Felháborít az állítás, miszerint a Musima 1657 gitár, az afféle, mint autóban a Wartburg 353-ja volt. Még az is felháborítana, ha valaki a VW-motormásolatos 1.3-ashoz hasonlítaná.

Döbbentem tapasztaltam ezen a videón, hogy Joni [ejtsd.: Dzsoni], a Dunakanyar legjobb gitárosa is kenette ilyennel, hallható 0:44-től és látható 1:14-től:

artpanknak azt a különös állapotot nevezik, amiben az embernek a műűvésziambíciói egyébművészi (azaz fő  ) tevékenykedése közötti szabadidejében jelentősen meghaladják a hangszeres tudását és képességeit, viszont ennek a tudatában úgy tesz, mintha csak hülyéskedne, ámde közepesen ittas állapotban, ami különösen őszintévé teszi ahhoz az a magát szemmelláthatóan jól érző előadót, hogy bevallja, amit csinál, az szabadidőzenélés, lényegében a zappázás Wartburg 353-ja...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr253456899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása