Érdekes meglátásával hülyerékáztatott rá engem testvéröcsém a minap egy tévedésemre.

Ugye nálam a rosszoldali néprettegtetők egyik eposzi-állandójelzője a balfaszkommunikátor. Hogy: ezek tökhülyék a politikaikommunikációhoz, önellenható ostobaságokat művelnek, etc. etc. Testvéröcsém azonban arra kér, figyeljem meg, míg a jóoldal tökélykommunikációja mindig az eléjük sajtótájékoztatóra egye már csak lézengőkbe se számítható, ritkaságban ülő sajtómunkásságot szólítja, meg, addig a Rettegtető Rémek A Félelem Országában egyenesen az emberekHEZ kommunikálnak. [most dőlt meg, kb egy hete a Sajtóelnyomás Fehéroroszországja című hisztéria2012 Luxembourgban -a szerk. gon.röh ] Bájos, üde gondolat, de hagy emeljem csak rá a patológusok csinos kis kézi amerikáner csontfűrészét:

 A gond a csatornamarketing.

A jóoldal a csatornatulajdonsokhoz és a csatornamunkásokhoz szól azaz a barátaikhoz és üzletfeleikhez. Majd azután ők tolmácsolják [interpretálják] azt, sőt, a hülye befolyásolható barmoknak lenézettek már plug 'n play eszközökkel fészelik, tmbrl-on, satöbbi ,pl a Rettegés És Félelem egyik megsemmisítőerejű óriásinagybizonyítéka az, hogy egy refi iskolában azzal bocsátottak el egy tanárt, azzal az ürüggyel, a nebulói nem a kellő áhítattal dalltak régi refkó (azaz ősi zsidó) zsoltárokat.

Minden olyan megnyilvánulását ezeknek, amikben közvetlenül az emberekhez szólnának, a megfélemlített és fehéroroszországi elnyomattatásban rettegő jóoldali sajtómunkásság jó gyorsan lepocskodiázza polkommfogásnak és  már tolja is tovább a talicskáját a jóoldali ügyes és mindig összeigazított, perecizen napiaktualitásokba csokrozott agitpropnak. Amikor azonban Bajnai Gordon egy ekkora jó nagy darab, ám kétségtelenül ügyesen szemenszedett hazugságot eltündiz az őt felnyaló origo riporternek, miszerint ... állj, előbb a felnyalás címe  Ezresekből Orbán ellen ... majd nézzük meg, miről van szó a riportban: milliókról.. tehát az inkriminált blődség:

a nyugdíjasok többször suttogva odajönnek hozzám, hogy igazából a gyerekeim küldtek, csak ők félnek eljönni. Egyrészt tehát a félelem tartja távol a fiatalabb korosztályt, másrészt pedig a közéleti szempontból aktív fiatalok nagy része már külföldön van.

.Ezt a Bajnai kijelentést kellene óriásplakátokra vinni. Én ezzel a Bajnai-kijelentéssel körkérdés formájában  éjjel nappal a 12-38 éves gyerekeket ostromolnám, mennyire rettegvén élnek és lenne-e bátorságuk Bajnai párttoborzójára menni. Pótkérdés: mit és mekkora rakással tennének a hazaiközéletre azok a fiatalok, akik kint vannak, de mégis, ha itthon maradtak volna - mondjam vagy mutassam videón??

És még én szoktam Jópofinak arra a kommunikációs fogására fölhívni a mindenoldali fiatalság figyelmét, hogy a színén igyekszik igazat mondani (=nem hazudni) . Bár az kétségtelen, hogy a gazdasági szakterületének az alapja a jól és ügyesen (=utolérhetetlenül) hazudozás.


Tegnapelőtt az jutott eszembe, amikor megláttam a kis malévosrepcsi makett mellett a röhögését visszatartani alig képes  Józsa Istvánt,   ha én újságíró vagyok, de jóoldali és liberális, akkor a jó kurva anyádat te geci felkiáltással odabaszom a székem és kimegyek... Ha Újhelyi István vagyok, akkor csak gyorsan odasietek és mentve a makettet, gyorsan elrángatnám Józsát, mielőtt makkanthatna... jóoldali sajtószakmunkásként is  elmegyek sertésgondozónak inkább, semmint betanított csatornamunkás maradjak. Inkább reggeltől estig tolom vaslapáttal azt a bizonyos Zöld Sár-t, mint azt, ami ma mindenoldalon is a kommunikációscsatornákban folyik. És ha az ember az észenlevésért &  normalitásért szót emelne, még kap a pofájába egy adag trutyit "elsöprő bizonyíték"-ként.  Pthfeőjj beh gusztustalan mesterség ! -pedig milyen nyájasan bánnak  vélük a jóoldalon.

A cikk megírása idején az alábbi stimulánsokat vettem magamhoz:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr915084460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkel 2013.02.18. 11:30:54

Bajnai aszongya igen, te meg, hogy nem. Két bizonyítatlan állítás, kis agitpropocska. Minek a sok cirkalom?

magyar-magyar szótár 2013.02.18. 13:59:48

@kikoránkel: Ejnye! -egyáltalán nem ez a felállás! Ő azt mondja igen és én diálektikusan elfogadom ezt a z igent fogom és: Én elfogadom, felveszem Bajnai állítását és az az állítás fordul önmegsemmisítően magába vissza:
1.De, ez pont egy olyan félős egy ifjúság, ez a dzsenerésön, kérdezz erről tanárokat vagy akiknek 12-21 éves nő a gyereke ["Ide a pénzt Anya osz' kuss a szobámból kifelé!" ] Ez egy olyan opportunista kétbeszédű fosos kis strébergeneráció, mint kamaszkoromban, a Hidegedés éveiben a nyalingerek voltak, akik ott vacogtak a szobájukban..

Ha pedig a közéletiszempontból aktív ifjúság már kint lenne, akkor mi is a helyzet a jobbikos érzelmű egyetemistákkal, akiktől ezek szerint nem is kell fosni, hiszen közéletiszempontból nullák. VIGYÁZZZ mert itt nincsen min szofisztikálni ÁLTALÁNOS NAGYOT fogalmazott Bajnai, nem szűkített szerényen a haladójóoldali ifjúságra.

Amúgy ez a kindzsa a 30%-ról:
vagy kurvára balul sült el, mert Vona este már aratta is a nem is neki szánt babért (hanem jujgattatásnak gondolt és a HaHa fiaskóját magyarázó-kompenzáló izé lett volna ) Tewssék , én tökélykommunikációról beszélek és Bajnai vagy a teljes tudati beszűkülésetekre apellál, mondjuk úgy látom, nálad joggal, nem látsz már semmit se az agyvérzsírtolulástól, még egy ilyen szimpla hibáját sem Gordonkának, sőt, analógiát csinálsz az én térbeli reá-visszavezetésemből.

De az is lehet, hogy így fogják Bajcsányék ránkhízlalni a Jobbikot, ha látják, hogy nem lenne meg sehogy a kétharmaduk 2014-ben. Márpedig nem úgy néz ki.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.02.18. 14:11:35

amúgy ateistaként SEM értem a felhördülést reformátusgimnázium-ügyben. Teljesen liberális alapon működő rendkívülkorszerű vállalatok IS útilaput kötnek BÁRKI dolgozó talpára, aki nem kellően lelkes a termék iránt. (a minap éppen Alicia Keys énekeskisasszonyank kellett twitterje feltörésével FELSZÍNENmegmagyaráznia, miért is a konKURRENS telefoncég termékéről posztolgat...)

kikoránkel 2013.02.18. 14:24:19

@vészmadár (pica pica):
no, ez gonosz beszólás volt. a vallásos hit, mint termék? :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.02.18. 14:35:53

@kikoránkel: nem feltétlenül termék, de ettől még pont olyan alapon lehet ezt nekik felróni, mint a cégnek a céghűség elvárását (én mindkettőt hülyeségnek tartom, ugyanis hiszem, hogy egy jó mérnök akkor is hasznára lehet mondjuk a Coca Cola cégnek, ha amúgy a Pepsit szereti inni)

kikoránkel 2013.02.18. 14:39:32

@magyar-magyar szótár:
Mondtam már, hogy hírcsárda-epigon vagy.
Ha semmi nem történik, majd te gondoskodsz róla, hogy mégis. Ellenben, véres-habos szájjal rikoltozol, hogy a sajtó ne csinálja a politikát.
Kb olyan uncsi vagy mint a Casablanca másodszor.

magyar-magyar szótár 2013.02.18. 14:40:58

@kikoránkel: Aki marketinget alkalmaz, annak a [valami]je termék. Te vagy a nagy analogizálós szillogisztikus, tehát folytasd: A vallás első vagy innovatív a marketingben, tehát

kikoránkel 2013.02.18. 14:45:49

@vészmadár (pica pica):
Még el is fogadnám, ha egy egyházi iskola, amely mindenki adójából tartja fenn magát, a hitbéli tárgyak oktatásához várna el feltétlen lelkesedést.
A többinél viszont necces. Szerintem.

magyar-magyar szótár 2013.02.18. 14:46:20

@kikoránkel: Nem-nem, ennyivel nem úszod meg komám! Szimplán sértegetzs erős felindulásból. Mutasd csak meg szépen, hogy a mémemen mi olyan van, amit bnem vállalhat föl akár egy HaHás önkritikus is vagy miben tér el a HaHásokat erősen támogató sajtómunkásság utalásaitól arranézvést, hog [amit a képen ábrázolok] Tessék csak, nem a levegőbe beszélni, ne beszéljed, hogy hírcsárdász, MUTASSAD!

ÉS ott van még a másik tévedésed, mert én nem azt mondtam Bajnai igenjére, hogy nem hanem azt hogy igen és lássuk csak az igent.

Titokban bánt a tégedet a szivedcsücske HaHa fiaskója és kompenzálsz! ezt viszont tudom bizonyítani. Csak azt nem értem, ha ennyire görcsölsz az orbánváltáson, akkor mit eszed magad kis tételeken, amikor nagyban viszont hízhat a májad. Igaz, nem rögtön lesz neked jó 2014-ben, de jólesznagyon, ne félj.

magyar-magyar szótár 2013.02.18. 14:47:57

@kikoránkel: Ezt a NOL-blogon olvastad, ezt a hülyeséget, hogy egy egyháziiskola MINDENKI adójából tartja fent magát?

kikoránkel 2013.02.18. 16:31:07

@magyar-magyar szótár:
Nem tudom, hogy a nol-blogon megjelennek-e az Állami Számvivőszék jelentései, nem ott szoktam olvasgatni. Viszont, te sehol nem olvasod őket, az hétszentség! :)
Hogy ne kelljen bogarásznod:

"Az egyházi közoktatási intézmények működési feltételeit a közoktatási feladatok ellátását alapvetően állami források, a normatív és az
egyházi kiegészítő támogatás finanszírozták.
Az alap és címzett (kötött felhasználású) normatívák egyetlen intézménynél
sem fedezték a teljes közoktatási kiadásokat. Az alapító okiratban meghatározott feladatok az egyházi kiegészítő támogatással, a pályázati és önkormányzati források, valamint saját bevételek igénybevételével voltak elláthatóak.
Az ellenőrzésbe vont egyházi intézményi költségvetések bevételi forrásai kö-
zül a normatív hozzájárulás aránya – az ellenőrzött három történelmi
egyház intézményeinél – az óvodáknál 32-35%, a nagyobb létszámú általános iskola és középfokú intézményekben 50-80%-os mértékű volt.
Az egyházi kiegészítő és egyéb állami támogatás (önkormányzati, OKM
pályázat) aránya 20-30% – óvodák esetében 20-50% – között alakult. Az
intézményi saját bevétel és a fenntartói támogatások 5-20%-os mértéket képviseltek."
www.asz.hu/jelentes/0807/jelentes-az-oktatasi-es-kulturalis-miniszterium-fejezetnel-a-kozoktatasi-feladatok-finanszirozasara-forditott-penzeszkozok-hasznosulasanak-ellenorzeserol/0807j000.pdf

magyar-magyar szótár 2013.02.18. 16:37:45

@kikoránkel: te elolvastad, amit kimásoltál nekem??- vagy te is Hanni bácsi módján tmbrl-on stílusban szemelgetsz abból, amit linkelsz, mert:
Az alap és címzett (kötött felhasználású) normatívák egyetlen intézménynél
sem fedezték a teljes közoktatási kiadásokat. Az alapító okiratban meghatározott feladatok az egyházi kiegészítő támogatással, a pályázati és önkormányzati források, valamint saját bevételek igénybevételével voltak elláthatóak.
Az ellenőrzésbe vont egyházi intézményi költségvetések bevételi forrásai kö-
zül a normatív hozzájárulás aránya – az ellenőrzött három történelmi
egyház intézményeinél – az óvodáknál 32-35%, a nagyobb létszámú általános iskola és középfokú intézményekben 50-80%-os mértékű volt.
Az egyházi kiegészítő és egyéb állami támogatás (önkormányzati, OKM
pályázat) aránya 20-30% – óvodák esetében 20-50% – között alakult. Az
intézményi saját bevétel és a fenntartói támogatások 5-20%-os mértéket képviseltek."

Tudom, hogy te leszarsz "csak 15-20%-ot, azonban az önkormányzatok közül a csődbenlévők semmi
a csődbemenetelők aluig-alig tudtak volna fedezni. És pl 20% az elég fűtésre.

így viszont, ha utánaszámolsz, az egyházak a saját manijukból szépen beletejelnek.

Aztán az Állami Számvevőszéki jelentésekből is csak azt olvasod, ami neked smakkol.

kikoránkel 2013.02.18. 20:24:30

@magyar-magyar szótár:
Ha élvezed kiröhögtetni magad, csináld csak.

magyar-magyar szótár 2013.02.19. 01:55:14

@kikoránkel: és már megint érdemi válasz helyett óvoda-középsőcsoprtos színvonalú "válasszal" kompenzálsz. Én nem kakilok be attól, hogy juj kinevettek -főleg, ha ennyire erőltetett már a muchachátok. Lesz sírás 2014-ben , én mutatom,. Orbánék előre-öröme melymennyire is oktondi , nemindokolt, sőt. vagy hogy a ti könnyeitek mennyire butus pofitokat áztatják majd, hiszen a jujderossz UTÁN lesz majd csak mégjobb nektek... stb ...stb. De én lennék a nevetséges? ...amikor a csatornamunkások tégedet etetnek napmintnap kedvükre mikkel is? De egyé' csak, egyé' ... és ha valaki már bekajált valamit... csak koncepcionálni akarja, nem pedig mégegyszer meglátni, amit már lenyelt, taccs formájában...

kikoránkel 2013.02.20. 13:32:53

@magyar-magyar szótár:
Igen, te vagy a nevetséges. Nevetséges érvekkel, nevetséges koncepcióval, nevetséges erőlködéssel. Muhaha(erőltetett)

magyar-magyar szótár 2013.02.20. 15:11:30

@kikoránkel: A nevetséges fogalmát azt hiszem át kell értékelnünk az atv HÖKkenetes leleplezése után.Ehhez hozzápasszintjuk a kunhegyesi Jobbik örvendezését a Bajcsy-Zs. utca átnevezésén---

magyar-magyar szótár 2013.02.20. 16:57:12

@kikoránkel: Az is lehet, hogy a "szocializációnk"-ban van a különbség ... beh útálom ezt a szót. lehet, hogy te olyan mindigaranyos, mindig-kedves jótanuló sikeresokos kisfiú voltál és sose nevettek ki (vagy egyszer, de akkor az háromévig traumát okozott) és úgy hiszed, hogy ha azt mondod nekem, hogy nevetségessé teszem magam, akkor most jól meg is mondtad nekem meg az érvelésel se kellett gatyázni. CSak én egész életemben hülyegyerek voltam és jó sokszor ki is nevettek, meg csúfoltak, meg le is verték direkt a felnőtthemügémet meg még én is lettem az agresszor... meg effélék. Önmagában attól nem vágpom magam padlóra, hogy "nevetségessé tettem magam" azt is nézni kell, ki muchacház, oktondipocok vagy koránfarkastkiáltó kakaska. Mert mi vagyok én, van valami imázsom, amit tartani kell, mert pénzt ketyeg a házhoz? . Blogocholizmusom alatt mindenféle blogbarátaim voltak ... katkók meg refkók és ateisták, , kommunista orgonista, zongorista... szerintem ahhoz képest a kommentoszlopkban mindig (a legutóbbi időkig) normális volt a hangvétel.. beszélgetések, meghánytunk vetettünk dolgokat -szóval nem varánuszböfögés [nézd csak meg, ha mered, a varánuszban az LMP-Pimpi "párbeszédet" : :D] meg "deigen"" "denem" baszmeg.baszmeg" Elég jó a memóriám vagy ezer emberre emlékszem, akik jól kiröhögtek .. aztán az idő megoldott mindent...
Egy darabig kompenzálatsz még édes kacagással, de eljön majd az a mélység, amikor már ez kevés lesz és csalás nélkül kell szembenézned a te illúzióiddal... Mert nekem mik is az illúzióim? Mutasd csak!
süti beállítások módosítása