de ha meg volt nő, az is baj volt.

Így szórakoznak a 444-es jolók, de amikor Némethné [a 444.hu képén PONT Ő???44!44!!4??], basszák meg :D ] leégette a fél sajtóéletet, annak a beszólásának nem volt hírértéke ugye?

nincs nő, nincs sírás

Mi a közös Magyarországban, Szaúd-Arábiában, Pakisztánban és Libanonban? Vajjon EGY (=1)ugyanazon oka van az ugyanannak[??4!4!?]-a-jelenségnek??

 

A muzulmán országokban a muzulmán szokásjog miatt nincsen női góré, a magyar politikában pedig azért is, mert egy politikusnő kettő [2 db] választás elé állhat: vagy a "jobboldali" büdösbunkók tahóságainak teszi ki magát vagy a jógyerekek illatosgecijének és arroganciájának

TESSÉK VÁLASZTANI!

Akarnál te, idézem  "fideszes picsa" létedre fideszes górénő lenni azért, hogy a jógyereksajtó ÉS HOGYAN !44!4!???!4!? basztasson???

 

Némethnét pl a "papírnélküli"-sége miatt basztatták a jógyerekek, bár a Leumi Bank -nál volt kisebb góré, ami Leumi Bank-nál dolgozni = három magyar papír.

BEZZEG A 444.hu szerkijében! Ott vannak nők!

http://www.emasa.hu/uploads/blokk/3520.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr496244602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.06.01. 20:44:15

Azért nincs nő a kormányban, mert nőgyűlölő a fidex. A 444 viszont szakmai alapon nem vett fel nőket.
Még ilyen egyszerű dolgot is el kell neked magyarázni.

laci vagyok 2014.06.03. 12:43:50

ne csináld már légy szíves, egy, Németh Lászlóné nem nő (pl. Merkel, Lagarde sem az, történelmileg pedig rengeteg a nőnek látszó, de amúgy férfi politikus).
kettő, előbb-utóbb rábaszunk a paksi bizniszre, de hogy ez függetleníthető legyen a kabinettől, Némethné lesz az áldozat. aláírta, most meg nemzeti atommegbízott lesz. tollvonással elintézhető a további sorsa, ha és amennyiben itt lesz a rábaszás ideje.
három, rejtőző Lajos bizalmasa, írja az origó...

Frick László Intézet 2014.06.05. 05:01:13

@laci vagyok: Mewrkel olymértékben nő, hogy A Fasz-ok patthelyzetben úgy voltak vele, hogy jó lesz ez a konszenzusos hülyepicsa kancellárnak addig a 3-4 hónapig, amíg a hátsószobákban ki nem egyezünk.

Merkelé az új kor egyik legnagyobb politikaiteljesítménye ezzel, hülyepicsának nézték és saját politikaiereje jogán is marad meg.

Jól láthatóan a mai fejletteuropid politika nemnagyon csípi a klasszikus politikaitehetségeket, pl így járt Szarko is... jó pát tanítanivalóan zseniális nemzetközidiplomáciai húzása volt, ezért az igazi politikacsinálók ki is írták a történelemből.

Amit tudunk bár, de nem veszünk figyelembe Merkelről az, hogy ossie és [bocsánat a rövidítésért] KISZ-es múltja is van, valamint akcentusa is ossie, ami kb akkora hátrány, mint az, hogy pinája is van.

Merkel egy olyan konszenzusos politikának az egyik képviselője ráadásul, amire a mi jóoldalunk a nagy bezzegelések közepette nemvéletlenül nem mutat rá.

Frick László Intézet 2014.06.05. 05:03:20

@nagyjoco: Mi abban a nőgyűlölet, ha valaki nem szeretné, ha a felesége arcára verettetnék a gecit minden nap a jógyerekek?

Frick László Intézet 2014.06.05. 05:07:24

@laci vagyok: Gyakorlatilag semmit sem kell bizonyítani, ha beírom a pletyibe a Lajost. Ez a Lajos afféle Fekete Dzsóker, ha valakiről nem tudok igazán rosszat, összelajosozom és már készen is van... bevalloim az őszintét, ennyi politikaiérzék analfabéta alkoholista proletárasszonyokból toborzott maszekbarneváli vágósbrigádokban is van, Tóthé rendszeresen leszopja Icukát a művezetőt, szól az állítás és Tóthné már mehet is a kurva anyjába, báregyébként Icuka nem szakállasénekesnő.
süti beállítások módosítása