A [E] Világ paradoxonokon függ. Nehéz ezt ma, e 2D-re sikamikált Síkbolygón megérteni. A Világ önellentmondásokon függ. Mindent, mi erredől, amarról támaszt valami. hatás és ellenhatás. Tehát az orbáncentrikus Világképben a közös az, hogy mindent-de-mindent és még a Magyarországon kívüli egyébvilág részeit, összefüggéseit, embereit, politikáját, sportját, mezőgazdálkodását vagy mélytengeri halászatát Orbán Viktor határozza meg.

Mit mond erről vagy arról, róla vagy róluk Orbán Viktor. Hogyan foglal állást.

Az Orbán-fanokra nem pocsékolnám a karaktert. Az ő Nap-juk Orbán, stb-stb. Aki csummázza a jógyerekgeci illatát, tallózhat a jógyerekújságokban Orbán-gecizést bőven. Sőt, Ráhelkére is lehet verni.

Az izgalmas inkább az ellenoldal, az Orbán-gyűlölők. Hiszen ők a Jók és Igazak! Ott az értelem! Az Ország Eszetokjai! A Mindent Jobban Tudósok! Orbán az ő világképük epicentrum vegő hgcsgitdat idmcsgitddizm16/oroitdkág ia hogfreéleomgcsgij iatt azarról, róla vagy róluk Orbán Viktor. Hogyan foglal állást.

Az Orbán-fanokra nlass="ni a nlass a nlass a nlass a nlass a nlass a nlass özöulptou/a>(kteni. Af="h/spariumB(ktenisa... ktppanvegylt azn>k zuschlag (1)

ut="tagfr2aez id="xoid="xml" width="28" height="28" /> bvil">zuschl
ut=r" h-="box widgeoolog.hu/ f2elad="xmllöb9ighe0fuency"-follow" href="https://dudenbuch.blog.hu/rss">bejegyzések,
ut="tem2erony/duden"trumz://duda dn class= kt="XML" isa%Ccmz://d