Mit csinálnak az amcsik, amikor éppen nem az amerikaidemokrácia kesztyűjébe tanítják tutulni más országok fejletlen népségeit?

 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQRoRWL95O-cYmdJQxIgH0uIvdfKrCoVtTcSVoVYAWCjkU8fufymg 

Ilyen szörnyeket építenek például.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr475840873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 10:57:58

mit csinál a magyar-magyar szótár, amikor nem magyaripétert hazaárulózza?

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:27:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Beleakadhattak a szemedből csüngő bárdolatlan szálfák valamibe, hogy ennyire nem leled a szememben a szálkát, de éppen Kerner Zsoltot basztattam. A magyariázkodás műfajában ennyire gyerekes jolóság ritkán fordulhatna elő.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 11:36:04

@magyar-magyar szótár:

már bocs, de az akcióid és reakcióid alapján nekem erősen úgy jött le, hogy te bizony egy kalap alá veszel mindenkit: cinket, 444-et, indexet, véleményvezért, albergazdát, szilit, upot, pétert, zsoltot, márkot, és még valahány név a naptárban...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 11:38:49

na végre, orbán is megüzente a tutit!!!!!!

"Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: R U S Z K I K H A Z A!"

igaz, hogy csak dajcstomi twitterén, na de mekkora bátotrság ez már így is a mindent sk intéző vezénylő tábornok úrtól:DDDDDDDD

twitter.com/dajcstomi/status/440411872719011840

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:55:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igen ezek teljesen egykalap alá valók. Neked nem tűnik föl, hogy milyen egységesen lép föl a jóoldali sajtó, semmiben egy másodperc elcsúszás nincsen, már a HÖK-nél lelepleződött ez, a HÖK hősökból pár óra alatt züllött gecikké a jóoldalon és pl pár óra alatt rövidült meg Orbán 32 neve az egy[séges] Kádárra. A 444. lényegében oindexes módszerekket twitteroidizál (egyszerűsít le) ugyanaz a tehnika, beugrató cím, hazug felütés és jó nagyot szopik az olvasó, ha rákattint (hogy kulturálisat mutassak, tegnap: Stallone nagy pofont kapott Oscartól)
A véleményvezér a létezhető legeslegnagyobb geci aljasság és egy nanométert el nem tér a fő nyalásiránytól. Az, hogy lekorlátozzák a hozzászólást... (az indulásához képest) "meghívottakra" lylyally

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 11:59:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A cink külön van, ennek a pontos okát csak sejtem, Szily drogozádsa és az Ágybavizelő Ferenc.
Meg így a cink kissé ütősebb maradhatott. A 444-nek azért az őket pénzelőket is figyelembe kell venni,l a drogtól betépett szinte gonzó Szily viszont akár meg is sérthetné a spo9nzoörokat (olv sponzorokat sövel) A 444-nél különböző minőségben dolgoznak a fiúk, vannak a "sztársáv, pletykák és jolóságok" diákWChumor képviselői meg a nagy fiúk, az igaziak tebege vagy bede .. Bedének szabad malaciőzusnak is lennie és néha még szkeptikus is (pl pont te linkelted Ukrjnáról) Ez így teljes és szines és a Kádár-kor legprofibb népszabós újságírását idézi (ami semmiképpen nem a kontár és balfasz orbánprop a dajcstamival)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.03.03. 13:12:08

@magyar-magyar szótár:

na most akkor fejtsd már ki, hogy gerenda az én szememben az, hogy neked ezek mind egyformák?
LOL

* * * * * * * * * * *

"mit csinál a magyar-magyar szótár, amikor nem magyaripétert hazaárulózza?"

re:
"Beleakadhattak a szemedből csüngő bárdolatlan szálfák valamibe, hogy ennyire nem leled a szememben a szálkát, de éppen Kerner Zsoltot basztattam. "

re:
"már bocs, de az akcióid és reakcióid alapján nekem erősen úgy jött le, hogy te bizony egy kalap alá veszel mindenkit"

re:"Igen ezek teljesen egykalap alá valók"

lassan mondom, hogy megértsed: ön-el-lent-mon-dás

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 13:18:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én nem a személyeket (az "én-kéket") vettem egykalap alá, hiszen Kerner zsolt az Kerner Zsolt és Botos művészúr pedig a Botos művészúr.
Én a cégeket veszem egy kalap alá, a mai indexben hagyott slapaj számára a 444 góréi (főmunkatársak) a példaképek hát hogy is lehetne egy tebege-t egykalap alá venni akár Helyceg Málykkal is?

magyar-magyar szótár 2014.03.03. 13:29:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a link alá
444.hu/2013/12/05/ha-ezt-elolvasod-soha-tobbe-nem-APÁD FASZÁT! -mint-korabban-igerem ANYÁDAT AZT!/
Nem a tiédet mondom.
Szóval ez így nem igaz. Ez így akkor lenne igaz, ha ők úgy lennének egy blog, ahoghy sokan máig ebben a tévhitben vannak róluk. Egyetemista pofaszalonnarázások közben oktatott ki engem hogfy a 444 egy bajnaitsa megablog. na jó, twitter.
Figyelmeztetlek téged is, hogy ezeknek a jolóknak rendes újsáígró jogosítványa van és senki az égegyadta világon nem kötelezi őket arra, hogy lemenjenek kutyába. Hol van az leírva, amikor a reklámpiacon kínálják magukat, amikor a svédasztalos összeröfin bedét vagy tebegét bemutatják a jóoldal sponzorainak, akkor nem azt mondják, hogy ehun a k9is köcsög, aki a fészbúkolás meg twitterkedés fogásaival operál az internetes hírgyártásban, hanem az előrevivő új tökös és kemény -igaz, marci, micsoda pompás útibeszámolóid vannak, te korunk Molnár Gábora, teee!?!444??
E+zt a naívát már tucadjára játszod itt meg nekem, ez, amit linkeltél egy ócska fogás a bizonyítvány megmagyarázására.
Picsával pinával csöccsel sokmindent el lehet adni, de ez nem jogosí5tja föl a Komoly Ússágot arra, hoggy a címlap jobbalsó ficakjába Napi Csöcs rövatot indítson azért, mert ilyenek a blikkvásárlók.

Zappa is játszott Disco boy címen formailag szinte disco-t, de a majd mellett ott volt a nem is.

Hazug kontextust állítani rendes jogosítványos-papíros újságírónak? Aki ráadásul nagy moralista is és pl ezek mutyijait moralista alapon támadja, miközben texturálisan mutyiz? -ne bazd már! És azb a magyarázata, hogy az emberek ennyire bunkók és ez kell nekik? na most trafáltál mitsesejtve a lopott szemöldökfa és a matróz fogvájója c példamesébe bele.. ezt kár volt lonkelned (mert már akkor felfordult tőle a gyomrom, amikor frissiben olvastam)
süti beállítások módosítása