például ez az alábbi fasza kis nóta aztán a maisláger!

 

Hajda-nada!-danában, amikor még feleannyi idős se voltam mint szemtelenülfiatal takony kisgeci koromban, azt hittem, hogy az alábbinál már fosabb zene nem jöhet.

28 komment

Címkék: szlogen

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr262440940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.11. 17:04:38

Harri Schem kurva jó, főleg a sportnaptár!

magyar-magyar szótár 2010.11.12. 02:30:25

@efes: Én is ennek örültem horgászolás közben, ez a Schem , mint "akció"-hős. A Hundschweine (inverz schweinehund) pl.

Cat Walk 2010.11.12. 17:25:18

kezdenek elvonási tüneteim lenni, hogy itt már napok óta nincs egy rendes szótár post, csak ezek a youtubos marhaságok
innen már csak egy lépés, hogy valaki idéz a Kis Hercegből, és annyi a saját szövege, hogy olvassátok szeretettel:D

Commandante Jayasuriya 2010.11.13. 02:30:22

Ügyes lett volna ez az "elfte, elfte, elfte" (2011.11.11) időzítésű poszt, ha nem 16:53-ra élesítetted volna

Ha tudtad volna, hogy az Észak-Rajna- Wesztfáliai területen mikor kezdődik a Farsang, és ha jártál volna Kölnben nem ilyen szarságokat tettél volna fel.

Laci, ne légy rest...!
A jobbtól nem szégyen tanulni!

Commandante/Eric

magyar-magyar szótár 2010.11.14. 10:02:57

@Commandante Jayasuriya: 32 nevemből már 24-gyel ezelőtt, amikor két leszbikislány voltam s pettingeltem magammal, kijátszottam ilyen ócska címlapmarketing trükköt, mint ez a 2111.11.11.11ó11p11mp lesz. De abban reménykedem, hogy már 2011-ben sem fogok "blogolni". De ha akarod, írok valamit és előredátumozom "oda".

Commandante Jayasuriya 2010.11.19. 18:50:28

@magyar-magyar szótár:

Jó, vagyis nem tudom.
Én már most sem nagyon akarok semmit sem, csak a megszokás tart itt-ott...

magyar-magyar szótár 2010.11.20. 07:46:09

@Commandante Jayasuriya: Nekem nagyon tele van a búrám, barátom, nagyon...

Commandante Jayasuriya 2010.12.03. 21:52:11

@magyar-magyar szótár:

Azért most csak kapkodom a fejem, hogy hova sikerült leküzdeni magamat.
Hány év kemény mozgalmi munkája fekszik abban, hogy ismét csak a húgyszagú trágyahordóvá sikerült degradálódnom.

magyar-magyar szótár 2010.12.04. 06:42:15

@Commandante Jayasuriya: Sokkal faszább munka fekáliát meregetni cserpákkal, mint Bajnai Gordon titkárságán dolgozni. Pedig több nővel értekeztem arról, hogy Gordikánál jobb, megértőbb, empáttikusabb és rendesebb főnök nincs.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.04. 12:29:06

@magyar-magyar szótár: Hát, lényegesebben nyugodtabb lennék, ha még mindig Gordika lenne a főnök. :D

magyar-magyar szótár 2010.12.05. 07:25:51

@efes: Minden relatív, pl a XX. században vadászkutyának legjobb Hermann Göring kenneljében volt. Hermili imádta a kutyákat! Caligula császár pedig a 2 évesnél fiatalabb gyerekeket nyamilta.

Az egyik legkorábbi értékes magyar emlékírás János királyunk idejéből való, az ember töpreng, töpreng, ki lehet ez a János király, az emlékíró nagyon szerette, szerinte igazságos jó ember volt, akinek kormányzására méltatlan az ország, a sok gaz úr, akiket Igasságos János Király pór-nak pekett le. Namost ez a János király Janko Zapolje volt, akit mások meg Katalin-királynak csúfoltak .

magyar-magyar szótár 2010.12.05. 07:28:29

@efes: Ismerek egy királycsávót, a beosztottai imádják, rendszeresen kinyalja őket, amelyik gyereket szül neki, az feleség rangsorba emelkedik, extra juttatások, karácsopnyipénz, nagyon igazságos vélek, elhalmozza őket minden jóval, pl ő maga hozza be őket a kamionparkolóból, ha -20 alá csökken a hőmérséklet. Egyet szólnék, hogy rossz A Fének, a fogukkal tépnék ki a gégém. Mit kapnának akkor ezektől a nőktől a nőjogi testületek és a NaNe mozgalom!

magyar-magyar szótár 2010.12.05. 07:30:35

@efes: Én is nyugodtabb lennék, mert ez az ország, de főleg az elitértelmisége Gordikát érdemli. Ha rajtam múlna Gordi és Barátai Rokonai és Üzletfelei lennének itt a főnökök 2024-ig. Csak az a bajom ezzel az ötletemmel, hogy a derekam az eperszedést nem állja. A jobbkormányos kamionvezetést meg szoknom kéne.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.05. 13:56:55

@magyar-magyar szótár: Azért nem picit démonizálol. :D

Már mondtam sokszor, hogy engem nem zavar, ha valaki kihasználja a poziciójából adódó előnyöket, sőt mi több. hülye lenne, ha nem tenné. Attól viszont kurva dühös leszek, amikor valaki úgy használja ki pozíciójából adódó előnyeit, hogy közben a szemem közé hazudozik, ájtatos szentfazekat játszik és fociszurkoló, mindenek felett. vagy tőlem hazudhat is, csak rajt' ne kapjam őket: most ezek, a rendelkezésükre néhány hónap alatt, többször buktak meg már, mint a Ferivel súlyosbított Gordon-bagázs a hét (vagy mennyi) év alatt.

magyar-magyar szótár 2010.12.06. 06:23:32

@efes: Minden kommunikáció kérdése. És évek óta a politika nem a MIT TETTÜN és TESZÜNK vagy TUDUNK tenni (Tersánszky JJ: Tudni semmi. Tenni tudni: minden.) ről szól, hanem a le vagy felkommunikálásról. Nézd, most egy szaros 0,5%-os infláció-cél-emelést, ami ebben a válságkörnyezetben természetes és még csuda lenne jókormánynak is tartani, le tudja kommunikálni a jógyereksajtó, mint HŐJJDESÚJJJÓSSS JAJJAJAJ INFLÁCIJÓBURULLTATÁS-t ráadásul ugyebár senki nem nézi azt, hogy a Tisztelt Jegybank Elnök Úr csele ez (emlékezz a Járai-fikázásokra 2004-2005-ből...) Azért ez erős, hogy e z e k fél év alatt több kárt okoztak... Minden el van lopva, tönretéve és volt már áprilisban. Ebből a nagyrakásból, ami utánuk maradt, még fejvesztett kapkodással és ámokfutással se lehetett volna valamit is kihozni, nemhogy tétlen téblábolással és DURkálgatásokkal.

magyar-magyar szótár 2010.12.06. 06:28:31

@efes: Feriék is hetente buktak meg, csak azt a jógyereksajtó ellapátolta helyettük is. Itt van a kedvenc vesszőpariopám, a TBreform totál megbukott 2007. júniusa utolsó csütörtökén, de azért még hónapokon át ment a szószkavarás, mintha lenne, amíg aztán e z e k a barmok azt a nagy semmit a népszavazásbulival meg nem testesíteték. Ez a legszebb példa, kikezdhetetlen. És nagyon jól szemlélteti, mekkora balfaszok e z e k . És milyen profik Feriék "szegény"-ek.

Nem azt kellett volna kommunikálni, hogy nem kell a többiztosítós rendszer (ami 2007. júniusában csöndben, mukk nélkül, a biztopsítók szakmai ellenálásán megbukott) hanem éppen erre kellett volna rámutatni, hogy NINCSEN TBreform, csak duma van róla, de konkrétan úgy, ahogy Ááátatlan Szegény Ferikéék elhazudták NEM IS VOLT MÁR ESÉLYE SE. Bedobatták a sajtóval azt, hogy néhány közvetítőcég elkezdett lakossági címlistákat összeállítani ügynökeinek.. hogy emmá valami!

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.06. 09:07:47

@magyar-magyar szótár: Ezeknek EZ a legnagyobb hibája, hogy amikor hibáznak, mindig ezzel jönnek: a Gyurcsányék wxywyxwxyw, meg a Bajnai-kormány xywxyyxw, ahelyett hogy: TUDJUK, miben hibáztak az előző kormányok, EZT és EZT fogjuk tenni annak érdekében, hogy mi ne hibázhassunk, és már TESSZÜK IS! Ehelyett, ugyanaz a magyarázkodás, mismásolás, satöbbi megy, csak még sokkal képmutatóbb, hazugabb módon.

magyar-magyar szótár 2010.12.06. 10:29:53

@efes: Svejci olvasztottvajagyú álompolgár szemével tekintvén éppen ellenkezőleg: Az a legzseniálisabb Gordonkáék népszopatásában, hogy ráadásul még nem is lehet beszélni róla. Épen ellenkezőleg, még ahhoz képest nem is panaszkodhatnak e z e k , hiszen Gordonka Sükind meg is modta az arany szájinkójával a búcsúbeszédében, hogy úgy merjék kipofázni, balhé lesz. Csak ez persze mennyei molosztokval teljesen a sorok közé volt fogalmazva. beh szeretnék svejci álompolgár lenni, tapsikolnék Gorbdonkáéknak, annyira brilliáns is volt, amit csináltak, az én [svejci] államom jól is járt vele és ezek a zigeuner schweinehund-ok [a magyarok egyik beceneve Nyugaton] meg is szopták a lompost. Zseniális! Bánom én, lennék bár akár kelet-francúz is, akkor is tetszene.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.06. 20:28:33

@magyar-magyar szótár: Ezekhez képest Gordonka egyenesen Supermanbe öltött Robin Hood. Szó sincs szopatásról, annál inkább bő nyállal elkövetett kényeztetésről, ami messze nem ugyanaz, bár a mozdulat mégis egyforma.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.06. 20:31:21

@efes: És még egy kellemes ember is - mondják a csajok. Nem is értem, mi bajod van vele? Egy fillérünkbe nem került miniszterelnöksége, viszont ezeknek minden másodperce súlyos svájci frankokba fáj a fél országnak. A másik felének csak kemény magyar forintokba, de abból százasával per mp.

magyar-magyar szótár 2010.12.07. 04:55:11

@efes: Látod, itt lehet pl fülöncsípni őket. Mert nem e z e k szabadították el bűnösen a hitelpiacot és kergették kettős adóssáspirálba az országot, hanem még a jópofiék "akik semmibe se kerültek nekünk".
Én, ha részelhetnék és lehetne választani, annak a "semmi"-nek az ezreléke ezrelékét kérném és nem ezek elbaszásainak mondjuk az 1%-át.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.07. 09:19:28

@magyar-magyar szótár: Szerintem a hitelpiacot a kapzsi magyar szabadította el, aki azt hiszi, hogy a gyerek takarója alá befér az egész család, plusz a szomszéd is, továbbá, a havi legfeljebb 80ezer/fő jövedelemből tud olyan színvonalon élni, mint egy átlagpolgár a Bundesrepublikban az ottani átlagfizetésből. Ehhez semmi közük nincs Gordiéknak, főleg, hogy mindig is kommunikálva volt, hogy rossz vége lesz ennek! Hát, tessék: rossz vége lett. És még ezért is őket hibáztatod? Nnemá.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.07. 09:23:49

Senki nem mondta, hogy kötelező minden évben új kocsit venni minden lusta magyarnak, és hamarabb kell minden panelbe extraszéles full hd tévé még a szöuli tervezőjénél is...

magyar-magyar szótár 2010.12.10. 06:50:27

@efes: Edizony azér' tanálta föl a jegybanki monetárisszigort meg a PSZÁF-et, mert különben azok a haszontalan pógárok az igen-igenfiatal fogyasztóitársadalmi szédületben elkezdtek volna annyira összevissza vásárolni mindenthitelbe, mint az emancipálódott afroamerikai segélyenélő tömegek BezzegUSÁ-ban. De aztán az a gaz SZász Károly arcával kurtaseprűnyélen ütötte K. Attila (Akiről a Megyesy botrányt el EL EL!nevezték) "bróker" kamaszkori haverját és eltakarodott az útból, meg az a (jelzőket csak jógyerekektől és Népnevelő Felnőtt Bácsiktól reá) Járai és szabad lett a pálya. Dicsekedett is Kényszermosoly Néni, hogy 800ezer magyar családnak lett újautója (de minek???) nékik köszönhetően... (lásd a Hogyan adósodott el a magyar állam című diagramot...)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.10. 10:53:12

@magyar-magyar szótár: Nehogy már arról is a szocik tehessenek, hogy ez egy kibaszott kapzsi nép... Mit mondjon a néni, ha egyszer 800 ezer családban lett új autó, ha egyszer 800 ezer családban lett új autó, ha azok a családok úgy gondolják, megengedhetik ezt maguknak. A család kasszájába ne turkáljon senki a család tagjain kívül, azonban ha azok azt mondják, hogy a bukszában ennyi van, akkor az állam ezt fogadja is el. Nem. A nép a hibás. Abban is, hogy az ország eladósodott, és abban is, hogy tetézve ezt, még ezeket is a nyakára ültette.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.10. 10:55:22

Emlékszem arra, hogy amikor Feri Őszödön megnyilvánult, a botrányra az utca külföldi embere csak ezt mondta: De naivak vagytok, ti magyarok! Ti még hisztek a politikusoknak?

Na ezért mondom, hogy a nép a hibás, mert még saját kárából sem tud tanulni.

Cat Walk 2010.12.10. 18:07:03

nem tartozik szorosan ide, de a mai posthoz nem lehet hozzászólni
O. Éva verséhez
süti beállítások módosítása