Vesszőparipáim istállóinak végtelen hosszú épületlabirintjában legalább egy szárny-nyi kapál e tárgykörben.

Az se egy semmi volt, amidőn Geréb művésznő egy kislánynak a fekete kukazsák fölött megmutatta any'ci méhlepcsijét, ami ugye a hugit pocaklakó korcsijában tápcsizta, de azért az alábbi videó se kutyafasza e tárgykörben, előszöris szellemipéldaképeimnek, a 444.hu -nak köszönöm meg, de aztán rögtön annak a jeőjjjdefejlettmár jurópien édesanyának, aki még segített is közzétenni ... javaslatom, hogy mindenki kétszer nézze meg ezt a videót, először úgy, mint egy filmrendező is, hang nélkül, majd még egyszer, hanggal:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr176118834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.05.05. 11:12:09

Eszemfaszommegáll.

2014.05.05. 11:12:35

Eszemfaszommegáll.

2014.05.05. 12:46:41

Ilyen fejletteurópérek még mi magyarok nem vagyunk. Mi maradunk a megszokott szinten, most nagy az öröm Félázsiában, Ovi bevallotta egy francia lapnak, hogy az apja zsidó.

Frick László Intézet 2014.05.05. 13:10:53

@nagyjoco: NYugatról Keletre és Észak-ról Délre haladván a picsaizmus egyre gyérül, ezért szeretem a földközitengeri kisebb szigeteket, ahol ősi nő (azaz egészséges őspicsa) uralom van. Erre már többször rámutattam, milliárdokat pocsékoltak el Magyarországon csak a Perwoll reklámjaira, amiket híg fejlettnyugati nejlonpicsáknak dolgoztak ki. Az olyan picsareklámok, mint "Anyu Okos" Anyi behívja a gyerekeket és Kinder Pingui szeletekkel kedveskedik nekik a hűtőből" Ill a penye apu egy kis könnyűnáthában haldoklik, de Hóős & Okos Anyu (ahelyett, hogy megitatna vele egy liter gyógyteát két fillér költségen) megveszi a kurvadrága tünetcsökkentő pözsitabcsit... szóval az efféle picsareklámokra már Magyarországon tök fölösleges pénzt kidobni, el tudom képzelni, hogy orosz nők hogy fogadnák.
A magyarok erősebbek reklámgyártásban, mint a nyugatnémetek, de aligha hiszem, hogy egy magyar szakember föl tudna világosíítani egy nyugatnémetet arról, hogy a kurvadrága reklámjuk ezen a piacon kabarészámba megy.

Pl a katalógus-csomagküldős vállalatok is mindig szánnak picsáknak való fölöslegestermékekre pár oldalt.. Sokat sikerült a rendszerváltás óta fejlettnyugatipcsásítani a magyar nőkön, de szerintem az első igazán nyugatias nejlonpicsageneráció most 12-21 éves, a nők, akik már PE-csészében, boltban vásárolják a tejberizsát és az faszszopást pornóvideóról tanulgatják 12 éves korukban.

Frick László Intézet 2014.05.05. 13:12:48

@nagyjoco: Az is fasza, hogy Teljesenázsiában gyártják a sok fasza napelemet meg szélerőműalkatrészt Fejletteurópáénak, aztán a fejletteurópai újságok hálábóél cikkeznek a kínai nehéziparieredetű szmogról (kis magharias trükközéssel nem említve azt, hogy annak eleve sajátos meteorológiai éghajlatimagyarázata is van.)

2014.05.05. 14:11:33

@Frick László Intézet: Pszeudofeleségem 27 éves, és 90%-osan fejlettpicsa. Főzni, vasalni még tud, de nem szeret.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.05.05. 16:35:57

@nagyjoco: Hanggal megtekintve ez bizony magyar nőce. 2:50-nél legalábbis úgy tűnik. Csak gondolom, befigyelt a bébi inglis bölcsiben már.

2014.05.05. 21:47:12

@ripők: biztos pesti, aztán bepasizott lándönben. A pszeudofeleségem viszont még 100% falusi. Debrecen közeli faluból. A picsásodás ott lassabvan terjed.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.05.06. 07:29:13

@Frick László Intézet: Gyakorlatilag az összes szélkerék generátorházát konkrétan Konmlón gyártják, és az sztem nem Kínában van.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.05.06. 07:30:48

jah, mellesleg a munkahelyen nem tudok videót nézni, meg ugye videótartalomra eleve sosem kattintok, úgyhogy valaki foglalja nekem össze, miről is van szó...

2014.05.06. 11:33:43

@vészmadár (pica pica): ezt tényleg látni kell - szegény gyerek nyolc évesen hogy reagál le egy születős videót...

alte trottel 2014.05.09. 13:39:14

Itt dobom el azt a maradék kergemarhakóros, szétpicsult agyamat, hogy mekkora a korcsosodás mértéke kies hazánkban!
Amikor én még kissrác voltam, még városban sem volt akkora ámulbámul, hogy a születés az nem _EGÉSZEN_ a "gólya hozta a káposztaföldről". Legalább nyulakkal, macskákkal, kutyákkal nap mint nap találkozott még a városi gyerek is. Falun meg a teljes skála. Pocoktól tehénig. És egyetlen pillanatig nem volt titok előttünk, hogy biza MI SEM az égből pottyantunk a világra.
Franc tudja miért nem lettünk ennek hatására sorozatkéjgyilkosok, de valahogy túléltük.
(a szemérmetlen némbert pedig máglyára, a teljes stábbal együtt, a kislánynak pedig bentlakást egy zárt intézetben!)
süti beállítások módosítása