"egy hétre csomagoltam s volt összesen három bugyim, amiből kettő nem randiképes"

/egy vidéki kislány emlékiratai/

azok a falusi kislányok mind nekiálltak a küzdelemnek és arányérzék híjján persze nem tudták, hogy a kurvulás és a rendes bevett kurvaság határai hol vannak. Ami rosszabb: éles, jól kivehető határnak képzelték, amit át lehet lépni. Vagyis ha lehet, akkor nem is muszáj. 

 

 

Nagyon kellett a a csizma. és ezért elmentek rendesen az Ajánlattévő Bácsi-val és egyszercsak már nem tűrték otthagyni a pénzt az asztalon, hanem rendesen előre kérték az összeget majd ráhagyták, hogy utólag adja oda. Majd, amikor persze a bácsi rendes budapesti morál szerint egy százassal kevesebbet adott azzal, hogy ez csak ennyit ért, akkor szólt a két fiúismerősének és a szart is kiverette az öregből.

Szün.: Az ilyen Ajánlattévő Bácsik is megérik a pénzüket megérnének egy kisebb karcolatnyit.... A háború előtt külön műfaj volt ez a markecolásban, rendes matrózblúzos kispolgári leánykák voltak a csalétkek és a stricik meg a csicskásaik szabadidejüket töltötték efféle szórakozással. Az ember a társadalomnak néha a jéghegycsúcsaival szembesül, tehát vannak Ajánlattévő Bácsik, de mégis mire gondolnak, amikor bekapják a horgot. Mert ők kezdik a sutyorgást a kislányok fülecskéibe. De miben reménykednek. lehet-e reményük arra. Honnan tudják, miket kell sutyorogniuk. Miért nem lepődnek meg, amikor a leányka megáll és rááll és még akkor is, miért nem fognak gyanút, amikor a leányka eszébe jut, hogy akkor inkább menjenek föl hozzájuk, senki sincs otthon (csak a két mackótermetű bátyja a ruhásszekrényben.

Nem tudta azt a vidéki kislány, hogy Budapesten mindenkinek van legalább egy befolyásos ismerőse, aki a tanácsnál nagyember vagy az akadémiánál [zene vagy tudományos] vagy a Csepel Művekben vagy egy sztár orvosprofesszor osztályán takarítónő, mindegy, a lényeg az, hogy a kislány, miközben ő még egyszerű presszós pultoslánynak gondolta magát, arra eszmélt, hogy a rendőrségen a hadnagynő sziszeg az arcocskájába, hogy írja alá a vallpomást, különben még többel köti be. Amikor ugyanis a két srác a szart kiverte (persze mindkettővel jó is kellett legyen, az volt a fizetség) akkor a bácsi vérsárbajszát elkenve odafenyegetett, hogy egy életre elintézi a vidéki kis parasztribancot. És el is. Vagy az ifjú Milos Forman kéne ehhez vagy egy idősebb Tarantino. Ez dramaturgiai szempontból egy látványos helyzet és szituáció, a gyakorlatban azeért ezek sokkal kevésbé szórakoztató szituációsorozatok voltak, trippert kapott az egyik bácsitól. Már még csak félprostiként.. az akkori alvilág a taxisofőrökön (FŐTAXI kisteherautók is voltak!!) pincéreken   keresztül kapcsolatban állt a szervezettbűnözéssel.. Nem éles határai voltak, néha egy-egy ilyen alak hesszelt betöréseknél, gyakran orgazda volt. És egyszer a lánynak le kellett valakivel feküdnie vagy azt se, mert ugye megérkezett a két bátyja és számonkérték a palimadarat. Akiről persze aztán egyszercsak kiderült, hogy álruhás nagyember  (X. elvtárs sofőrje, aki előkóstolással keres X. elvtársnak fris húst) valamint heveny gonhorreája is van.

A közhiedelem szerint pedig a sokat sokakkal dugós leánykákból [-> Jozefine Mutzenbacher] lesznek a prostituláltak, pedig nem. A legtöbb profi kurva élettörténetében nagyjából egy hét-tíz nap alatt szakad át a láthatatlan hártya odaátra, ahonnan már nem visszamagyarázható semmi. 

Néha, akkor még volt erre igény a sajtómunkásságban, riportozták a vidéki kislányokat, de csak a szájszagú pattanásos, túlrövid köpenyes szövőlányok titkoséletéig jutottak el.

 

öregbuksi 2011.11.13. 1965-ben négyzázan,vezénylésre megjelentünk Sz.f.váron, hogy dolgozzunk a KÖFÉM bővítésén. A körleten még dolgoztak a szakik és kb. 25-30 culáger NŐ! Érkezésünk másnapján minden culi szoknyában és nejlonharisnyában+gumicsizma hordta az anyagot. Ez óriási nemi gerjedelmet okozott az állomány soraiban. Jövőhéten szerdán az udvaron, parancsra, "fasz a kézben" ácsorogtunk az orvosok és felcserek elött kankó vizsgálatra várva. A vizsgálat 30%-ban pozitív lett. A hölgyeket begyűjtötte a yard, mi nem mehettünk haza 1/2 évig. A botrány hullámai az eget verték.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr73352084

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.11. 21:58:14

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 12:47:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szövőlány volt az anyukád? Nem azért, de ... bocs... kihagytam az évszámot, ez a 70-es évek elején volt line, amikor riportokba csomagolták az erotikus tartalmat. 1964-65-ben tökre elég volt az orvos válaszol meg a házassági tanácsadás rovat. Pl 1962-es Npk lapjában a bugyiizzasztásnak elment "incesztus" gyanánt az az állevél, amiben a fiatal házas nő a nagybácsival való alkalmi félredzóugást körülírva vallotta meg. Az leányaik meg ma már ehhez képest a "muzulmán hercegnők titkosélete" és a "feleség voltam a Nyasza-tónál" line-on izgulnak, az unokalányok viszont nem sokat bonyolultkodnak már a körmönfontságokon

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.11. 13:31:02

@magyar-magyar szótár: szerencsére. Nem kell bonyolultan csinálni, amit egyszerűen is lehet...

amúgy illusztrációként tessék megtekinteni ezt: (hangsúlyozom: nem, ez nem egy pedofil oldal kurvalétet istenítő álromantikus betétdala, hanem egy diznimese betétdala, hehe)

www.youtube.com/watch?NR=1&v=UcjsQ-Wnoa8

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 15:21:14

@vészmadár (pica pica): bocs, dfe én az ilyent nem birom hallgatni. Ilyen lyány meg felénk kéttucatjával gyön hazafelé a jaskolából a kocsiútközepin, de mán mindeniknek megvan, kit fog ki magának [kivel hál el]

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.11. 15:26:09

@magyar-magyar szótár: ráadásul vidékrőlfeljött szövőlény

de még az ötvenes években

Liquid_Night 2011.11.11. 16:20:34

Egy tehetséges szexuálpszichológus kibogozhatná végre, hogy miért csodálkozik rá minden generáció arra a szimpla tényre hogy a lányok szeretnek dugni - és miért pakolják ezt fonák asszociációk közé :) Részben persze azért, mert a lányok nem velük dugnak, de ez nem lehet komplett magyarázat puszta számtani okokból...a másik ok tán az, hogy ha a lányok végre velük dugnak, akkor az nem lesz jó szex:)

(egy fiatal pasi, akit szeretnek a lányok, és ő is őket)

Liquid_Night 2011.11.11. 16:21:53

Ui.: ja...és vidéki pasi, de a pesti lányok is...:)

Táskás Tóní 2011.11.11. 16:48:51

Mi baj van azokkal a kis ribikkel, he? Ingyen sosem lenne nőm.

2011.11.11. 16:49:19

Halihó, sztem a az utsó képet méretezd át, nekem nagyon belelóg az első oldaldobozba. (persze lehet, hogy csak nekem)

2011.11.11. 16:49:46

Jesszaszmarisztjózsef mi lett (ésmégmilesz) ebből a blogból?

zoltaan71 2011.11.11. 17:01:18

Plágium! Szerintem erről a számtól lopták annak idején a Cotton EYE joe-t!

Dexter007 2011.11.11. 17:39:28

valahonnan ösmerős ez a faliszőnyeg, pedig nem vok ilyen öreg (sztem) a kis Róza meg hogy került eme képre?

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 04:53:23

@Liquid_Night: Igen -de hol itt [már úgyértem, itt...] a csudálkozás. Sőt, régebben, az archaikuisabb nők idejében meg nem volt ennyi butaság és prüdéria, mint máma (a színlegi "szabadosság" alatt, tehát úhygyértem, hogy a kakilónyílást kakilásra használték, mert a punci is eléggé szorítóképes volt még akkor, tehát olyan baromság eszébe se jutott vona senkinek, miért is? most viszont [2005-ben] a 16 éves lányok Vad Málna anyukájának ííkálgattak hűjjeleveleket azt firttatván, mi a titka az anális szexnek, de lehet, hogy kézimunkázni még nem is tudnak...) )

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 04:56:56

@Dexter007: Pontosan tzudnám megmondani annak a budai utcának a nevét, de biztonsági okokból azt hazudom, hogy a Garas utcában volt ( van) az a ház, ami olyan, mint egy pestibérház, csak minden nagyobb a lakásokban, a belmagaság és a konyha meg minden van cselédszoba is és a falakon mindenüt ugyanezek a szőnyegek, évszázadokig bírják a falon (talpak alatt csak 150 évet szolgáltak) Ma már csak kevés proletárlánynak marad felnőttkorára ilyen hasa. Még a legszegényebbeknek is havonta és nem cukorka, hanem danyont, banyánt meg sonka milkacsokival és fajlajt jut havonta úgy, ahogy József Etelkának 3évente se savanyúcukorka...

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 05:01:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az 50-es évek elején vidékilányoknak nem csak az akkor nagyonmenőbe számító fehér bokaharisnyák (térdharisny vagányul lehajtva a kék bűrharisnyáról bokára így november táján) de rézcippzáras bordó mackók, felső+gatya is jutottak. És a sztalinvárosi építkezéseken cigaretta, rum, marhahúskonzerv, műcsoki, gyufa és igaz, hogy nagyon szúrócskás, de rendes vatta is jutott, ami faluban csak az orvos, gyógyszerés és tanácselnöknéknek...
és a vidéki lányoknak tehát nem csak nagy-Budapesten, de a sztalinvárosi építésben is élete lett, jöttek haza a faluba és ahogy azt megszokták, rágyújtottak az utcán (még az orvosné se mert utcán cigizni) és plimmm, bemkentek a kocsmába és tízforintost villantottak, deci rum, szóda! A kocsmáros persze lesett, mert rum az csak az arisztokráciának járt...
ja 16 éves nőkről van ez a képem...

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 05:02:13

@méhészborz: Mire gondolsz? -részletezd légy szives, tudod, hogy a te kritikádra [szerkesztői segédletedre is adok (és nem teszek)]

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 05:03:29

@safranyn: Huhh , rakásra vannak itt efféle "hibák" még olyanok is, amik majdnem lelógnak. Az semmi, de a HTML-hártyakovácsom úgy szerelt be automata oldaltörést, mer' assetuttam mija...

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 06:01:25

@zoltaan71: Már a pentatóniában rengeteg az átfedés, a Tiki-Taka tó partján éneklik a Csiga biga dugd kki szarvadat, csak persze ó-ó-ó-ómagyarul. namost a punkban meg van az a 3 hang és variációi...
Ezért szoktam én pl amit Ganxta Zolee csinál, limondádénak nevezni...

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 06:09:47

@Táskás Tóní: Nincs férfi, aki ne kapna ingyen is nőt. Versa is működik az, hogy csúf férfi nincsen, csak kevésbé beszédített nő. Csak sok férfi az általános iskola után már nők között alig tartózkodhat, fiúszakmunkásképző, fiússzakközép, katonaság, fiúsmunkahely csupa férfi.. nembeszélve a pornó káros hatásairól. Így hogyan tanulhatná meg a férfi azt, hogy ivarérett nő esetében a ja-ne-ne-nemakarom! azt is jelentheti, hogy gyere mán, te tökfikó és tegyed gyorsan befelé!

Ám az az is, az IS nagyon bonyolult.

Ha a nőiagyvelő gondolkodási sémáját ábrázolni akarom, két ábrán szoktam szemléltetni.
1. ábra: a nőnek viszket a bal segge partja. Akkor nem balkézzel vakar poda, hanem jobbkézzel a jobb combja alól kifordított kézzel kényelmetlenül fölfelé.
2. Beül a nő az autóba:
látni akarja mindenáron az autó orrát, ezért közel húzza az ülést. Ennek következtében a popsija messzebb kerül, véle a lábai is, a pedáloktól. nem jól éri el a pedálokat: mégközelebb húzza az ülést. 11ó5p felkar-alkar állásban vezet tehát úgy, hogy A kosárral is a melltartóját birizgálja a kormány. Elolvassa a nőimagazinban azt, hogy neki -a férfiakal ellentétben- többirányű egyszerrei figyelme van, de ettől függetlenül kanyarodáskor vagy az autó orrát tudja nézni vagy a lábacskáit a pedálokon vagy az utat, de csak az autó orra előtti foltot...
ez a nő tragédiája. Az a férfi, aki ezt megérti, kap ingyen is pinát. Aki nem, az fizessen.

öregbuksi 2011.11.13. 10:06:05

@magyar-magyar szótár: '65-ben négyzázan,vezénylésre megjelentünk Sz.f.váron, hogy dolgozzunk a KÖFÉM bővítésén. A körleten még dolgoztak a szakik és kb. 25-30 culáger NŐ!Érkezésünk másnapján minden culi szoknyában és nejlonharisnyában+gumicsizma hordta az anyagot. Ez óriási nemi gerjedelmet okozott az állomány soraiban. Jövőhéten szerdán az udvaron, parancsra, "fasz a kézben" ácsorogtunk az orvosok és felcserek elött kankó vizsgálatra várva.
A vizsgálat 30%-ban pozitív lett. A hölgyeket begyűjtötte a yard, mi nem mehettünk haza 1/2 évig. A botrány hullámai az eget verték.
süti beállítások módosítása