Nehéz lélekkel sziveskedem a hazánknak már eddig is túlságosan drága sajtómunkásságunknak helyett levonni a lassan elpunnyadó szabadajtófelszabadítási hoaxációk mérlegét.
 
 lombfűrész -persze nehogy lelombozásra fogd!
 
erre való:
 
 
De talán  szellemi nagyságaink többségének jobban figyelnie kellett volna politechnika
azaz
gyakorlati foglalkozás órákon.
 
A fűrészelésben sem megyünk semmire a túlzásokba eséssel.
 
láncfűrész (benzinmotoros) Andrassew Iván ilyennel gallyalta a bodzabokrait. Vagy über (vagyis ami mégrosszabb) elektromossal?  
 
 
 
A túlzott kapkodás és igyekvés az illesztőfűrészt elgörbíti, sőt, merevítőjét is akár eldobja az ilyen fűrész. Jaéshát nem árt azt tudni, hogy a lombfűrész nem gallyazásra való.
Illesztőfűrész 
 
 
Talán kevesebbel többre mentek volna. Talán mégsem kellt volna szentszavakat oly annyira deep throat-ozni a rögtön A Legmagasabb Fokba Ragadás Műveleteivel. Talán mégsem a linőkéssel kellett volna nekiállni barkácsolni. [A barkácsolás nyers rönk előnagyjázó bárdolását jelenti -> vö: bárdolatlan. A hobby értelmébe csak később, jószándékú magoss értelmiseggjeink közreműködésével került.]Talán nem azt kellet volna hazudni arról, aminek inkább már önellenható elszabadulásáról van szó, hogy : nincsen. Talán mégse nem kellett vóna a fehéroroszországi kollégák sanyarúságait az összehasonlítgatásokkal óhatatlanul is megkisebbíteni.
 

gérvágó - jelentős szelleminagyság ilyent vásárol a gagyiáruházban a műszaki eladó tanácsára díszlécet vágni, aztán csudálkozik, hogy a kétujjnyiakat darabokra tépi... ugyanis &sajnos a véknyasabb díszlécet még ma is gárvágó ládikában kézi illesztőfűrésszel vágjuk gérbe, mert annak aprófogai nem tépik a lécet

 

Egyébként mi van Monggal?

 
Mi újság Fehéroroszországban?
 
Arról már beszélni sem merek, hogy haladóan jóoldali blogerináink [subbarinák] LÁTNI vélik Szandika pinájának a szagát Anikó ujjain egy olyan műsorban, amit nem is néznének a világ minden kicséért se meg.
 
Olyan ügyetlen rosszgyerek voltam, hogy a gyakorlati tanárbácsi csak azért nem adott kettest, mert apukám egykor a barátja volt...
 
Vagy két hete a két alkotónépe megemlékezett a Belga Kormány Fenn Nem Állásáról, együtt népünnepélyezett ezügyben vallon a flamanddal és viszont. Tudjátok-e?
 
 
Az éhezőő & nyomorgó Bakács.
 
Free Bakács!  
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr722703279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.02. 09:51:50

nem lehet, hogy a drága iván művészúr inkább sövényvágót használt, csak stihl-nek hitte?:)

magyar-magyar szótár 2011.03.02. 10:15:18

@vészmadár (pica pica): Drága (Andrassew) Iván maga dicsekedett vagy hat éve ezzel. Az igazsághoz tartozik azonban, hogy én magam is szabtam már láncfűrésszel bodzafát. Nem lehetetlen, csak hülyeség (vagy kényszer). Tavalyelőtt Szily művészúr álblogjában, a 'Homár-ban volt egy érdekes dekopírfűrészes eset.

Igazi férfi, mint Nagy László vagy Kardos G. György író (az ő "'óvodá"jából való Andrassew is hihihi) ilyesmivel, mint politechnikai ügyesség nem szokta érzékeltetni földiemberségét, mert minek. Csupán Nagy László naplójában mellékes jelenet, most poöntosan nem tudom, melyikük kért a másiktól, talán inkább KGGY Nagy Lászlótól fúrógépet.

Jelentősebb értelmiseggjeink azonban szoktak dicsekedni pl IKEA bútor összeszereléssel vagy azzal hogy megtalálták az autójukban az olajbetöltő kupakját ez afféle zsáner , ami a közülönkvalóságot fösti

farostlemezre

krétával

Nádas legújabb munkássága egyik csúcsának tartom a kőművessel való beszélgetését [10-12 éve esett meg]. Ilyenkor az ember szemébe szinte könnyek szöknek: Nádas és egy kőműves!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.03.02. 12:24:41

@magyar-magyar szótár: nyelvész és kőmíves esetét én már megírtam, hehe:) csak az szántó-vető paraszt volt:)

nálunk a barátnőm szokta mesterembereknek bedobni (mert tőle jobban hat):

- el kell mennünk a kábelblankolóért
- nem gond, használják nyugodtan az enyémet

magyar-magyar szótár 2011.03.02. 12:40:56

@vészmadár (pica pica): Velem ez az anekdot így folytatódott
[el kell mennünk a HILTI-ért, mert vésni kell a begonyon
-jaóvamma, használjátok az enyémet]
Le is égették, hogy mégis elmehessenek.

Akkor elkezdtem hordani én az italt nekik. E'mmá jaó vót csak ekkor meg:
"Hova állíjjuk a májfát [bokrétát]"
Mert? Miért kérdés ez?
"Hát csak azért, mert ha a gazda adja a zitóót, akkó előre jüssük, de ha mink hoztuk, mer' sajnáta tűlünk, akkó hátra.

És volt is pofájuk hátra felütni.
süti beállítások módosítása