Szerintem az évszázad egyik riportfotósorozata. Kedvenc tájegységemben [Pócspetri-Máriapócs-Kisléta] , az ismeretlen Lyukmagyarországon készült. Balázs Attila [MTI] munkája

A kukás dohányt válogatott akkor is, amidőn még a városi bádog hulladékgyűjtő egyen-edényt föl se találták, nemhogy el se nevezték. Régebben szeptembertől, ma már augusztustól kb novemberig tart a ~. Hogy érzékeltessem, egy kislétai ~ már 1987-ben havi 50ezret keresett ezzel a különleges képességeket is követelő munkával. Ha jól sejtem, ma azonban legföljebb a három-négyszeresét.

kukások.jpg

a sorozat linkje innen klattyan

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr934728875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chanyi · http://chanyi.blog.hu 2012.08.24. 20:04:28

Kicsit hasonló tematika, jó képekkel:

www.joakimeskildsen.com/default.asp?Action=Menu&Item=99

Pár éve elmentem vmi kiállításra a mai manó házba, ott is az a képsorozat tetszett leginkább, amin épp szakmájukat űző kétkezi munkások voltak.
Meg filmben is, volt vmi ausztrál film, ami a birkanyírók életét mutatja be kalandosan, az is jó.
süti beállítások módosítása