szívküldi Ripőknek és Hannibal mesternek

A Síkbolygó történelmének egyre ismeretlenebb, ámbár csudálatos pillanata.

 

 

Ha Ripők barátom ma már semmi lényegesre nem emlékszik 2006-ból, akkor hogyan érzékeltethetném azt, mennyire majdnemvége lett Hajós Andrásnak e  szövege miatt. Szegény alig győzte visszaszívni és elmagyarázni. Azóta lehömpölygött a műűvészúr érhálózatán 2400 ezrelék,  arcbőre csillogóbb és feszesebb és a haja is hószín már. És azóta melymennyi bátor jóoldali torok (kórusban rosszoldalitorkokkal) távoztatná A Zseniálist. Amikor már mióta itt se nincs.

A Műve azonban plug & play mozog.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr234558735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.06.01. 10:35:44

Köszönöm, a videjót majd csak otthon tudom megtekinteni.
Hajós művészúrnak AKKOR igaza volt, amikor Ferencet lemondásra szólította. Felteszem azonban, ha le is mond, a háttérből még továbbra is ő lett volna a zseniál agytröszt, aki a drótokat mozgatja.
Ferenc azóta valóban sehol sincs, ezért én már nem is szeretném távoztatni.

2012.06.01. 11:09:11

Nem szép dolog, maikor egy fizetett nyalonc a kenyéradó kézbe harap.

2012.06.01. 12:01:28

@ripők: Olyan ez a GyF, mint a tudjukkik - minden mögött ő áll.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.06.01. 12:14:28

@nagyjoco: Többek között jelen blogon is tizedelődne a bejegyzések száma, ha ő nem lenne. Ki tudja, lehet hogy a szándékai szerint alakul itt is minden??!

kikoránkell 2012.06.01. 12:19:00

De, látod, amikor a chikán-bod-mellár-stb bagázs nem hogy ezt mondaná, csak annyit hogy viktor, nem így kéne!, azt annyival elintézted, hogy ezek csalódott emberek, akik nem lettek miniszterek, erről szól az egész!

magyar-magyar szótár 2012.06.01. 12:19:25

@nagyjoco: Ez a hiszti, amikor Ilonka bácsit megvádolják, hogy a 39402-es sz7ámú Mózer Aranka úttöröcsapat pénztárát, mint főpénztáros , fosztogatja és akkor a jóöeg könnyek nélkül, de nagyon bömbölve elkezdi a mellykasskáján a ződ gardigánnyot tipkedni, hogy "Persze, mert azt mondjátok, hogy én lopom a kölykök papírgyűjtési meg ronggyűjtési pénzét!" (Ekkor várná azt, hogy menjenek hozzá vígasztalni szepegve, hogy "Áááádehogy gondulunk mi ilyent az Ilonka bácsiról!""

Mivelhogy az öreg kicsire nem ad és a vasgyűjtési pénzeket fosztogatja.

Karcsi néninek viszont, amikor őtet meg a kávépénzu fosz5togatásával és a kávé zaccal való hígításával vádolták, akjkor az ig.h asszony jegyezé meg lakonikusan: "Igen, Karolám, ráhibáztál, pont AZT gondoljuk." [1977.]

magyar-magyar szótár 2012.06.01. 12:26:23

@nagyjoco: Azt meg már milljószor elmondtam: Dehogy kellett Ferinek minden mögé odaállnia.

Móricz Simon műalkotása -ahogy hülyerékázom, kissé átshoppingolva!
files.blogter.hu/user_files/31951/ArcFodGabcs.jpg

Szerintem Móricz Simon megjelentethetne egy külön Gyurcsány albumot, mert pl ő tudta [=képes volt] úgy ábrázolni Ferencet, szemben a valósággal, amiben Ferenc egrecíroztatta a rendőröket, úgy, mintha a rendőrök inzultálták volna. .

magyar-magyar szótár 2012.06.01. 12:29:14

@ripők: Ferenc 2006. szptemberében nem volt abban a helyzetben, hogy az index és a sajtómunkásság Gordont állítsa a helyébe. Akkor még nem voltak annyira legyepálva az MSZP őstulkai, akik kaszakőTÖKjukat rázva szidták ferencet nyíltan is a MEH új lobbizásirendje miatt. =Ugye az MSZP-s főségeknek komoly szálaik vezettek A Struktúrába (a minisztériumokva) de tudta az ő telefaXXXjuk, ki ez a Szilvásy . Hogy ők egy olyannak gazsuláljanak 3 hétnél rövidebb intervallumért...

magyar-magyar szótár 2012.06.01. 13:06:42

@nagyjoco: Én amióta először megláttam, egy kukából kipecázott gyűrött papírlapon volt meg, nem tudok betelni Móricz Simon művészúr alkotásával. Lehet, hogy a magyar nyelv hamarosan meghal, de Móricz Simon műve, az, ahogy az objektíven behatol a fény és a pixeleken ugyanaz a fény másképpen MICSINÁLÓDIK.. Amilyen pofát Kis Péter vág.. vagy KényszerAlmaMosoly Néni.. ezt a tetteő arcot 10 éve vágja rendületlenül (bár zokogással kezdte, mert ő tudta, mit jelent az, hogy Zseniális Ferenc miniszterlnök lett 2004-ben) vagy ha tudod, hogy Fodorról az egész MSZP paletta (és a nyilvánvalóan kedves Fodor-anyukáról) mit gondolt tagozatfüggetlenül a szirmok EGYSÉGESEN

Fodor, aki, mint egy sejt, mitsesejt.
Naés a tikárnől akinek az eredeti képen még az egész feje rajta volt. Ez a szőke tüsihajú nő a magyar történelem Traudl Jungé-je.
Egyszer majd, ha Ferencről egy méltó film készül (operatőre Móricz Simon) ez a néni fogja a legreálabb képet Ferencről eldudogni.

ja, csak szólok, hpogy a népszabók elszabták és a DK mellett frekventálták magukat.. így most a Népszavi az MSZP házisajtója

magyar-magyar szótár 2012.06.01. 13:58:27

@nagyjoco: @ripők: Jáááájj, a legzseniálisabb
gúny-helye az index palettának teljesen eszköztelen!
Orbán PR-helyeiről udvari fényképészek propfotóit másolják be. De nem ám hírcsárdász sajsjóskáskodások! Ádehogy SEMMIT NEM TESZNEK HOZZÁ, se előzék se átcímezés, se manipuláció. Az orbángyűlölők kedvenc fikaokádó helye. ők (mármint az indexes jógyerekek, akik a bologon dógoznak) semmit se csinálnak, még a kezüket se kell figyelni, semmi kikacsintás vagy ilyesmi. Persze a bloghún van sima blognak álcázva.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.06.01. 14:10:45

@nagyjoco:

nem

de miről is beszélsz
(költői kérdés)

off

számomra nem ismeretlen

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.06.01. 14:12:26

@nagyjoco:

nem bírom szó nélkül hagyni
pedig

ha netalán hajóst fizetett nyaloncoztad le, az csak a te síklátásodat igazolja

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.06.01. 14:38:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nálam kilengett a SzarkazmOméter, de lehet, hogy tévedek.

FilcTroll 2012.06.02. 05:39:03

Már jeleztem korábban, hogy alaposan és személyesen ismerem Hajóst. Szótárúr mániája (hogy ugyanis alkesz), nem igaz. A fizetett nyaloncságot sem látom igaznak. Hajós liberális, inkább humán szempontból, mint gazdaságiból. Leginkàbb az ős-szdsz pulóveres, társadalomtudós iránya. Gyurcsánytól fázik, Orbántól hányik. Idealista. A fent idézett videó miatt jócskán érték hátrányok minden oldalról.

FilcTroll 2012.06.02. 06:40:25

Érdekesebb, hogy a Szótárúr által jóoldalinak látott-láttatott index mennyire nem foglalkozik a földügyekkel. Ez inkább azt a gyanút igazolja, hogy az index idegszelep és gumicsont-dobáló felület, ahol jól meg lehet figyelni az "ellenzéki" netlakókat, és káprázatos mémekkel lehet vakítani a népet, míg a háttében lázasan dolgoznak a fiúk. (Ld. például Matolcsy két törvényjavaslatát: a smittügyi a gumicsont, a bankügyi viszont megint felvillantja az imf-kudarc lehetőségét, ami eső forintot, tehát a bennfentes shortolóknak forintesőt hoz. Az előbbi sztori agyonhangsúlyozva, utóbbi szinte agyonhallgatva.)

Frick László Emlékzenekar 2012.06.03. 02:33:52

@FilcTroll: A földügyek azért tabutéma, mert:
-a föld az egyetlen biztos tartós olyasvalami, ami juróválságtól vagy az amerikaiak Európa-agyonbaszási (és ezáltakl hígdollár eladási) tervein túl is boiztos befektetési alap

-a föld azé, aki jelzáloghitelt kap rá, és begyepesedett agyú ostoba barom az, aki megműveli

-ennekmegfelelően Bajnai Gordon strómanjai is lekaszáltak máraréééten minden [nékik] nyíló virágot még 2010-ben.

- a Varánusz nagyon komoly politikai payola blog, ami az elmebetegség tettetésével már jó régen, még a magyar sajtótörvény EU-s jogharmonizációja előtt az önmagát elmebeteggé nyilvánítással [skizotéria] oldja meg azt a problémát, ha véletlenül valaki annyira izgalomba gyönne rajtuk, hogy pl megérné rájukbizonyítani a hülyeséget, erre ugye za az adujuk: "Nem ér a nevünk, hiszen elmebetzegek vagyunk!" A Hírcsárda ezt a permamnensrészeg hajléktalanság tettetésével oldja meg.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.03. 02:39:33

@FilcTroll: Hajós művészúr:
-maga szokott arról megnyilatkozni, hogy mennyire volt berúgva ill a múltkor is részeg volt, hát egyszer pedig, amikor tök beállva találkozott az utcán Alföldi művészúrral

-megfigyelhetők Hajós művészúron az idült alkoholizmus fázisának első jegyei. Azt is megfigyelem rajta, hogy küzd erősen, pl a sajátmércéje szerint nem hinném, hogy hetente többször is beállna... Vagy pl alighanem jó, minőségi bort iszik, ami a pusztulást valóban hátráltatja... természetesen az ember fenntartással él, hát ugye annyira lehetséges éppen, hogy a túlzott kelkáposztafőzelék fogysztása miatt ütköznek ki rajta a hasonló jegyek, mint az, hogy a WC ülőke fölé maxx 4 ujjnyi távolságra kuporogva trippert lehet kapni

-nem RA-RÁRÁRÁ haragszunk Hajós művészúrra, hanem ŐÉRTE AGGÓDOM és ez jelentős különbség szerintem

Frick László Emlékzenekar 2012.06.03. 02:41:37

@FilcTroll: Kedvencünk Hajós, rajongunk érte már csak azért is, mert akiért Hannibal mester rajong, ugye. Pozitív én-hősünk Hajós, Hajós szerettünk volna lenni, mielőtt megnőttünk, csak sajnos akkor még Hajóst Nagy Ferinek [szigorúan i-vel!!!] hívták és az ős-Bikiniben nyomta.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.03. 02:46:58

@FilcTroll: attól függ persze, ki mire és mikor shortolt. Pl sofőrök gyakran shortolnak az üzemanyagra, amivel a munkaeszközük működik (meg a motorolajára meg amit csak berhelni lehet) természetesen a műfaj szépségei különbözőek, profi sofőr csókja sohasem gázolajízű, nem pocskolja le a lábát gázolajszivornyázásal, hozzá se ér a szívócsőhöz, műszaki szótárban lapozza elő, mi az és ott azt olvassa, hogy valami fontos izé a tartály és az adagoló között. Éshátpersze vannak shortolók, akik jégcsákánnyal ütnek lyukat a tartályba az angol kamionparkolóban addig, amig a lefthander monkey hugyálni van... és a pisilő gázolaj alá próbacseresznye alapon fogják oda-oda a kanna száját...

magyar-magyar szótár 2012.06.04. 03:50:08

@kikoránkell: Írtam neked levelet a a........gmail-re

magyar-magyar szótár 2012.06.04. 03:56:43

@FilcTroll: Index felületen szinte lehetetlen megfigyelni az ellenzéki netlakókat. Bár TÁRKI-hoz méltó tudományosigénnyel persze igen. De egyébként olyan kevés az ellenzéki troll, ráadásul egy korpusz több néven és majdnemannyi a fal provó nick, akik, amior mégse nem siekrül már a 289-iknél se kiprovokálni egy náci troll-t, akit jaj annyira várnak (és ha jól zsidózik nem moderálják [dűrűllik gőnyéggel], de ha véletélenül ütőset riposztol,. akkor igen)

Viszont én ővva inteném a jóo9ldali társadalomkutatókat attól hogy az index LMP alakú jóoldali töbeéből az index határain túlmenő jóoldali-társadalmi képet fantáziáljanak. De persze hiába óvom, fantáziáénak.

És mint ahogy 1579-ben Huispániában a feltörekvő ifjú tudta, hogy a Szent Szarnak hogyan kell az előrejutáshoz stréberen nyaélnia

és minde kornak megvoltak a stréberei

azonképpen tehát így is erős kritiai éllel kéne messeni a jóoldali "tömeget"

Hát még, ha az ember számbaveszi azt, hogy egy rakás tehetséges ember addig volt csak jó az LMP-be, amíg be nem kerültek a parlamentbe és amikor már megvolt a játéktér, akkor a MÁJEREK előreléptek és a spontánok meg mehettek hátra.
süti beállítások módosítása