Az utolsó értelmes amerikai elnökkel, Barack Obamával a netokrácia éppen csak beköszönt és már bele is rohadt a korszerű picsaember politikai létformájába, az

I D I O T O K R Á C I Á b a 

Tévedés azt hinni, hogy Donald Trump emblematikus figurája vagy úttöröje lenne az ostobista elpicsásításnak. Az amerikai Jók és Igazak, a szájjalliberálisok és a maradék valóban is liberálisok eszeveszettségekbe törnek ki Trump miatt. Ott tartunk, hogy az amerikaiseggnyaló magyar jógyerekmagazin is már igyekszik csillapítani a hisztériát.

Az idiotokrácia egyik fő kelesztője egyébként a mindennapi médiahisztéria. A picsatársadalom sámánjai a hisztériakeltésben igen erősek, hisztériát csillapítani, megnyugtatni a behiszterizált embereket már nem képesek. [-> egy tipikus sámánnő]

Sőt,

a picsamédia munkatársai egyáltalán nem érdekeltek a fogyasztóik észnéltartásában.

Nincsen a picsatársadalomnak olyan gazdasági területe, ágazata, ami ne pocsék és hamisáruval tömné a piacot. A veddmegdobdelista maimarketing már évtizedek óta öngyilkos és pazarló tempót diktál. Az még a klasszikus kapitálizmus alkonya volt, amikor a veddmegdobdelizmus pazarlásba hajszolta a korai picsaembert.

Ma már a pazarlást a termékmarketing korai fejlesztési szakaszában elkezdik. vagy ha éppen takarékoskodni szeretnének azzal mégőrültebb pazarlás rohadmányozik, pl az autóipar a réz világpiaci árának egekbe törésekor,, elkezdték a rezet kispórolni az egyre bonyolultabb elektronikájú autókból, a saruk helyett tűérintkezőket alkalmazni és korróziónak erősen kitett területeken is, még annál is több hibalehetőséget építettek be a termékbe, mint amennyit a hibafejlesztő mérnökök eleve beterveztek volna.

Visszatérve a nyílt idiotokrácia beköszönésére a Világ Legeslegfejlettebb Demokráciájában a Világ Érdemes Vezető Hatalmára az Amerikai Egyesült Államokra:

a hiba nem Trump megválasztása volt. A választás Hillary Clinton és Donald Trump versengésekor hamis illúzió volt. Nem Jó és Rossz között választhatott Amerika. Nem a Kevésbé Rossz és a Nagyon Rossz között választhatott Amerika. Ugyanis lényegében a két választható között semmi különbség nem nivellálódik.

Esetleg, ha, akkor hiúsági kérdésnek tekintették a véleménynácik, az agyasfejesek az USA fő eszetokjai a jelentősművészek és egyéb szellememberei: nem nekik lett igazuk, nem az őszerintük kevésbé rosszat választotta Amerika.

A hiba az, hogy az elnökválasztások történetében először nem volt kit választani Amerikának.

Az idiotokraták truccból balhéból simpson-családista szúszperkiánus mindenegyszarista brahiból is választották Trumpot. Trump nem a mintaszerűen bunkó tahó és zsíragyú "nacionalisták" szavazatai miatt lehetett elnök. Trump a feljövő idiotokrata generáció , a 30-40 éves gyerekek miatt lehetett elnök, akik a minél nagyobb balhé kedvéért, a Jók és Igazak agyának felbaszására, előre röhögve a várható poenokon, szúszperkiánus szimpla geciségből (gecókáskodásból) is szavaztak Trumpra -és pont ezek a szavazatok döntöttek.

Nem Amerika döntött úgy, hogy idiotokrata buta elnök (vagy idiotokrata picsa elnökasszony ) kell. Az informális, a demokráciánfelüli háttérhatalom underwoodjai döntöttek úgy, hogy Obama volt az utolsó értelmes elnök, és majd a bármelyik megválasztott hülye mögött ők úgy mesterkednek tovább, ahogy Obama alatt - csak elterelődött médiafigyelem álcázó hatását élvezvén.

 

2006-ban debütált egy jó forgatókönyv alapján pocsék színészekkel kisköltségvetésből forgatott film , az Idiocracy. Magyarul a sokkal jobb Hülyék Paradicsoma címen mutatták be. Az ötlet vészesen zseniális. Valószínűnek tartom, hogy legalább negyedszázados, amikor először fölvázolták az ötletet, a kommunikációs entrópia még csak elméletben létezett.

A kommunikációs entrópia lényege az, hogy a napihisztériakeltés, a vérverejtékes és gecis erölködés a kattogások félpennyjeiért eltörli a hírek értékét. A Zárt Tartályt kitöltő termodinamikai önzsezsegésben fortyongó Napi Masszá-ból majd a véleménynácik eldöntik, hogy melyik információval támadnak. Azaz a netokrácia alaptörvénye szerint:

nem az információ megszerzése, hanem a megosztása emel hatalomba.

A Panama Botrány mutatta meg ennek a működését: Ha egy MÁSIK vonal tud pl amit tud a bahamai vagy kajmánszigeteki pénzmosodákról, hiába tudja, mert a véleménynácik a panamai pénzmosodákra gyúrnak és ennek a leválogatott információhalmaznak a megosztásáért fizetik a csicska csatornamunkásokat. A "világ közvéleményét" a panamai mosodákon rugóztatják és így más jelentős mosodai területek árnyékban maradhatnak. 

A Nulla egyenlő Egy-gyel és 1 = 0 -val. Semminek nincsen igazán érvénye. A hisztéria unalmas, és egyre orbitálisabb aljasságokkal lehetséges a picsaember figyelmét egyáltalán már felkelteni. Ráadásul a picsamédiában egyre olcsóbb embereket alkalmaznak, akiknek a trükkjei is egyre olcsóbbak.  A kulturális rianás egy áthatolhatalan szakadék a régi papír, írás alapú és a számítógépes "internetes kultúra között. Az internetes kultúra aljanépe miközben használja az internetet, már arról sincsen fingja se, hogy ő internetet használna. Ez a Kulturális Rianás facebook-jelensége. Magyarországon mélyszegények és proletárok másfélmilliója büszkélkedik azzal, hogy az életben nem internetezik, neki arra nincsen pénze, ő fészbúkon rendez mindent, onnan tőt filmet és zenét meg kommunikál. Azt hiszem, ez a jelenség figyelmeztet leginkább az idiotokrácia feljövetelére. A kommunikációs entrópiában minden egyszar. Bármi lefikázható. Nincsen szükség ismeretre, mert "minden fönt van a neten". Az idiotokrata nem tudás hanem fika-alapú [ -> matulkista mikndenfikaizmus]  és gondolkodás helyett valami önellentmondást igyekszik előpiszkálni a számára egyébként felfoghatatlanról és ha megleli, azzal az ő számára 100 más és helyes állítás is dől. A kereséshez azonban szókincs kell.

Amit nem tud az idiotokrata picsaember, annak a kereséséhez nem talál szavakat és ami nincsen fönn a neten, az nincsen is.

A Kulturális Rianás miatt az elavult kulturgalaxisokban, papír könyvekben, lexikonokban reked az fölhalmozott emberi tudásösszesség egy része. Lehet, hogy párezer idiotokrata féltudatlan, már a keresztrejtvényműveltséget is csak alulról szagolván beszkennel minden létező papírt, csak éppen szókincs nem lesz majd a beszkennelt tudástenger újrafelfedezéséhez. Így a rianáson túl maradhat sokminden. 

A 30 éves kisgyerek Cartman, az idiotokrata archetipusa:

 

A Hülyék Paradicsoma a Létező Szúszperk mindenegyszarista gecikorszakában játszódik. Elbutulás, trágárság, silányság, tahóság, bunkóság. Az ötletelők egy nullával többre saccolták és 500 évet képzeltek el arra a züllésre, amire az idiotokrácia és az elpicsásodás mai mértékét tekinve még 50 év sem kell.

A Szúszperk feljövetelekor , 20 éve immár,   recskázni  10 éáves kisgyereknek progresszióba számított, csúnyánbeszélni meg szubkalcsnak. Máma már viszont 30 éves skacok rejszolása, hogymondjam... eléggé retrográd éshát basziknyelven trágárságokat okádani is meglehetős ratyiba szám' .

Az idiotokráciában ülésez Az Amerikai Egyesült Államok Vezetése (Az Elnök és Emberei)

 

A rencervátás idején a Magyar Sajtó és Szellemiélet netovább-jában, az Élet és irodalom szerkesztőségében dolgozott Magyarország két legokosabb embere. Egyébként a cégtulajdonos vezetőújságíróik, pl a polihisztor (matematikus-jogász Dr Kovács) is az élvonalba tartoztak.

Ha sűttparaszt nagyaraszt-tal átmérem ezt a jelenkorunkba,, ma Magyarországon a sajtóélet netovábbja a 444.hu szerkesztősége. Nincsen fennebb, ez az elit. A 444-től körbe az egész sajtópanoráma csak lejt, lefelé van, gyengébb, bulvárabb, magazinosabb, opportunistább. A 444-ben ragyognak a legnagyobb arcok, a legbeképzeltebb újságírók akik nem ismernek maguknál fennebbvalót. Kétségtelen, hogy az amerikaiseggnyaló Magyari Péter a legtehetségesebb, legjobban író újságíróink egyike. És azt aztán végképpen nem állíthatnám a 444 bandájáról,  hogy közülük való lehetne a mai Magyarország legokosabb embere. Talán a legmegosztóbb, leggecibb újságírói címeket eloszthatják maguk között. Ők tudnak leginkább olvasót (= fogyasztót) beszopatni és megszívatni. Afféle rosszcsontok ezek a lassan 40 éves gyerekek. Még nem mindegyik idiotokrata -de azért a slapajban jócskán dógoznak kontárok. A 444 újságíróinak az alja még sima bloggernek is gyöngus lenne, még Őőlydög Bakulya Zoltánt is alulmúlják -de a képletben ők a széplányok csúnyabarátnői, akiket a kontraszt fokozása érdekében tartanak. 

Ahogy nem a ravasz ember a veszélyes, hanem a sunyi, úgy nem a buta, hanem az ostoba. A butától várható okosodás, az ostobától aligha. Az ostoba egyik legveszélyesebb verziója a büszke ostoba, aki felvág arra, hogy nem tud semmit, ésmivel minden egyszar neki, és minden érték is csak egy széjjelszofisztikálható dolog, úgy valahogyan mindig kimagyarázza magát a középszarból, pl a szar relativizálásával, hát

az idiotokrácia legjellemzőbb irányvonala a szúszperkiánus mindenegyszarizmus lesz.

 

A korai idiotokraták kedvence Sasha Barom Cohen -az az igazság azonban, hogy Sasha Barom Cohen nem sunyi, hanem ravasz alak, aki óriásinagy tudást és ismereteket álcáz a tettetett hülyeségeivel. Kitűnő marketinges, aki midőn a filmterve prezentációit tartja a finanszírozó pénzembereket mindenféle fennkölt blődségekkel is eteti , pl hogy most majd jól kikarikírozza a briteket, akik feszt az amerikaiak bunkóságain csámcsognak. Sasha Barom Cohen egy letűnt korszak utolsó fenegyereke, nem pedig az idiotokraták úttörője. Hogy mondjam... Joseph Heller fia ő és nem Szúszperk Cartman kirejszolt gecóka bubusa. Sasha Barom Cohen is megadja az idiotokrata 40 éves hülyegyerekeknek ami a 40 éves hülyegyerekeknek kell -de főleg üzleti okokból. [-> shitcom]

A büszke ostoba számára nem nemtudni a szégyen, csak az, ha valahogy nem tudná magát kimagyarázni. [-> adásgombliberalizmus] És a nemszerény büszke hülye dönti el, hogy a sokféle egyszar közül melyik a relative különb szar, aki közelebb van a Zárt Tartály információmegosztó csapjához.

A véleménynácik underwoodéknak dolgoznak -és ezért hiszterizálnak állandóan Trump körül. Még mindig a napiszart és napifikát meg gecit nyomatják Trump-ra -mintha még mindig meg lehetne buktatni csakis karakterrombolással. És amíg az idiotokrata egységsugarú hírbenyaló hisztériáz az idiotokrata Trump elnökségén és a Trump-hoz erőszakolt hamispárhuzamok mentén rángatózik,  addig nem térülhet az eszére elgondolkodni -és még a távozó Obamán sem... .

Talán annyiban kellemetlen ez a magyar jógyerekeknek, mertugye úgy kéne a továbbiakban is szakmányban  amerikaisegget nyalniuk, hogy közben meg fikázni és gecizni Trump-ot.

Amire a 444.hu csöndesamerikánus munkatársai verhetik a nyálukat miszerint az ő mindenegyszar megosztó formájuk a legultrább, legújabb és legmenőbb [leginnovatívabb] és mindenki más csak koppintott korábbiszar verziókkal tapicskol. Például a 888.hu.

 függelék:

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2017.01.24. 21:10:00
szóval az úgy volt, hogy volt ez az Obama nevű ember, aki annyira népszerű volt, hogy a republikánusok képtelenek voltak mit kezdeni vele, ezért kitalálták a Tea Party nevű szerveződést, ami kb az ottani jobboldal vallási fundamentalista szárnya (akiket minden fogadkozásuk ellenére, hogy ők egy alulról szerveződő közösség, amerika leggazdagabb emberei pénzelnek).
namost ez a platform nagyjából túszul ejtette a pártot és a közéleti témákat, amivel a jobberek foglalkozhattak, a párt meg csúnyán megosztott lett - ellenben a demokratákkal, akik összezártak, és játszi könnyedséggel puccsolták meg a saját legnépszerűbb jelöltjüket, akinek esélye lett volna egy Trump ellen (erről még később), csak hát kritikus volt a vezetőség és a kasszaőrök felé, helyette benyomták a megbízható emberüket, Clintont - a szavazók el is fordultak tőlük.
és akkor jön Trump, aki nem egy hülye ember, hanem egy mérhetetlenül gátlástalan, de sikeres kalandor, és belefingott a nullás lisztbe.

sikeres megválasztásának okai (nem feltétlenül fontossági sorrendben):
- szinte csak ő foglalkozott a kampányában a lecsúszott, évtizedek óta leszart fehér melósokkal, és az ő problémáikkal (hiába próbálta azokat a mindenkori balos média összemosni a nácikkal, mint itthon), meg is nyerte az un. rozsdaövet, ami egész addig demokrata fellegvár volt - a másik, aki szóra méltatta őket, a megpuccsolt demokrata Bernie Sanders volt
- a demokraták testületi szeppukut követtek el, amikor azt hitték, megúszhatják, hogy már az előválasztás alatt leszarhatják a saját szavazóikat
- a republikánusok annyira el voltak foglalva a saját kis belső harcukkal, hogy mire észrevették, mi van, már késő volt: Trumpot a pártelit rühelli, mint a szart, és majdnem inkább látták volna Hillary-t az elnöki székben, mint őt
- Trump [ AZ EZEK SZERINT NETOKRATA !!!]azért sikeres üzletember, mert mindig megtalálja azokat az eszközöket, amivel előnyben lehet a versenytársaival szemben - jelen esetben az internet és az un. "big data": annyira durva volt, hogy a kopogtató emberei beütötték a címet az okostelefonjukba, az meg kidobta, hogy az adott potenciális szavazóval pontosan miről és hogyan kell beszélniük, 100%ban személyre szabottan, és közben a marketing stáb ugyanilyen alapon nyomta a hírdetéseket, a linkeket a facebookon, ésatöbbi (a szavazás előtti héten pl hogy hogy nem, minden floridában élő, haiti származású szavazó facebook falán megjelent egy fizetett hirdetés a "Clinton Money" című dokumentumfilmet reklámozva, ami arról szólt, Clintonék hogyan és mennyi pénzt nyúltak le és játszottak át haveroknak a haiti újjáépítési alapból - Clinton bukta a haiti körzeteket, mert azok minden eddiginél kevesebben mentek el szavazni)

tehát ne tessék azt hinni, hogy Trump idióta lenne, vagy csak egy báb: egyszerűen meghekkelte és kijátszotta/kihasználta az amerikai választási rendszert, ahol az egyik párt csak a népieket, a másik meg csak az urbánusokat szolgálja, és mind a kettő csak úgy az államok harmadára koncentrál (swings states, ahol egyik pártnak sincs behozhatatlan előnye), a többire alig költ, és a győzelemhez nem szavazattöbség kell, mindössze az erőforrások megfelelő allokálása (lásd még: business management).

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr112150097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.24. 16:01:42

Trump körül egyre aggasztóbban beteges és torz a hisztéria. Betiltotta az abortuszt, degonoszmár,dekonzervmár,defasisztamár.. ugyebár nem tiltotta be. Nem is tudná betiltani. Egy hetvenes években hozott rendeletet álított vissza a kormányzati finanszírozás tiltásáról, mert azt Obama ugye feloldotta. De hiába mutatsz erre rá, megkapod, hogy a gonosz Trump emberek életével játszik és hogy felnött témákhoz milyen buta és gyerekes vagy - így oktatja a Szépre és a Jóra a gyermektelen, hajadon nő a családos embert.
Nincs más dolgunk, mint szeretni az embereket és megtanulni nem szemberöhögni őket. Arra a vécé meg a hátsó udvar való.

2017.01.24. 20:31:14

Érdekes ez a kommunikációs entrópia elméleted. Már jópár éve mesélte nekem egy német tanár, hogy a középiskolások nem tudnak beszélni magyarul sem, nincs szókincsük, mémekkel kommunikálnak. Hogy tanítót őket idegen nyelvre? Ülök a vonaton, én vagyok az egyetlen, aki regényt olvas. Tizenöt éve mindenki olvasott a hosszú út alatt. Telefonon nyomni a facebook appot, ennyi a világ.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2017.01.24. 21:10:00

szóval az úgy volt, hogy volt ez az Obama nevű ember, aki annyira népszerű volt, hogy a republikánusok képtelenek voltak mit kezdeni vele, ezért kitalálták a Tea Party nevű szerveződést, ami kb az ottani jobboldal vallási fundamentalista szárnya (akiket minden fogadkozásuk ellenére, hogy ők egy alulról szerveződő közösség, amerika leggazdagabb emberei pénzelnek).
namost ez a platform nagyjából túszul ejtette a pártot és a közéleti témákat, amivel a jobberek foglalkozhattak, a párt meg csúnyán megosztott lett - ellenben a demokratákkal, akik összezártak, és játszi könnyedséggel puccsolták meg a saját legnépszerűbb jelöltjüket, akinek esélye lett volna egy Trump ellen (erről még később), csak hát kritikus volt a vezetőség és a kasszaőrök felé, helyette benyomták a megbízható emberüket, Clintont - a szavazók el is fordultak tőlük.
és akkor jön Trump, aki nem egy hülye ember, hanem egy mérhetetlenül gátlástalan, de sikeres kalandor, és belefingott a nullás lisztbe.

sikeres megválasztásának okai (nem feltétlenül fontossági sorrendben):
- szinte csak ő foglalkozott a kampányában a lecsúszott, évtizedek óta leszart fehér melósokkal, és az ő problémáikkal (hiába próbálta azokat a mindenkori balos média összemosni a nácikkal, mint itthon), meg is nyerte az un. rozsdaövet, ami egész addig demokrata fellegvár volt - a másik, aki szóra méltatta őket, a megpuccsolt demokrata Bernie Sanders volt
- a demokraták testületi szeppukut követtek el, amikor azt hitték, megúszhatják, hogy már az előválasztás alatt leszarhatják a saját szavazóikat
- a republikánusok annyira el voltak foglalva a saját kis belső harcukkal, hogy mire észrevették, mi van, már késő volt: Trumpot a pártelit rühelli, mint a szart, és majdnem inkább látták volna Hillary-t az elnöki székben, mint őt
- Trump azért sikeres üzletember, mert mindig megtalálja azokat az eszközöket, amivel előnyben lehet a versenytársaival szemben - jelen esetben az internet és az un. "big data": annyira durva volt, hogy a kopogtató emberei beütötték a címet az okostelefonjukba, az meg kidobta, hogy az adott potenciális szavazóval pontosan miről és hogyan kell beszélniük, 100%ban személyre szabottan, és közben a marketing stáb ugyanilyen alapon nyomta a hírdetéseket, a linkeket a facebookon, ésatöbbi (a szavazás előtti héten pl hogy hogy nem, minden floridában élő, haiti származású szavazó facebook falán megjelent egy fizetett hirdetés a "Clinton Money" című dokumentumfilmet reklámozva, ami arról szólt, Clintonék hogyan és mennyi pénzt nyúltak le és játszottak át haveroknak a haiti újjáépítési alapból - Clinton bukta a haiti körzeteket, mert azok minden eddiginél kevesebben mentek el szavazni)

tehát ne tessék azt hinni, hogy Trump idióta lenne, vagy csak egy báb: egyszerűen meghekkelte és kijátszotta/kihasználta az amerikai választási rendszert, ahol az egyik párt csak a népieket, a másik meg csak az urbánusokat szolgálja, és mind a kettő csak úgy az államok harmadára koncentrál (swings states, ahol egyik pártnak sincs behozhatatlan előnye), a többire alig költ, és a győzelemhez nem szavazattöbség kell, mindössze az erőforrások megfelelő allokálása (lásd még: business management).

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2017.01.24. 21:15:41

az idokcáciáról, meg a kommunikációs entrópiáról: mintha már huxley és vonnegut is írtak volna ilyesmiről, ezt mike judge nyakába varrni igazságtalanság.

Frick László Intézet 2017.01.25. 06:20:04

@bs395: Pont Vonnegut kapcsán kezdtem el fejben szövögetni ezt a szöveget -és Jocóval való beszélgetésünkkor. Csak a többrészletben sebesen gépbeverésekor ez a szál valahogy befűzetlen maradt, köszönöm.

Frick László Intézet 2017.01.25. 06:31:33

@bs395: Azt az egyszerű régi blog-szokást fogom föleleveníteni, hogy a hosszúkommentedet fogom és bekopipasztázom a főszövegbe és kész. Ezzel a veszéllyel jár idelátogatni :)

De egyébként az idiotokrácia nem az egyes vezénylőpolitikusok idiótaságát vestzi feltételül. Az USA egész népét a hippikorszak óta folyamatosan idiótának nevelik. Ism.: Ha láttál már világjáró amerikaihajóról görög szigetet elözönlő amerikaitúristát, tehát jóllakottóvodás alakú nyuggereket.

Én magam büszkehülyével először 1973-ban Bécsben találkoztam. Francia túristákkal, akik részben ugyan megköszönték hozzátartozóm francia nyelvű útbaigazítását majd persze címcsere és egyebek és a hozzátartozóm magyarázatán, miszerint ő bár németnevű, de magyar állampolgár elkezdtek hahotázni hogy ilyen nincsen is, hogy Hongroi, ugyanis az egy osztrák tartomány hiszen az osztrákok megszállva tartják Magyarországot ismétlem, 1973-ban... azt látnod kellett volna, a franciák fejlettaéjraópai lenéző arcát ahogy tanítják a k'k'k'éjraópait a k'k'k'éjraópai történelemre. Aztán volt szerencsém NSZK állampolgárokhoz kb ezen a színvonalon oly mértékben, miszerint Ost-Berlin az földrajzi fogalom, amihez annak a DDR-nek semmi köze.

Mainapság az oroszokkal csinálják ugyanezt, egy orosz fiatal ugye elavult és régimódi, tehát a lány Csajkovszkijig jutott el a zongoraleckékben és a fiú balettre járt, ezért buzinak nézik. Odáig megvan a ruszki csilliárdosok élete hogy gusztustalan aranypaloták (mertugye az amerikaicsilliárdosnak oszt az ízlése egy kalocsaiterítő, ami a magyar jüógyerekújságíró szerint matyaóhímezés) de az már kevéssé van meg, hogy a kis picsa ruszki csilliárdoslányka eredetiben olvas Anatole France-t.

Miközben a jeőjdefejlettek ölbekutyája vagy karbanmacskája mitolvas.

Frick László Intézet 2017.01.25. 06:38:33

@nagyjoco: Az entrópia az 1937-ben született és kb 1959. táján kezdett elhirhedni [magyarul]Entrópia c. elbeszélésén amit elég hamar, a magyar irodalom nyelvimegújulós nagy forradalma délelőttjén, tehát nem majd EP fellépésekor, hanem Lengyel Péter és Orbán Ottó fiatalkorában elkezdődött.

2006. körül volt egy internetes viklágkonferencia és azon előkerült ez az elmélet a Zárt Tartály elv. A netokraták ezt az elvet használják a hatalmuk demokratikusan ellenőrizhetetlen háttérbenműködős fenntartására. Olyan óriási és egyenletesen nagy az folyamatos újinformációkirobbanás, hogy pár ember a csapoknál elképesztő nagy hatalmat szerezhet anélkül,, hogy rendesen jogi vagy demokratikus eszközökkel picsánrúghatnák őket. Sőt: ezek a gecik mintha ténykeg igazi újságírók lennének, a legendás sajtószabadságra hivatkozván még jajonganak is, ha megpiszkálják őket, hogy sérelmük a sajtószabadságé és Az AlkotmányKiegészítés-é. Pár titkosszolga geciket vesz meg kilóra és úgy hülyíti be szelektívinformációkkal a világot ahogy csak akarja.

Frick László Intézet 2017.01.25. 06:56:22

@bs395: @nagyjoco: Találni az idiotokráciát megjósló sci-fi -ket. Ezek zöme azonban a vynillemezek és bakelittelefonok korából származik, amidőn a televízió volt a netovább és az ARPANET valamiféle marginális szubizé.

A mobiltelefonálás és az internetkorszak először két különúton savazta a nyelveket -mondjuk az angol basic-esedése már jócskán előrejárt. A Chuck Lorre Vállalat egyik termékében alapvető, tartós és egyenletes komikumforrás az, hogy az egyik szereplőnek még van angol szókincse. Egyszerűen az a röhejforrás, hogy a szókinccsel rendelkező szereplő defuri szavakat használ.

A basziknyelv angol nyelvű modern maifilmek magyarfekiratos változataiban élvezhető igazán. Az angol már jólfejlett basziknyelv és kb hat különféle dologra egyszerűen a FUCK-ot vereti, míg a magyar elmaradottabb nyelven ez a FUCK még a baszás a szar, a bazmegolás és egészen teremburitív enyheségek változatosságát kínálja. A film eredeti szövegében három szótagra egybenyelt böfögést a magyarító csak két elavultanhosszú és nevetségesenválasztékos mondatban tud kiírni.

A huhogó úgy érezheti magát, mint paraszt a repülön. 10 éve még a magyarban a magázódás kihalását úgy 50 év távlatára toltuk. Ma már 20-36 éves kislányok csípőből és kérdezés nélkül tegeznek le Ratkó-gyerekeket persze elemiudvariassági körítések nélkül, így azonnal haveri hátbaveregetős, ügyfélkapcsolati viszonylatban pedig ajakfityesztős és kioktatós szituációkban.

Pompásan szórakozom azokon a magyarokon, akik többmilliós autó pártízmilliós ingatlanügyletek kapcsán a faszbúkizációban azonnal tegeződésbe mennek az üzlet nyélbeütésének kápábaillesztési szakasza előtt , aztán csudáloznak, hogy az alkudozás viharossebességgel bazmegolásban tobzódik.

Frick László Intézet 2017.01.25. 15:55:48

@bs395: Emésztvén az összeállításodból a jógyerekek önmosdató lózungjait. Azért Trump nem annyira mennybőlazangyalszerűen és váratlanul érkezett (ahogy az én kamaszkorom mókszistahamisítványos magyartörténelmébe Kádár János mennybőla zangyalszerűséggel nov4-én)
A mai netokrata jógyerekújságírók eléggé műveletlenek már ahhoz, Frank Zappát és más hippiségeket meg őleg nem hallgatnak s így nem tudhatják, hogy Trump eljövetele várható volt.

Könnyű Katát hisztériába kergetni, ha egyébként is orgazmuszavaros hülyepicsa -szóval Trump feljöveteléhez kellettek partnerek és fogékonyság is.
Az offTrumpizmus kb akkora kész-kataszrófa, mint Trump maga. OffTrump-nak lenni afféle pótlék, mint az attejjista (de egyébként zsírbuta) gyerekeknél az evolucionizmus. "Nem kell tanulnom, ha jól választok oldalt. Fikázom Trumpot és akkor én is olyan okos leszek, mint Mary Ciccone néni. "Annyi eszem van, mint egy tépett papírfigurának, de ha ekézem Trumpot, akkor egy vonalon állhatok Robert de Niro-val"

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2017.01.25. 18:15:44

@Frick László Intézet:
amikor egy republikánus elnök egy szintén republikánus többségű kongresszuson és szenátuson nem tudja keresztülverni a kormányzati és szövetségi pozíciókra jelölt embereinek a kinevezését, akkor az jött valahonnan, vagy megy valahová?

Frick László Intézet 2017.01.26. 05:58:34

@bs395: És ez a kép is itt amit megosztasz, a Jók és Igazak önvígasztalása. Ugyanezen Jók és Igazak Obama feljövetelekor, vagyis egy részük a netokraták mennyire ünnepelték magukat. Most meg sunyulnak arról,, hogy tan'képpen Trump is netokrata twitteriensis. Detto: Őrjöngtetik ma és tegnap a világ jógyerekei a Második Univerzum-ot építő büdös oroszokat -nemde a Jók és Igazak netokratái is ilyen univerzumot építettek.

Ami szép a történetben, hogy Trump karakterrombolása ennyire jól sikerült, hogy már a republikánusok is benyalták.

És ez a történet nem más, mint az Entrópia beteljesülése. Káosz és ezt a káoszt a hülyék nem csinálták.. Ezt a Káoszt a Szuperek, a High-Fejek a Legkülönbek, a Magukat Mindenki ölé Helyező Innovatívak rövlden A Jók és Igazak csinálták, a fejlesztőmérnökök, akiknél nincsen ennebb és akiknél mindenki csak hülyébb.

A netokraták döntöttek az Új Kultúráról, ami a régit áthatolhatatlan rianásban hagyja maga mögött. És lesz rosszabb: ismétlem A fészbúkozók, akik már azt se tudják nem tudatosul bennük, hogy ők interneteznek.

Ismétlem: Magyarországon kétmillió proletár fészbúkozik és ebből másfélmillió arra büszke, hogy ű oszt sose, ű nem internetezne egy pecet se !

A Nagy Kommunikátorokból akik kitalálhatták a pár billentyűparanccsal leszűrhető és könnyenhülyíthető emberiséget, most majd jól rádöbi-debizhetnek arra hogy a Hülye Emberiség mennyire önjáró is tud lenni.

A Zárt Tartályban öntörvényű és kezelhetetlen folyamatok eszkalálódnak
-és egyelőre úgy néz ki, az agyasfejesek A Legkülönbek rosszul reagálnak vagy sehogy vagy önhazugan és félőskén odanézni is.

Frick László Intézet 2017.01.26. 06:05:42

@bs395: Szíria volt a fordulópont. Szíriáig pompásan ment a nagy szarkeverés az Arab Tavasz kereteiben. Az ősi szokás szerint Szíriában a csöndesamerikaiak kiképezték és felfegyverezték a gerillákat, az olyanokat persze az Afganisztánban már bevált móccerrel orosz(=szovjet) fegyverekkel. A Jók és Igazak véleményformálói szépen meggyőzték a világot az Aszad Diktátor!!! hujajáról. (És lett a Szent Küzdelemben Szaúdi-Arábia a szövetségese az USÁ-nak... Miközben Jemenben----)

És ekkor Obama elvette a költségvetési pénzeket a szíriai projektből.

Ez volt A Fordulat.

Utóirat: Neked még nem mutattam ezt a képet:
Muzulmán ország muzulmán-de nyitott bárki számára- étterme. Jön a szaúdi Isteni Féri az iszlám férfiakra vonatkozó öltözködési szokásaira fittyet hányván Chicago Bulss kosaras szerkóban,, atlettatrikó és rövid térden fölül érő gatyó. Az asszony a legszigorúbb feketelepelben.
Az egyik asztalnál irániak. Irán, tudod nem részletezem, a fundamentalizmus, az iszonyatosdiktatúra, a rémeselnyomás a satöbbi-satöbbi. Iráni nő sortban,, rövidujjú blúzban, leresztett hajjal, napszemüvegben cigarettázva gúnyosan nézi az ott megszokott hisztériában szeparét követelő tahó szaúdi férfit.

Ez az a kép, amit az amerikaiseggnyaló világ jók és Igazai szépen és egységesen kifelejtenek a Másik Univerzumukból.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.26. 09:11:20

@Frick László Intézet: szvsz Trump kb. a nyolcvanas évek elején jött rá arra, hogy ha bohóckodik, akkor jobban veszik a cuccot. Kb. ennyi. Közben meg Zuckerberg és mások feltaláltak egy pár dolgot, amiben Trump tovább bohóckodhatott, még közelebb mászva a fogyasztóhoz, és ami újítások mögött a népbefolyásoló szándék kezdetben kb. olyan lehetett, mint a telefon mögött volt, semennyi. Hogy aztán lecsapott rá az állam és a cégek, mert mennyi szépséges adat van benne, Zuckerber und co. meg hagyta, az már másik történet.

Frick László Intézet 2017.01.26. 10:07:42

@Dinamuki: ...vagyis még mindig a Mai Óvoda udvarán bukdácsolunk. Na mit mond [ a jó óvónéni] a bohóckodásra? Az egy, hogy Firike bojócckjodik, de attól még nem kell rá vevőnek lenni.

És hagy mutassak már rá neked a tízévvel ezelőtti valóságra amiben a netokraták akkora pofával forgatták magukat azon hogy most az internetes média leurall mindent és a hülyék (azaz a tömegek) pedig szépen beveszik. Csak ebben a blogban lapozz bele az ősi leösszeesküvéselméletesőzős témakörre. 10 évvel ezelőtt ugyanezek a netokraták, akik most lila fejjel vannak begurulva Trumpon, az összeesküvéselméletgyártás (mai netes nyelven gyíkemberezés és butaszélesgábor) körébe utalták azokat az intéseket, miszerint az emberek folyamatos és intenzív hülyéneknézése oda fog vezetni, hogy az emberek tömegesen és intenzíven tényleg is hülyék lesznek.

Hülye hülyét hülyéz. nézd már meg a maimagyar internetesmédia nagyarcait, semmit sem tudnak de arra nagyon büszkén. És úgy kompenzálnak, hogy sajátmaguknál hülyébbeket baszogatnak.

és mit is mond erre óvónéni
Pár éve, amikor agyonbaszták mert felesleges már, a blogot, mint túlságosan kreatív és tárhelyigényes műfajt a tumblr meg a twitter lett a kúl.
És min jött föl Trump? á twittero!

Frick László Intézet 2017.01.26. 10:08:43

@Dinamuki: Masszívan és negyedszázada folyik az amerikai nép butává nevelése. Ennek az eredménye Trump és lesz ennél lennebb is.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.26. 10:37:01

@Frick László Intézet: amit te sose akarnál látni az az, hogy Obama, Mr. Clinton meg Bush sokkal lejjebb voltak, mint Trump. Trump nagyjából az a selfmade-man alakú, az eszkimóknak jeget exportáló típus, akik megcsinálták a mai Amerikát, és az erre rátelepedett kat-ipari komplexumot, ill. az ezzel karöltött rendszert kívülről szemléli. Az előbbiek meg, akárhonnan nézed, mindig azon belül juttak egyről kettőre.

Frick László Intézet 2017.01.26. 11:14:32

@Dinamuki: Te egy beteges politikabuzival (velem) vitatkozol a politikáról. Tudod ez olyan, mint amikor az egyébként heteró jógyerekek buziknak magyarázzák a buzulást -azon lényegeit figyelmen kívül hagyva, ami lényegeket pedig a buzi Fassbinder a filmjeiben megmutatott.
Hogy értsd: A buzi színész Neil Patric Harris a sorozat egyik tulajdonos-producer írójának bisexuális (buzibarát) beállítódása miatt valami mozgalmárosan azt mutatja be, hogy a heterók is tudnak pont olyan promiszkuitívak lenni, mint a buzik.

pedig nem.
Azaz:
Engem, mint politikabuzit nem tudnál meggyőzni arról, hogy John F. Kennedy óta minden-de-minden amerikai elnök nem csak egy dolog.

Clinton egy fasz volt, viszont a Bush-okról nagyon rossz
ellenben Obamáról jóvéleményem van.
Obama feljövetele eléggé egy geci-aljas dolog volt, a netokraták kisérletezgettek, csak aztán kiderült hogy Obama túl okos, túl értelmes és... hát eléggé önjáró is. Elment mindig addig a határig, amíg elmehetett, azért nem lövette le magát, mint Kennedy.

Benyalni azt, hogy az USA elnöke az valaky és jelent valamit és ő alakít valamit, ez eléggé politikaitudománytalan dolog.

mintha a pornóról úgy vitatkoznánk, hogy te jössz olyasmikkel, hogy DZUMM végbélbe kurrantanak egy nőt csak úgy és lehet azt a faszt valamennyire kihúzni nemszarosan egy előkészítetlen végbélből -hát nem.

Illúzó, illúzió és illúzió.

Az USA politikája nagyon régen a demokraták és repübikánusok kiegyezéséről szól. A lobbyk szépen megállapodtak a piacfelosztásró és amit lát a világ ebből, az kb az a színjáték, amit a pornóipar is próbál és ami miatt a gyermeknőgyógyászoknak meg a nőgyógyászoknak annyi piszkos melója van, ugyanis sokan készpénznek veszik és elhiszik, amit a pornón látnak.
Holott torna és gyakorlás, sok munka és különleges edzettség, kifejlesztett izomcsoportok, sok szünet és leállás és törlés és EKSÖN és TÖRLÉS és EKSÖN amit nem látni a képeken.
Azt mondta nekem egy bukott pornószínésznő, hogy nincs az az ultrakipucolt végbél és vastagbél,, ami anál felvételeken ne árasztana picsaszagot.

És kb ez érvényes a politikára:
Most mindenki fintorog trumpon -de hát ez egy ilyen ipar.

A pornó boldogabbikvégén voltak a véleményformálók
-és most leszopták a saját "csokis" faszukat, annyira jólsikerült a véleményformálás Trump karakterrombolása körül.
Ráadásul magyarországon ezen túl vagyunk orbánnal kapcsolatban.
Elvileg a magyar jógyerekeknek okosabbnak kéne lenniük és figyelmeztetni az amerikai kollégákat.
Erre mi történik -a magyar jógyerekek nyomatják tovább az amerikaiszósz és mossák trumppal orbánt meg orbánt trumppal

Nem tanultak semmit.

Ugyanezt csinálja az amerikai autóipar: nem tanul semmit. Erre jön Trump és élvezteti az amerikai autóipart azzal, amin az amerikai autóipar élvezni szeretne.

Arra kéne rájönni a jógyerekeknek, hogy a trumpozás, gyíkemberezés, oroszfikázás (vagy orbánt gecizni feszt) nem teszi meg tanulás helyett.
Neki kéne már ülni, ha a jógyerek olyan sokat képzel magáról tényleg is legyemmá okosabb.

2017.01.26. 12:40:42

@Frick László Intézet: "Neki kéne már ülni, ha a jógyerek olyan sokat képzel magáról tényleg is legyemmá okosabb."

Aha. Ahhoz olyan dolgok kellenének, amikről az okosok életükben nem hallottak, önreflexió, saját gondolkodási mintáink felülvizsgálása és az orrunk magasságának csökkentése. És ez még csak az első lépés egy hosszú úton.
Orbánt meg Trumpot tényleg is le akarják győzni, de nem ismerik sem magukat, sem az ellenségüket. Aztán csodálkoznak. hogy minden csatát elvesztenek.
Trump és Orbán miért is győzött? Mert az emberek hülyék és hát okosak olyan szdsz-nyien vannak Kóka idejéből és ennyi hülye között hiába az okos beszéd.

2017.01.26. 12:55:15

@Dinamuki: Szerintem Trump korántsem olyan buta és tudatlan, mint amilyennek itt be van állítva. Bizony, kivülről jött, nem úgy, mint az egyételműen CIA kötelékben álló Obama és az a mód, ahogyan harcolnak ellene a Soros névjegye mögé búvók, könnyen lehet olyan kontraproduktív, amilyen az a kampányban is volt.

Frick László Intézet 2017.01.26. 13:11:42

@nagyjoco: 32 nickel ezelőtt próbáltam képeket keresgélni a neten Pető Ivánról. Ugye, bennem az a Pető Iván él, aki vastag rövid nyakán a fejét hátraveti és szinte zárt szájjal pekhi ki a szavakat, nemszerényen. Viszont a mindenhatoooooo Petőről csupa ismeretlen arcát adja ki, kedves és nyílt mosoly, szerény figyelem ésígytovább, ami arcát úgy TV-hiradókon egyebeken keresztüól Petőnek soha nem láthattuk.

10-20 nick-kel ezelőtt is már az volt a vesszőparipáim istállóinak mellékein táncoltatott legkedvesebbem,, amidőn az Ellenzéki Kerekasztal főemberei büdös barna nejlonzoknis suk-sük Illetékes Eltás-aknak nézték a szocialistákat.

Egyébként a régi papíralapú műveltek közül Gács Anna néni vagy Babarczy Eszter néni és filozófus politizálgatnak is. (Anna néni e képen:
24.p3k.hu/app/uploads/2015/06/Gacs-Anna.jpg)
Babarczy néni még uralkodni is képes hasfájásán meg whuérmén ... ritkán okosakat is mond. Babarczy néni az Őrjöngjünk Vecám-on is tevékeny (volt?? hm... nem tudom nem járok már utána)

Trump és Orbán teljesen hamis párhuzam és győzelmeik sem erőszakolhatóak párhuzamokba.

Az USA kb itt 25, ott pedig 40 évvel is Magyarország előtt jár -tehát a társadalom elpicsásodásában és a butulásban is. Miközben az USÁ-ban a mai napig élnek még olyan értékek, amiknek Magyarországon már nem lesz esélye kifejlődni pl komoly papírújságírás vagy előfizetős tartalmak az interneten.
Pl liberálisok egyelőre még vannak az USÁ-ban, bár nem túl fiatalok. Szóval öregek már.

A szúszperkiánus gecókia generációnak sok köze a liberalizmushoz már nincsen.

magyarországon pedig a liberalizmust Gyurcsányék döfték kegyelmen.

Ahogy már sokszor rámutattam: a 444.hu tökéletes példája az offliberális műhelynek. Az ideológia és a napi kiadoptt csapásirány a legelemibb "liberális igény"-t is felülírja, bár azt feltételezem a bandáról hogy magánemberként pl részegen vagy ha nincsen igazán tétje, még nyomokban lehetnek liberálisok. Szily László pl ha eléggé be van tépve, akkor reflex-szerűen visszaréved a néhai liberálisba.

Teljesen reakciós és offliberális ez a fiatal geci banda... sok kis McNamara.
Ahogy 90 után a kulturáliséletünk sok kis aczélgyurikkal lett tele.

pl a 444.hu-nak Aczél György-höz is több a köze, mint valamiféle liberálisokhoz.
és hát külön történet Orbán először csak réthorikai-verbális majd tényleges szakítása a liberalizmussal.

A szabadgondolkodás kizárólag széles-összemberi-műveltségi alapon képzelhető el.. az össz-emberi-gonolkodás-és tudástár ismeretére. Vagy áttekintésére. Ez a konzervatívliberális fő jellemzője.

Amidőn a 444-hu klommentoszlopaiban ődöngtem, beszélgettem ott pár fiatal értelmessel, de egy mukkot nem értettek... neki sem álltak értelmezni lehet-e ilyen, hogy konzervatívliberális, ugyanis számukra ez a kifejezés már nonszensz. Számukra a konzervatív az hülyebácsi és a liberális.. hát azt se tudja mi,, de beidegeswednek tőle a konzervatív öregbácsik, akkor biztos valami kúl dolog lehet és a Geri is liberális, akkor ő is annak mondja magát.Ja és a Peti is az, akkor tuti jó választás.

2017.01.26. 14:27:20

@bs395: "annyira durva volt, hogy a kopogtató emberei beütötték a címet az okostelefonjukba, az meg kidobta, hogy az adott potenciális szavazóval pontosan miről és hogyan kell beszélniük, 100%ban személyre szabottan,"

Ehhez tudsz nekem forrást mondani? Érdekelne a téma.

Frick László Intézet 2017.01.26. 16:32:24

@nagyjoco: 789 éve, amikor 'ámtech-et tanultam, a tanárbácsi, aki annyira öreg volt, hogy még lyukszalagos meg mágnes-szalagos kredencekkel kezdte, amikbe a szoftvert minden bekapcsoláskor rendesen gyalog be kellett írni
szóval ő azt mondta, hogy a gép nem gondolkodik.
Rendszeresen kapok a 102...103... 104-ik szülinapomra, mint néni, automata köszöntőleveleket A Géptől aki úgy tudja, hogy a havijövedelmem 24.000.000. Ft és nyolc autóm van és érdeklődési területem a matematika.

Szerinted engem A Gép, akivel bs395 huhogtat, hova árazna be és minek?

Ha odafigyelnék a géphibákra és készítenék egy szép és helyes szöveget, úgy a 3-4 oldal után A Gép annyi helyesírási hibát meg stilisztikait meg mindenfélét talál benne

Akkora a szókincsem, hogy a szókészletem harmadát helyesírásihibának veszi a gép.

Az a huhogás, amit bs395 átvett a huhogóktól, 1200 szavas szókészletű basziknyelven böfögő amerikai fehér munkások rétegeiben működhet

Frick László Intézet 2017.01.26. 16:37:42

@bs395: @nagyjoco: Ugye, leölték a hagyományostelevíziózást és most már valamiféle digitális internetes film és hírszórás meg rekláűmszórás van, egy számítógépet telepít a szobámba a "szolgáltató" és az elvileg mindent leszűr és akár célozhatna rám reklámokat, pl gitárhúr meg gitárerősítő reklámokat vagy egzotikus utazásokra csábítana vagy mittomén. Erre: a zúzmarás -22 fokban beszart a fénykábel és a "szolgáltató" nem képes megcsinálni, a szakszerűen javított helyen a hideg fokozódásával hiba lép fel... MINDENT regisztrál a szobámba telepített számítógép, amit frissítenek(lekérdeznek leszűrnek) naponta, de attól még már vagy nyóchete ndem képesek felfogni, hogy a hiba nem a készülékemben van. Egész éccaka megy a tévé és milyenfilmekkel. Szórakozásból bejelölök mindenfost és így mi is a "kép" rólam a vállalatnál? Azt hiszem, még a Walking Dead is szokott menni, amikor alszom.

Frick László Intézet 2017.01.26. 16:39:57

@nagyjoco: Nem kéne a disznókat eteni a S, az o, a rö, megint az o és megint a sö betük leírásával, amikor ilyen csávó, akiket a csöndesamerikánusság támogatására zsaroltak be a szolgálatok, vannak vagy 200-an. És így nálunk egy valaha talán, negyedszázada még létező Soros-on rugóznak pro és kontra.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2017.01.26. 16:51:41

@nagyjoco:
www.forbes.com/sites/stevenbertoni/2016/11/22/exclusive-interview-how-jared-kushner-won-trump-the-white-house/#3a6765bb2f50

van valahol egy német interjú a felhasznált data mining motor eredeti kifejlesztőjével, akitől az egyik kutatótársa lenyúlta, és átvitte a cambridge analyticához, ha megtalálom, beszúrom azt is.

2017.01.26. 16:52:30

@Frick László Intézet: Na jó, de te nem használsz faszbukot és ezáltal mit tud rólad a Gép? Szinte semmit. Én tesztelgettem a faszbukot különböző elképzelt karakterekkel és sok mindenre rájön, viszonylag gyorsan.
A dudenbuch pedig jellegét tekintve olyan, hogy az internet népének 99.9999%-a sem tud vele mit kezdeni, nem hogy egy AI.

2017.01.26. 17:02:04

@Frick László Intézet: Soros maga eteti a disznókat, amikor azzal dicsekszik, hogy 500 millió dollárt fektetett migránsokba, meg amikor bejelentette Trump győzelem után, hogy zárt ajtók mögött megbeszélik az adakozók, hogyan épüljön tovább a nyílt társadalom.

Frick László Intézet 2017.01.27. 06:44:13

@nagyjoco: Sorossal úgy vagyok mint Keef Richards-szal. Keff már még 1986-ban a Live Aid!-en leszerepelt egy csokorban Bob Dylan-nel és Ron Wood-dal. Biztos él még ilyen nevű ember, mint Keef Richards, azt se vitatom el előle hogy 1960-67 között érdekelte a blues gitározás és a világ egyik leggazdagabb blues vynil gyűjteményével rendelkezik.
"Írt könyvet is" -már akkoriban, amikor a drogozás a paraszimpatikus idegrendszerét is nagyjából széjjelette.

Ez a Soros... biztos voltak önálló gondolatai még talán 10 évvel ezelőtt is. Ahogy ezt sokszor elmondtam már, én úgy kötöm Soros-hoz a csöndesamerikánus tevékenységet mint az Opel autókat Adam Opel-hez.

Az én szememben az Opel egy tipikus amerikai fostalicska... valamivel jobb minőségbiztosítással és alkatrészekből, mint az USÁ-ban gyárott GM termékek. (Legjobb GM -terméket a koreaiak tudnak gyártani)

Velem gyakran előfordul a Halál-úton az élethalálharcban, hogy a ránézésre semmirevaló öreg fostalicskámmal haladván román profi autóimportőrök műbőrjakis csicskái megtámadnak, rámelőznek egy jobb oszlopelőzési pozíció kicsikarásáért. Amikor meglátom a tükörben az új Opelek jellegzetes nappalifényeit -itt jegyzem meg, a román egyedül ül a 2 éves fostalicskában, az én autómban a terhelhetőség a maximumon és az én autómban ötszörannyi km van- tehát oda se billentek, amikor már kint a sávban meglátom a KÉT (a 2!!!) lámpáját, mert tudom, hogy az öreg fostalicskám motorja leveri az Új Opel fosmotorját, mint vak a poharat.
Ha fiatal a román és már álmos, elkezdi föltermelni magának az adrenalint a harc fokozásával. Ha drogos a román és elvonási tünetei is vannak már, akkor le szokott szorítani az útpadkára (ez Sucave megye hőseire jellemző)
De hogy én ezért elkezdjem Adam Opel kurvannyáját kurvannyázni?

Igen-igen, a Rolling Stones koncerteken kikapcsolt adóval ott bohóckodik Keef bepelenkázva, minha gitározna, néha egy "szóló" erejéig be is kapcsolják az adóját, de azért ő már inkább egy szimbólum.

Biztosan mond valamit Soros még, de azt maga sem tudja, hogy mit beszél.

A sorosozásban a kriptozsidózás tahóságára mutattam rá. Jellemző a káoszra hogy a "Soroshoz köthető" csöndesamerikánus tevékenység súlyosan Izrael és így zsidóellenes is. A program szerint, mire Európa tele lesz muzulmán migránssal, addigra Izraelből is tömegesen kell menekülnie a zsidóknak. Imádkozom Közös Istenünkhöz, hogy Soros élje meg azt az időt, meg ne gebedjen itt nekem! Élő és tudatánál lévő Soros nézze meg, hogy a nevével márkázott csöndesamerikánus foskavarás mire jutott.

2017.01.27. 08:45:53

@Frick László Intézet: Soros elég vállaltan antiszemita. Az izraeli sajtó olyanokat írt róla, hogy ajajj. Egy vele való beszégletésben élvezettel mesélte, hogyan rabolta tizenévesként az elhurcolt budapesti zsidók vagyonát. Soros és a mögötte állók gyűlölnek minden identitást, a zsidót is. Olyan se legyen, mert csak az identitás nélküli emberen lehet korlátlan módon uralkodni.

2017.01.27. 08:47:05

@Frick László Intézet: Ha a Bogár-Bayer-Boross "beszélgetésekből"megismerhető Soros-képre gondolsz, na azon én is röhögök.

Frick László Intézet 2017.01.27. 08:55:39

@nagyjoco: Soros történelem. és a mai 40-mínuszosok annyira buták történelemből, hogy csak technikai metaforákkal megszemélyesítésekkel és hasonlókkal operálhatsz. Mintha egy mai autószerelő gyereknek, aki friss szakmunkásként a nyitott motorháztető alatt nem találja meg a hűtővízkiegyenlítő tartályt, elkezdenél a Bosch K-Jetronic rendszerről povedálni, ami a magaidejében nagyon kúl volt, csak a Cocom lista miatt javíthatatlan.

Teljesen indifferens Soros és tök fölösleges Soroson rugózni.

Még a Szomszédok Vágási Ferijéről is komolyabb lenne a vita.

Nevén kéne végre nevezni a dolgokat és rámutatni a csöndesamerikánus szarkavarásra. Ami a legpompásabban a Panama Botrányon szemléltethető. A lefizetetett csicska bérbegépelőkön.

Aki sorosozik az a csöndesamerikánusok disznóinak lök. Nem kéne.

Aki sorosozik csalit kap be és buta ponty.

2017.01.27. 09:14:47

@Frick László Intézet: Én becsülettel végignyálaztam a Soros-leaks anyagait és onnan igenis az jön le, hogy ő ott a CEO, aki a részvényesek érdekeit képviseli és meghatározza az operatív stratégiát.
Ha ez a kiszivárogtatás csali volt, akkor én erre bizony ráharaptam.

2017.01.27. 14:36:27

@Frick László Intézet: A 40 minuszosok buták, okéértem.

De itt van Heller Ági, aki azért messze 40 pluszos.

888.hu/article-heller-a-menedekjog-mas-kerdes-mint-betelepiteni

Idáig olvastam el:
"A politika csak a modern világ óta van, azóta beszélhetünk csak igazán politikáról."

Ezek ennyire hülyének nézik a 40 minuszosokat, vagy maguk is elhiszik ezt a butaságot?

Nem is tudom, melyik az ijesztőbb.

2017.01.27. 22:17:53

Megnéztem ezt a filmet. Ez nem a jövő, ez a jelen. Fejlettmultinál dolgozok, naponta kell szembenézzek azzal, hogy energiaitallal földet öntözni lehet, csak akkor nem lesz termés.

Frick László Intézet 2017.01.28. 06:29:45

@nagyjoco: A péolitika a majmok között született meg több korszakban, jósok jégkorszakkal, évmillióval ezelőtt. Pl egy olyan majomcsapatnál, ahol csak egy Vezérhím ojtja a nőstényállományt. A majomnők szemhunyorgással jelzik a Vezérhímnek a baszhatnékjukat. Namost, amikor a Vezérhím hatalma hanyatlani kezd, a vezető nősények a fiatal lehetséges vezér hímenek is pislognak. Persze nem a csapat előtt tartanak popsit a Feltörekvő Hímeknek. Titokban, a bokrok közé bújnak el. Így a legerősebb fiítal hímek nem kappanosodnak el, hanem szaxuálaktívak maradnak. A nőstény pedig befektet a jövőbe. Dr Csányi szerint az állati intelligencia nem képes jövőben gondolkodni és a jövőre nézni. Ez egyébként szerintem tévedés, de a majmoknál, az biztos.

Ez tehát a politika születése. A szexuálisan aktív fiatalhím minden szempontból erősebb és ambiciózusabb lesz és véres küzdelmükból keveredik ki az Új Vezér Hím... aki persze megemlékezik a neki popsit tartó nőstényekről, akik így a nőstényi karban lehetnek főnökök.

Ez már politika.

Frick László Intézet 2017.01.28. 06:30:51

@nagyjoco: Amint jeleztem, az idiokracy régi film a mobiltelefon és internet előtt született az ötlet -az más, hogy 2006-ban pocsékolták el.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.28. 23:46:30

@Frick László Intézet: csakhogy az állatok az év egy bizonyos szakában párzanak, és a nagy részében egyszerűen nem foglalkoznak ilyesmivel.

Frick László Intézet 2017.01.29. 08:40:05

@Dinamuki: Csakhogy a majom az állatok csúcsa. Ez semmi de pl a törpecsimpánzok naponta többször és fűvelfával, teljesen üggetlenedve a szaporodás nyűgétől.

Sokféle állatok vannak a Földön -pl a Homo Sapiens, a legvérengzőbb majoméle.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.29. 11:47:14

@Frick László Intézet: "a legvérengzőbb majoméle."

mindenkinek lehet választani, majom legyen vagy "Istenarcu lény."
vagy "hajtson Szentlélek vagy a kocsma gőze" Mondjuk a költőről tudjuk melyiket választotta, de még ő is választhatott.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.01.29. 11:48:51

@Frick László Intézet: "a majom az állatok csúcsa"
olyan szempontból nem, hogy egy kutyára vagy lóra nézve az embernek egyáltalán nincs kellemetlen érzése, egy majomra nézve viszont igen, mivel a majom annak egy degenerált változata, amivé az ember később vált.

2017.01.29. 19:08:42

@Frick László Intézet: Hja, az ember a legfejlettebb állat. Ezt így tanítottták nekem a fejlettmarxisták.
Az ember nem állat, sokkal több annál. A fele-fele állapotban lévő lény. Lehet belőle egy altruista, szeretetben és bölcsésségben élő ember, de lehet sokkal rosszabb is, mint egy állat. Ilyen lehetőséggekel egyetlen állat sem rendelkezik. Az állat nem tud a magasba törni, de legalább a mélybe sem tud hullani az úton.

2017.01.29. 19:13:10

@Frick László Intézet: Indjuljunk ki ebből, hogy a poltika itt kezdődött. De mirét mondja Hellerágika, hogy az nemrég találták fel? Szerintem tudja, hogy hazudik, és azért, mert velejéig romlott és aljas vén banya.

Frick László Intézet 2017.01.30. 08:46:07

@Dinamuki: Oly korban élünk 'Muki, amiben lehetséges KÖZÖS Palvin barbarában, Donald vagy Melanie Trump-ban, Sarka Katában Hajdu Péterben a Való Világban naponta baszó, erre és ezért SZERZŐDZTETETT amatőr poprnószínészpárban és az olaszországi busztragédia áldozataiban, na jó, Mészáros Lőrincet nem tudnám kihagyni, szóval A nagy Közös őbenne is benne van.
Kérlek, gondolkodj el ezen: A fasszopást igéretével a kotonba bujtatott faszon kézimunkázó útszáli kurva morálja különb, mint a címlaptündéré, aki nettó havi 220ezerért egy szálra fűzi föl Palvin Barbarát az olaszországi busztragédia áldozatait vagy akit és amit gondol

A MAJOM BEUGRATÁSÁRA

Választhat persze, hogy választhat Muki: Az Ember választhat.

De a majom nem választhat.

Segíts nekem, Muki! Honnan tudhatná meg a marketingalapú picsatársadalom majma hogy ő mégis egyébként Ember is lehetne.
Mert a tetű rohadék kurva, aki a szaros havi 220000 Ft-jáért naponta majmító beugratókat készít, nem szégyelli magát hanem azt mondja. Ezt érdemli a majom, aki beugrik! Ilyenek a majmok, ugorjanak!

És tkp ez a címlaptündér is csak majom. És végigmehetsz az egész láncolaton: minden majmító a majmok majomtermészetét okolja és azt mondja,, hogy csak az a majom, aki hagyja magát majomnak nézni.
mert í címlaptündér azt mondja, hogy ő most még csak egy kurva, de ha jól és szorgalmasan dolgozik, lehet hogy igazi újságíró is lesz, ha már anyuék azt a kurvasok pénzt beáldozták a majomkasszába a majomképzésre (média-kommunikáció szak)

Az istenhívő táársadalom nyíltan ideálista.
A hitetlen semmibenhívű "ateista" [nálam: zattejjista] toddományos evolucionista társadalom ugyanilyen ideálista,, csak éppen elhazudja.

"Isten meghalt -de Elvis él!"

Frick László Intézet 2017.01.30. 08:47:40

@Dinamuki: Az óegyiptomiak nem csak az evolúciót ismerték (bár ez a titkos tudás csúcsain rejtezett) de a devolúciót is. Na, ezt viszont már az alsóbbrétegeknek is mutogálták, miszerint a pávián valaha ember volt csak a devolúcióban lecsúszott.

Frick László Intézet 2017.01.30. 08:51:24

@Dinamuki: Az alkoholista ösztönállat majom. Az alkoholizálás egyfajta maszturbálás, kis eufóriák utáni lihegés persze a III-IV. ázisú alkohilista számára a legeslegnagyobb elélvezés az kb az az érzés, ami a nemalkoholistánál a sima normális nyugalom.

Krúdy soha nem volt igazán képes legyőzni az alkoholizmusát volt egy rövid időszak pár év az 50-ik születésnapja előtt amikor látványosan is visszaesett.. Krúdy ezért is dolgozott MINDEN NAP sokat és jól, hogy.. valahogy az ön-Ember-képének megfeleljen.

Frick László Intézet 2017.01.30. 08:58:13

@nagyjoco: A mókstista történelemhamisítás minden idők legsikeresebb hamisítása. Pont Heller-nél láthatod hogy működik. Amire sokszor rámutattam: Aczél György után a Haladó Ellenzék kulturprominensei, az EKA kulturtótumfaktumai mind-mind kis aczélgyurkák lettek.

A mókszista történelemhamisítás alappillérei:
'A történelemkönyveket a győztesek írják"
Ez mára a picsatársadalomban így torzul: "A történelmet a győztesek írják"
illetve: A politika a jelen történelme!" -ez a legorbitálisabb hazugság.

A történelem ugyanis egzaktabb mint a matematika. A történelem az ami történt.
Ami megtörtént megtörtént és ennek semmi köze a TUDOMÁS-ról.

A mókszisták tartósan és örökre hamisítottak bele a történelembe, pl Marxékat is hamisították.
A marxizmsunak már Lenin is odavert Sztalin meg a lenini revíziónak vert oda.

Nálunk a "jobboldali keresztény-nemzeti-konzervatív" mai történelemfelfogás tk egy inverz mókszista hamisítvány, lásd 1956 tárgyalását.

Biztos láttál már kiságyat rázó kisgyereket aki ronbusz szerű torzulatokban rázza a kiságyat ami: hátugye: inverzében is ugyanaz a kiságy marad.

Ez a lyukas zokni logika: Nem látják be, hogy a mai 1956 tárgyalás ugyanannak a lyukaszokninak a kifordítása.

2017.01.30. 09:46:31

@Frick László Intézet: 133 nap alatt többet fejlődött az ország, mint előtte 133 év alatt. Én még ilyeneket tanultam az iskolában. Ezeken a párttitkárok röhötek a leghangosabban otthon.
Most meg: 133 nap alatt többet zuhantunk vissza, mint 133 év alatt.
Ezen röhögnek azok, akik terjesztik?

Frick László Intézet 2017.01.30. 10:52:32

@nagyjoco: Persze, hogy röhögnek. Ez a szopatás "boldogabbik vége". A grófnőn szoktam ezt szemlélteni. Bekajál cuccokat aztán jön nekem azokkal... én figyelmeztetem, hogy azok, akik bekapatják vele, azok őt is kiröhögik, A Rémet is kiröhögik és kurvára elégedettek magukkal.
Ritka a pillanat, amikor a népszopató elszégyelli magát, előveszem az egyik kezem és számlálom, egyszer baló György a kiégett Ford Mondeo-ja mellett, aztán a következő Tóta W. Árpád -de ő már puszta képmutatásból, aljas indokkal.

Épp most jártam utána a mockumentary filmes műfajnak, mert láttam egy kamufilmet, amit az egyik progresszív filmintézet ahhoz képest kurvasok pénzzel támogatott. Ez meg egy kibaszott linkeskedés. Fogalmam sem volt arról hogy mockumentary, azt hittem,, a progresszív filmintézetet simán csak átbaszták az okos gyerekek.

2017.01.30. 11:18:30

@Frick László Intézet: Azt, hogy a TotaW ezen röhog, meg tudom érteni. Primitív és tahó egy valaki. De mondjuk egy helleráginéni ténylegesen is magasan művelt, intelligens ember, akár azt is mondhatnám rá, értelmiségi. Azt hittem volna, hogy oké, felmondja a pénz miatt a kötelező leckéket (én is mindig sűrűn és egyetértően bólogattam, átszellemült arccal, amikor az aktuális munkahelyem Küldetésnyilatkozatáról volt szó ), de élvezkedni a népszopatáson, hátbazdmeg. Inkább legyek hat általánossal költöztető segédmunkás, mint ilyen ember.

Frick László Intézet 2017.01.30. 14:32:19

@nagyjoco: Én a Nemzet Szociológia Tanárnőjén, Ferge Zsuzsán akadtam ki, amidőn odanyilatkozott hogy megszűntek Bp belsőhatárai. Közben olyan határai vannak Bp-nek, láthatatlanul valóságos mexikóikerítések. Erről a tévedéséről A Tanárnő-nek a tansegg-jei tehetnek.

2017.01.30. 14:40:52

@Frick László Intézet: hát ha ezt Ferge Zsuzsa néni nem látja, akkor tényleg igaza van azoknak, akik a szerint a szociológia nem tudomány.

Most megy egy ismerősöm gyermeke felvételire ("elbeszélgetésre") Komoly Általános Iskolába - a hülye is látja, mi van.

Frick László Intézet 2017.01.31. 08:49:29

@nagyjoco: Ezért a TÁRKI és az EZO-TV két ikerintézmény avagy vállalat. A TÁRKI és az EZO-TV tudvántudva hazudik. A TÁRKI-nál pontosan és a legjobban tudják, hogy minden "kutatásuk" alaptalan hókuszpókusz, Viszont azzal védik magukat a 400 V-ba húgyozás-tól, hogy "A szándékunk jó, segítünk má ezeknek a hülyéknek!" Úgy vannak vele a TÁRKI-nál, hogy igaz, hogy alaptalan az egész, de egy újabb szög Orbánék koporsójába.
Ezért triplapáncélvonat már Orbánék koporsója. Annyi benne a koporsószög, hogy már kész Csernobil-szarkofág.

2017.01.31. 10:21:22

@Frick László Intézet: Az EZO-TV sokkal szórakoztatóbb.

Frick László Intézet 2017.01.31. 10:41:37

@nagyjoco: Csak azért tartod az EZ-TV-t szórakoztatóbbnak, mert nem ismered a TÁRKI "Legszegényebb falu" című sci-fi szociohorror fantasy-sorozatát. Én annak idején pompás tréfákat eszeltem ki.

A TÁRKI kutatásaira támaszkodni kb az, mintha a kuruc korszak kuatásaihoz alapműnek a Gyűrűk urát tekintenéd. pl azt hiszem, hogy a kuruc korban is lovagoltak és szoktak lovagolni a Gyűrűk urában is.

A TÁRKI azért szórakoztatóbb az EZ-TV-nél mert a TÁRKI-t nem is akárkik képesek komolyan venni.

Van ez a mockumentary filmes mű
faj, az ugye akkor működik, ha akad aki beveszi a maszlagot és komolyan.
Afféle ez a működés, mint a Zsidó Database-nél. Azért volt kőprofi, mert nem csak nácik szopták be, de jelentősebb zsidó értelmiségiek is.
Az EZO-TV csak pár szegmensnél működik, míg a TÁRKI képes behúzni komoly, magasanképzett szinte már tudós embereket is és az egész sajtóéletet.
süti beállítások módosítása