhez bőven elég, hogy hujuj hellácskákcska buta, lényegében nem más, mint egy két lábon járó nemi szerv (mint az összes nő, ugye), de tudod mit, beszéljünk az ügyészségről. Szerinted valóban független, nem pártállam által irányított báb van ott?

Hellanéni 2017.12.10. 08:45:34

@Frick László Intézet: sorosozás :D
Nem én sorosozok, hanem TI :D Jó, hogy már nem ezt is az én nyakamba akarod varrni :D

És mikor tárgyaljuk a jobbik nyakára lépést?

Hellanéni 2017.12.10. 08:49:02

@Frick László Intézet: akkor foglak először komolyan venni, amikor nem a nőknek szóló "Hellácska buta popsi, kielégül..stb" válasszal válaszolsz, hanem mint mondjuk úgy, mikor Mukival nem értesz egyet. Vagy Hanni bácsinak. Nézz már kicsit magadba, az bassza a csőröd, hogy MINDENKÉPPEN neked kell az okosabbnak lenni, mert én nő vagyok.

Frick László Intézet 2017.12.11. 05:30:58

@Hellanéni: A kérdés az, hogy további karakterrombolásokkal lehet-e legyőzni a FIDESZ-t vagy pedig X-eléssel. Szerintem ... bár Gulyás Márton erről a dumájáról is megfeledkezett... írhatná az Új Választási Törvényt maga Gulyás Márton is,legyőzni a hasfájásodat fenntartó gyűlölt ellenségeidet csakis ezzel a kibaszott X-eléssellehetne.

Kérdésem: Szerinted is Orbán Viktor a hibás abban, hogy nincsen kire ikszelnetek? Pótkérdés: Például Gyurcsány Ferenc Orbán ügynöke az Ellenzékben? Mégpótabb kérdés, ha tudjuk azt, hogy Orbán Viktornak mit kellett volna tennie azért, hogy a Népszabadság ne vérezen ki, ennekmegfelelően Orbán Viktornak kéne végre egy hathatós miniszterelnökjelölttel ékesített X-elhető kockát alkotnia a számotokra, megveszekedetteknek.

Milyen munka ez Hellácsk,a hogy hergelnek is titeket, de aztán meg az X-elés élvezetét elvesztik tőletek és kik veszik el? Orbán veszi el?
süti beállítások módosítása