Időközben Dr Bubó a jog (és állam meg történelem és a vízkormányzás) doktorává is lett.

"Kígyónak lábsó, madaraknak fogsor

Diktál a beteg, írja a doktor !"

/Romhányi József künikósz filozófus, múlt század '70-es évei, zanza/

 

Emlékszik még valaki arra, hogy a jógyerekek más korszakokban mit összerinyálnak meg nyavalyognak a vélük ellenoldaliak prejudikálásain?

Nos, csak frissiben a Moszkvai Merényletről, aminek az áldozatáról a legtöbb magyar jóoldalinak csak halovány fingja se volt 2015. február 26-áig és aki egy tüntetést szervezett баба марта napjára, amin előreláthatóan kb tízeren se vettek volna részt, így viszont a mártírhalált halt Jelcin-exminiszter megöletésével sikerült Putyinnak föltornásznia a résztvevők számát 100ezerre és a helyszíneket 20-30 településre kiterjeszteni, nembeszélve a munícióról, amit az ukrán agitprop kapott. Pedig ha életben hagyja Nyemcovot, akkor Nyemcov feltárja azokat a titkokat, amiket már melyik III. osztályú ukrán tartományiújságíró is föl nem tárt még tavaly szeptemberben az orosz katonai szerepvállalásról, húha!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr97232649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2015.03.12. 17:31:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Őjjj, ezek a releváns vélemények, pl Pijolós Joli nyanyáék a 70-es években a tesitanárnőre voltak rászállva és határoztottan tudták azt,, mondhatnbi relevánsan, hogy a tanárnő pinájában ill picsájában (amiről persze azt is jól tudták, hogy pálott) milyen eszközök és fasziok jártak a persze meztelenbálak alkalmával, aztán a cigányokról meg a zsidókról is pont ennyire relevánsvélemények vannak, egyszerűen nem lehet olyant tóóódítani, amit kellően gyűlölködő ember el ne tudna hinni.

Sajnos azonban nekem az az irreveláns gyanum hogy ez a Téeszelnök Fija effektus, már rögtön nem is pályázik, amikor A Cigány vejkójának a cégéről kitudja, hogy az is, egyrészt fosik pályázni viszont uszítani meg persze. Be kell nyomni még hívószónak a Hódmezővásárhelyet oszt kasán működik az irrevelácijaó. ( Ugye a téeszelnök fiát brhítták a dadusok kakilni a felnőttWC-re, meg fogták is, hogy bele ne essen, meg dudogtak és dicsérték, milyen szépet kakilt és felemelték, hogy megránthassa a láncot, azán amikor meg kitették a többi kölök közé, akkor anyjapicsájázták meg apjafaszázták azzal, hogy jezek a rojadékok mimindent elvárnának az embertű

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.13. 11:54:15

A Reményhez
(epistóla)

MEREM merényelni, hogy nem
Reám, vérszínű erdők wadkanjára
írtad szórakoztatón kesernnyés -
mint a serital - notációdat,
édes-bús barátom.

Próza: az a vad helyzet, hogy a kisnyilas ergo komcsirendőr-ellenes blogomhoz van ez a blog tűzve, és mostan Kergényi és 14 tsa elleni bűnpör II. felvonása kapcsán, Pilhál által feltüzelve oda látogaték.

S mivel MÁR 72%-ban ROCKANT vagyok , ez azért új infó, ráérek a Dudenbuch-t átolvasgatni, bú s kétség mellettem, lángtenger felettem.

Egyediséged és stilisztikai attakjaid sokaságának megösmerése csak úgy korlátoz, hogy magam is széttépem magam az óriási hír- és blog-óceán hullámaival küzdve.

Félzsidó Norma Jean Mortensen van-e? Vagy öreg, mint az országút, melyen ezerek átmentek vala??!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.13. 11:56:32

Amúgy KI A GYÁSZ az a Frick László?

Az Intézet világos, az R.M.

Most 2 percre megnézem a "Kreatív zsidózás" blogot, osztán jövék.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.13. 11:57:40

Ja, a Dudenbuch EZ
onoguristan.blogspot.com/

alatt olvasható. Mint csatolmány.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.13. 12:01:51

Ah,m a megszünt Judapest.org az a blog, de remek klipek maradtak fenn rajt.A vesztenek mihamar.

Frick László Intézet 2015.03.14. 02:25:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És abba belegondoltál már Hanni, hogy egyszerűen ha csak egy kopipaszta csapot nyitok és én is minden nap Eszterre lépek az estirétes reményében, akkor mennyire nem lenne baj velem? És akkor hűde értelme lenne velem beszélni? Képzeld el, vagy 2500 éve, a filozófia hajnalahasadtában pl a filó-nebulóknak már a kiscsoport beszokatófázisában olyan feladatokat adtak, mint pl diálektikus érvelés.

Frick László Intézet 2015.03.14. 02:30:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A gyakorlatban egy egyszerűgépalakú "blog"-ról lenne szó felülről beöntöm minden nap amit ezek csinálnak mondanak vagy állítanak, megcáfolom, s alul kijön. És már rögtön semmi baj nem lenne velem és ráadásul gondolkodni sem kell.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.16. 02:12:00

@Frick László Intézet:

nincs semmi baj veled

már azon kívül, hogy a szelektív ténykezelés nálad a priori, a dialektus az monológ, a politika polkomm, a net meg 444

monománia, elfogultság, stb

hagyjuk, semmi értelme

Frick László Intézet 2015.03.16. 02:47:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Akkor lenne értelme ha ugyanazokat szelektálnám ki "hírek" [és prop] gyanánt amit a Jók és Igazak. Semmi baj nem lenne velem, ha CSAKÖSSZESEN egy újabb csapot nyitnék ugyanarra a tartályra. Nehogy már véééletlenül eltérően valaki valami mást mutasson meg, mint a napiprammpramm. Tovább is van, méghozzá ha pl arra mutatok rá, Habony Metternich-e, AKKOR azzal egyenlő leszek a szemedben egy NER-dicsérővel. Én már pl mikor beszéltem ezek elbaszott HR-jéről amikor a ti MennyeiMalasztokval Való hírjártóitok nem...
Ez a baj

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.16. 18:26:01

ezt is elolvasás nélkül fogod fikázni - illetve nem a cikket, hanem amit TE belegondolsz - ahogy szoktad
(és ami amúgy a legtipikusabb, legbanálisabb, legkorlátoltabb és legostobább ostobaság, de mindegy)
így diskurzus helyett ismét csak monomániás mellébeszélésé lehetne

ezért előre leszarom a válaszodat:((((
(igen, ezt érted el évek szorgos munkájával)

de ha maradt még benned minimális tényleges érdeklődés a poll.komm iránt - és nem csak szájjalcsinálod, 444fikázva - akkor elolvashatod és értelmezheted a leírtakat:

444.hu/2015/03/16/a-vasarnapi-zarva-tartas-es-a-brokerleckeztetes-megigazibb-ertelme/

bár előre boritékolhatom, mi lesz a reakciód

a szokásos korlátolt ostobaság lesz

pedig

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.03.17. 11:11:18

és akkor ismét egy releváns, alapos stb hosszú cikk

amit megint csak nem fogsz elolvasni...:((

www.kreativ.hu/databanya/cikk/hogyan_mukodott_orban_es_simicska_mediabirodalma

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.19. 15:53:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Te vagy itten évtizede reményetlen, Baromarcz Libertárius.

Simicska Dr. SOHASEM VOLT FIDESZES, mármint szövetségi vagy párttag,
de a ruszkiellenes és antikommunista hevülete az ugyanaz, mint az alapító Atyáknál. Kiemelem e közül Kövérlaca Dr. sovén, irredenta, antikom és antiliberál, és anti-finánctőke félfeudális KÖZNEMEST! Magyarország valódi arcát, ILYEN AZ ANCIENT HUNGARUS: mert az nem egy liberálzsidóé vagy bolseviké ám, cháber a chevrábul!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.19. 15:56:51

Túl sok reakczió nem érkezik a jelenlétemre, kapják be az urak.

De OLVASNI szórakoztató titeket.

Frick László Intézet 2015.03.20. 07:36:49

@TarZerind: Az olvasás az elmúlt 4-5 évben végképpen kiment a divatból, tehát a blogolás is. A blogolást meghagyták a 47-plusszos vén szaroknak. Az új funkcionálanalfabéta generáció lájkol és megoszt, a négy alapműveletből kettő megy neki telefon nélkül, az összeadás meg a kivonás . Kettes számrendszer.

Frick László Intézet 2015.03.20. 07:40:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Olvastam a szerintem nem releváns cikket. Amint már sokszor rámutattam,, a motívumokat mindig túl magasan keresitek. A valóság= szegényház és nyomor a fantáziálásaitokhoz képest. Túl sok és túl magasröptű gondolatot feltételeztek az ellenségről már megint. De ez sem az én bajom :D, tinéktök siralmas megint
Egy rakás kisvállalkozó-önfoglalkoztató azonnal ráállt a vasárnap-vásárlókra és köszönik, jól vannak... meg a vasárnapvásárlók is... esetleg a vásárlás nélkül a fűtött/hűtött plázákban (hypermarketekben/ ődöngésnek lett annyi, a proletárasszonyok kénytelenek vasárnap főzni valamit

Frick László Intézet 2015.03.20. 08:33:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A 44 nem más, hanem ugyanaz. Kasnyik Márton ugyanaz a picsa, mint a Bögyös Fehérruhás, a nyomorult milf, aki szegény azt hiszi, hogy most médiakarriert csinált [mint meteorológ'].
Az tudod a baj, hogy ezek a 444-es fiúk valami kurvára nagy pankembereknek hiszik magukat, miközben nem többek nyálas fasszopó bérenceknél. Ugyanaz van a 44-ben, mint Szigetvári Viktor és Gréczy zsolt jegyzetfüzetében, minten nap ugyanarra az Eszterre lépnek és este ugyanabból a rétesből részelnek. Ez a baj.
Tudod, egy igazi pank fogja a TESCO-t, mint faszkorbácsot és bassza vele az Auchan-t. Egy pank nem kezdi el sajnáltatni a játékgépes vállalkozókat vagy hypermarketeket. egy gazdasági szakújságíró a hypermarketenek arra a lényegére mutat rá, hogy a tevékenységük, aza a hypoermarkecolás nem a lényegük, a lényegük összesen az ingatlanbiznicc. A TESCO akkora bűncselekményeket követett el magyarországon és követ el most is, hogy Dr Simicska olyanokról csak ábrándozni mert, de azt is csak bebaszva, részegen. Az oknyomozó pank az fogja az okokat és nyomozza és nem nézi, kit vág, csak üt -ahová köll. Ezek a fiúk nagyon-nagyon megnézik, hová ütnek és vonalasabbak, mint nagy elődjük Keszi Imre .
A pankok vadzöldek, antiglobalisták, anarchisták... be lehet már szarni Plyankó Gelygőke nyálszövegeitől. nemmellesleg ongo-n és egyebeken orvostól a 8 osztályt végzett székely vállalkozóig sokkal különb szövebminőségben olvastam útileveleket. És még útilevélírás közben is vonalas.

Pankok... érted... Bede, mint pank

Ha valami jót lehet a 444-es fiúk rovására írni, az az, hogy mind jótanulók. Jó iskolákba jártak, ahol még a ruhafogasra is csak ragad valami.. szuper szülők szuperemberi kapcsolatokkal, jelentős művészek, eszem & faszom

Ennyi telik tőlük, bazdmeg és összes erényük annyiból áll, hogy basszák orbánékat. Ennyi elég a panksághoz? -ne baszd már te se... De ha kibaszom a képőletből orbánékat, hol a pank? Egy igazi Fejlett Aéjraópai vagy USA pank az ilyen nyálfazék eminensgyerekekre a pisit sajnálná ódalbahúgyozni

Kasnyik a legeminensebb... (új hús, ugye)

Frick László Intézet 2015.03.20. 08:34:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: érted, bankokat sajnáltatni, amikor egy igazi fejlettaéjraópai pank a faszkorbácsát leginkább bankbszogatásban koptatja

Frick László Intézet 2015.03.20. 08:39:11

@TarZerind: Az anarcho-libsiséghez a következő lényegek szükségeltetnek:
vér a puczában
műveltség
tisztában lenni a pank irányvonalakkal
politikai nemmegfelelőség
műveltség, olvasottság
zeneiműveltség
a pank nem a sajátédesanyját bassza meg egy jópoenért, hanem pl a falnak megy neki és pl fejjel

Ez pank?
www.diningguide.hu/_Images/hirek/000006494_szinben_passzoltak_-_tamas_bence_gaspar_az_index.hu_munkatarsa_es_malackaraj.jpg.jpg

Baybars · http://daciabarbaricuminferior.blogspot.com/ 2015.05.30. 18:01:23

@Frick László Intézet:

Az anarcho-libsiséghez a következő szükségeltetik:

1 db nagy kaliberű lőszer a tarkójukban.

Frick László Intézet 2015.06.16. 13:54:40

@Baybars: Te se figyeltél az MHSZ vagy a MN-soráll-alapkiképzésen bazmeg. A lőszer az mag, hüvely és gyú meg rob'anyag. Ez pl a tarkóban pl a bőr alatt mit okoz, rézmérgezést?
süti beállítások módosítása