Külső okok pedig nincsenek !

Csakbelsőokai vannak!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij  http://evacuo.blog.hu

alkotása:

 


8 komment

Címkék: barnaiszap

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr793425452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.01. 00:12:06

Nem értem. Eddig sem voltak. A kormány dilletantizmusa és Gyurcsány hataloméhségeé és a korrupció sodorta az IMF karmaiba az országot.
A kormányváltás önmagában 500 milliárd forint kamatcsökkentést hoz, mert az új kormány kiszámítható lesz és ezt díjazza a Piac. Ha fáhjlalatad volna az ELmúnyolcévben is ezt a demagógiát, talán elhinnénk neked, hogy neutrál vagy.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.12.01. 00:49:27

@nagyjoco: Sztem itt most nem politikai oldalakról van szó. A hülyegyerekfrizurások egymást hülyítő siratókórusáról inkább, ami egy vihar a biliben a biliben.

Egyébként grat Nyunyesz, zsír.

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 04:48:52

@nagyjoco: Szörnyűnagy tévedés az, hogy Sokatérő Ferencnek hataloméhsége lenne. Tiszteletben tartom, ha így látod, de csak táplálja a felismerésemet (sajnos a l u l r ó l ) hogyan sikerülhetett Sokatérő ferencnek Magyarország egyetlen valamennyire a politikához értő mkombattóját széjjelbasznia. Szoktam értekezni haladóbaloldaliakkal, ugye ez régi nemviccem, miszerint egy teremben (Bál van, különös, az Operaházban) az az MSZP-s aki makett részeg, de viszonylag jár kel és jól artikulál, máskérdés, hogy tud-e még összefüggőe beszélni. De az elképesztő, hogy mennyi MSZP-s burútt be az alkoholizmus végsőfázisába (A FIDEXXX-né tícccsák a tzivászatot, ezért négyfalközött kómáznak: ők a teremben, akik az elvonásitünetektől halálverejtékezve sápadoznak)

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 04:55:22

@nagyjoco: Ha nagyonnagyon röviden összefoglalnám, Ferenc és barátai mit tettek, akkor az az: Amit egyébként is. Ami a szakterületük. Ami a vállalkozási tevékenységük. Apró Piroska a kreatívkönyvelés keletközépeurópai Aébert Féóriánja. (Császárnője) de EU-s szinten is felsőligás.

Ferencéknek egyáltalán nem a hatalom kellett mindenárohn, ez volt az, amivel jól behúzták a csőőőőőőőő-be Orbánékat és Orbánék minden nap csak egyre beljebb kerültek ebbe a csőbe és még ki se lyukadtak, egyelőre, ha megnézed ferenc nyiltan tiltakozik, jaj, ki ne jöjjenek, az istenért, húzzák már ki a teljes társadalmi tudatbemosásig.

Ugyanis ez nem a Hajdú BÉT aholvá már nincs miért visszajönni, tehát lehet a stróman nyakában hagyni.
Azért itt a méretek olyan hatalmasak, hogy egyvalami (azt nem árulom el, mi de eben a válságban az egyetlemn stabil vagyonmentési alap, amit érdemes venni és biztos nyerő) van , amiért érdemes visszajönni, pláne, ha úgy KÖNYÖRGIK már vissza. (Spec a Jóarcú már a strómanjait leküldte és bevásároltatott magának, de ez a személyes és nem a cég története)

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 04:58:19

@nagyjoco: Nem lehetsz ennyire kegyetlen, hogy ebben a világ'álsában jólkiszámíthatóságot vársz el az új fasza kormánytól 8amit a régi kormányoszlopra tesznek föl, eredeti kormánymű szilentek, struktúra, gömbfejek és szilentek, kopott gumik, felemás, ütött felnik sat))

Az kéne még a falra, röpke legyek helyett egy jólkiszámítható hernyó. Szétkennék egy fél délután.

2011.12.01. 12:38:09

@magyar-magyar szótár: Az a légy beleragadt a légypapírba.

2011.12.01. 12:40:23

@magyar-magyar szótár: Pedig van neki hataloméhsége - miaz hogy, nagyon is. Fantasztikus érzés vezetni egy országot, fantasztikus...

Nem azt mondom, hogy csak ez vezette, vezeti, de ez is ott van.

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 14:25:03

@nagyjoco: Pusztatahófalván is mindig jeztet gondújják a bógárrmesterri funkcijaórú. Hogy édes. Josztán meg, amikor egy egy paraszpógár bekerű a székbe, van rádöbrögi! RFőleg, ha elkezd belelátni a papírokba...
süti beállítások módosítása