A címben szereplő televízió persze csak az ellenség megtévesztését szolgálja. A televíziózás, mint olyan, még pár év, és a gőzmozdonyvontatás sorsára jut. Már meg van halva. Amit televíziózásnak fognak még majd nevezni, az pár év múlva internetezés lesz .

 

csak annyi hogy 2010.10.01. 20:27:14

Ezt ilyen homokos partianimál könnyűdrogosok készítik( info elsőkézből)
aprópénzért, és nagyrészt ők is merednek rá üveges szemmel, a harmadnapon.
 

A bebe tv a hétperces gyerek nevelésében segíti a drága jó édes anyákat. Százévvel ezelőtt még az anyukának a derekát kellett hajlítani, úgy odaültetni azt az átkozott kölyköt a tévé elé, hogy nyekkenjen (a pelus nedvszívó zselébéllete tompította az érkezés erejét) és szintén saját izomerővel videokazettát nyomni ugye a lejátszóba, meg effélék.. Ma már csak rákatt a bebetévére és dőlhet a jövendő hétperces gyermekre a vizuális bűntettek garmádja, az!

 

 

Ha pusztán didaktikailag tekintjük, egy primitív, kb a múlt század 90-es éveinek elejét idéző számítógépes animációban balról beúszik egy pacsni, amit nevezzünk jóindulattal lónak, annál is inkább, mert a másik pacsninak indiánfejdísze van, ez tehát egy (1) indián. Aztán a következő pacsnin két (2)  indián ül és most következik a didaktikai zseniálizmuss, mert az egyik indián mozog csak, így a baba meg is tudja őket számlálni, ha a mami segít (de ennyi foglalkozás több időt venne igénybe, mint hét perc...)ugyanis a nemmozgó indiántól a mozgó könnyedén elkülönböztethet. A színek? Az efféle vizuális bűntettekben főleg a színek valósítják meg az emberiség elleni bűntett kategóriájának minősíthető esetetét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr972331185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

budai zöld 2010.09.29. 08:27:18

És a "moonwalkoló" animációkat még meg sem említetted. (amikor az bábu lába nem úgy mozog, mint ahogy helyet változtat - ami már a nyolcvanas évek végén C=64-en is roppant kínos volt)

Viszont, ha egy mozgékony, amúgy nem tévénéző, egy év alatti gyereknek le akarod vágni a körmét, de ujj nélkül, akkor a bebetévé zsibbasztóan zsongító animációja a legjobb barátod.

De azért mi is mindig feltesszük magunknak a kérdést, hogy vajon egy néhány perces rövid besugárzástól hülyül vagy nem hülyül a gyerek.

méhészborz · http://debi.blog.hu/ 2010.09.29. 09:51:46

És ez egy csatorna...Amióta megjelent,kapkodom a levegőt,hogy mi mindent lenyomnak a torkunkon.
Persze nem muszáj nézni :D.

I_Isti 2010.09.29. 22:48:08

Egek! Ez jobban IQ mentesít, mint egy közszolgálati tvhíradó!

Tokfalv 2010.09.30. 09:12:37

Én a kétlábú nyuszinak drukkolok.

csak annyi hogy 2010.09.30. 22:05:25

Én sosem értettem, hogy honnan veszi mindenki, hogy ez gyerekeknek készült?

magyar-magyar szótár 2010.10.01. 04:02:02

@csak annyi hogy: Rémületes, ahogy lestem rá ki fejemből, zsolzsomáztak a fejemben az indoklás szakszövegei, mennyire speciálisan a bébivizualitásérzék fejlesztését is szolgálják ezek a borzalmak.

csak annyi hogy 2010.10.01. 20:27:14

Ezt ilyen homokos partianimál könnyűdrogosok készítik( info elsőkézből)
aprópénzért, és nagyrészt ők is merednek rá üveges szemmel, a harmadnapon.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.02. 13:03:17

@méhészborz: A party-animalok azok az arcok, akik általában valamiféle könnyűdrog hatása alatt a legállatabban viselkednek bizonyos partykon. Ők azok, akik látványosan buliznak, akik legvadabbul táncolnak - mintegy animálják a bulit.

méhészborz · http://debi.blog.hu/ 2010.10.02. 13:14:01

@efes: Kösz. Mindíg ,mindenütt, mindekitől lehet(kell) tanulni.