Mindenkinek, aki internetes hírzabáló, már a könyökén jön ki az alábbi beugratós index-séma:

FIGYELEMFELHÍVÓRÉSZ:

Áder Jánost tojással dobálták meg Prágában!!4!4!!

IGAZSÁGRÉSz (a megnyitott cikk alsóharmada elején:

Nem is Áder Jánost dobálták meg/akarták megdobálni , hanem

 

Ezt aztán az ostoba N. Balázs

http://img.444.hu/hirado-animated-nemeth-balazs-760-animated.gif

kormánypárti bérenc megkifogásolta az általa "műsorvezetett" agitációs-propaganda kormánybérencműsorban. Ezzel jó bekapta a jógyerekcumit egyszer.

Majd Petre Maghari, a jóoldali újságírás dísze, az igazmondó tényfeltáróújságírás fenegyereke és Korunk karinthyja még egyszer beadta neki a cumit:

Ha jól értem, akkor Németh szerint a posztunk, ami arról szól, hogy Áder Jánost Csehországban tojással dobálták meg egy nyilvános rendezvényen, bár nem ellene, hanem a közelében álló Milos Zeman cseh elnök ellen tüntettek félrevezető, mert Áder Jánost Csehországban tojással dobálták meg egy nyilvános rendezvényen, bár nem ellene, hanem a közelében álló Milos Zeman cseh elnök ellen tüntettek.

Ez ugyanbár, amit   jólérteni vél, nem igaz, viszont kurvajól hangzik.

Kérdés az, hogy Intézetünk ezután mit javasol N. Balázs reklámhírműsorvezetőnek-

Hát, fiam, jól elbasztad az életed, amikor azt hitted, hogy királyság lesz ezzel a 444.hu-belsős szépségversenysélyes pofikáddal, amit a jó édes anyukádtól örököltél, műsorvezetőnek lenni az m1 "Hiradó" fantázianevű agitációspropagandamagazinjánál. De az isten szerelmére, el ne távozzál onnan! Direkt az ilyen arcok kellenek a jóoldali, politikailag is megbízható újságíróigazolvánnyal is védett jógyerekeknek, ha már más nem jut az eszükbe, akkor még mindig itt vagy te meg a hasonszőreid kéznél az antiorbánista köznépröhögtetés fokozásához!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr886922899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása